|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
18.4.2012 13:45:45   
branki*
indy,ti to definitivno?!meni iz tvojih postova tvoj muz nije delovao kao los i problematican covek,pisala si i da izlazis sa drugaricama,ides na trening,skolovanje,sredjujes se.i ovaj njegov gest,da ti placa stan i ostalo,mi ne odaje utisak nekog pokvarenjaka.ali,ti bolje znas.da ne prenaglis?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 626
18.4.2012 13:45:51   
lesica
user posted image
Ja necu da mudrujem nista,samo da kazem kako se divim tvom cvrstom i stabilnom stavu i odluci koju si tako mirno i reseno podelila sa nama. Vi ionako znate kako je za vas najbolje.
user posted image Ja mogu samo ovo da posaljem.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 627
18.4.2012 13:47:31   
indy_25
Ma on ti je mina pravi seljak primitivan do daske. Ovako se pravi da je gospodin a srce mu seljacko. A ja bad ne volim papke jezim se na njih. Dobar je on u dusi al nismo mi isti ne mogu da se mucim vise. Hocu da budem sama sa svojom djecom tada cu biti najsretnija.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 628
18.4.2012 13:48:30   
*Alexx*
Indy user posted image user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 629
18.4.2012 13:50:26   
minavb
Tako je user posted image A ti zapni da e zaposliš, jer će te uvek zezati oko nečega što ti treba, a on misli da ti ne treba.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 630
18.4.2012 13:51:28   
indy_25

IZVORNA PORUKA: branki

indy,ti to definitivno?!meni iz tvojih postova tvoj muz nije delovao kao los i problematican covek,pisala si i da izlazis sa drugaricama,ides na trening,skolovanje,sredjujes se.i ovaj njegov gest,da ti placa stan i ostalo,mi ne odaje utisak nekog pokvarenjaka.ali,ti bolje znas.da ne prenaglis?

Ma nije on branki los ne mogu to da kazem. Ali to sve sto ifem je protiv njegove volje nije uz mene ni u cemu. Ma jednostavno nismo isti ne znam kako da ti objasnim. Nemamo mi probleme neke. Ali on mene hoce da mjenja on mi ne da vise da obucem suknju stalno me vraca s vrata kad se lijepo obucem. Ma to je za mene teror. Najradije bi me zakljucao i da sam sa o majka i zena e pa ja to nisam samo imam pravo da budem sretna i nikome necu nikada dozvoliti da mi skida osmjeh s lica .

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 631
18.4.2012 13:52:30   
indy_25

IZVORNA PORUKA: minavb

Tako je user posted image A ti zapni da e zaposliš, jer će te uvek zezati oko nečega što ti treba, a on misli da ti ne treba.

Bila sam ja juce na razgovoru za posao trebam doci na drugi u ponedeljak odatle je sve i pocelo.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 632
18.4.2012 13:54:53   
minavb
Zašto je tu počelo, zato što tražiš posao ili što si možda otišla u suknji na razgovor?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 633
18.4.2012 13:55:31   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: indy_25

Najradije bi me zakljucao i da sam sa o majka i zena e pa ja to nisam samo imam pravo da budem sretna i nikome necu nikada dozvoliti da mi skida osmjeh s lica .

user posted image user posted image
saljem user posted image user posted image ,i verujem da ces se ubrzo zaposliti i biti srecna sa svojom decicom!user posted image
sposobna si i hrabra!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 634
18.4.2012 13:55:44   
branki*
razumem te indy sve.moj muz je isto malo tezak covek.
razmisli,mada sto vise razmisljas,sve ces biti neodlucnija,neke stvari,ako ne uradis tad kad resis,nikad vise ni ne uradis.ali,posao sa solidnom platom gledaj ako je ikako moguce da nadjes.kad se ima para i finansijska sigurnost,sve je mnogo lakse.user posted image

branki

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 635
18.4.2012 13:56:39   
Verus
indy: pa kako je tako postao odjednom? ne secam se da ti je pre branio da se sredis, uvek ste izlazili odvojeno i slicno...znam da si volela sto ste tako oboje opusteni, i svako izadje sa svojim drugarima: jer se nesto desilo da ga promeni u tom pogledu?

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 636
18.4.2012 13:57:27   
boba 11
SVe najbolje ti zelim i divim se tvojoj odlucnosti .Eh da sam ja takvauser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 637
18.4.2012 13:58:57   
indy_25
Zato sto hocu da radim nisam debil, bez obzira sto nam je finansijska situacija super. Hocu bolan da radim da komuniciram s ljudima pa to je meni nesto normalno. On se buni jer nema potrebe da radim. Onda misli da cu ga ostaviti jer ja to sve tako. A sa suknjicama i stiklama je pocelo od prosle godine. Ebote nemogu se srediti ko zena. Takvu me upoznao i zaljubio se u takvu mene. To sam ja i nece me mjenjati. Postavio mi je uslove nekakve maloprije kao nema suknji stikli i nabrajao. Ptekinula sam ga s tim hocu razvod jer se necu mjenjati ni zbog majke rodjene.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 638
18.4.2012 13:59:06   
tanjica85
Indy, nisam upucena. jel se pricali o problemu?

