Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 3.5.2012 10:50:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel može neko da mi da poslednji test sigurnosti AS? Ona tabelica o testiranim vozilima. Kako da ga Googlam? A ovo za registraciju AS... sada me je mama zvala da mi kaže da je o nečemu bilo reči na jutrarnjem programu, ali nije uhvatila tačno smisao. Googlala je ali nije našla, pa ako je neko slušao vesti jutros, neka mi kaže.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 3.5.2012 10:54:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Tash, evo tabele: IZVORNA PORUKA: Lu RR Evo OVDJE nešto od sjedalica
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 3.5.2012 10:56:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Fala
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 3.5.2012 10:56:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisam čula ništa o toj registraciji. Mi smo poručili AS u Čačku, u subotu nam stiže
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 3.5.2012 10:58:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto, anči svi putevi vode u Ča
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 3.5.2012 11:01:38
|
|
|
|
Ana RR
|
eto vidiš! Sasvim slučajno je ispalo, mi krenuli pre neki dan da ga kupimo, mm se čuje sa drugarom koji mu kaže da ide u Ča i na brzaka se iskombinujemo. A ironija je što im AS u Ča stiže iz radnje u Immo centru
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.5.2012 15:02:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Od danas je na snazi novi Pravilnik o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju. detaljnije
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.5.2012 15:28:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Da li ovo važi za taxije, ili su oni javni gradski prevoz, kao autobusi?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.5.2012 19:47:00
|
|
|
|
magnetic
|
Gde se nalazi ta oznaka ili sta vec da je sediste ok?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.5.2012 20:14:40
|
|
|
|
Anoniman
|
od nazad ili sa strane, nesto R44 ako se ne varam
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.5.2012 20:22:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Od taxiste - taxiji spadaju u javni gradski prevoz i ne moraju deca u AS. Inace, isli smo taxijem pre par dana u grad, zvala sam Crveni i trazila taxi sa pojasevima nazad. Covek koji je dosao kaze "E, niste mi bili blizu, ali bas sam hteo da vidim ko to trazi pojaseve nazad! Ja imam troje i nikad ih nisam vezivao " Rekoh - "Vama se moze, ja imam samo jedno , nemam da sparam." Vrlo cesto mi se desi da sednem nazad i da su pojasevi ispod sedista. Da li policija kontrolise taxisti da li se vezuju i da li se vezuju njihovi putnici ili to vazi samo za nas smrtnike? Da li po zakonu i taxi vozila spadaju u grupu "morate se vezivati"?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.5.2012 20:24:00
|
|
|
|
simke
|
Taxi vozila spadaju pod javni prevoz.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.5.2012 21:15:00
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: magnetic Gde se nalazi ta oznaka ili sta vec da je sediste ok? Nalazi se nazad na sjedalici , izgleda ovako a evo i obješnjenja, 1 Inačica ECE direktive kojoj autosjedalica odgovara 2 kategorija za koju je sjedalica dobila dozvolu 3 minimalna i maksimalna dozvoljena težina djeteta 4 oznaka “Y” kazuje da autosjedalica ima "Y" vezanje s 3 točke uporišta: 2 na ramenu i 1 između nožica 5 "E" - oznaka europske dozvole 6 broj kraj oznake "E" označava zemlju u kojoj je izdana europska dozvola, npr. broj 1 označava Njemačku, 2 Francusku itd. 7 Broj specifične dozvole. Prva dva broja označavaju inačicu direktive ECE R44 kojoj autosjedalica odgovara. U ovom primjeru radi se o ECE R44.04 8 proizvođač autosjedalice 9 proizvođačev interni broj autosjedalice
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.5.2012 21:26:49
|
|
|
|
magnetic
|
Moram sutra da proverim.Nadam se da je u redu,jer smo kupili novo sediste nema ni godinu dana.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.5.2012 22:02:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Taxi vozila spadaju pod javni prevoz. Iako mi odgovara, nije li to krajnje licemerno? Zašto treba da verujem više nekom tamo taxisti koji vozi mene i decu nego rođenom mužu na identičnoj relaciji???
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.5.2012 22:21:25
|
|
|
|
ljubičica
|
I mi imamo novo AS, nema ni godinu dana, verovatno je sve u redu. A na sintezisu mi nema toga, sada sam gledala.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 4.5.2012 22:23:58
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: simke Taxi vozila spadaju pod javni prevoz. Iako mi odgovara, nije li to krajnje licemerno? Zašto treba da verujem više nekom tamo taxisti koji vozi mene i decu nego rođenom mužu na identičnoj relaciji??? Potpuno se slazem.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 6.5.2012 11:32:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Stigao Cybex juče ali već vidim kako će Mare da histeriše kad mu stavimo ono jastuče napred
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 6.5.2012 12:02:22
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam kad je mateja bio u bolnici zbog visoke temperature se vracala kuci taksijem sama sa matejom i taksista je vozio kao lud(tad je bio onaj sneg) i na raskrsnici nas udari auto jer je taksista izleteo a video je da mu ovaj ide u susret i jos taksista nije imao prvenstvo prolaza,malo je reci da sam poludela,haos bi mu napravila i policiju zvala samo da nisam bila u soku,em sama,em sneg do kolena,mateja bolestan,place definitivno trebataksi da ima autosediste
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 6.5.2012 21:32:17
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: magnetic Moram sutra da proverim.Nadam se da je u redu,jer smo kupili novo sediste nema ni godinu dana. proverila sam............dobro je,ima oznaku
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 6.5.2012 22:26:43
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 6.5.2012 22:37:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Isprobali smo danas AS, Mare je odlepio kad smo stavili ono jastuče, mukica ne može da se pomeri. Međutim, čim je mm krenuo, smirio se i bilo mu je zanimljivo da gleda kroz prozor. Večeras je i odspavao turu do kuće. Jbg, valjda će se navići, šta da mu radim. Tražili smo najbezbednije. I da, dosta mu je toplo ispod jastučeta, to mi se ne dopada.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 7.5.2012 21:46:36
|
|
|
|
ishler
|
Ja sam se toga plasila kada smo hteli to sediste,jer moja beka ima obicaj da mrda nogama non stop,ali ispalo je da nam je preveliko pa smo odustali,aki sediste je odlicno... Doduse mojoj mici kada je sela u cybex prva reakcija sa jastucetom je bila da zarije zube u njega...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.6.2012 12:35:58
|
|
|
|
jovana13
|
Imam jedno pitanje cerka mi ima 2god i 3 mes. Ali je teska 17kg i visoka 1m. Sediste joj je malo, da li je ok da joj uzmemo booster? Gledala sam oni su od 15 do 36kg, i pise 2g+. Znaci da ona spada u tu katergoriju ali da li je ok po zakonu?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 5.6.2012 15:23:08
|
|
|
|
jovana13
|
Jel moze neko, ko se razume u ovaj zakon i zna nesto vise, da mi odgovori?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?