Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.4.2012 17:59:32
|
|
|
|
Maraj
|
PROXEED PLUS je dijetetski dodatak. Sadrži kombinaciju L-karnitina i njegovog aktivnog oblika acetil-L-karnitina u količini neophodnoj kako bi se ostvario oporavak pokretljivosti i fertilizacione sposobnosti spermatozoida. Aktivni oblik L-karnitina, acetil-L-karnitin ,u odgovarajućoj količini ,koja je veoma važna , ostvaruje pozitivan uticaj na oporavak plodnosti muškarca, sazrevanje i kvalitet spermatozoida. Karnitin štiti ćel.membranu od slobodnih radikala ( suspstanci koje oštećuju čovekove ćelije ).Ova takozvana anti-oksidativna zaštita je bitna za kvalitet spermatozoida. L-karnitin i njegov aktivni oblik acetil-L-karnitin imaju sposobnost oporavka membrane sprematozoida i obezbeđuju energiju za ćelijske procese koji su bitni za plodnost muškaraca. To su pokretljivost sprematozoida i razvijanje njihove fertilizacione sposobnosti. Kako je kod mm dijagnostikovana oligoastenospermija, verujemo da ce nam PROXEED PLUS pomoci!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.4.2012 13:05:37
|
|
|
|
buba m
|
Kombinacija L-karnitina i njegovog aktivnog oblika acetil-L-karnitina neophodna je kako bi se ostvario oporavak pokretljivosti i fertilizacione sposobnosti spermatozoida. Primena L-karnitina i acetil-L-karnitina u odgovarajućoj količini ima pozitivan efekat na pokretljivost spermatozoida kod muškaraca sa oligoastenospermijom nepoznatog uzroka. Značaj L-oblika karnitina kao aktivne supstance na metabolizam spermatozoida je velik, a samim tim i na pokretljivost koja je jedan od najvažnijih pokazatelja plodnosti muškarca. L-KARNITIN je aminokiselina neophodna za normalno funkcionisanje ćelija spermatozoida. On je sastojak seminalne plazme i samih spermatozoida, tako da igra važnu ulogu u sazrevanju spermatozoida i utiče na njihovu pokretljivost. ACETIL L-CARNITINE delotvoran je kod imunoloških poremećaja i povećava broj spermatozoida. Važan je za stabilizaciju membrane spermatozoida i veoma važan energetski izvor spermatozoida.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.4.2012 19:09:21
|
|
|
|
degu
|
Dunja stigao mi je Ezerex Hvala i tebi i Vidafarmu Zvali su me juče, bili su jako ljubazni, divni su, svaka čast
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.4.2012 19:13:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeeeeej, i slažem se, oni su jako divni!
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.4.2012 17:51:34
|
|
|
|
Suncicabg
|
Dunjice kad cemo da glasamo
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 5.4.2012 19:52:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Sunci od 9.4., prijavljujte se do tada
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 9.4.2012 0:08:42
|
|
|
|
dunja RR
|
U ovom krugu prijavljene su: 1. Pcelica Lena 2. neron 3. Zell 4. Maraj 5. buba m Izvolte glasajte, i ovog meseca će dve korisnice osvojiti po jednu kutiju ProxeedPlus-a
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 9.4.2012 0:12:38
|
|
|
|
snovi
|
Maraj, ona nije još osvajala, volela bih da njoj pomogne
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 9.4.2012 0:29:51
|
|
|
|
monini
|
ovoga puta glas za neron
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 9.4.2012 8:31:25
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ja glasam za Neron
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 9.4.2012 21:37:10
|
|
|
|
marija andrijana
|
i ja ovog puta glasam za Neron!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 9.4.2012 21:38:29
|
|
|
|
degu
|
Pčelica Lena
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 9.4.2012 22:33:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Degu, ja se sad tek ukljucujem. :)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.4.2012 20:05:39
|
|
|
|
Maraj
|
Snovi, hvala puno!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.4.2012 8:14:11
|
|
|
|
hanka
|
Glas za Pcelku
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.4.2012 8:54:40
|
|
|
|
malenac76
|
glas za Pcelicu Lenu
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.4.2012 8:55:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Pcelica
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.4.2012 19:23:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Cure divne ste. Hvala vam puno!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.4.2012 4:18:35
|
|
|
|
Cuftas
|
glas za Pcelicu za sve
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.4.2012 1:00:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Cuftas Puno!! :) Evo ja glasam za Maraj! :)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.4.2012 0:51:11
|
|
|
|
Jole84
|
Ovog puta za Pčelku
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.4.2012 15:01:24
|
|
|
|
Meisje
|
Glas za Pcelicu!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 16.4.2012 11:25:32
|
|
|
|
buba m
|
Crtice koliko dugo treba da se upotrebljava Proxeed da bi se primetio pomak unapred. Tačnije, da bi se popravio rezultat? I, još jedno pitanje. Bila sam u apoteci gde mi je apotekar preporučio Profertil, kaže da je mnogo bolji. U čemu je razlika?
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 16.4.2012 11:31:16
|
|
|
|
snovi
|
Fora je sigurno u tome što taj apotekar dobija neki procenat ako proda Profertil. Proxeed je mnogo bolji, jer Profertilu fali neka supstanca pa se mora kombinovati sa Ezerexom. U Proxeedu imaš sve što je potrebno. Preporučuje se upotreba kao i svakog preparata, malo duže, ali imamo devojke na RR čijim je muževima pomogla i jedna kutija. Držim palčeve da bude sve OK, a RR svakog meseca deli dve kutije Proxeeda na ovoj temi, prijavi se! Super je akcija! IZVORNA PORUKA: buba m Crtice koliko dugo treba da se upotrebljava Proxeed da bi se primetio pomak unapred. Tačnije, da bi se popravio rezultat? I, još jedno pitanje. Bila sam u apoteci gde mi je apotekar preporučio Profertil, kaže da je mnogo bolji. U čemu je razlika?
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 16.4.2012 11:40:45
|
|
|
|
buba m
|
Snovi hvala na brzom odgovoru!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?