Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.5.2012 19:14:48
|
|
|
|
Linonina
|
IZVORNA PORUKA: Sashica82 IZVORNA PORUKA: Linonina Razgledam kolica nema sta nisam pogledala, i naletim na Graco fusion kolica. Lagana, sa nultim polozajem, funkcionalna ali i skupa... Jel imao neko? Meni super izgledaju. Sad sam bila na sajtu Akse, pa vidim da su vam ova kolica na akciji. Sad vidim, a il sam luda ili... Jutros nisu bila na akciji gledala sam njihov sajt. Jos sam konstatovala kako nisu najjeftiniji. U svakom slucaju, hvala. Sad su definitivno najjeftiniji. A privukla me kilaza 6.5 kg!! ubedljivo najlaksa, a imaju onaj lezeci polozaj ok koliko sam videla. A ta Inglesina kolica sto svi preporucujete koja su to tacno? Ako mislite svi na ista..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.5.2012 21:29:55
|
|
|
|
Linonina
|
Znaci ovako, bila sam da pogledam kolica... Prvo gledanje na netu i uzivo kad ti to vidis, pipnes, podignes je sasvim nesto drugo. Dok ne vidis uzivo apsolutno nista ne vredi. Onaj Graco Fusio sto sam ja pominjala, ne da nema 6,5 kg nego ni blizu! 6,5 kg ,da neko ne pomisli kao ja, je ustvari samo okvir - bez icega na njemu! Kolica su 9-10kg teska, nisu lepa bezveze izgldaju i nekako preuska. Od njih ne da sam odustala, a pomislila sam da je to to. Bile ste u pravu (Zivka svaka cas_t dobro si ti to prostudirala ) Inglesina je najbolja, jedini nedostatak je sto su malo veca, skuplja i poteska, oko 11 kg. Ali dobro,sve ima svoje. Chicco Trio Enjoy Fun (samo kolica i as) ili Inglesina od onih sto su bili danas u ponudi su cini mi se najbolja. Eto, nadam se da ce nekom koristiti. Pozz!
< Poruku je uredio Linonina -- 25.5.2012 21:31:38 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.5.2012 21:41:46
|
|
|
|
nela79
|
Ja imam Inglesina Zippy. Najednostavnija moguca kolica. Sasvim solidna kolica koja sluze svrsi. Evo izdrzavaju i drugo dijete bez problema. Al cini mi se da kad bi sad kupovala kolica kupila bi i neka jeftinija sa tim funkcijama.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.6.2012 21:33:25
|
|
|
|
Sanchy
|
Rezervisala chipolino perfekta KlIK mint,ovogodisnji dezen,37000,i to mi je puno ali ajde da bas ne preterujem...sediste moze i ka meni i u pravcu kretanja,tockovi su gumeni,jedan par su veliki tockovi sto je dobro za neravne terene,navlake se skidaju i poeru u masini ,sve ono sto mi odgovara ...provozala sam ih i nista nisu gora od peg pereg koja ima moj brat i snaja i koja sam vozala pre par dana a pri tom imaju funkciju vise tj.bebac moze biti okrenut ka meni u toku voznje dok sedi sto sam i inace trazila...eto to je to...zavrsih i sa time..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.6.2012 23:26:50
|
|
|
|
vonavoj
|
sanchy, ne vidim koja su to kolica,otvara mi se samo glavni sajt..da nisu OVA
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.6.2012 23:41:21
|
|
|
|
Sanchy
|
Nisu ta nego OVA....samo ne taj dezen nego novi za ovu godinu koji je lepsi naravno i sad su 28000 plus as 9000..ali i pooky model je bio u uzem izboru i cena mu je manja jedino sto ne moze beba ka tebi da bude okrenuta kada vec sedi i nema onaj kao posluzavnik ispred bebe ne znam kako bih ga nazvala a primetila sam da bebe vole da lupkaju po tome ...i ova perfekta imaju velike tockove jedan par a na primer Soni je pisala da su u Norveskoj sva kolica sa velikim tockovima jer su pogodni za neravne terena i olaksavaju voznju pa i zbog toga..
