|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
18.4.2012 14:32:57   
boba 11
IZVORNA PORUKA: minavb

Izašla ja pre nekih mesec dana sa drugaricama u grad, dolazim kući oko 3-4h, a on budan, sedi za računarom. Nije smeo ništa da me pita a sigurna sam da je ostao budan jer nisam došla kući ranije.user posted image

user posted image user posted image

< Poruku je uredio boba 11 -- 18.4.2012 14:33:12 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 651
18.4.2012 14:36:16   
indy_25
Moj nikad nije spavao kad bi dolazila kuci oko 4,5 uvijek se izvlacio kao sara mu se budila.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 652
18.4.2012 14:38:25   
minavb
Ma pitao bi on nego smo zategli odnose baš zbog jednog njegovog glupog pitanja. Kao i Indi, ne volim ljubomorisanje. JEdnom sam mm-u objasnila da ljubomorisanjem pokazuje da je nesigruan u sebe. U tom slučaju problem nije u meni, već u njemu i ja time neću da se bavim.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 653
18.4.2012 14:40:07   
boba 11
mm me sve cesce doceka u 2 kad dodjem sa posla .Da se zapitam user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 654
18.4.2012 14:44:59   
tanjica85
joj,zene blago vama. ja se nekad zapitam sta nije u redu s mm...
kad idem u grad i vratim se kasno, zateknem mm kako hrce. boli njega uvce

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 655
18.4.2012 14:45:45   
bebać
Uh Indy, meni je jako žao. Vidim da čovek ima kvaliteta, djeluje mi ok. Ali zar ćeš se stvarno razvesti zbog nedopuštanja nošenja kratkih suknjica??? Ili ti brani još nešto, jel te sputava da radiš???? A ne kontam ga, da ti da izlaziš do kasno u noć, a ne da da nosiš suknjiceuser posted image nigdje logike.

Ja sam jednom nešto gledala online, neki ultra kratki šorts, ja ih stvarno volim....kaže on ' zar ćeš to nositi', rekoh 'naravno da hoću, jer volim'....i na tome je ostalo....

šta znam, moj nije ljubomoran...ali aj i ne dajem povoda, noću i ne izlazim, mada kratko ljeti nosim skroz.....il ima ono 'ko je ljubomoran, naće dlaku u jajetu'

Želim ti sreću, ja tebe jako gotivim, ti si veliki čovekuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 656
18.4.2012 14:51:18   
indy_25
Pa normalno da hocu znaci ja ne mogu da radim sto zelim. Pa on i nije zato da izlazim ali posto on izlazi ne moze nista da mi kaze. Pa jos bi i to trebala da trpim da on izlazi a da sjedim u kuci ja ma malo morgen ne dam se ja tako lako da neko upravlja mojim zivotom. Ovo je samo moj zivot a nece mi ga neko drugi posjedovati i raditi od mene ono sto on hoce.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 657
18.4.2012 14:58:50   
bebać
Pa jestel pričali u vezi toga? Možda da niko ne izlazi, naravno, ako možete bez toga...ne na silu...i da mu objasniš da se dobro osjećaš u toj odjeći, da voliš biti sredjena....ali to ne znači ništa loše. Šta on kaže na to?????

Ja sam skontala da u braku, čovek treba korigovati neke stvari, tek toliko da atmosfera u kući bude ok, ali narvno ne u smislu da trpi neko što se korigovao. Već da u tome vidi ceselje i radost, mir.....Ja sam se dosta počela mijenjati, i skontala sam da je moj i odnos m dosta bolji radi toga. Ali ovo sve ima veze sa mojom dijagnozom anksioznosti, a time i moja doktorica sa kojom otvoreno pričam o svom braku.

A možda te muž još voli, možda bi se to dalo srediti. Da iskreno od srca porazgovarate, i objasniš mu da ga voliš(ako) i da na to ne može uticat da hodaš gola. Ali da te jako povredjuje tim sputavanjima i da tako ne možeš funkcionisati. Nadjui mu primjer, za njega lično. Pokušaj mu dočarati šta ti radi, naravno kako ti to doživljavašuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 658
18.4.2012 15:18:43   
Anoniman
Indy , mislim da cete se pomiriti , pa skoro si nam spomenula kako ti jos rade leptirici kad ga ne vidis nekoliko dana user posted image Ja te obozavam i zelim ti svu srecu sta god odlucila ali mislim da u vasoj vezi ima jos puno ljubavi , takav sam barem utisak stekla , a gde ima ljubavi ima i sanse za uspeh user posted image

