Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 22.4.2012 16:35:33
|
|
|
|
sojcica
|
degu,hvala ti,sad mi je malo lakse.A ,nasla sam tvoju vitaminsku bombu i prepisla sam je.Samo ja planiram da to zajedno konzumiramo,sastojci su tako primamljivi.Hvala i za BOMBU .Inace mu je receno da pije profertil,trental i vitamin E.A ovih dana bi trebao da uradi sp.kulturu,ur.kulturu i bris uretre.Reci mi koliko dugo tvoj m popravlja sp-gram?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 22.4.2012 17:52:39
|
|
|
|
degu
|
Sojcice trebalo nam je oko 6 meseci dok smo skontali šta je u pitanju, sad već dugo mm nije radio spermogram, tako da ne znam kakva je situacija. Za nas je i ovo veliki napredak, bili smo slučaj za VTO, a sad smo stigli do naše prve inseminacije. Iskreno se nadam da će nam za inseminaciju spermogram biti još bolji. Slobodno zajedno jedite semenčice, jako su ukusne i zdrave. Već posle 3 meseca ćete videti veliki napredak
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 22.4.2012 18:14:53
|
|
|
|
sojcica
|
Maslacak,imas li sta za dodati.Nije da mi nije dovoljno to,sta mi je degu rekla,vec me zanima i tvoje misljenje.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 22.4.2012 18:41:50
|
|
|
|
Maslacak15
|
Tu sam Sojcice , Pa mislim i ja da nije dobro ali nije ni jako lose. Moglo bi vise da ih ima, to je glavni problem, ali on se i najlaske da promeniti. Mislim da broj spermatozioda najvise varira od svih parametara sperimograma u zavisnosti od trenutne "forme". Pokretljivost jeste slaba, ali mislim da ono sto je dobro je da ti koji su pokretni ti su iz najbolje kategorije A. 18% nije uopste lose za kategoriju A. Da ih je vise od 25 % onda bi to cak znacilo normalnu pokretljivost. Tumacenje spermiograma je kao slagalica, svi faktori igraju ulogu. I za pokretljivost je ili A+B >50% ili A>25%. Tako da uz vitamine, ishranu i nacin zivota, a vidi da su ti devojke dale vec dosta saveta mislim da moze da se desi da se prijatno iznenadis Za spermiogram je potrebno malo strpljenja. Drzim fige da se obradujes.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 22.4.2012 21:00:42
|
|
|
|
sojcica
|
Hvala i tebi Maslacak,dobro mi dodje svaki iskusan komentar.Obe ste ucinile da budem malo spokojnija i da izbacim sivkaste misli,ipak smo nas dvoje 'matorci' ,pa malo brinem.Jubim vas devojke
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 23.4.2012 12:53:45
|
|
|
|
Meisje
|
Evo samo da vam kazem,ja sam danas bila na kontroli za spermogram i receno mi je da je slabija pokretljivost,volumen,broj ok samo pokretljivost ne valja,kaze imam 30 % sanse da zatrudnim a sto je najinteresantnije kaze za to nema leka!!! I kaze da alkohol ne smeta samo cigare!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 23.4.2012 16:10:24
|
|
|
|
*Maki*
|
Mi smo tek prosle nedelje saznali da treba suprug da radi opet spermogram,tako da cu da vam javim kakvi su rezultati posle mesec dana raznoraznih proslava sa podosta alkohola i cigareta (on je to radio,nisam ja)
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 23.4.2012 17:52:44
|
|
|
|
lalojedac
|
u sredu nam je zakazan spermogram imam tremu i to veliku,do sad jos nijednom nas nije obradovao,daj Boze da ce sad,konacno posle 5 godina
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 24.4.2012 2:05:11
|
|
|
|
sojcica
|
Dace Bog, Lalo.Ima degu dobar recept za VITAMINSKU BOMBU,namenjen je za nas 'jaci pol'-prvenstveno.Ja sam ga slucajno nasla,a posle sam videla da je i Jole pitala za to.Ako si zainteresovana pitaj degu da te sprovede do tog njenog posta.Ja cu to da zbrckam,pa cu i ja da konzumiram,a ion ce,taman ga vezala i gurala kasiku u usta
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 24.4.2012 10:55:23
|
|
|
|
lalojedac
|
sojcice ako je to onaj med sa sve i svacim,mi smo to jeli prosle godine ali nista nije delovao,uzdamo se u profertil.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 24.4.2012 21:32:02
