Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.5.2012 9:51:12
|
|
|
|
meyo
|
cijeli cu se zivot kajai sto sam kupila chicco colica i to model Ct.02 sto neko ranije rece ne dodje ti nista od opreme bez pokrivac za noge al "blesava" niko da ti kaze uzmes prvo sta ti predloze.. idiot djeluju mi skroz neudobna jer meni bebac od mjesec dana nije lijepo mogao leci u njih naravno jer je bilo bez korpe nego onako "na suvo" .. a sad mi glupo kupovati nova kolica za drugu bebu, jer prema planovima nece biti trece bebe pa mi dodje bacanje novaca, al ujedno nema sanse da se beba pristojno vozi u ovim kolicima, jel znate ima mozda ravna korpa da se kupi da bi mogla doci na ova kolica ??
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.5.2012 10:06:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam sigutna za Chicco sisteme, ali na CAMu se ravna korpa kači na isto mesto i na isti način kao i AS, što je i najlogičnije, tako da na bilo koju šasiju koja prihvata AS može da se montira i ravna korpa. Logično bi bilo da je i kod Chicco kolica isti princip.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2012 13:31:42
|
|
|
|
Sanchy
|
Ne izgledaju lose,ja trazim bas kolica koja imaju mogucnost da budu okrenuta i ka meni i od mene...znaci ova cena je bez as a koliko jos kosta as?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2012 18:09:38
|
|
|
|
Catalina.
|
Predpostavljam da pod as mislim na autosediste :) ta manja korpica je i autosediste,s tim sto se ona pricvrscuje za sediste uz pomoc sigurnosnog pojasa a ne na onaj deo posebno....bar su mi tako objasnili...ja se nadam da moze tako i da me nisu prevarili posto sam ih vec narucila svi ti delovi na slici spadaju u tu cenu...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2012 18:12:51
|
|
|
|
liliana
|
Catalina, moja su bila slična (Italijanska-Space), s tim što im ova ručka za voženje nije bila ovakva kao na slici, več iz jednog dela. Ja sam prezadovoljna. Iskoristili smo ih maksimalno. t. ima 2 god i još ponekad traži da se vozi u njima. Jako su funkcionalna.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.5.2012 19:24:09
|
|
|
|
slavica.
|
Meni su pre neki dan stigla ona PP Switch kolica i jedva cekam da ih koristimo Vozala sam ih po sobi,i okretala,sklapala... Super su laka za rukovanje,nadam se da ce tako biti i kada bebac bude bio u njima....
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.5.2012 12:22:52
|
|
|
|
Valerie
|
mi smo uzeli hauck trio shopper KLIKKK u aprilu je bio na akciji 21.300 super su mi, korpa je velika i jaka, tockovi se lako vrte, sve se lako sklapa, samo jos da uzvezbamo montiranje AS u kola boja je zelenija nego na slici, prava neka morska tirkizna, tako da moze bas lepo za nasu jel ih ima jos neko, kakva su iskustva? ja se dvoumila izmedju njih i hauck malibu, ali je malibu sa aluminijumskim ramom koji lakse moze da se polomi pri nestrucnoj upotrebi. tako kazu komentari na stranim sajtovima... pa smo se odlucili za shopper
< Poruku je uredio Valerie -- 17.5.2012 12:28:05 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.5.2012 20:15:30
|
|
|
|
Cinderella7
|
Mi smo kupili Camova kolica,plus jos jedna Camova smo dobili,jos bolja od kupljenih...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.5.2012 22:11:03
|
|
|
|
Linonina
|
Zanima me jedna stvar, elem da li je ta tvrda korpa toliko korisna, tj. neophodna? Sve se nesto mislim da uzmem neka kolica ako ima samo sa autosedistem, tu korpu nekako da izbegnem... U ovolickom stanu kad je beba preraste nemam gde sa njom.. Da li postoji neka kompromisna mogucnost bez korpe sa autosedistem? A opet ne znam da li moze mala beba na ravnu podlogu samo...Nisam pametna.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.5.2012 5:54:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Možeš da je izbegneš tako što ćeš uzeti kolica koja imaju skroz ravan položaj, ali meni se ona pokazala kao zlata vredna. Koristili smo je 5 i po meseci, kao kolica, kao kolevku i kao putno krevet. Preko dana je spavala u ravnoj korpi a noću u krevecu, kad smo putovali imala je gde da spava, a ono što je najveća prednost je što je mnogo prostranija i udobnija od spuštenog sportskog sedišta. U sedištu beba može da leži uvek samo u istom položaju na leđima, vezana a u korpi kao u krevecu bez kaiševa i sputavanja, može i na boku... Kad je trebalo da idem do kupatila samo je spustim i znam da je beznedna i da joj je udobno, a dok je vežem u sportsko sedište mislim da posle ne bih morana ni da idem... Inače živimo u stanu od 40 kvadrata, tako da razumem tvoju dilemu, al ja moju korpu ne bih dala ni za šta na svetu.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.5.2012 9:03:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi nikad nismo koristili korpu i sad je ne planiram , prosto se nismo uklopile , korpa i ja
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.5.2012 9:07:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni ja je nisam koristila nikada, niti mi je falila. Imam PegPerego Pliko P3 kolica koja imaju skroz ravan položaj, i u tome sam ih vozala dok su bili maleni.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.5.2012 9:09:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr U sedištu beba može da leži uvek samo u istom položaju na leđima, vezana a u korpi kao u krevecu bez kaiševa i sputavanja, može i na boku... Kad je trebalo da idem do kupatila samo je spustim i znam da je beznedna i da joj je udobno, Pa zavisi kakva kolica imaš. Moja su u tom skroz ravnom položaju izgledala identično kao korpa, ograđena sa svih strana, ravnog dna, široka i prostrana, i beba je spavala bez pojaseva, na boku.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.5.2012 9:28:09
|
|
|
|
zivka
|
IZVORNA PORUKA: Linonina Zanima me jedna stvar, elem da li je ta tvrda korpa toliko korisna, tj. neophodna? Sve se nesto mislim da uzmem neka kolica ako ima samo sa autosedistem, tu korpu nekako da izbegnem... U ovolickom stanu kad je beba preraste nemam gde sa njom.. Da li postoji neka kompromisna mogucnost bez korpe sa autosedistem? A opet ne znam da li moze mala beba na ravnu podlogu samo...Nisam pametna. Mi smo samo par puta koristili korpu od pruca -tj 2x radi kontrole u DZ, kolica ne koristimo uopste po stanu, imamo lezaljkicu ono kao ljulja, a dok nismo dosli do okretanja mirno je spavao tako je bilo spavanja na trosedu ali u principu u 95% u krevecu... Mislim da ako se beba rodi leti da nema potrebe za korpom vec su dovoljna kolica i AS....
