|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura II deo
22.4.2012 16:35:33   
sojcica
degu,hvala ti,sad mi je malo lakse.A ,nasla sam tvoju vitaminsku bombu i prepisla sam je.Samo ja planiram da to zajedno konzumiramo,sastojci su tako primamljivi.Hvala i za BOMBUuser posted image .Inace mu je receno da pije profertil,trental i vitamin E.A ovih dana bi trebao da uradi sp.kulturu,ur.kulturu i bris uretre.Reci mi koliko dugo tvoj m popravlja sp-gram?

Moje zastave,uvek su iste boje,nad njima ljubav caruje.Moje zastave, nikad na pola koplja,ljubav se ne predaje

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 901
22.4.2012 17:52:39   
degu
Sojcice trebalo nam je oko 6 meseci dok smo skontali šta je u pitanju, sad već dugo mm nije radio spermogram, tako da ne znam kakva je situacija. Za nas je i ovo veliki napredak, bili smo slučaj za VTO, a sad smo stigli do naše prve inseminacije. Iskreno se nadam da će nam za inseminaciju spermogram biti još bolji.
Slobodno zajedno jedite semenčice, jako su ukusne i zdrave. Već posle 3 meseca ćete videti veliki napredak user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu sojcica)
Direktna veza do poruke: 902
22.4.2012 18:14:53   
sojcica
Maslacak,imas li sta za dodati.Nije da mi nije dovoljno to,sta mi je degu rekla,vec me zanima i tvoje misljenje.

Moje zastave,uvek su iste boje,nad njima ljubav caruje.Moje zastave, nikad na pola koplja,ljubav se ne predaje

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 903
22.4.2012 18:41:50   
Maslacak15
Tu sam Sojciceuser posted image ,
Pa mislim i ja da nije dobro ali nije ni jako lose. Moglo bi vise da ih ima, to je glavni problem, ali on se i najlaske da promeniti. Mislim da broj spermatozioda najvise varira od svih parametara sperimograma u zavisnosti od trenutne "forme". Pokretljivost jeste slaba, ali mislim da ono sto je dobro je da ti koji su pokretni ti su iz najbolje kategorije A. 18% nije uopste lose za kategoriju A. Da ih je vise od 25 % onda bi to cak znacilo normalnu pokretljivost. Tumacenje spermiograma je kao slagalica, svi faktori igraju ulogu. I za pokretljivost je ili A+B >50% ili A>25%. Tako da uz vitamine, ishranu i nacin zivota, a vidi da su ti devojke dale vec dosta saveta mislim da moze da se desi da se prijatno iznenadisuser posted image Za spermiogram je potrebno malo strpljenja. Drzim fige da se obradujes.user posted image

(odgovor članu sojcica)
Direktna veza do poruke: 904
22.4.2012 21:00:42   
sojcica
Hvala i tebi Maslacak,dobro mi dodje svaki iskusan komentar.Obe ste ucinile da budem malo spokojnija i da izbacim sivkaste misli,ipak smo nas dvoje 'matorci'user posted image ,pa malo brinem.Jubim vas devojkeuser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 905
23.4.2012 12:53:45   
Meisje
Evo samo da vam kazem,ja sam danas bila na kontroli za spermogram i receno mi je da je slabija pokretljivost,volumen,broj ok samo pokretljivost ne valja,kaze imam 30 % sanse da zatrudnim a sto je najinteresantnije kaze za to nema leka!!! I kaze da alkohol ne smeta samo cigare!!user posted image

(odgovor članu sojcica)
Direktna veza do poruke: 906
23.4.2012 16:10:24   
*Maki*
Mi smo tek prosle nedelje saznali da treba suprug da radi opet spermogram,tako da cu da vam javim kakvi su rezultati posle mesec dana raznoraznih proslava sa podosta alkohola i cigareta (on je to radio,nisam ja) user posted image user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 907
23.4.2012 17:52:44   
lalojedac
u sredu nam je zakazan spermogramuser posted image imam tremu i to veliku,do sad jos nijednom nas nije obradovao,daj Boze da ce sad,konacno posle 5 godinauser posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 908
24.4.2012 2:05:11   
sojcica
Dace Bog, Lalo.Ima degu dobar recept za VITAMINSKU BOMBU,namenjen je za nas 'jaci pol'-prvenstveno.Ja sam ga slucajno nasla,a posle sam videla da je i Jole pitala za to.Ako si zainteresovana pitaj degu da te sprovede do tog njenog posta.Ja cu to da zbrckam,pa cu i ja da konzumiram,a ion ce,taman ga vezala i gurala kasiku u ustauser posted image user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 909
24.4.2012 10:55:23   
lalojedac
sojcice ako je to onaj med sa sve i svacim,mi smo to jeli prosle godine ali nista nije delovao,uzdamo se u profertil.