< Poruku je uredio Sanchy -- 8.6.2012 23:44:09 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.6.2012 23:45:57
|
|
|
|
vonavoj
|
posto si napisala mint,samo sam ona nasla samo da ti kazem da su mnogo teska,12,5 kg plus beba od 6-7kg (kad krenete uveliko u setnju),ima da se oteglis ako treba da ih uneses negde ja to iz iskustva drugarice,koja je isto birala da moze da gleda bebu,da ima tockove na naduvavanje,...svasta nesto,eno ne moze nigde da ide sama,nema sanse da ih podigne,morala je da kupi kisobran kolica moja su teska 8,5kg..i odlicna su,Hauck Malibu mislim svako bira,samo kazem iskustva
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.6.2012 23:53:51
|
|
|
|
Sanchy
|
Znam da su teska kad ih nosis ovako su laganica mozes jednim prstom da ih guras,i ona su perfekta mint a ona su pooky mint ...to mint im se nesto svidja ,ne boja je super malo jaca plava pa su mi se bas dopala...nije mi problem sto su teska za nosenje imam kucu dvoriste u prizemlju sam,velika kola i uglavnom mm i ja idemo svuda zajedno tako da tezina mi ne predstavlja problem ...glomazna jesu i ko stanuje na drugom,trecem bez lifta nikako ,takodje auto sa malim gepekom nikako ali zato pooky model sto si ti stavila tu igra ulogu..ta hauck kolica sam gledala ali mislim da ni jedna nemaju sve ove funkcije sto sam trazila??U svakom slucaju sad je gotovo ....
< Poruku je uredio Sanchy -- 8.6.2012 23:56:03 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.6.2012 0:03:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo ne zaboravi da Beograd nije baby friendli, pa iako živiš u kući, moraćeš da podigneš kolica da uneseš u rednju, preko stepenika, preko visokih ivičnjaka, da uđeš u poštu... Nanosala sam se kolica po gradu za sve pare!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.6.2012 0:17:29
|
|
|
|
Sanchy
|
Sve znam,ali mi smo na Novom Bgd ovde je sve prilicno ravno a i mm je uglavnom stalno samnom ako nije on uvek neko ,retko gde idem sama a pogotovu mi sa bebom i kolicima nece pasti na pamet i ono sto mogu ,ne mogu.. ...to su jedina kolica koja imaju sve ono sto sam trazila bilo bi pozeljno da su malo laksa ali to mi nije bio prioritet pa videcemo...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.6.2012 8:05:02
|
|
|
|
zvrk.mrvica
|
dobro jutro zene! ja sam porucila chipolino lumina 2012 kolica+autosjedalica,cekala sam oko 2 mjeseca da dodu,zadovoljna sam lijepa su,siva i boja breskve_narandaste,tockici veliki,i bitno mi je sto su teska oko 8,5-9 kg,i sklapaju se u kocku,sto znaci da manje zauzimaju mjesta u kolima
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.6.2012 11:02:35
|
|
|
|
Sanchy
|
Super Zvrk,mislim da su sva chipolino kolica skroz ok,ne znam sto su se ljudi zalepili za tri marke i samo njih vrte...inace chipolino ima dosta zajednickih karakteristika sa peg pereg kolicima,imala sam priliku da ih uporedim,s tim sto su povoljnija...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.6.2012 0:12:29
|
|
|
|
crazymama
|
moja hauck malibu su se do sad pokazala super, lagana za nosenje, lako se sklapaju i podizu, lepo staju u gepek i veoma lagana za guranje. da ih ne ureknem :)
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.6.2012 10:44:42
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Pitanje za one koji imaju cam combi familu(tj gae) ona ih je apsolvirala mojoj K postaje mnogo vruce u korpi,sad bih joj stavila ono sportsko na polucedeci... pitanje je da li moze da se okrene tako da gleda u mene sa sportskim sedistem,,, ja jutros probala polasata se zezala i nisam uspela krovic da namesti nikako???
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.6.2012 10:48:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Može. Imaš u uputstvu nacrtano gde bodeš krović, probaću da se setim jer sam ih samo jednom tako montirala za probu, mi smo korpu rabili do 5 i po i pravo u sportsko ka ulici da može da razgleda, mene i onako gleda po ceo dan.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.6.2012 10:54:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma bre, krović se +u svakom položaju isto kači jer se kači na samo sedište ne na šasiju. Kako su ona dva bočna dela na naslonu imaš na njima sa prednje strane dva proreza na presvlaci ispod proreza je rupa u koju bodeš krović samo mora plastika koja se bode da bude pod 90 stepeni. Jedina je razlika kako se bode prečka ona se u tom položaju bode odozgo a u kad je okrenuta ka ulici sa prednje strane. Ubadanje krovića je nezgodno samo prvi put dok se malo ne popuste ti prorezi, već treći šput je sve leglo na svoje mesto, sad ubadam bez gledanja.