|
|
|
|
lalojedac
|
ujutru je kontrola evo spremila sam muzicu odelce,ispeglala ga,ici cu sa njim da ga bodrim i dace Bog da konacno budu dobri rezultati,nekako verujem
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.4.2012 0:09:30
|
|
|
|
sojcica
|
Lalo,drzim fige...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.4.2012 11:57:14
|
|
|
|
lalojedac
|
rezultati u petak
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.4.2012 14:06:22
|
|
|
|
Jole84
|
Ženske nama stigli rezultati i ja ovako laički zaključujem da su dobri al naravno prepuštam vrhovnom sudu da da konačnu presudu Maslačak javi se Volumen-3,8 ml (>2,0ml) ph-7,5 (>7,2) likvefakcija-uredna viskoznost-uredna Koncentracija-58x10 6/ml (>20x10 6/ml) Ukupan broj-220,4x10 6 (>40x10 6) Leukociti-0x10 6 (<1x10 6) Motilitet a-20% (>25%) b-33% a+b-53% (>50%) c-14% d-33% Morfologija po Krugeru: ovalne forme-18% (>15%) akrozomski defekt-10% vakuolizirane-10% mikrocefalicne-12% makrocefalicne-10% amorfne-12% tapering-7% anomalije vrata-11% anomalije repa-10% Dg.Normospermia
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.4.2012 14:55:25
|
|
|
|
Maslacak15
|
Evo me i ovde Jole Pozdravi supruga i reci da samo tako nastavi. Spermiokram se uklapa u moju predstavu: Ti imas samo jedan jedini problem i on pocinje na P...znas vec sve je super ostalo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.4.2012 16:38:50
|
|
|
|
lalojedac
|
jole bravo ,rezultat je super,sta ste pili,kako bese?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.4.2012 16:58:50
|
|
|
|
Jole84
|
Maslačak na svim temama te proganjam Hvala,baš sam se ohrabrila....žene,vi mi dajete vetar u leđa Lalo mm je imao malo usporene spermiće ali se rešilo antibioticima.Tačnije tih dana smo imali neke pijanke,pa nije ni čudo Sad je ok,problem je samo kod mene,pa mi nekako i lakše,drugačije se nosim s tim
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.4.2012 19:10:19
|
|
|
|
*Maki*
|
Jole
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.4.2012 19:29:10
|
|
|
|
Jole84
|
Makice
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.4.2012 23:57:01
|
|
|
|
sojcica
|
Jole cestitam za rezultate.Nadam se da ce i nasi biti takvi,uskoro.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 26.4.2012 1:02:14
|
|
|
|
Jole84
|
Sojčice biće,držim palčeve,doći će sve na svoje
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 27.4.2012 18:27:28
|
|
|
|
lalojedac
|
zene sta znaci kada na rezultatu pisu samo crtice?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 27.4.2012 19:06:01
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ne znam lalo, Kako mislis crtice? Mislis stoji broj spermatozoida : - .....ili tako nekako? Zar vam nisu nista rekli kad ste podizali rezultate. Obicno pise dijagnoza u mnogim labovima, da li je normospermija, astenospermia i slicno. Da li pise bar volumen ejakulata? Da li ste vi ikad pre radili spermiogram? Kakav je tad bio? Sad sam postavila zilion pitanja.. Nedaj se lalo!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 27.4.2012 19:24:02
|
|
|
|
lalojedac
|
bas takve crtice,do sad je bio 1 milion i pio je tri meseca profertil i dobili smo crtice
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.4.2012 10:54:54
|
|
|
|
lalojedac
|
zapremina 5.2 pH 7.8 mikroskopski nalaz: broj spermatozoida - broj spermatozoida/V - progresivno pokretni 1 pokretni 1 nepokretni 1-2 leukociti 4-6 bakterije dosta plocasti epitel 2-3 okrugli epitel retko sluzi dosta hipoosmotski test 1 bledi eritrociti 1-2 svezi eritrociti 1-2 spermocitogram: normalne forme 1 abnormalne forme 1 glava - vrat - rep - likvefakcija 20 min. potpuna konzistencija malo pojacana viskoznost candida sp. nije izolovana patogene bakterije nisu izolovane Mnogo lose,zar ne
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?