|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomoć bebi sa grčevima
25.5.2012 20:01:17   
crazymama

IZVORNA PORUKA: smeskicTB

cm, koristim priliku da te zagrlim i cestitam rodjenje bebacke! Nisam tako cesto, pre retko ovde..sa dve bebice je igranka i umor, a A nam je imao i operacijicu testisa...a i njima su redovnije kontrole...

smeskic, hvala, mislimo na vas i kad te nema, nista ne brini :)
(poslala sam ti zahtev na FB, kad stignes pogledaj)

ja sam istrosila celu bocicu gio gaie, prelazim na babyfen... termofor slabo radi posao, tj. umalo joj nisam sprzila stomace i butinu i od tad ga ne koristim :(

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 1301
25.5.2012 20:05:36   
mihi
CM a Espumisan, Baby friends, Nurse Harvey (nekim bebama ništ ne pomaže jedana od njih je bio moj sin, možda fen veseli termofor)?

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 1302
25.5.2012 21:04:01   
crazymama
nurse harvey bi rado probala, ali ne moze da se nadje nigde, cak ni na kosovu ni u madjarskoj...

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1303
25.5.2012 21:10:43   
mihi
Sličan je po sastavu vrlo Baby friends, seme anisa, morača.

Direktna veza do poruke: 1304
25.5.2012 21:14:26   
mihi
CM a Espumisan jeste li probalai?

Direktna veza do poruke: 1305
25.5.2012 21:28:19   
crazymama
nismo, moja sestra ga je koristila za svoju decu, ali nije nesto imalo efekta... nema minja velike grceve, ali jave se povremeno...

Curt Cobain

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1306
25.5.2012 21:40:30   
mihi
To je jedini pravi priznati lek protiv grčeva sve ostalo je šećerna vodica, no naravno nekome pomogne a nekome na. Ja volim da kažem za njega ima mehanizam dejstva na dugačkom štapu tj deluje tako što smanjuje površinski napon gasova i omogućava da se izdvoje iz crevnog sadržaja i da ih beba isprdi a to može da potraje.....

< Poruku je uredio mihi -- 25.5.2012 21:41:14 >

Direktna veza do poruke: 1307
25.5.2012 21:45:27   
minavb
NH Vanji nije pomogao. Od Novalaca AC i espumisana mu je bilo bolje, ali sam posle skontala da on kasnije uopste nije vrsirkao zbog grceva nego zbog jednjaka.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1308
25.5.2012 21:48:40   
cockic
ja sam petru davala sab simplex mislim da su austrijske i jako su dobre,peki su
pomogle,a leni sam bavala bio gaia ali ona grceve skoro nije ni imala kad uporedim
sa petrovim nedeluje mi da se nesto mucila sa stomacicem

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1309
25.5.2012 21:54:15   
New Mom
CM, je l' nosite široki povoj? Ako da, skini ga, pomaže.

Kolja ih (za sada) nema strašne toliko (ili mi je sada lakše da posnesem sve to), ali sa Kaćom je bilo strašno od njene 3.nedelje nekih mesec dana svako veče od 23h do 2h kad od umora jadna zaspi. Probali smo bili termofor, cuclu, sisanje, komorač, Plantex čaj, Espumisan, Nurse... Ništa.
Pomoglo je kad sam krenula da pijem Fitolat tablete za laktaciju, u sebi sadrže komorač inače.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1310
25.5.2012 22:17:20   
crazymama

IZVORNA PORUKA: New Mom

CM, je l' nosite široki povoj? Ako da, skini ga, pomaže.

jel? nosimo siroki povoj, iako me jako nervira, ali vec sam pisala da me je patronazna uplasila komentarom kako je sokobanjska (ortopedska klinika na banjici) puna dece sa iscasenim kukovima, a ja kako hocu..?!
inace, mislila sam da siroki povoj greje stomacic i da pomaze kod grceva..?!