(odgovor članu sojcica)
Direktna veza do poruke: 910
24.4.2012 21:32:02   
lalojedac
ujutru je kontrolauser posted image user posted image user posted image
evo spremila sam muzicu odelce,ispeglala ga,ici cu sa njim da ga bodrimuser posted image i dace Bog da konacno budu dobri rezultati,nekako verujemuser posted image

Direktna veza do poruke: 911
25.4.2012 0:09:30   
sojcica
Lalo,drzim fige...

Direktna veza do poruke: 912
25.4.2012 11:57:14   
lalojedac
rezultati u petakuser posted image

(odgovor članu sojcica)
Direktna veza do poruke: 913
25.4.2012 14:06:22   
Jole84
Ženske nama stigli rezultati i ja ovako laički zaključujem da su dobri al naravno prepuštam vrhovnom sudu da da konačnu presudu user posted image Maslačak javi se user posted image

Volumen-3,8 ml (>2,0ml)
ph-7,5 (>7,2)
likvefakcija-uredna
viskoznost-uredna

Koncentracija-58x10 6/ml (>20x10 6/ml)
Ukupan broj-220,4x10 6 (>40x10 6)
Leukociti-0x10 6 (<1x10 6)

Motilitet
a-20% (>25%)
b-33% a+b-53% (>50%)
c-14%
d-33%

Morfologija po Krugeru:
ovalne forme-18% (>15%)
akrozomski defekt-10%
vakuolizirane-10%
mikrocefalicne-12%
makrocefalicne-10%
amorfne-12%
tapering-7%
anomalije vrata-11%
anomalije repa-10%

Dg.Normospermia

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 914
25.4.2012 14:55:25   
Maslacak15
Evo me i ovde Joleuser posted image

Pozdravi supruga i reci da samo tako nastavi. Spermiokram se uklapa u moju predstavu: Ti imas samo jedan jedini problem i on pocinje na P...znas vecuser posted image

sve je super ostalouser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 915
25.4.2012 16:38:50   
lalojedac
jole bravouser posted image ,rezultat je super,sta ste pili,kako bese?

Direktna veza do poruke: 916
25.4.2012 16:58:50   
Jole84
Maslačak na svim temama te proganjam user posted image Hvala,baš sam se ohrabrila....žene,vi mi dajete vetar u leđa user posted image
Lalo mm je imao malo usporene spermiće ali se rešilo antibioticima.Tačnije tih dana smo imali neke pijanke,pa nije ni čudo user posted image Sad je ok,problem je samo kod mene,pa mi nekako i lakše,drugačije se nosim s tim user posted image

Direktna veza do poruke: 917
25.4.2012 19:10:19   
*Maki*
Jole user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 918
25.4.2012 19:29:10   
Jole84
Makice user posted image user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 919
25.4.2012 23:57:01   
sojcica
Jole cestitam za rezultate.Nadam se da ce i nasi biti takvi,uskoro.user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 920
26.4.2012 1:02:14   
Jole84
Sojčice biće,držim palčeve,doći će sve na svoje user posted image

(odgovor članu sojcica)
Direktna veza do poruke: 921
27.4.2012 18:27:28   
lalojedac
zene sta znaci kada na rezultatu pisu samo crtice?user posted image

(odgovor članu sojcica)
Direktna veza do poruke: 922
27.4.2012 19:06:01   
Maslacak15
Ne znam lalo,
Kako mislis crtice? Mislis stoji broj spermatozoida : - .....ili tako nekako? Zar vam nisu nista rekli kad ste podizali rezultate. Obicno pise dijagnoza u mnogim labovima, da li je normospermija, astenospermia i slicno. Da li pise bar volumen ejakulata? Da li ste vi ikad pre radili spermiogram? Kakav je tad bio? Sad sam postavila zilion pitanja.. Nedaj se lalo!

Direktna veza do poruke: 923
27.4.2012 19:24:02   
lalojedac
bas takve crtice,do sad je bio 1 milion i pio je tri meseca profertil i dobili smo crticeuser posted image

Direktna veza do poruke: 924
30.4.2012 10:54:54   
lalojedac
zapremina 5.2
pH 7.8
mikroskopski nalaz:
broj spermatozoida -
broj spermatozoida/V -
progresivno pokretni 1
pokretni 1
nepokretni 1-2
leukociti 4-6
bakterije dosta
plocasti epitel 2-3
okrugli epitel retko
sluzi dosta
hipoosmotski test 1
bledi eritrociti 1-2
svezi eritrociti 1-2
spermocitogram:
normalne forme 1
abnormalne forme 1
glava -
vrat -
rep -

likvefakcija 20 min. potpuna
konzistencija malo pojacana viskoznost
candida sp. nije izolovana
patogene bakterije nisu izolovane

Mnogo lose,zar neuser posted image

(odgovor članu sojcica)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here