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 659
18.4.2012 15:20:30   
branki*
indy,ne znam,ja sam neko ko uvek savetuje razvod,tako sam pisala i vecini zena na ovoj temi,cini mi se da bi mogla da das jos jednu sansu muzu.nekako,to mi nije razlog nepremostiv i neresiv.ali,opet,ti bolje znas.osim,ako nemas viziju-eto,imam decu,stan,dovoljno para da izadjem na kraj,necu da pravim kompromise ni zbog kog muskarca.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 660
18.4.2012 15:40:23   
Anoniman
Indy user posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 661
   [Obrisana poruka]
18.4.2012 19:25:46   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 662
18.4.2012 19:32:44   
mihi

IZVORNA PORUKA: gagi

IZVORNA PORUKA: minavb

Ma pitao bi on nego smo zategli odnose baš zbog jednog njegovog glupog pitanja. Kao i Indi, ne volim ljubomorisanje. JEdnom sam mm-u objasnila da ljubomorisanjem pokazuje da je nesigruan u sebe. U tom slučaju problem nije u meni, već u njemu i ja time neću da se bavim.

Svaka cast za ovaj postuser posted image

Indy sta god odlucila podrzavam te,tipicni jarac nista ne trpi samo da nam se jednog dana ne obije od glavu ista sam takvauser posted image

Evo Gagi napisa, temperamentna je Indy lako plane bar ono što sam preko postova mogla da zaključim posle je prođe, e sad ona onajbolje zna svog muža i šta može i želi da toleriše a preko čega sigurno neće da pređe. Tako da sem podrške šta god da uradi ona zna najbolje, ne mogu da dajem savete. Indy drži se biće sve ok, važno da si ti sretna i zadovoljna.

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 663
   [Obrisana poruka]
18.4.2012 19:37:34   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 664
18.4.2012 19:47:35   
Sanchy
I ja sam Jarac,neverovatno ali istinito ni kod mene nema kompromisa nikakvih,kakva sam takva sam i ne menjam se,kako mislim tako kazem...e zato sam mislila da se nikad necu udati a nisam ni imala neku zellju,medjutim nadjoh nekog kome sve to odgovara...sad dokle..videcemo...mislim da muskarci generalno vise vole drugaciji tip zene,imam i dve drufgarice koje su mi vrlo slicne,jos od etinjstva se druzimo i eto ni jedna nije udata a vec 35 godina jednostavno je to tako...zao mi je Indy ali ako si odlucila to je to...

< Poruku je uredio Sanchy -- 18.4.2012 19:48:18 >

Direktna veza do poruke: 665
18.4.2012 19:47:57   
indy_25
Ma volim ja njega ne mogu reci da ga ne volim. Al znam da mogu bez svakog i znam da mogu sve sama uopste se ne bojim i da mi nece on pomoci ne bojim se sve dok imam ove dvije ruke. Znam sebe kakva sam ma ne mogu dozvoliti nikome da me mjenja jer sam onda neko drugi i tuzna sam. Zaboli me vise za bilo kim najvaznija su mi djeca. A znam da cu da ga prebolim cim nadjem drugog a to.ce biti ubrzo jer ja ne mogu bez muskarca.

Direktna veza do poruke: 666
18.4.2012 20:03:03   
Lu
IZVORNA PORUKA: indy_25

Razvodim se. Oboje se slazemo i narucili smo papirologiju za razvod. On ce mi sve pomoci u svemu naci ce sebi drugi stan. Placace mi i dalje skolovanje i punice mi frizider dok ne dobijem posao i prvu platu. Mnogo sam mu zahvalna na tome. Nismo se svadjali ali on nije za mene, potpuno smo razliciti. I necu da dozvolim nikome da me mjenja ja sam Indira i ostacu to do groba upoznao me ovakvu kakva sam i na pocetku me prihvatio a vise ne zeli. Hoce da mi stavi maramu na glavu i da mi se samo oci vide hoce da mu rintam po kuci i pravim 3 jela dnevno. E pa ja nisam to.

Uf Indy gadno, jel ozbiljno misli da ti trebaš nositi maramu TI, INDYuser posted image
Meni se činiš jako odlučnom i znam da ćeš učiniti najbolje za SEBEuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 667
18.4.2012 20:10:21   
indy_25
Ne misli bukvalno ali rado bi to uradio da moze naravno. A u mene se zaljubio na svadbi od moje drugarice imala sam kratku haljinicu. I sad mu je to pocelo smetati.nekoliko puta sam pokusala da obucem on me vrati da obucem farmerke. Mislim volim ja i farmerke ali nemoj mi mjenjati moj stijling i moj nacin zivota. Ja sam takva ali on me ocito ne voli takvu. E pa kad me nevoli takvu nek nadje neku pokrivenu.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 668
18.4.2012 20:14:07   
vukosava

IZVORNA PORUKA: indy_25

Bila sam ja juce na razgovoru za posao trebam doci na drugi u ponedeljak odatle je sve i pocelo.

