Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 14:50:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja sad sam ti poslala pp. Ako cujem da nekome treba, javljam. Ja sam ti objasnila sto mi ne odgovara, inace bih uzela.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 15:04:06
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Devojke, da li poznajete nekoga kome treba Ezerex? On se isto zbog arginina koristi za spermogram. Vidapharm želi da podeli u narednih par dana nekoliko kutija, javite nam što pre ako znate nekoga kome treba. Važi Pčelka, devojke javite se ...
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 18:09:19
|
|
|
|
degu
|
Evo pričala sam sa mm i on je spreman da pokuša i sa Ezerexom,s obzirom da se spremamo za inseminaciju, verujem da ne može da škodi.
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 18:35:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Evo pričala sam sa mm i on je spreman da pokuša i sa Ezerexom,s obzirom da se spremamo za inseminaciju, verujem da ne može da škodi. Super, šaljemo vam ili sutra ili u ponedeljak
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 18:55:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne moze ezerex da skodi. isto je dobar kao i proxeed, samo je razlika u sastojcima, ali je ok. i lepse mirise od proxeeda. Degu navijam draga jako!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 19:30:30
|
|
|
|
degu
|
Pčelka Razmišljala sam ja odavno da pokušamo sa ezerexom, al nešto nisam bila sigurna kako će mm da reaguje, al evo sluša me do sad Hvala Dunja, divna si
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 19:45:26
|
|
|
|
monini
|
ej veverice super!!! neka je sretno i bericetno..:) probajte, ne moze da skodi sigurno.. puno uspeha i bar jednog bebca vam zelim od srca..:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 19:48:58
|
|
|
|
degu
|
Monini Hvala puno
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.3.2012 23:58:20
|
|
|
|
Anoniman
|
uh ja ovog mog imam jos dva mwseca da kljukam sa proxeedom. jadnicak vise ni ne pita, poceo je sam da uzima. :) verujem da mu se smucilo, ali sta da mu radim. izdrzace on to.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 20.3.2012 0:46:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Od danas pa do 8.4.2012. svi kojite imate problema sa spermogramom, pišite nam u ovoj temi. Vidapharm će obradovati i ovaj put dva naša korisnika sa po kutijom ProxeedPlus-a. Glasaće se za komentar korisnika koji je najviše zaslužio ovaj preparat (glasa se od 9.4.2012.) i 17.4.2012. ćemo znati imena sledeća dva dobitnika. Želimo da istrajete u svojoj borbi za bebane i pružamo na ovaj način naš skromni doprinos. Malo ćemo promeniti pravila za učešće tako da će se prijavom smatrati odgovor na postavljeno pitanje. Pitanje za ovaj mesec glasi: Na koji način karnitin utiče na kvalitet spermograma? Odgovore možete naći u sledećem tekstu: PROXEED PLUS za bolji kvalitet spermograma KLIK Hvala našem dragom sponzoru - Vidapharmu Paket se preuzima u Beogradu ili šalje poštom o trošku dobitnika. Pišite nam, odgovarajte.....
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.3.2012 0:50:15 >
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 20.3.2012 19:26:24
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je danas stigla kutija!! posto mi treba jos jedna, prijavljujem se i ovaj mesec. :) evo odgovora: Aktivni oblik L-karnitina, acetil-L-karnitin ,u odgovarajućoj količini ,koja je veoma važna , ostvaruje pozitivan uticaj na oporavak plodnosti muškarca, sazrevanje i kvalitet spermatozoida. Karnitin štiti ćel.membranu od slobodnih radikala ( suspstanci koje oštećuju čovekove ćelije ). Sto znaci, da karnitin pomaze oporavku pokretljivosti i poboljsanja spermatozoida.
