|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje?
29.6.2012 10:33:54   
Mizzy
Ja koliko sam pratila poslednjih meseca dana, svi na SV dobiju dva mesesca.
Mi smo bili na Vra;aru, oni yakayuju, i udjes tacno u tvoje vreme, nema cekanja. Ima pet clanova, i veoma su ljubazne. Pogledali su dete kako hoda, i procitali nalaze. Pitali me o tome, ali savim korektno. Dete pre nas je hodalo, ali su ipak dobili 2 meseca.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1001
2.7.2012 22:21:53   
Ana RR
Predala danas papire. Uspeli smo da sredimo da nam dr u Tiršovoj ispiše izveštaj, da ne čekamo 10.jul. Sad čekam šta će reći komisija.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 1002
2.7.2012 23:28:20   
Anoniman
anci, drzimo vam fige!!!
kad idete na komisiju?

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1003
11.7.2012 13:25:25   
Ana RR
Zvali me danas (poslali mi poruku na mob da ih pozovem), sutra u 12 idem na komisiju..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1004
11.7.2012 13:44:19   
Anoniman
Anči, držim fige! Nadam se da ćeš dobiti produženje bez muke!

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1005
12.7.2012 16:31:09   
neda23

Zdravo svima! Upravo sam se vratila sa ozloglašene novobeogradske komisije i evo svima inf iz prve ruke:dobija se 2 meseca samo u slučaju da dete ne pokazuje nikakvu inicijativu za samostalno hodanje. Ukoliko samo napravi ijedan korak- ne prolazi. Savet mamama je da ne žure sa predajom knjižica jer se lakše prolazi pred kraj kao i da dete bude gladnjikavo i malko nervozno, tačnije da odbija saradnju jer ih baš detaljno pregledaju. Mi smo na tu foru prošli i to jedva iako ne hodamo. Dobili smo 2 meseca. Prolaznost danas je bila oko 50:50. Naravno, sve žene pričaju da je na svim ostalim opštinama potpuno druga priča i da se i po 3 meseca dobija bez problema. Većina firmi je na NBG pa su valjda zato strožiji. Držim fige svima. Zaista nam znači tih par meseci!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1006
12.7.2012 16:39:29   
cockic
ja sam sa sinom bila na nbg i dobih dva meseca a sad mi se firma prebacila u knez pa me zanima na zdravstvenoj knjizici mi pise stari grad onda ja za porodiljsko kad budem isla idem tamo jer sam dobro sad svatila user posted image cisto da se polako raspitujem kakvi su tamouser posted image

(odgovor članu neda23)
Direktna veza do poruke: 1007
12.7.2012 16:53:23   
neda23
pretpostavljam da je stari grad, tamo kažu ni su strogi

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1008
13.7.2012 0:01:44   
Anoniman
anci, sta je bilo na komisiji??

(odgovor članu neda23)
  Direktna veza do poruke: 1009
14.7.2012 11:59:29   
Ana RR
Dobila sam 2 meseca user posted image naravno, da nisam imala vezu ne bih ništa dobila, doktorke su se oduševile Markom. Žena koja mi je bila veza se smorila, kaže da sam trebala dobiti barem 3 meseca ali ja sam zadovoljna, bolje išta nego ništa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1010
14.7.2012 22:27:53   
Anoniman
super user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1011
14.7.2012 23:17:53   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1012
15.7.2012 0:19:14   
IRJ82
user posted image user posted image user posted image user posted image

najveca sreca nam je stigla 28.01.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1013
15.7.2012 11:51:23   
Ivana.
Bili smo na komisiji u Zemunu i JEDVA dobili jos mesec dana. Ali super, bolje ista nego nista. Prvi put smo dobili 2 meseca i 20 dana.

(odgovor članu IRJ82)
Direktna veza do poruke: 1014
16.7.2012 17:24:45   
mi_ni
Cao svima,potrebna mi je pomoc. Porodiljsko mi istice 20.09. gde i kada se predaje zahtev za produzetak porodiljskog, firma mi se nalazi na N.Beogradu?