E koliko samo se brakova i veza raspalo jer muskarci ne mogu da podnesu zenin uspeh. Ego je to. I poznatih pogotovu. Cim postoji opasnost da neces biti toliko zavisna o njima, poshize... A najgore je kad te ne konta. Ono sto si u stvari.

Ja sam se sa jednim posvadjala (ziveli zajedno) jer nisam htela da furam stiklice i suknjice. Imas takvih koji vole da imaju pored sebe doteranu zenu, komunikativnu koliko hoces.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 669
18.4.2012 20:17:31   
Lu
Ma Indy voli on tebe takvu jel, zaljubio se u tebe takvu!
Ali sad mu prpa jer vidi da ti držiš do svog izgleda i da te naravno drugi primjećuju što nije uopće loše ali on je nesiguran u sebe i plaši se da te ne izgubi.
Zato pokušava da te "zakopča" do grla a ne zna jadan da svaka krpa nađe zakrpu ukoliko to želi, možeš ti biti zamotana što kažeš da ti se samo oči vide a zadizat haljinu kad ti se prohtije...to ti je sve njegova nesigurnost a ti najbolje znaš šta ćeš sa tim user posted image
Ja isto ne bi podnijela takve ljubomorne scene, niti sam ja ljubomorna.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 670
18.4.2012 20:23:16   
indy_25
Vuko to me najvise i boli sto on mene ne konta niti me poznaje. Kad smo sve poceli bila sam nasmijana otkacena itd. Sad bi on mene drugu da sam neko drugi a ja ne mogu protiv sebe jer sam svasta prosla u zivotu i cijenim to sto sam ostala razumna poslije svega necega. I onda sama sa sobom pricam da ne smijem dozvoliti nikome da me rastuzuje. jer taki mogu samo oboliti. Ne znam ja samo znam da ja sebe puno volim i niko na ovom svijetu mi nije preci od mojih zivaca. Jedino moja djeca. Njemu zaista zelim srecu ne znam kako ce on sve ovo podnijeti, ja znam da cu lakse jer moje srce ne moze da pati za nekim ko ga. nerazumije.

Lu pa bas zbog toga.i kazem da je primitivan i ja ne mogu da se nosim s tim.

< Poruku je uredio indy_25 -- 18.4.2012 20:24:48 >

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 671
18.4.2012 20:36:26   
Verus
indy: jeste li se videli od te poslednje svadje? Kad ste rekli to za razvod? Mozda se on ipak skonta na kraju, sigurna sam da ne zeli da te izgubi, a ni ti njega...tesko je danas naci nekog novog za zivot. Cesto mislimo da je ono sto imamo lose, a nismo ni svesni kakvih sve drugih ima na ovom svetuuser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 672
18.4.2012 20:46:09   
indy_25
Bio je cijeli dan kuci ja sam isla na trening i dosla kuci on spava sa sarom. Kada se ustao kaze napravo je supu za saru i da joj dam da jede a on ode da gleda utakmicu. Razgovaramo mi normalno ne svadjamo se. Vidim ja da je on sav smusen al bas me briga. Pozdravili smo se ono kao cao cao i to je to za danas.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 673
18.4.2012 20:49:06   
jelena038
Indi, ja sam uz tebe sta god odlucis i kako god da prodjes u svojoj odluci. Da sam ti blize, sad bih dosla da ti cuvam decu, a tebe izgurala na tri sata kod nekog extra je..ozovnog masera, al ovako mogu samo da ti posaljem ogroman zagrljaj podrske i stopostotnu uverenost da ces biti srecna, jer znas kako sreca treba da izgleda. Znam ih mnogo koji o njoj godinama samo filozofiraju, a nit su je kad osetili, nit ce kad imati vremena za to. Volim te puno!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 674
19.4.2012 22:10:52   
indy_25
Evo malo update. Sjedim kod prijateljice muz joj radi trecu ona uspavljuje bebu pa reko da se javim. Moj ex muz mi je rekao prije tacno sat vremena da me ne voli. U momentu mi je tesko palo i zabolile me te rijeci a sada kad skontam hvala mu sto je bio iskren i pustio me. Do neba mu hvala sada mi je jos lakse da se razvedem kad znam da me ne voli. Dobili smo danas papire za razvod. Danas me tata zvao objasnila sam mu situaciju on me podrzava najvaznija mu je mija sreca. Mama me ne podrzava jer moja mama je materijalista njoj su pare sve u zivotu. Ona mi kaze danas zar ces takav stan da ostavis i sve sto imas. Ma da izvinete ebem ti ja i pare i sve kad ja nisam srecna. Moj ex muz nije.rekao nista jos svojima jer su jos uvijek u soku zbog zaove koja je dobila multipla sklerozu. Pa cemo od njih da krijemo dok ne dodje.konacna presuda fa ih ne bi smo u ovim teskim trenutcima jos vise uznemiravali.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here