|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
23.3.2012 16:18:13   
NadaR
Grozno user posted image
Drzi se user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 576
23.3.2012 16:20:39   
Olga75
a zasto on jos zivi kod tvojih roditelja ako se vec razvodite user posted image
ma ja mislim da on samo bzvz preti da te povredi. Uzece dete ali o detetu treba brinuti a muskarci , cast izuzetcima . uglavnom imaju logiku dok mi treba zena treba mi i dete i onda kad nadju devojku ili sta vec ni alimentaciju ne placaju a kamoli da brinu o detetu

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 577
23.3.2012 16:24:21   
indy_25
Uopste ne znam zasto ga odma nisi sutnula cim si cula taj razgovor. Sigurno je da te ne voli cim tako prica za tebe. Izvini sto ja ovako malo grubo. Vidjeces koliko ce ti biti lakse poslije razvoda ako bas imas velike probleme. To sto govori da cete poslati u ludnicu pokazuje koliko je ustvari on za ludnice. Ne moze ti nista to su inace ucjene samo da te zadrzi i da te i dalje ubija u pojam. I meni je moj govorio isto identicno. Cak je i sutkinji govorio da sam psihicki poremecena jer sam pila tablete za smirenje zbog istog tog konja. I isla sam cesto u hitnu pomoc jer sam dobijala hiperventilacije i aritmiju srca pa su mi davali injekcije za smirenje. Znaci ne moze ti nista samo te prepada sve su to folovi.Ne znam o cemu se radi i kakav uopste problem sa njim imas ali ako je bas neki veliki problem budi jaka i izdrzi sve to kasnije ces biti mnogo srecnija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 578
23.3.2012 16:26:45   
Anoniman
Ma, postupak razvoda još nije pokrenut, ali nisam znala u kojoj temi da pišem o ovom svom problemu. On non - stop preti kako će da ode i da odvede dete. Čak sam mu ja bila i stvari spakovala, ali gospodin je i dalje tu. Ma, on da ima gde da ode on bi otišao. Ali me ubija to što preti kako će dete uzeti. I da vam ne pričam sve čime se služi.
Juče je rekao da bi on mene najradije ubio i spakovao u zamrzivač!!! To je rekao svom bratu na telefon. Ali mu je žao deteta, jer posle ostaje bez oba roditelja.
Za moje isto govori da su ludaci i da dete odrasta u ludnici. Pa ako je ovo ludnica-kažem mu je- zašto ti ne odeš iz ludnice i spasiš se ludaka? On samo ćuti i počinje sa još većim vređanjima.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 579
23.3.2012 16:27:10   
liliana
user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 580
23.3.2012 16:41:53   
indy_25
Snimi ga na mobitel dok to sve prica i idi u policiju i odma ga izbaci iz kuce uz pomoc policije. Ne brini se sigurno se jako bojis ali nista ti ne moze. Jel tvoji roditelji znaju za to sve?

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 581
23.3.2012 16:47:37   
Lilla
Slozila bih se sa indy, snimi ga obavezno kad ti prijeti. To ti moze valjati i ako dodje do parnice. A to za zamrzivac user posted image Izvini, ali ti zivis sa poremecenim likom jer nikom normalnom to ne bi ni palo na pamet a kamoli da to i izusti. Mozda ti ovim stajem na muku, ali kad je vec tako gledaj na taj razvod kao na oslobodjenje.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 582
23.3.2012 16:57:06   
Anoniman
On sve svoje postupke opravdava time da ja prva počinjem, što uopšte nije tačno. On stalno vređa moje, a kad to radi ja mu ne ostajem dužna, jer njegovi nisu cbvećke, a on ih kuje u zvezde. Ispadoše za primer, a da vam ne pričam kakvi su-želudac bi vam se okrenou. Sve naše svađe i jesu zbog njih.
Moji znaju za sve ovo, ali se od početka sklanjaju, jer se nadaju da će se on malo priviti i da će početi normalno da se ponaša. Sklanjaju se iz razloga jer ne žele da sutra neko kaže kako su se oni mešali i kako su oni krivi za bilo šta. I pored toga, on njih ne može očima da gleda. A da vam ne pričam šta su nam sve dali i nama i detetu. Da nije mojih-moje dete bi pored njega išlo golo i boso, a od njegovih je dobilo za 3 godine trenerku, dvoje čarapice i bade mantil! Ma ne trebas meni ništa od njih , ali samo neka me ostave na miru!!!

