Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 19:09:46
|
|
|
|
lanajelena
|
Bolje da ne znas mislim tek za mesec i po
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 19:10:58
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 a kada javljaju ko je primljen u vrtic? Sve ti je na sajtu. Mislim da stoji 18.jun.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 19:28:14
|
|
|
|
isidora88
|
fala zene
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.4.2012 23:11:41
|
|
|
|
isidora88
|
opet ja mm je trazio na poslu potvrdu o zaposlenju i jos mu nije stigla sutra ide na teren i ja nemam kako da dobijem tu potvrdu jer ja ne mogu da odem tamo gde on radi jer nikom nije dozvoljen ulazak sta ja sad da radim,kako da predam zahtev,upucacu se majke mi a mm dolazi tek 25.4
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.4.2012 20:50:56
|
|
|
|
Anoniman
|
eto prozivke KLIK a to sto ce moje dete da sedi kuci a i ja sa njim godinu ipo jer je rodjen mesec dana posle njihove "crte" nikom nista . u ovoj zemlji se i hleb kupuje preko veze hoce li mozda da mi doniraju za privatni?!!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.4.2012 21:06:48
|
|
|
|
isidora88
|
mene nervira to foliranje i izigravanje moralista,sta kao da neko kome dete ne upadne u vrtic a ima mogucnost preko veze neke da ga upise,kao ne bi to uradio,ma da verovatno ako je tako super vi onda dajte otkaz pa sedite kuci sa decom ako vam u zivotu cvetaju ruze i imate para da to priustite. inace nama propade ovaj konkurs,mm ode na teren,nisu mu stigli papiri jel mogu ja da konkurisem u avgustu kad bude i kada se onda polazi,jel isto u septembru ili? i pitam ja danas gde ja da konkurisem kad je sve popunjeno a oni mi kazu sto nisam prosle godine,a prosle godine mi receno da ne mogu da konkurisem jer dete nije dovoljno staro,ma ko koga tu ...e?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 10.4.2012 21:20:31
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam danas odnela papire. rekli su mi da nismo na listi cekanja, nego tek kad napuni prvu godinu ulazi u sistem. nisam htela da je gnjavim, bas je bila raspolozena i ljubazna, ali me bas zanima, ako u novembru upadne u sistem, to znaci da ja sledeceg aprila ponovo podnsim papirre i tek onda krece u skolicu u septembru? sa skoro 2 godine?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.4.2012 12:58:51
|
|
|
|
isidora88
|
posto nismo stigli da predamo papire sad jer je mm morao na teren,ako predamo na sledecem konkursu u avgustu cini mi se kada bi onda krenuo u jaslice,od sempembra ove godine ili tek sledece?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.4.2012 13:01:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty ja sam danas odnela papire. rekli su mi da nismo na listi cekanja, nego tek kad napuni prvu godinu ulazi u sistem. nisam htela da je gnjavim, bas je bila raspolozena i ljubazna, ali me bas zanima, ako u novembru upadne u sistem, to znaci da ja sledeceg aprila ponovo podnsim papirre i tek onda krece u skolicu u septembru? sa skoro 2 godine? Pre je bilo da ukoliko ima mesta za njegov uzrast, može krenuti kada napuni godinu (u novembru). Ne znam da li se to menjalo, mislim da jeste, jer je Marko rođen 7.septembra, i meni rekoše da čak ni ne mogu da podnesem papire jer se podnose papiri samo za decu rođenu do 31.avgusta.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 22.5.2012 21:01:56
|
|
|
|
JMPM
|
Kada posinje raspust u vrticima, tj. kada mali vrtici prestaju sa radom pa deca idu u neki drugi veci vrtic? Nas vrtic i zimus nije radio, pa smo isli kod Z stanice, tako ce verovatno biti i na leto samo me zanima zna li se datum kada je to?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 22.5.2012 21:36:29
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 posto nismo stigli da predamo papire sad jer je mm morao na teren,ako predamo na sledecem konkursu u avgustu cini mi se kada bi onda krenuo u jaslice,od sempembra ove godine ili tek sledece?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.5.2012 11:07:50
