Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 14:50:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja sad sam ti poslala pp. Ako cujem da nekome treba, javljam. Ja sam ti objasnila sto mi ne odgovara, inace bih uzela.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 15:04:06
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Devojke, da li poznajete nekoga kome treba Ezerex? On se isto zbog arginina koristi za spermogram. Vidapharm želi da podeli u narednih par dana nekoliko kutija, javite nam što pre ako znate nekoga kome treba. Važi Pčelka, devojke javite se ...
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 18:09:19
|
|
|
|
degu
|
Evo pričala sam sa mm i on je spreman da pokuša i sa Ezerexom,s obzirom da se spremamo za inseminaciju, verujem da ne može da škodi.
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 18:35:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Evo pričala sam sa mm i on je spreman da pokuša i sa Ezerexom,s obzirom da se spremamo za inseminaciju, verujem da ne može da škodi. Super, šaljemo vam ili sutra ili u ponedeljak
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 18:55:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne moze ezerex da skodi. isto je dobar kao i proxeed, samo je razlika u sastojcima, ali je ok. i lepse mirise od proxeeda. Degu navijam draga jako!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 19:30:30
|
|
|
|
degu
|
Pčelka Razmišljala sam ja odavno da pokušamo sa ezerexom, al nešto nisam bila sigurna kako će mm da reaguje, al evo sluša me do sad Hvala Dunja, divna si
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 19:45:26
|
|
|
|
monini
|
ej veverice super!!! neka je sretno i bericetno..:) probajte, ne moze da skodi sigurno.. puno uspeha i bar jednog bebca vam zelim od srca..:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 19:48:58
|
|
|
|
degu
|
Monini Hvala puno
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 23:58:20
|
|
|
|
Anoniman
|
uh ja ovog mog imam jos dva mwseca da kljukam sa proxeedom. jadnicak vise ni ne pita, poceo je sam da uzima. :) verujem da mu se smucilo, ali sta da mu radim. izdrzace on to.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 20.3.2012 0:46:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Od danas pa do 8.4.2012. svi kojite imate problema sa spermogramom, pišite nam u ovoj temi. Vidapharm će obradovati i ovaj put dva naša korisnika sa po kutijom ProxeedPlus-a. Glasaće se za komentar korisnika koji je najviše zaslužio ovaj preparat (glasa se od 9.4.2012.) i 17.4.2012. ćemo znati imena sledeća dva dobitnika. Želimo da istrajete u svojoj borbi za bebane i pružamo na ovaj način naš skromni doprinos. Malo ćemo promeniti pravila za učešće tako da će se prijavom smatrati odgovor na postavljeno pitanje. Pitanje za ovaj mesec glasi: Na koji način karnitin utiče na kvalitet spermograma? Odgovore možete naći u sledećem tekstu: PROXEED PLUS za bolji kvalitet spermograma KLIK Hvala našem dragom sponzoru - Vidapharmu Paket se preuzima u Beogradu ili šalje poštom o trošku dobitnika. Pišite nam, odgovarajte.....
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.3.2012 0:50:15 >
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 20.3.2012 19:26:24
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je danas stigla kutija!! posto mi treba jos jedna, prijavljujem se i ovaj mesec. :) evo odgovora: Aktivni oblik L-karnitina, acetil-L-karnitin ,u odgovarajućoj količini ,koja je veoma važna , ostvaruje pozitivan uticaj na oporavak plodnosti muškarca, sazrevanje i kvalitet spermatozoida. Karnitin štiti ćel.membranu od slobodnih radikala ( suspstanci koje oštećuju čovekove ćelije ). Sto znaci, da karnitin pomaze oporavku pokretljivosti i poboljsanja spermatozoida.
< Poruku je uredio Pcelica Lena -- 20.3.2012 19:27:02 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 20.3.2012 19:33:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj Dunja ja sam sad videla, da si mi ti platila postarinu! Moj svekar uzeo i ja reko da se javim, kad on mi sad kaze ja nista nisam platio. pa nisi morala, zeno da mi placas. Evo kad dodjem za Bg, idemo na kafu!! Obavezno!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 21.3.2012 0:17:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisam draga, verovatno su pogrešili u pošti, i neka su Ali kafa može uvek :) IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena Joj Dunja ja sam sad videla, da si mi ti platila postarinu! Moj svekar uzeo i ja reko da se javim, kad on mi sad kaze ja nista nisam platio. pa nisi morala, zeno da mi placas. Evo kad dodjem za Bg, idemo na kafu!! Obavezno!!
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.3.2012 0:18:44 >
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 21.3.2012 11:28:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa da, pise 150 din, postarinu placa posiljalac. Kako god, dobijaš kafu!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 21.3.2012 12:03:24
|
|
|
|
neron
|
Karnitin štiti ćelijsku membranu od slobodnih radikala .Ova takozvana anti-oksidativna zaštita je bitna za kvalitet spermatozoida.obezbeđuju energiju za ćelijske procese koji su bitni za proces spermatogeneze.povecava pokretljivost spermatozoida. karnitin ima veliki uticaj na pokretljivost i broj spermatozoida.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.3.2012 1:44:27
|
|
|
|
monini
|
ja se upravo setila da vas nisam obavestila da sam jos pre deset dana preuzela Proxeed i jesam se zahvalila nasoj dragoj Dunji, ali vama ostalim trudilicima koje ste glasale,nisam!! e pa fala svima jos jednom od srca i ko god da ga osvoji u ovom krugu (i svakom narednom) neka je sretno i bericetno! ..mm poceo da ga koristi, a Vto je jos malo :)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.3.2012 1:47:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećno vam bilo Devojke prijavljujte se
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.3.2012 8:58:21
|
|
|
|
meyo
|
monini cestitam eto nije ti stigao moj al jeste dunjin bitno da ga imas od srca drzim fige da se sto prije preselis kod nas u prvo
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.3.2012 13:14:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo, ajmo
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.3.2012 14:57:25
|
|
|
|
monini
|
IZVORNA PORUKA: meyo monini cestitam eto nije ti stigao moj al jeste dunjin bitno da ga imas od srca drzim fige da se sto prije preselis kod nas u prvo fala draga trudnjaco saljem ti pp pa cemo se dogovoriti :) sretno svima!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.3.2012 19:02:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Monini navijam jako!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 29.3.2012 19:07:30
|
|
|
|
Zell
|
Evo da se i ja opet prijavim Odgovor: Karnitin štiti ćelijsku membranu od slobodnih radikala i ima anti-oksidativno dejstvo koje je bitno za kvalitet spermatozoida - ima sposobnost oporavka ćelijske membrane i obezbeđuje energiju za ćelijske procese te na taj način poboljšava pokretljivost i razvijanje fertilizacione sposobnosti istih.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 31.3.2012 20:08:52
|
|
|
|
degu
|
Dunja, meni Ezerex nikako nije stigao, ne znam šta se dešava
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 31.3.2012 20:17:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Hm, trebala si možda ranije da mi javiš, oni su ti poslali odmah, prvi dan i baš su me pitali pre tri dana da li si nam javila da je stiglo. Poslali su ti sigurno, zvaću ih u ponedeljak da vidim da li imaju oni neku vest. IZVORNA PORUKA: degu Dunja, meni Ezerex nikako nije stigao, ne znam šta se dešava
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 31.3.2012 23:10:09
|
|
|
|
degu
|
A meni bilo bzv da te smaram i potpuno sam smetnula s uma koliko je vremena prošlo, baš sam u obavezama i ne stižem do kompjutera. Šta sad da se radi, ako je zalutao, nije bilo suđeno. Hvala ti Dunjice u svakom slučaju
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?