Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 3.7.2012 9:27:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Yag Slikomat danima neradi i konacno sam pronasla sajt preko kojeg mogu smanjiti sliku da je ubacima na forum ali imam problem kad otvorim ovaj prozor za poruke desni klik na misu kao da zablokira i nema sanse da kopiram kod..:((( jel ima neko slican problem i da naglasim to se desava iskljucivo samo kad otvorim prozor u keme se pisu poruke Kod mene se ovo ne dešava. Obriši cache, možda pomogne.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.7.2012 19:54:58
|
|
|
|
Anoniman
|
ako odlazim na teme preko "aktivne debate" levo uvek stoji ko je poslednji kucao u toj temi sem kad sam ja u pitanju, tada mi pokazuje onoga ko je temu otvorio. nije strasno ali me malo iritira jer ne znam da li je bilo novih odgovora ako nisam pratila temu neko vreme. jel to samo kod mene?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.7.2012 19:57:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni uvek na aktivniom debatama pokazuje ko je temu otvorio i samo po vremenu poslednjeg posta mogu da nagađam je li bilo novih odgovora.
< Poruku je uredio gae_gr -- 25.7.2012 19:59:10 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.7.2012 22:03:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Meni uvek na aktivnim debatama pokazuje ko je temu otvorio i samo po vremenu poslednjeg posta mogu da nagađam je li bilo novih odgovora. Ovako je oduvek, prosto je tako sistemski postavljeno.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.7.2012 23:24:49
|
|
|
|
Olga75
|
pa kad udjes u aktivne debate gore imas : poslednje poruke i tamo pise ko je postovao
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.7.2012 8:28:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Da, na strani poslednje aktivne debate uvek stoji ko je temu otvorio, a desno, u onom rotirajućem meniju, piše ko je poslednji pisao (poslednjih 5 poruka).
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.7.2012 14:16:02
|
|
|
|
Yag
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Yag Slikomat danima neradi i konacno sam pronasla sajt preko kojeg mogu smanjiti sliku da je ubacima na forum ali imam problem kad otvorim ovaj prozor za poruke desni klik na misu kao da zablokira i nema sanse da kopiram kod..:((( jel ima neko slican problem i da naglasim to se desava iskljucivo samo kad otvorim prozor u keme se pisu poruke Kod mene se ovo ne dešava. Obriši cache, možda pomogne. Sta je to???
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.7.2012 14:22:57
|
|
|
|
*Alexx*
|
Kako obrisati cache i cookies Imaj na umu da, ako brišeš cookies, onda će ti svi zapamćeni passwordi nestati, moraćeš sve da ukucavaš ponovo.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.7.2012 14:32:47
|
|
|
|
Yag
|
Obrisala sad cu da probam
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.7.2012 14:37:23
|
|
|
|
Yag
|
nece
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.7.2012 17:17:22
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa kad udjes u aktivne debate gore imas : poslednje poruke i tamo pise ko je postovao To da, ali to je samo kod onih prvih 5, ja sam mislila na veliki spisak levo- poslednjih 50 novih debata. Ne znam da li su i devojke na to mislile, možda nisam razumela? :)
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.7.2012 19:15:08
|
|
|
|
Anoniman
|
dunja, odlican 5! bas na to sam mislila
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.7.2012 8:55:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Yag nece Da li ti ne radi desni click samo na ringerajinom prozoru za poruke ili ti ne radi desni klik generalno u pretraživaču? Daj mi verziju pretraživača.
< Poruku je uredio *Alexx* -- 27.7.2012 9:00:19 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 3.8.2012 2:50:52
|
|
|
|
Yag
|
Samo na ringerajinom prozoru za poruke
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 3.8.2012 2:57:29
|
|
|
|
Yag
|
a koristim Internet Explorer
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 3.8.2012 8:39:22
|
|
|
|
*Alexx*
|
@Yag Malo sam googlala, i našla neko rešenje, pa ti možda pomogne. Izgleda da taj desni klik blokira instaliran Yahoo toolbar. Dakle, ako imaš instaliran Yahoo Toolbar, deinstaliraj ga. Ako ti to ne pomogne, googlaj "IE right click not working", pa malo istraži problem.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2012 5:19:09
|
|
|
|
Yag
|
Hvala Alex ali ja sam otkrila u cemu je problem izgleda da je problem moj laptop...stari ..na mm laptopu radi bez problema a na mom nece a nema instaliran taj yahoo toolbar hvala ti puno i sory sto sam te smarala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2012 14:16:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Šta nam bi sa RR? Nisam uspevala nikako da se konektujem na sajt... Zasad je proradio
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2012 23:20:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Zaključana tema: slike mama sa svojim bebama II deo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.8.2012 7:58:15
|
|
|
|
Yag
|
Alexx jel moguce da je do pretazivaca Govorila sam ti kako na mm ovom laptopu radi a na mom neradi inace ja sam koristila kao sto vec znas internet explorer a mm google chrome..i ja pricam sa mm sta mi se desava sa rr i on kaze skini sebi google chrome i uradim to i evo sad imam otvorenu rr i na internet exploreru i na google chrome na jednom isti problem naravno na internet exploreru a na gogle chrome redi bez problema
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.8.2012 8:30:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pa verovatno ti je instaliran neki update ili neki toolbar ili nešto slično što blokira taj desni klik u IE. Muž ti je dao odličan predlog - Chrome je svakako bolji pretraživač od IE
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.8.2012 23:31:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Upravo nam zaključaše temu o varanju žene u trudnoći jer se nismo svi blagovremeno prešaltali na temu o varanju uopšte. Mene me zanima da mi neko rekne zašto uopšte postoje teme o varanju po kategorijama ako se za neke ozbiljnije stvari ne dozvoljava otvaranje posebne teme. Tako je tema o ešerihiji kod dece sastavljena sa ešerihijom uopšte pa ako ste ne daj bože u problemu treba da iščitate 300 strana o pdraslima da nađete tri relevantna posta da vidite kako da rešite problem. Zato teme o prevarama možemo da sortiramo čak i po tome da li je varana žena ili muž i dalje ukoliko se radi o ženi da lli je u datom trenutku bila trudna ili ne.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.8.2012 23:36:42
|
|
|
|
Anoniman
|
gae nemoj siki riki, samo copy paste, pa nastavi na pravom mestu A to je istina da ima mnogo tema koje su iste/slične, pa te stalno nešto premeštaju Postovi i posna jela-Posni kolači i torte Bračni problemi-Oko čega se svađate sa partnerom Moja mama i ja - Moja mama i ja kako ličimo Najbolji prijatelj-Prijatelji.............
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.8.2012 8:22:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja verujem da će se admin i modovi konsultovati kako da "hendluju" takve teme. Nemoj da se sekiraš Istresi se na tastaturi: http://www.google.com/doodles/hurdles-2012
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.8.2012 8:26:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se već igrala jutros
|
|
|
Anketa
Pomoc!majanenadPomozite oko muskog imena,koje je lepse?Djordje (
50%)
Sergej (
50%)
Ukupan broj glasova: 210Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!