|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
24.3.2012 22:43:06   
Lilla
Nedjo, iskrena da budem, nisam ni mislila o tome da bi time prekrsila zakon.

IZVORNA PORUKA: minavb

Izvini, ali zasto mu dozvoljvas to? Ti si u svojoj kuci, na svome. Ako vise be zeli da zivi sa tobom, i takve scene pravi, promeni bravu kad ode kod svojih a stvari mu izbaci napolj3. Nek uzme auto, sud ce naloziti da ga vrati ili proda, ili kako to vec ide.

user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 601
24.3.2012 22:55:17   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Juče je rekao da bi on mene najradije ubio i spakovao u zamrzivač!!! To je rekao svom bratu na telefon. Ali mu je žao deteta, jer posle ostaje bez oba roditelja.

Menjaj brave pod hitno. A njegove stvari daj tvojim roditeljima da dodje da uzme kad bude mogao.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 602
   [Obrisana poruka]
24.3.2012 22:56:41   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 603
2.4.2012 22:34:43   
malapufika
evo i mene iz cekalica pravo u ovu temu....kako je tezak zivot:/danas pricala sa advokaticom komsikom i verovatno se uskoro krece sa procesom

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 604
2.4.2012 22:39:10   
branki*
pufi,znaci priblizilo se i to.mada,oni pri prvom susretu pokusavaju da vide ima li nade za pomirenje.zelim ti da taj proces prodjes sto bezbolnije i sa sto manje stresa i pokidanih zivaca.ako je moguce.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu malapufika)
Direktna veza do poruke: 605
2.4.2012 22:40:57   
malapufika
racicu sammo to da sam pokusala i vidjala se sa njim,,pokusala kunem se da oprostim i dam sansu...toliko sam suza prolila da sam presusila,a kad ga vidim osecam samo hladnocu..i te njegove suze su me otupele nekako....kako god zvucalo

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 606
2.4.2012 22:51:52   
branki*
ti si se ,bese, zaposlila,tako?vratila si se kod tvojih?ma,pregrmela si najgore,sad samo da se stavi tacka na i.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 607
2.4.2012 22:53:39   
hanka
pufi user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 608
2.4.2012 22:54:21   
Jole84
Pufika ja i dalje verujem da će to da se izgladi,samo pusti neko vreme.
Želim ti puno sreće i hrabrosti svakako..

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 609
2.4.2012 22:56:10   
malapufika
nece zene nece,,,a zelim da hoce....svaki razgovor se pretvara u moru ...meni je jedne noci krenula krv na nos i usta od muke..da pocela da radim i istog momenta otisla iz stana....trebace mi jos snage za dalje

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 610
2.4.2012 23:18:03   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: malapufika

nece zene nece,,,a zelim da hoce....svaki razgovor se pretvara u moru ...meni je jedne noci krenula krv na nos i usta od muke..da pocela da radim i istog momenta otisla iz stana....trebace mi jos snage za dalje

Pufi user posted image

Direktna veza do poruke: 611
8.4.2012 22:43:10   
malapufika
drage moje treba mi savet...sta,kako da radim...ne mogu vise da se mucim i razmisljam?:(((

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 612
8.4.2012 22:50:45   
PoisonEve
Pufiuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

Direktna veza do poruke: 613
8.4.2012 22:54:23   
Anoniman
Ako pitaš da li da se razvedeš ili pomiriš, to samo ti možeš da znaš. user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 614
8.4.2012 23:01:53   
malapufika
ne naravno.....pitam i vas za misljenje savet ..ocajna sam pa vise ne cujem i ne razumem samu sebe..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 615
8.4.2012 23:05:51   
indy_25
Ako se bas pokajao i ako zelis da mu oprostis moras i da zaboravis. A ako nastavis zivjeti sa njim a stalno mu pricati o tome onda vam nece ici dobro. Ja uvijek oprastam ljudima ako vidim da su se iskreno pokajali ali isto tako i zaboravim sta je bilo.

Direktna veza do poruke: 616
8.4.2012 23:10:29   
malapufika
pa kaje se i vidim da pati mnogo...propao je nacisto na svim poljima ....ali toga se i plasim ...da se ne pretvori sve u pakao kasnije

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 617
8.4.2012 23:11:21   
Anoniman
Slažem se sa Indy. Kod ovakvih situacija ne pali samo da oprostiš, ako ne zaboraviš (ko može, ja nisam sigurna da bih nadam se da neću morati da saznam), to će polako da vas nagriza. Dokle god to stoji u tvojoj glavi neće biti poverenja a bez poverenja nema ni braka.

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 618
8.4.2012 23:26:28   
malapufika
hvala vam zene...punouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 619
8.4.2012 23:36:16   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Slažem se sa Indy. Kod ovakvih situacija ne pali samo da oprostiš, ako ne zaboraviš (ko može, ja nisam sigurna da bih nadam se da neću morati da saznam), to će polako da vas nagriza. Dokle god to stoji u tvojoj glavi neće biti poverenja a bez poverenja nema ni braka.

Potpisujem. Imala sam slicnu situaciju i tek nedavno sam skroz zaboravila ali je stvarno trebalo jaaako dugo da se dokazuje da vratim povjerenje.
Ipak, mislim da je slucaj kod tvog muza problem da je on kukavica koja samo prijeti a moli Boga da ga ne istjeras. Stisni zube i budi ostra i jaka. Postavi svoja pravila, na svom si terenu. Zna li on da znas za te njegove glupe izjave i prijetnje?

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 620
8.4.2012 23:55:08   
indy_25
Mikice pomjesala si slucaje. Malapufika nije anonimna :)

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 621
8.4.2012 23:56:42   
malapufika
pa ni ja ne razumem

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 622
8.4.2012 23:58:08   
mikica sa
user posted image user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

Direktna veza do poruke: 623
18.4.2012 13:41:46   
indy_25
Razvodim se. Oboje se slazemo i narucili smo papirologiju za razvod. On ce mi sve pomoci u svemu naci ce sebi drugi stan. Placace mi i dalje skolovanje i punice mi frizider dok ne dobijem posao i prvu platu. Mnogo sam mu zahvalna na tome. Nismo se svadjali ali on nije za mene, potpuno smo razliciti. I necu da dozvolim nikome da me mjenja ja sam Indira i ostacu to do groba upoznao me ovakvu kakva sam i na pocetku me prihvatio a vise ne zeli. Hoce da mi stavi maramu na glavu i da mi se samo oci vide hoce da mu rintam po kuci i pravim 3 jela dnevno. E pa ja nisam to.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 624
18.4.2012 13:45:17   
minavb
Indi jel moguće? Ja sam skontala da je on malo ljubomoran ali d aje baš dotle došlo... ŽAo mi je.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here