Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 16.4.2012 12:43:19
|
|
|
|
micaubica
|
ovaj put, glas za MARAJ!!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.4.2012 11:13:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke, izjednaćen je broj glasova između Neron i MaraJ. Do danas u 16.00 glasajte za jednu od ove dve korisnice, da bi smo dobili drugog dobitnika za ovaj mesec. Pčelka je prvi, čestitam
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.4.2012 11:13:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buba m Crtice koliko dugo treba da se upotrebljava Proxeed da bi se primetio pomak unapred. Tačnije, da bi se popravio rezultat? I, još jedno pitanje. Bila sam u apoteci gde mi je apotekar preporučio Profertil, kaže da je mnogo bolji. U čemu je razlika? Buba spermogeneza traje 3 meseca. To znaci da posle tri meseca koriscenja preparata mozes da ponovis spermogram i ocekujes bolje rezultate. Ja cu opet ovde da ponovim, mm je u martu prosle godine imao samo 27% normalnih formi, da bi za manje od godinu dan asa PROXEEDOM popravio spermogram na skoro 90% normalnih formi. Trebam da napomenem da nista drugo nije pio, i jeo jer nije smeo. Sad jedino sto jestge problem kod proxeeda je cena, ali ovako je definitivno odlican.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.4.2012 11:14:04
|
|
|
|
Anoniman
|
jel mogu ja opet da glasam? :)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.4.2012 11:15:32
|
|
|
|
Jole84
|
Pčelka čestitam Glasam za Maraj,našu mačkicu izvini Neron,iduću put glas ide tebi
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.4.2012 11:17:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Može, može, svi možete glasati još jednom, ovo je sada novo glasanje jer imamo izjednačen broj glasova. IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena jel mogu ja opet da glasam? :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.4.2012 11:18:18 >
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.4.2012 11:18:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole hvala puno. I hvala svim curama na glasovima. Nadam se da ce nam ovo biti poslednja koja nam je potrebna . Onda glasam za Maraj! :)
< Poruku je uredio Pcelica Lena -- 17.4.2012 11:19:46 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.4.2012 16:31:59
|
|
|
|
dunja RR
|
MaraJ čestitam Javi mi podatke u toku dana jer putujem sutra i ujutru ti moram poslati ProxeedPlus (ime, prezime, adresa i telefon), pošalji mi na pp.
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.4.2012 16:54:45
|
|
|
|
Maraj
|
Devojke, hvala,hvala, hvala puno!! Sad mi m ne moze "zvocati" da sam po ceo dan na forumu. Snovi,micaubica,jole84, pcelice, hvala puno ! Pcelka cestitam za prvo!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.4.2012 17:36:58
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj,Pčelka da vam odmah prodeluje i bude poslednja kutija! Od srca vam želim
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.4.2012 19:49:29
|
|
|
|
17 joka
|
devojke, čestitam i da lek urodi plodom i brzo budete trudne!
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.4.2012 23:23:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj sve cestitke i od mene!! Da vam brzo pomogne!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.4.2012 23:39:27
|
|
|
|
micaubica
|
cetitam drage crtice!! da posle ovih kutija ugledate svoje
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 19.4.2012 14:40:10
|
|
|
|
Maraj
|
Samo da vam javim, da je PROXEED upravo stigao, i to bas na rodjendan mm! Devojke,Vidapharm hvala jos jednom divni ste!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 19.4.2012 18:16:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja stigo je danas!! Hvala na brzini, Vidafarmu na poklonima, a curama jos jednoh hvala od srca na glasovima!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 20.4.2012 22:07:44
|
|
|
|
buba m
|
Dunja RR kada kreće novi krug za Proxeed?
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 21.4.2012 14:21:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Od danas pa do 9.5.2012. svi kojite imate problema sa spermogramom, pišite nam u ovoj temi. Vidapharm će obradovati i ovaj put dva naša korisnika sa po kutijom ProxeedPlus-a. Glasaće se za komentar korisnika koji je najviše zaslužio ovaj preparat (glasa se od 10.5.2012.) i 17.5.2012. ćemo znati imena sledeća dva dobitnika. Želimo da istrajete u svojoj borbi za bebane i pružamo na ovaj način naš skromni doprinos. Malo ćemo promeniti pravila za učešće tako da će se prijavom smatrati odgovor na postavljeno pitanje. Pitanje za ovaj mesec glasi: Koliko kesica sadrzi jedna kutija Proxeedplusa? Odgovore možete naći u sledećem tekstu na sajtu naseg sponzora KLIK Hvala našem dragom sponzoru - Vidapharmu Paket se preuzima u Beogradu ili šalje poštom o trošku dobitnika. Pišite nam, odgovarajte.....
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.4.2012 14:24:41 >
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 21.4.2012 14:23:26
|
|
|
|
Alexis79
|
Bicu malo off Dunjice lep provod u Dubajiu Devojke sa srecom
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 21.4.2012 15:43:39
|
|
|
|
Maraj
|
Jedna kutija Proxeedplus-a sadrzi 30 kesica.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 21.4.2012 15:46:17
|
|
|
|
buba m
|
Kutija Proxeeda sadrži 30 kesica dovoljnih za 15 dana, jer je preporučena doza jedna kesica ujutru, jedna uveče.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 22.4.2012 14:38:23
|
|
|
|
degu
|
Jedna kutija Proxeeda sadrži 30 kesica. Prijava i od mene, nadam se poslednja
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 22.4.2012 20:53:25
|
|
|
|
Zell
|
Evo i ja da se jos jednom prijavim. Kutija ima 30 kesica.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 22.4.2012 21:50:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Bicu malo off Dunjice lep provod u Dubajiu Uzivam
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.4.2012 20:11:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde devojke navijam!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 29.4.2012 9:30:22
|
|
|
|
pari
|
i ja da se prijavim Proxeed ima 30 kesica i dovoljan je za 15 dana jer se piju po 2 kesice dnevno, ujutru i uveče. Mi smo već na 4toj kutiji... voleli bismo da dobijemo jednu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?