Curt Cobain

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1311
25.5.2012 22:20:13   
New Mom
Videćeš da će lakše puštati gasove a i kakiti tako. Ne kažem da skineš za stalno, ali za par sati, onih najkritičnijih, pomoći će.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 1312
25.5.2012 22:24:06   
cockic
e NM u pravu si za sirok povoj moja lena je vristala kad ga ima,kad joj skinem ucuti se.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1313
25.5.2012 22:28:11   
crazymama
IZVORNA PORUKA: New Mom

Videćeš da će lakše puštati gasove a i kakiti tako. Ne kažem da skineš za stalno, ali za par sati, onih najkritičnijih, pomoći će.

da, da, razumela sam da mislis na par sati, mada to i radimo povremeno, jer jako voli da se "gicka" nogicama, pa je pustim da uziva :)

30.05. idemo na prvi kontrolu, pa cu pitati da li mora siroki povoj... inace, ona flasica tommee tippee koju mi je preporucila anaRR me je spasila, anticolic je i bas sam primetila da ne uvlaci vazduh dok pije...

Curt Cobain

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1314
31.5.2012 13:03:26   
smeskicTB
Andreju espimisan špomaze..lepo mi sada spava bez grceva nocu..danju ih ima po malo..ili nimalo..a Sergeju mislim da ne pomaze..videcu jos..danas je sedam dana otkkao ih koristimo..

Direktna veza do poruke: 1315
31.5.2012 15:14:05   
Jeca.V
Mi za grceve koristimo bacillac infantis prasak u kesicama i hipp caj od komoraca i mogu vam reci da radi.Probali biogaiu,mista posebno....

Direktna veza do poruke: 1316
31.5.2012 22:38:50   
Mizzy
I ja sam koristila taj Bacilac. Tara je bila uzas, do 4. meseca smo muku mučili sa stomakom! Jos nije redovno kakila, i stvarno je bio horor. Jedino joj je bacilac olakšavao, sve smo probali.

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 1317
1.6.2012 10:31:33   
Makica99
Ovo sto New Mom kaze za siroki povoj je skroz tacno i mom malom vrlo cesto pomaze. Inace, on ima grceve, ili bolje receno stravicne gasove od pocetka, njemu u stomaku toliko krci i zavija da je meni deteta zao nenormalno. Nama generalno nista nije pomoglo, a probali smo sve osim Nurse Harvey's, ali evo Crazy kaze da ne moze ni da se nadje. Znaci, espumisan, BioGaia, Babyfen, plantex caj, bibilibi caj, senjacki caj, termofor i nista. Ovi svi cajevi bi pomogli trenutno da podrigne ili izbaci gasove, ali posle 10 minuta sve ispocetka. BioGaia i Babyfen nista, popili smo po dve bocice od svakog, ama bas nista, espumisan pomogne da podrigne, ali kao sto rekoh to je kod nas samo privremeno.

Sta mislite, da li je normalno da ima tolike gasove, ja sam iskreno vec pocela da brinem. Sad ce tri meseca i situacija je samo neznatno bolja nego pre. Lekari nista, samo odmahuju, vidim da kao da mi ne veruju da mi dete zbog toga place, ko zna sta misle. Mi ne mozemo ljudski ni u setnju da odemo, smeje se jednog trenutka, a u sledecem place i sve tako u krug. Ozbiljno se pitam hoce li ikad proci. Da li postoji mogucnost da je problem dublji od grceva? Mukica moja, kad ga ne boli on se samo smeje i guce, ponekad mi se cak osmehuje i kroz plac, a meni se srce cepa.