< Poruku je uredio Pcelica Lena -- 20.3.2012 19:27:02 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 20.3.2012 19:33:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj Dunja ja sam sad videla, da si mi ti platila postarinu! Moj svekar uzeo i ja reko da se javim, kad on mi sad kaze ja nista nisam platio. pa nisi morala, zeno da mi placas. Evo kad dodjem za Bg, idemo na kafu!! Obavezno!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 21.3.2012 0:17:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisam draga, verovatno su pogrešili u pošti, i neka su Ali kafa može uvek :) IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena Joj Dunja ja sam sad videla, da si mi ti platila postarinu! Moj svekar uzeo i ja reko da se javim, kad on mi sad kaze ja nista nisam platio. pa nisi morala, zeno da mi placas. Evo kad dodjem za Bg, idemo na kafu!! Obavezno!!
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.3.2012 0:18:44 >
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 21.3.2012 11:28:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa da, pise 150 din, postarinu placa posiljalac. Kako god, dobijaš kafu!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 21.3.2012 12:03:24
|
|
|
|
neron
|
Karnitin štiti ćelijsku membranu od slobodnih radikala .Ova takozvana anti-oksidativna zaštita je bitna za kvalitet spermatozoida.obezbeđuju energiju za ćelijske procese koji su bitni za proces spermatogeneze.povecava pokretljivost spermatozoida. karnitin ima veliki uticaj na pokretljivost i broj spermatozoida.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.3.2012 1:44:27
|
|
|
|
monini
|
ja se upravo setila da vas nisam obavestila da sam jos pre deset dana preuzela Proxeed i jesam se zahvalila nasoj dragoj Dunji, ali vama ostalim trudilicima koje ste glasale,nisam!! e pa fala svima jos jednom od srca i ko god da ga osvoji u ovom krugu (i svakom narednom) neka je sretno i bericetno! ..mm poceo da ga koristi, a Vto je jos malo :)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.3.2012 1:47:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećno vam bilo Devojke prijavljujte se
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.3.2012 8:58:21
|
|
|
|
meyo
|
monini cestitam eto nije ti stigao moj al jeste dunjin bitno da ga imas od srca drzim fige da se sto prije preselis kod nas u prvo
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.3.2012 13:14:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo, ajmo
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.3.2012 14:57:25
|
|
|
|
monini
|
IZVORNA PORUKA: meyo monini cestitam eto nije ti stigao moj al jeste dunjin bitno da ga imas od srca drzim fige da se sto prije preselis kod nas u prvo fala draga trudnjaco saljem ti pp pa cemo se dogovoriti :) sretno svima!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 27.3.2012 19:02:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Monini navijam jako!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 29.3.2012 19:07:30
|
|
|
|
Zell
|
Evo da se i ja opet prijavim Odgovor: Karnitin štiti ćelijsku membranu od slobodnih radikala i ima anti-oksidativno dejstvo koje je bitno za kvalitet spermatozoida - ima sposobnost oporavka ćelijske membrane i obezbeđuje energiju za ćelijske procese te na taj način poboljšava pokretljivost i razvijanje fertilizacione sposobnosti istih.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 31.3.2012 20:08:52
|
|
|
|
degu
|
Dunja, meni Ezerex nikako nije stigao, ne znam šta se dešava
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 31.3.2012 20:17:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Hm, trebala si možda ranije da mi javiš, oni su ti poslali odmah, prvi dan i baš su me pitali pre tri dana da li si nam javila da je stiglo. Poslali su ti sigurno, zvaću ih u ponedeljak da vidim da li imaju oni neku vest. IZVORNA PORUKA: degu Dunja, meni Ezerex nikako nije stigao, ne znam šta se dešava
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 31.3.2012 23:10:09
|
|
|
|
degu
|
A meni bilo bzv da te smaram i potpuno sam smetnula s uma koliko je vremena prošlo, baš sam u obavezama i ne stižem do kompjutera. Šta sad da se radi, ako je zalutao, nije bilo suđeno. Hvala ti Dunjice u svakom slučaju
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?