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 1015
16.7.2012 19:06:51   
Ivana.
Zahtev se predaje u 27, marta u gradskoj upravi, najkasnije 3 nedelje pre isteka bolovanja, a izvestaj od fizijatra ne sme da bude stariji od mesec dana. Ja sam predala sve izvestaje od fizijatra, bebinu otpusnu listu i kopiju zdravstvene knjizice (moje i bebine). Oni ce te, kroz par dana, zvati sa komisije sa Novog Beograda.

(odgovor članu mi_ni)
Direktna veza do poruke: 1016
20.7.2012 14:50:56   
sladj
Da li je neko upucen kakva je komisija u novom sadu i koja je procedura za komisiju? Meni porodiljsko istice 1avgusta. dobila sam preporuke od fizijatra,ali je ona samo na izvestaju napisala da predlaze da se "majci omoguci i dalji intenzivan boravak uz dete". ne znam bas koliko ce mi to pomoci,posto mi je dete rodjeno sa krivim stopalima i sad nosi ort.cipele pa su preporucene svakodnevne vezbe!!!!

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 1017
22.7.2012 9:46:01   
Nina551
Pozdrav svima!potrebna mi je pomoc.Porodiljsko mi istice 14.09 pa me interesuje gde treba da predam parire za produzetak,sta mi je potrebno i koliko pre isteka bolovanja je rok za predaju istih.
Hvala unapred

(odgovor članu sladj)
Direktna veza do poruke: 1018
23.7.2012 13:07:53   
Mizzy
Nina, predajes u Gradskom sekretarijatau, u 27. marta, minimum 2 nedelje pre isteka. Potrebne su ti kopije izveštaja fizijatra, i kopija zdravstvene, i tamo popuniš zahtev.

(odgovor članu Nina551)
Direktna veza do poruke: 1019
26.7.2012 10:54:18   
krofi
pozdrav svima! Ja sam iz Nisa ali posto sam vojni osiguranik predajem dokumentaciju u 27.marta u beogradu.molim vas da mi kazete sta se sve sem izvestaja lekara predaje od dokumentacije?da li treba da predam i uput za izlazak na komisiju? Unapred hvala :)

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 1020
26.7.2012 11:22:40   
Ana RR
Ne treba uput, samo izveštaj od fizijatra i fotokopija tvoje zdravstvene knjižice. Tamo ćeš dobiti zahtev koji popuniš, predaš, dobićeš papirić sa brojem i kažu ti da će te pozvati sa komisije za 10ak dana.

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 1021
26.7.2012 11:31:13   
krofi
Ja izlazim u Nisu na komisiju.i nemam izvestaje fizijatra vec neurologa.taj zahtev sam dobila ovde i sve to saljem postom.tako su mi rekli.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1022
26.7.2012 11:33:59   
Ana RR
Aha, pa ok onda, to je to. Nije potreban uput.

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 1023
26.7.2012 11:52:54   
krofi
ok hvala puno.jos jedno pitanje da li mogu na dan komisije da prilozim jos jedan nalaz?dr je na odmoru pa necu stici da ga posaljem.kakva je situacija kod vas sa produzavanjem?vidim da ovde nema nikog iz Nisa,moj Vuk je operisao kilu sa mesec dana,sledi nam operacija hipospadije do prvog rodjendana, ima fizioloski sum na srcu koji se gubi do trece godine,idemo i kod neurologa zbog loseg spavanja tu nam je otvorila sifru R62.ja se nadam da ce mi izaci u susret.vec je pocela da me hvata panika.:(

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1024
26.7.2012 12:05:34   
Ana RR
Mukica mala, kako je podneo operaciju?

Ja sam isto trebala jedan nalaz da donesem na dan komisije ali sam uspela da taj pregled pomerim za ranije pa sam i njega predala na vreme. Možda da pozoveš da pitaš?
Kod nas uglavnom gledaju nalaze fizijatra, drugo ih ne interesuje. Ne znam da li prihvataju nalaz neurologa, meni je logično da prihvataju ali nisam sigurna.

Pa vi imate dosta toga (nadam se da će se sve rešiti kako treba) trebalo bi da ti produže. Držim fige, svakako!

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here