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: isidora88 posto nismo stigli da predamo papire sad jer je mm morao na teren,ako predamo na sledecem konkursu u avgustu cini mi se kada bi onda krenuo u jaslice,od sempembra ove godine ili tek sledece? Od ove godine, to je isti konkurs, samo za preostala mesta.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.5.2012 11:08:35
|
|
|
|
New Mom
|
Vrtići dobijaju hranu iz robnih rezervi Mališanima u novosadskim vrtićima će od septembra biti služena hrana iz robnih rezervi, jer grad od decembra nije uspeo da obezbedi ugovore sa dobavljačima hrane. Nakon pet meseci stalnih pokušaja, grad je juče i zvanično proglasio javnu nabavku neuspelom jer se nijedan ponuđač nije javio, piše Blic. Prema rečima člana Gradskog veća za obrazovanje, Nemanje Starovića, na tenderu koji je trajao pet meseci, grad je vrtićima obezbedio samo hleb i testenine, dok za ostale namirnice nije bilo ponuđača, pa će se hrana obezbediti iz robnih rezervi. Dodaje da to nije trajno rešenje i da će Grad pokušati u naredna tri meseca da ponovi tender i potpiše ugovor o nabavci sa nekim od dobavljača. Direktor ove ustanove Borislav Samardžić rekao je za Blic da ne zna ni za kakav problem sa tenderom i da "Radosno detinjstvo" uredno izmiruje svoje obaveze. Novosadski vrtići su u nekoliko poslednjih godina povremeno imali probleme jer nabavke nisu uspevale. IZVOR
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.5.2012 11:21:03
|
|
|
|
lanajelena
|
Ko predvodi ustanovu dobro je i do sad bilo hrane
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.5.2012 13:17:23
|
|
|
|
JMPM
|
Sreca u nesreci sto nosimo nasu hranu... Zna li neko u vezi mog prethodnog pitanja nesto?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.5.2012 13:21:25
|
|
|
|
lanajelena
|
Pokusala sam da nadjem ali bezuspesno,NM sigurno zna
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.5.2012 13:26:09
|
|
|
|
malik
|
Obično se raspust u vrtićima poklapa sa raspustom u osnovnim i srednjim školama. Računaj da je to otprilike sredina juna. Šta vaspitačice kažu? Možda već sada imaju tu informaciju.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 23.5.2012 13:29:07
|
|
|
|
JMPM
|
Cula sam da pocinje raspust od 13.07. Niko nema pojma, a mi smo od 23.06. do 12.07. na moru. Zato sam pitala da na vreme znam gde da vodim dete jer nas vrtic ne radi za vreme tog velikog raspusta. Hvala
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.6.2012 11:45:52
|
|
|
|
lanajelena
|
Zene objavljen je spisak primljenih,kako je ko prosao?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.6.2012 14:37:03
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Pokusala sam da nadjem ali bezuspesno,NM sigurno zna Ne znam, odgovorila bih već. Nego, slušala sam na TV pre neki dan direktora, izgleda od septembra se uvodi BG sistem plaćanja - srazmerno prihodima roditelja. Tipa ako je prihod porodice 100000 dinara, ona će osnovno plaćanje mesečno biti 10000 dinara.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.6.2012 15:37:15
|
|
|
|
sanji
|
Pa kud će im duša više! Ionako su vrtići u Bg-u najskuplji u Srbiji!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.6.2012 20:58:30
|
|
|
|
SareniVrabac
|
mi nismo upali u vrtic :( pisacemo zalbu... zna li neko kako treba da izgleda, tj sta pisati?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.6.2012 21:24:45
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac pisacemo zalbu... zna li neko kako treba da izgleda, tj sta pisati? KLIK
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 13.6.2012 9:24:36
|
|
|
|
lelaigor
|
Mi nismo upali. Pretpostavljala sam, pošto nisam zaposlena. Ali, kako da se zaposlim, kad mi dete ne ide u vrtić!!!!! Besna sam k'o ris! Mrzim i radosno detinjstvo i ovu državu!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.7.2012 23:26:39
|
|
|
|
SareniVrabac
|
samo da se pohvalimo,upali smo u vrtic,ne prvi zeljeni ali nije ni bitno...nismo imali vezu,a meni su bodovali da sam redovan student pa imamo bodova kao i porodice gde su oba roditelja zaposlena...tako da mamike znate da se za vrtic boduje i redovno studiranje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Roditelji bi bili „užasnuti“ onim što deca...Da li bi vam smetalo da vaše dete priča unaokolo sve i svašta o vama? Ali da, deca nekada to rade... jer ne znaju uvek š...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.