< Poruku je uredio gae_gr -- 11.6.2012 11:24:23 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.6.2012 10:58:25
|
|
|
|
Cunce
|
Al' će meni biti veselo, rešila baka da ih kupi, pa kupila sa točkićima na naduvavanje Smešno mi jer nisam čula za njih, to kao bicikl A ovako se mogu okrenuti da beba bude prema meni ili da gleda napred, ostale funkcije sve ono kako treba, treba ih doneti.. Ima li neko iskustva? S tim što nama ne trebaju za jurnjavu po gradu, na selu smo u Vojvodini, sve ravno i cepaaaaaaaaaaaaaaj
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.6.2012 11:01:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Točkovi na naduvavanje su za sve terene to ti je u svetu kolica ono što su 4x4 vozila u automoto svetu. Uživaj jer možeš i van asfalta.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.6.2012 11:01:54
|
|
|
|
Sesilija 83
|
aaaa pa jes jes fala setro fala... ja stavim termometar i korpu i bude 4-5 stepena vise nego vam verovatno zbog plastike ali probacu...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.6.2012 11:15:31
|
|
|
|
Cunce
|
gae, hvala, morala sam da pitam mada je sve asfaltirano ovdI, ali, eto, putić do parka nije, biće za to onda
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.6.2012 11:52:08
|
|
|
|
Linonina
|
Ja sam konacno prelomila i uzela na popustu ovom kikovom sto je bio do kraja maja Chicco enjoy fun kolica. I ja sam zadovoljna, pogotovo sto nisu teska i glomazna, a opet nisu ni onako jadna kao neka. Laksih, a da stvarno valjaju za od 0+ nije bilo...Bar meni. Lako se sklapaju, e jedino ne moze da se rotira od i prema mami da gleda beba, ali boze moj nesto mora da nema...Moze kada se stavi samo AS na kolica... Tako da sve u svemu, mislim da su sasvim ok i vise od toga. Cisto eto ako nekog zanima taj model. Gledala sam i ta Chippolino, Peg Perego Pliko i Inglesina Zippy koja su mnooogo lepa, ali su mi bila teeeska mnogo nesto u odnosu na ova.
< Poruku je uredio Linonina -- 18.6.2012 11:53:19 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.6.2012 12:48:51
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja na kraju kupih chippolino perfekta i stvarno sam zadovoljna, jednim prstom mogu da se voze vrlo pokretljiva....alii korpom nikako nisam zadovoljna pise da je za novorodjence ali ona je toliko zakrivljena da je vise nego ocigledno da je za dete koje vec sedi ili ja neumem da je koristim ,nisam je videla pre kupovine jer sam prerano otisla u bolnicu ali to je ono sto ja kazem nista ne treba kupovati napamet ....bas sam besna ,morala sam da kupim obicnu ravnu korpu c c c
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.6.2012 12:55:21
|
|
|
|
crazymama
|
sanchy, slicna su kao moja hauck malibu, a isti problem imam i ja sa njihovim AS tj. nosiljkom, koje kad se montira na kolica, beba je maltene u sedecem polozaju...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.6.2012 13:04:44
|
|
|
|
Sanchy
|
Ma nisam je ja videla verovatno da jesam nd bih uzela ni kolica .,...i cini mi se da su oni kaisevi kojima se vezuje beba prekratki doduse to moram da vidim sa mm plsto je njemu to objasnjavano.....ali stvarno bezveze sad mi dodje da ih pitam na koju foru moze novorodjence u ono da se smestii.....uffff
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.6.2012 13:06:44
|
|
|
|
tatjan@
|
Ja imam takodje chicco enjoy kolica, sad sam nedavno kupila, jel ima jos neko takva, kako su se pokazala? Imam i Chipolino od pre tri godine ali nisam zadovoljna sa njima, jako su lepa ali teska, i sediste ne moze da se spusti u vodoravan polozaj (mada su me ubedjivali da moze, kupovala sam ih preko neta) Sanchy vidim i ti imas problem sa Chipolinom.. i nase AS je jako duboko i iskrivljeno, uopste mi nije bilo za novorodjence.. Jedva smo bebu dovezli kuci iz porodilista, sav se jadan skljokao i iskrivio tamo, kao da je upao u rupu guzicom. Lepo je sedeo tek posle treceg meseca, bas bezveze.
< Poruku je uredio tatjan@ -- 26.6.2012 13:11:25 >
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?