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 639
18.4.2012 14:04:31   
minavb
Uh, uslovi i ultimatumi. I ja bih sigurno reagovala kao ti.

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 640
18.4.2012 14:04:56   
indy_25
Tnjice nemamo mi probleme mi smo jednostavno dva razlicita svijeta ja imam razumjevanja za sve apsolutne sve dok on nema. Ali eto opet je ispao dobar jer ce mi pomoci na pocetku dok se sve ne sredi. Ma bas sam hladnokrvna. Ne volim kad me neko ne prihvata kakva jesam. Vidim da mu je krivo sto mi nije nimalo tesko palo. Jedino cu mu popustiti ako me bude prihvatio ovakvu. Ali rekao je da nece. Ne bojim se da budem sama. Znam da cu cak i vise dogurati nego kad imam oslonac na nekog. Ma uopste mi nije zao sve je to zivot.

Direktna veza do poruke: 641
18.4.2012 14:09:02   
tanjica85
user posted image indy, drzim ti palceve da sve bude kako treba. volim da cujem da i dalje ima hrabrih i sposobnih zena. user posted image

user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 642
18.4.2012 14:13:02   
branki*
ja mislim da ce tvoj muz popustiti i traziti da mu se vratis i kazati da ce on da se promeni,odnosno da se slaze sa tobom,kad vidi da si ti ozbiljna.njega je strah da te ne izgubi kad pocnes da radis,a razvodom te definitivno gubi.

branki

Direktna veza do poruke: 643
18.4.2012 14:14:26   
indy_25
Pa to je zato vjerovatno sto sam prosla vec jednom kroz razvod mnogo gora situacija od ove. Ma volim sebe najvise na svijetu poslije djece i necu nikome dozvoliti da mi skida osmjeh s lica. I cijenim sebe nece me nikakve osobe u zivotu rastuzivati i mjenjati. Ma cvrsto stojim na nogama. Na djecu necu uopste da mislim i radi djece nista da trpim. Imaju oni dovoljno ljubavi i od mene i od njega. Svjesno gledam na situaciju zato sam i smirena jer je sve to zivot hocu da ga iskoristim na najbolji moguci nacin i da sam sretna dok zivim user posted image

Nego hvala vam na lijepim rijecima podrske cekam ga da dodje iz kupovine pa da idem na sport valja mi se sredjivati za novog decka user posted image

Ama Branki il ce me voljeti ovakva kakva jesam ili nece biti sa mnom kunem se na djecu svoju. Mrzim takve ljude koji hoce nekog da mjenjaju i da mi unistava moju licnost.

< Poruku je uredio indy_25 -- 18.4.2012 14:16:20 >

Direktna veza do poruke: 644
18.4.2012 14:15:44   
boba 11
user posted image luda 100%

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 645
18.4.2012 14:17:13   
magnetic
Secam se da si vec jednom u nekoj temi pisala da je postao ljubomoran kada se sredis i oblacis izazovno.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

Direktna veza do poruke: 646
18.4.2012 14:21:03   
indy_25

IZVORNA PORUKA: magnetic

Secam se da si vec jednom u nekoj temi pisala da je postao ljubomoran kada se sredis i oblacis izazovno.

Ma zaboli me vise dupe hocu da obucem suknjicu do guzice hocu da pravim silikone hocu da treniram i da imam misice i hocu sve to jer me to usrecuje. Mene boli sto me takvu i upoznao zna sve o meni sta hoces vise od mene. Ne varam ga dobra sam u kuci. Izvodim mu raznorazne sexualne tehnike stvarno se trudim da budem i zena i majka i kurva i domacica a on na to sve pljuje. Ma mrs se u p. m. na kvadrat mogu takvih ko on naci gdje hocu. Ma u zadnje vrijeme me nervira uzasno sto je primitivan i u drugim stvarima i to mene pojede. Vidim da smo razliciti.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 647
18.4.2012 14:24:08   
Verus

joj indy pade mi ovo smesno...mm bi bio srecan da izvodim bilo kakav sex, ne bi se brinuo o tehniciuser posted image
IZVORNA PORUKA: indy_25

IZVORNA PORUKA: magnetic

Ma zaboli me vise dupe hocu da obucem suknjicu do guzice hocu da pravim silikone hocu da treniram i da imam misice i hocu sve to jer me to usrecuje. Mene boli sto me takvu i upoznao zna sve o meni sta hoces vise od mene. Ne varam ga dobra sam u kuci. Izvodim mu raznorazne sexualne tehnike stvarno se trudim da budem i zena i majka i kurva i domacica a on na to sve pljuje. Ma mrs se u p. m. na kvadrat mogu takvih ko on naci gdje hocu. Ma u zadnje vrijeme me nervira uzasno sto je primitivan i u drugim stvarima i to mene pojede. Vidim da smo razliciti.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 648
18.4.2012 14:25:48   
boba 11
e pa bas zato je i ljubomoran nisi trebala pokazati sta sve znasuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 649
18.4.2012 14:30:23   
minavb
Izašla ja pre nekih mesec dana sa drugaricama u grad, dolazim kući oko 3-4h, a on budan, sedi za računarom. Nije smeo ništa da me pita a sigurna sam da je ostao budan jer nisam došla kući ranije.user posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here