Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 21.6.2012 23:40:03
|
|
|
|
minavb
|
Vec je bolje zahvaljujuci mokroj peleni. U slucaju da opet skoci, upotrebicu carapice. Hvala.
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 21.6.2012 23:42:01
|
|
|
|
Snelle
|
Nema na čemu! Nadam se da će vam noć mirno proći.
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 21.6.2012 23:44:22
|
|
|
|
Olga75
|
Mina ja sam u ocaju stavljala rendani krompir u carape najbolje je uraditi frikciju , a i pelena oko torza skida , znam da znas ali nemoj ga odmah brisati neka malo isparava nadam se da ce sto pre spasti temp
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 21.6.2012 23:45:00
|
|
|
|
cockic
|
mina ja znam kad mi je i petar bio mali oni su to po kg vec duze vreme kako oni manje dobijaju kg on je oko 12-13kg nema vise sigurno uzima se 5ml.koliko se secam tako je.znam da si vec dala sigurno ali ja sad udjo pa reko da napisem sta meni rekose.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 21.6.2012 23:49:09
|
|
|
|
minavb
|
Olgice, mislim da sam ga 15ak minuta drzala u mokroj tetra peleni, i tek onda je pocela da mu spada T. Srecom imala sam neotvorenu kutiju brufena koju sam kupila pre 3 meseca, i pakovanje cepica.
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 21.6.2012 23:57:31
|
|
|
|
Olga75
|
joj Mina sve znam kad M krene temp ode do preko 39 a skidanje je agonija , brufen , tusiranje , oblozi , brufen , kojekakve namirnice u carape , tusiranje , brufen , kad dam paracetamol ko da sam dala Bogojavljensku vodicu a ako nece da pije nista , probaj sa spricem polako , kubik po kubik da ne povrati ( znam da znas )
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 22.6.2012 0:01:55
|
|
|
|
minavb
|
Znam ali se pogubim u ovakvim situacijama. Vec sam psovala sebe sto nemam u frizideru cepic diazepama. Sad pajki. Odoh i ja ali cu da navijem sat da mu u 2h dam brufen ponoco, i malo vodice ako uspem.
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 22.6.2012 0:06:00
|
|
|
|
madre
|
mina, pa otkud temperatura je l prehladjen? ne znam, nama eferalgan sirup fenomenalno pomaze. a sto se natopljenih carapica tice, znam da nije bilo sanse da mu ih navucemo na noge! tusirajte ga, mislim da ce mu prijati.
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 22.6.2012 6:05:37
|
|
|
|
minavb
|
Bili smo mirni do 4h. Na sat vremena sam mu merila Ti bila je izmedju 36 i 37 pa nisam smela da mu dam lek, a u 4:30 skoci na 39. Prvo brufen pa eferalgan pa mokra pelena pa carapice i sad je 37 sa 7. Pio je vodu, oko 100ml.
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 22.6.2012 9:04:07
|
|
|
|
cockic
|
ja mog malog ubacim obucenog u kadu i tusnem ga mlakom vodom i tako nekih 5-10 min znam da bi neko rekao da nesme da ga tako mokrog drzi ali njemu uzasno brzo skace do 40 i ona mi je sigurnije to nego da razmisljam.mada temp.najvise ide iz glave najvise bude vrela a to se kad ga tusnem osusi za par minuta.ali to mu je bas brzo izvuce kad ga ubacim u kadu.a paracetamol ili brufen mora svakako.ja znam da ljudi nedaju kad nema ture ali ja kad je noc dajem svakako jer tad skoci za pola sata.znaci ja nocu dajem na 4-5h. mada to sto ga ubacim u bodicu u kadu to je kao da sam ga umotala u carsav.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 22.6.2012 9:21:54
|
|
|
|
minavb
|
Ja ne mogu da verujem da u apotekama nema nista od antipiretina sem nekog Panadola.
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 6.7.2012 23:06:14
|
|
|
|
bubulence
|
mame jel razblazite alkohol kada hocete da natopite carapice?
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 26.7.2012 19:14:45
|
|
|
|
Anoniman
|
ima li igde u ns brufen sirup da se kupi?
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 26.7.2012 19:20:15
|
|
|
|
Anoniman
|
nudi mi apotekarka madjarski brufen, zove se Nurofen. jel' cuo neko za to?
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 26.7.2012 19:32:13
|
|
|
|
mihi
|
BB uzmi odličan je!
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 26.7.2012 19:35:54
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: mihi BB uzmi odličan je! Nije to mađarski pravi se u Britaniji
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 26.7.2012 19:36:11
|
|
|
|
Anoniman
|
znas koliko dugo moze otvoren da stoji?
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 26.7.2012 19:38:42
|
|
|
|
mihi
|
Može pročitaj u uputstvuali mislim da može dugo.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 26.7.2012 19:40:20
|
|
|
|
Anoniman
|
super, izgleda da sam navatala poslednji. bolje da ga uzmem pa da stoji nego da ga nemam kad mi zatreba, ne?
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 26.7.2012 19:40:26
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty nudi mi apotekarka madjarski brufen, zove se Nurofen. jel' cuo neko za to? Jao Nurofen je moj omiljeni lek (mislim za mene). Nisam znala da ga ima i kod nas, mi ga uzimamo u inostranstvu. Fantastičan je. BB ako možeš, daj mi adresu te apoteke (na PP)
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 26.7.2012 20:29:15
|
|
|
|
Anoniman
|
kupila, cak ima i spric unutra za doziranje (e, moj standardu ...) nadam se da nnecu morati da ga upotrebim, ikada!
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 26.7.2012 22:34:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da sam i ja Mini slala Nurofen. Ha Mince?
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 2.8.2012 9:28:38
|
|
|
|
*Alexx*
|
Od sledećeg meseca Brufen ponovo u apotekama KLIK Dobro su se setili.
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 2.8.2012 9:29:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto, samo je trebalo formirati Vladu.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 2.8.2012 9:48:08
|
|
|
|
minavb
|
Ko ih sisa, ja imam madjarski Nurofen i grcki Algofren.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?