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.5.2012 9:42:11
|
|
|
|
zivka
|
Inace Inglesinina su zakon zbog lakoce tukovanja , guranja i naravno tezine .... E da ! super je varijanta sintezis koji ide na ista kolica-recimo: chipolino puki kolica injihov sintezis i to je to...ima i video...
< Poruku je uredio zivka -- 23.5.2012 9:48:08 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.5.2012 12:53:28
|
|
|
|
Linonina
|
Pa i ja sam tako nesto mislila kolica sa dobrim nultim polozajem i da izbegnem tu korpu koja se, cini mi se, brzo i preraste. Nije da ne koristi, ali moze i bez nje. Zivka, moram ti reci da mi se ova puki svidjaju. I ne izgledaju uopste komplikovana, a imaju i taj nulti polozaj i as. Ne znam kakva su se pokazala u praksi ali bas dobro izgledaju.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.5.2012 13:20:41
|
|
|
|
zivka
|
Pa meni su se cinila u prirodi skroz pristojno-planirala sam njih da kupim ali smo dobili nekih troje kolica....No razmisljala sam ovako: nema veze kupicemo sl god. letnja nova i to je to... Ne znam odakle si ali znam da ih je bilo u Piramidi u prizemlju.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.5.2012 14:19:36
|
|
|
|
Linonina
|
Sad sam gledala i po netu, mogu da ti kazem da ih svi hvale! I stvarno kada se stave u nulti polozaj skoro kao prava korpa. Jedino ne mogu da nodjem cenu sa tim as u kompletu.. Sad cu jos malo da pogledam, ako nista, svraticu do Piramide.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.5.2012 14:25:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih pre uzela kolica sa duplim točkovima.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.5.2012 15:01:02
|
|
|
|
Linonina
|
Razgledam kolica nema sta nisam pogledala, i naletim na Graco fusion kolica. Lagana, sa nultim polozajem, funkcionalna ali i skupa... Jel imao neko? Meni super izgledaju.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.5.2012 15:27:29
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Catalina. http://shop.aksa.rs/katalog/hauck-sistem-trio-condor-jeans.html mi smo narucili ova za naseg decaka,ima sve potrebne delove lagana su lepose sklapaju i staju u nas mali gepek... da li neko ima iskustva sa njima i tom markom uopste :) Catalina.,cine mi se ok ali u ovu cenu ne ulazi i AS koliko ja vidim na sajtu ?Koliko je as posebno?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.5.2012 18:01:46
|
|
|
|
purplish
|
IZVORNA PORUKA: zivka Inace Inglesinina su zakon zbog lakoce tukovanja , guranja i naravno tezine .... E da ! super je varijanta sintezis koji ide na ista kolica-recimo: chipolino puki kolica injihov sintezis i to je to...ima i video... Na osnovu licnog iskustva, zeljela bih da potvrdim ovo misljenje. Ja sam Inglesina-u kupila jos 2009. kada sam bila prvi put trudna, i evo ostala su u toliko dobrom stanju da cu ih sada koristiti i za drugu bebicu. Meni su se, kao i tebi, svidjela zbog lakoce rukovanja, imam osjecaj da bi njima mogla upravljati malim prstom . I jos kada se uzme u obzir, da je bio neki popust za ova kolica kada smo ih kupovali-definitivno su nam se isplatila.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.5.2012 18:46:06
|
|
|
|
Sashica82
|
IZVORNA PORUKA: Linonina Razgledam kolica nema sta nisam pogledala, i naletim na Graco fusion kolica. Lagana, sa nultim polozajem, funkcionalna ali i skupa... Jel imao neko? Meni super izgledaju. Sad sam bila na sajtu Akse, pa vidim da su vam ova kolica na akciji.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?