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 1318
1.6.2012 10:51:41   
peca
Makice, sredi ticker user posted image
I mi imamo povremeno tih problema. Mi se nismo mnogo kljukali sa hemijom, probala sam par stvarcica i odustala od toga, kad prodje proslo je i tacka. Ona je par dana super pa jedan dan skoro ceo prevristi user posted image I jutros kad je jela je zezala, nije ni podrignula ni prduckala, a to obavezno radi svaki put... i znala sam sta sledi, ali srecom proslo je, i evo sad drema, malo sam je zamajavala, malo izvrtela, prosetala kroz kucu i sad je mirna, meni se cini da ona ima sad gorih problema nego kad je bila manja, ili joj je prag tolerancije na te stvari manji. Jednostavno morate da prodjete taj period user posted image Svi mi kazu kad krenemo sa cvrstom hranom da ce biti bolje, aj da vidimo i to cudo user posted image A za grceve kazu da prolaze izmedju treceg i petog meseca, a ima i extrema koji ih imaju i do godinu dana, nadam se da necemo biti te srece user posted image MI smo dobili zeleno svetlo da skinemo siroki povoj, mozda ce kad ga skinemo da nam bude lakse user posted image Ali tacno vidim dok jede kako ce biti posle jela, a sto ti kazes u jednom trenutku se smeje, a u drugom place, tako i kod nas isto, i uzasno stucamo, to me izludjuje, jos kad je u kombinaciji, pa kad jadna mase i nogama i rukama, place, i plus stuca to je show. Sreca pa sam ja bezosecajna,pa me to ne potresa mnogo, cak me nekad i zasmejava kad stucne sa otvorenim ustima u sred psovanja stomaka user posted image user posted image user posted image

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

(odgovor članu Makica99)
Direktna veza do poruke: 1319
1.6.2012 10:55:16   
Makica99
Ma ne stizem ticker da sredim zeno ako verujes, ovo mi je najduze sto sam bila na forumu od kad se rodio user posted image

Jaaaao, jadna ja ako cekam cvrstu hranu, nas pedijatar insistira da ga samo dojim do 6-og meseca, a znam da vecina preporucuje cvrstu hranu mnogo pre, ne znam sta joj to sad znaci. Ajde, procice i nasi grcevi valjda!

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1320
1.6.2012 15:56:40   
smeskicTB

IZVORNA PORUKA: Jeca.V

Mi za grceve koristimo bacillac infantis prasak u kesicama i hipp caj od komoraca i mogu vam reci da radi.Probali biogaiu,mista posebno....

jedna patronazna nam je preporucila ako espumisan ne deluje..
i mi smo u cetvrtom..kako on deluje i kada su vama stali grcevi?

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 1321
1.6.2012 15:59:04   
smeskicTB

IZVORNA PORUKA: peca

a ima i extrema koji ih imaju i do godinu dana, nadam se da necemo biti te srece

nedo bog nikome, pa ni nama!

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1322
1.6.2012 16:01:30   
Ana RR
smeskic, jesi li probala biogaiu?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1323
1.6.2012 16:04:48   
Jeca.V
Smeskic,mi imamo 1 mesec i 6 dana.U ponedeljak je prevristao od 20h do 24h.Poslala sam muza u dezurnu apoteku gde mu je zena rekla da ako biogaia ne radi dodje po bacillac.Razmutla sam prasak u formulu i moje dete je zaspalo za pola sata.Od tada ga dajem svako vece posle kupanja i da kucnem u drvo od tada super spava.Pojacano prducka,ali mislim da je dobro sto izbaci te gasove.Dajem i caj po nekoliko puta 10-20ml,ali to sam davala i pre ovoga.

Direktna veza do poruke: 1324
1.6.2012 16:07:18   
Jeca.V
Zaboravih da kazem da nama svakako dobro dodje i kao probiotik zato sto smo na preventivi sa cefaleksinom 1ml dnevno narednih mesec dana zbog urinarne infekcije koju smo zaradili 16 dan!

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

vaginalni orgazam
pisuljica

skoro uvek dozivim (56%)

para puta sam dozivela (26%)

nikada :( (18%)

Ukupan broj glasova: 82

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here