Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.5.2012 11:40:35
|
|
|
|
peca
|
Zanima me kako se sa glavne strane pristupa odeljku oglasi. Lepo je sto ta rubrika postoji ali se ne koristi. Ja sam ih nasla preko pretrage, samo tako mogu i da dodjem do njih... Ili sam dosta corava ili ste ih dobro sakrili
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.5.2012 12:22:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
Doneta je odluka da se skloni link sa glavne strane, zato što ih niko nije koristio. Oni i dalje postoje u sistemu (zato se i mogu naći preko pretrage), ali nisu stigli da red da se ugase skroz/redizajniraju... šta god se odluči.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.5.2012 12:29:29
|
|
|
|
peca
|
Hvala alexx znaci da ih ne koristimo ?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.5.2012 13:34:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemojte da ih gasite. I ja sam postavila oglas. Ja za to nisam ni znala, a moglo bi da nam koristi da tako razmenjujemo ili prodajemo neke stavri. Cesto imamo nesto sto nemamo kome da poklonimo ili gde da drzimo a zao nam da bacimo a nekom treba. Mogu i da se prodaju dobre stvari, sto da ne. Sto da jurimo po limundu i slicno kad mozemo izmedju sebe.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.5.2012 13:42:49
|
|
|
|
peca
|
MM ja sam se uvek pitala kako nema tako nesto za nas ovde, nisam ni ja znala da postoje, a ustvari je bilo svo vreme, greota da se ugasi, jos veca greota sto se ne koristi , ali ako tako odluce...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2012 8:23:32
|
|
|
|
*Alexx*
|
U principu, ti oglasi mogu da se koriste, jedino što ne postoji link na njih sa glavne strane. Pitaću admina šta je u planu za male oglase.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.5.2012 12:03:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Tema magnezijum u trudnoci je zakljucana , a u temi donat voda kada hocu da odgovorim pise Ova opcija je onemogućena ili nemate dovoljno prava na njeno korišćenje, odnosno sesija je istekla (pokušajte se ponovo prijaviti).
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.5.2012 12:59:38
|
|
|
|
Olga75
|
sad je otkljucana a za vodu probaj KLIK
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.5.2012 13:03:14
|
|
|
|
Anoniman
|
I dalje pise isto
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.5.2012 13:32:57
|
|
|
|
simke
|
Probaj da odgovoriš na prethodni post,a ne na onaj od anonimnog
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.5.2012 13:41:13
|
|
|
|
gracia
|
zasto nema porodjajnih prica, jos od februara? :-(
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.5.2012 13:49:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: gracia zasto nema porodjajnih prica, jos od februara? :-( Poslala sam pitanje uredniku, javljam čim dobijem odgovor.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.5.2012 13:49:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Probaj da odgovoriš na prethodni post,a ne na onaj od anonimnog Ovo mi nije palo na pamet , hvala simke
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.6.2012 21:10:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: gracia zasto nema porodjajnih prica, jos od februara? :-( Poslala sam pitanje uredniku, javljam čim dobijem odgovor. Dobila sam odgovor - biće dodate uskoro:)
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.6.2012 19:33:57
|
|
|
|
Alexis79
|
Jel i vama ne radi slikomat? Ne mogu da okacim slike. Jel ima neko neki drugi nacin?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.6.2012 19:56:43
|
|
|
|
isidora88
|
ima dodaj.rs
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.6.2012 1:25:51
|
|
|
|
boba 11
|
predlazem da uklonite donju opciju trazi(ispod postova)-ja sam se ubila trazeci na ovaj nacin neke teme i uvek mi je izlazilo da je previse tema ili kako vec pise.Skontala sam tek posle skoro godinu dana da ima tema kako koristiti pretrazivac i videla da je u gornjem desnom uglu
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.6.2012 10:23:24
|
|
|
|
LillyT
|
Meni ne rade ankete već neko vreme. Vidim ih, ali ne mogu da glasam (nije baš da bih se ubila od glasanja, ali mi nikada dođe). Ispod anketa mi stoji "Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete", a ja nisam glasala već mesecima. Koristim Mozzilu.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.6.2012 10:35:26
|
|
|
|
red3lilu
|
Ne pamti mi lozinku automatski bez obzira što sam tu opciju obeležila. Malopre sam čak 3 puta morala iz početka da se logujem, svaki put kad sam obeležila tu opciju, prikazao mi je da je prijava uspešna i vratio me dda se logujem ponovo..
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.6.2012 11:08:34
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Meni ne rade ankete već neko vreme. Vidim ih, ali ne mogu da glasam (nije baš da bih se ubila od glasanja, ali mi nikada dođe). Ispod anketa mi stoji "Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete", a ja nisam glasala već mesecima. Koristim Mozzilu. Isto . Koristim g. chrome
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.6.2012 11:09:26
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR IZVORNA PORUKA: LillyT Meni ne rade ankete već neko vreme. Vidim ih, ali ne mogu da glasam (nije baš da bih se ubila od glasanja, ali mi nikada dođe). Ispod anketa mi stoji "Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete", a ja nisam glasala već mesecima. Koristim Mozzilu. Isto . Koristim g. chrome I kod mene isto, korsitim Operu. Pisala sam programerima.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.6.2012 10:57:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Dobila sam odgovor - nema novih anketa, ovo su sve stare ankete koje su istekle i ne može se glasati za njih.
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.6.2012 10:58:20 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.6.2012 11:04:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo postavila ja jednu sada, pa glasajte, radiii
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.6.2012 10:32:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: red3lilu Ne pamti mi lozinku automatski bez obzira što sam tu opciju obeležila. Malopre sam čak 3 puta morala iz početka da se logujem, svaki put kad sam obeležila tu opciju, prikazao mi je da je prijava uspešna i vratio me dda se logujem ponovo.. Programeri su proverili, opcija radi. Kažu da pokusaš da izbriseš cache i other site data na browser, ili pokušaj sa nekim drugim browserom. Moguće je da je problem u browseru.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.6.2012 11:51:33
|
|
|
|
Yag
|
Slikomat danima neradi i konacno sam pronasla sajt preko kojeg mogu smanjiti sliku da je ubacima na forum ali imam problem kad otvorim ovaj prozor za poruke desni klik na misu kao da zablokira i nema sanse da kopiram kod..:((( jel ima neko slican problem i da naglasim to se desava iskljucivo samo kad otvorim prozor u keme se pisu poruke
|
Anketa
Kakav je vas brak STVARNO?PansophiaKako biste opisali vas brak, kakv je STVARNO?Odlican (
45%)
Dobar/nije los (
45%)
Los (
4%)
Nepodnosljiv (
4%)
Pred razvodom (
4%)
Ukupan broj glasova: 114Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!