peca
|
Makice, sredi ticker I mi imamo povremeno tih problema. Mi se nismo mnogo kljukali sa hemijom, probala sam par stvarcica i odustala od toga, kad prodje proslo je i tacka. Ona je par dana super pa jedan dan skoro ceo prevristi I jutros kad je jela je zezala, nije ni podrignula ni prduckala, a to obavezno radi svaki put... i znala sam sta sledi, ali srecom proslo je, i evo sad drema, malo sam je zamajavala, malo izvrtela, prosetala kroz kucu i sad je mirna, meni se cini da ona ima sad gorih problema nego kad je bila manja, ili joj je prag tolerancije na te stvari manji. Jednostavno morate da prodjete taj period Svi mi kazu kad krenemo sa cvrstom hranom da ce biti bolje, aj da vidimo i to cudo A za grceve kazu da prolaze izmedju treceg i petog meseca, a ima i extrema koji ih imaju i do godinu dana, nadam se da necemo biti te srece MI smo dobili zeleno svetlo da skinemo siroki povoj, mozda ce kad ga skinemo da nam bude lakse Ali tacno vidim dok jede kako ce biti posle jela, a sto ti kazes u jednom trenutku se smeje, a u drugom place, tako i kod nas isto, i uzasno stucamo, to me izludjuje, jos kad je u kombinaciji, pa kad jadna mase i nogama i rukama, place, i plus stuca to je show. Sreca pa sam ja bezosecajna,pa me to ne potresa mnogo, cak me nekad i zasmejava kad stucne sa otvorenim ustima u sred psovanja stomaka