Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.5.2012 10:25:04
|
|
|
|
isidora88
|
zasto su sve teme o vakcinama zakljucane,zasto ne blokira taj korisnik koji stalno otvara iste naloge? nije u redu da neko od nas ne moze da dobije odgovor na neka pitanja zbog nekog ko spama temu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.5.2012 10:30:14
|
|
|
|
lesica
|
Isidora,bolje tako zasad dok se ne rese problemi sa doticnim. A kome treba instant odgovor dobice ga u chat temama.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.5.2012 11:23:10
|
|
|
|
Sanchy
|
Ni ja ne vidim razlog zakljucavanja tema,zasto je bolje?da bi vladalo jednoumlje po nekom pitanju???
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.5.2012 11:44:36
|
|
|
|
Olga75
|
to nije vise demokratija to je spamovanje a ti postovi nisu obrisani koliko vidim , znaci svi mogu da ih procitaju i da odluce sta ce
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.5.2012 14:29:03
|
|
|
|
minavb
|
Predlazem da se onemoguci clanovima da pisu dva posta za redom u istoj temi. Opcija izmeni neka duze bude aktivna. Predlazem i da se moderatorima, po odredjenim pravilima, pmoguci banovanje korisnika koji krse pravila.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.5.2012 10:14:40
|
|
|
|
*Alexx*
|
Predloge sam prosledila, a pošto je prošlo nekoliko dana otkad sam bila na RR, da postavim pitanje: Da li još uvek imate probleme sa porukama?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.5.2012 12:10:23
|
|
|
|
Rada T.
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Predloge sam prosledila hvala!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.5.2012 23:41:53
|
|
|
|
jovicaa
|
a sta je tacno spam u temi vakcinacija, ne kontam.. mina ja sam jos odavno predlozila opciju banovanja
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.5.2012 9:57:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Alexx, kod mene su poruke sad ok.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.5.2012 23:06:43
|
|
|
|
peca
|
Jel ja mogu da vidim sve svoje postove ? Nesto nisam primetila tu opciju ?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.5.2012 23:09:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve sve? Ne. Ali u Moja RR, Podešavanje profila, možeš videti poslednjih 50 debata u kojima si učestvovala, i poslednjih 50 poruka oje si napisala. Ili je bar pre tako bilo, čini mi se. Ovom novom "Mojom RR" se nisam toliko bavila.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2012 18:02:03
|
|
|
|
Anoniman
|
meni i dalje u porukama pise podebljano , koso itd .. mada mi to i ne smeta nego primetila sam da mi nesto plavo blinka oko rr
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2012 20:10:08
|
|
|
|
LillyT
|
Meni isto kao i kod Ribizle (za poruke), da li to tako treba? Meni nešto blinka oko "Moja ringeraja" (koristim mozillu)
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2012 20:15:03
|
|
|
|
Anoniman
|
To što blinka bi trebali da budu pozivi za prijateljstvo, kada kliknete na to "moja ringeraja" trebalo bi, između ostalog, tu negd da piše i da imate poziv za prijateljstvo, mislim da je blizu onog kvadratića gde piše da li imate nove poruke. To što piše "link", "podebljano" itd je na hromu i novoj mozzili koliko sam ja ukapirala, ja imam na hromu a nemam na staroj mozzili-tako je svima.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2012 20:24:48
|
|
|
|
LillyT
|
Neđa, nije to poziv, loše sam objasnila. Ponekada mi jednostavo obe reči (Moja ringeraja) samo zatrepere. Nije to sada meni neki problem, nego me je zaintrigiralo što i Ribizla ima iste simptome. Ignoriši me
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2012 20:30:58
|
|
|
|
Anoniman
|
To treperenje nemam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2012 21:23:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ribizla nego primetila sam da mi nesto plavo blinka oko rr I meni se desi, ali ne svaki put. mislim da je to zbog LG brendinga, koji se servira preko koda. spor mi je net, pa dok učitava kreativu sa koda prvo na sekund izađe nešto plave gore, i/ili sa strane. ali ne svaki put, nekada odmah učita brending.
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.5.2012 21:24:01 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.5.2012 10:00:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: ribizla meni i dalje u porukama pise podebljano , koso itd .. mada mi to i ne smeta nego primetila sam da mi nesto plavo blinka oko rr Ajmo opet Ovo prvo je do browsera. Mozilla je napravila neki upgrade i sad više nema ikonica, već je taj tekst. Tako je oduvek bilo na IE i Chrome. Dunja je dala odgovor na ovo drugo
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.5.2012 10:02:10
|
|
|
|
Anoniman
|
zaboravila sam da sam vec dobila odgovor na to prvo a na drugom hvala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.5.2012 18:31:37
|
|
|
|
NadaR
|
iz teme Novi albumi na RR IZVORNA PORUKA: pandina Imam pitanje. Zasto moji prijatelji ne mogu da vide moj album, a podesila sam da bude vidljiv samo prijateljima? Vide link mog albuma, ali ih taj link vodi na neki strani sajt i ne mogu da vide slike u mom albumu. Zasto?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.5.2012 18:34:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Javila programerima, čim dobijem odgovor javljam povratno. IZVORNA PORUKA: Nada RR iz teme Novi albumi na RR IZVORNA PORUKA: pandina Imam pitanje. Zasto moji prijatelji ne mogu da vide moj album, a podesila sam da bude vidljiv samo prijateljima? Vide link mog albuma, ali ih taj link vodi na neki strani sajt i ne mogu da vide slike u mom albumu. Zasto?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.5.2012 18:38:31
|
|
|
|
NadaR
|
Super Dunja
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.5.2012 18:40:14
|
|
|
|
dunja RR
|
pišem ti pp pa baci pogled
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.5.2012 16:44:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Zbog rasprave koja nije vodila ničemu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
RodbinaDiablaKako regovati kada vas svekrva ili zaova provociraju?Ignorisati ih (
27%)
Sasuti paljbu (
5%)
Sa stilom im odgovoriti (
68%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!