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 583
23.3.2012 17:02:34   
branki*
anonimna,jako mi je zao zbog situacije u kojoj si.bitno je da si ti na svom terenu,da imas krov nad glavom i roditelje koji su uz tebe,to mnogo znaci.a,posao ces naci kad-tad,sigurna sam.ja bih mu pokazala vrata vec,pa nek ide.a,obratila bih se i policiji ako bi postao nasilan.dete ne moze da ti oduzme.

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 584
23.3.2012 17:14:53   
isidora88
anonimna a zasto ga tvoji ne izbace iz kuce?
a ovo sto savetuju za snimanje je kaznjivo zakonom,tako da ti ja to ne bih savetovala jer on moze da te tuzi za to.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 585
23.3.2012 18:26:44   
Lilla
A jel kaznjivo zakonom to sto joj prijeti da ce je strpati u zamrzivac?

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 586
23.3.2012 18:30:04   
isidora88
nazalost kod nas policija i zakon tu uglavnom nista ne mogu, u policiji ne mogu nista da urade samo zbog pretnji, cekaju da se desi nesto pa tek onda,jeste strasno ali tako jeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 587
23.3.2012 18:32:35   
Lilla
Bolje da nema vlasti nikako nego da je tako ima. Kaznjivo je snimiti nekoga ko ti prijeti da cete ubiti, a nije kaznjivo to sto on radi. Za mene to nema smisla, i ne mogu vjerovati da je stvarno tako.

Direktna veza do poruke: 588
23.3.2012 18:36:20   
isidora88
jeste kaznjivo ali kod nas ima jako puno rupa u zakonu.
anonimna mozes da prijavis muza za psihicko nasilje,dobice verovatno prekrsajnu prijavu,javi se i sigurnoj kuci da dobijes zastitu.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 589
23.3.2012 18:43:14   
Olga75
a sto ona da se javlja sigurnoj kuci kad zive kod njenih roditelja user posted image

Direktna veza do poruke: 590
23.3.2012 19:14:34   
isidora88
pa ako smatra da joj treba zastita

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 591
23.3.2012 19:25:34   
Olga75
ma treba da ga prijavi za zlostavljanje i da doda da joj preti i da ga lepo izbaci tj. da ga izbace njeni roditelji a ne on kod njih fino na stanu i hrani a njoj preti da ce je u zamrzivac i stajaznam

Direktna veza do poruke: 592
23.3.2012 19:50:14   
vukosava
Ja sam laik za porodicno pravo ali mi se sve cini da taj gospodin lupa to sve ne bi li se izvukao od placanja alimentacije sutradan kao skoro svaki prosecni posteni Balkanac u takvoj situaciji.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 593
23.3.2012 19:59:06   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lilla

Bolje da nema vlasti nikako nego da je tako ima. Kaznjivo je snimiti nekoga ko ti prijeti da cete ubiti, a nije kaznjivo to sto on radi. Za mene to nema smisla, i ne mogu vjerovati da je stvarno tako.

Kažnjivo je i jedno i drugo, ali to što on krši zakon ne znači da i ona treba, postoje i drugi načini da se to reši, ne mora da rizikuje kršeći zakonuser posted image
Anonimna, to što on tebi radi je zlostavljanje, u svom pravom obliku. Ne mora da te udari da bi to bilo zlostavljanje, a iz mog groznog iskustva, to je sledeći korak. Ako već želi da ode, učini mu uslugu, izbaci njegove kofere na ulicu, pa nek mami svojoj pretiuser posted image

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 594
24.3.2012 15:41:11   
Anoniman
Ukratko da vam ispričam šta je sinoć bilo: on je doneo odluku (po 100-ti put) da ode. Ja kažem Idi. Hoće da mi ostavi sve stvari, ali da uzme kola i da ja plaćam ratu kredite za kola. Ma da važi. Pokućstvo koje vredi 2000E i auto koji košta oko 6 000E!!! aj, važi!!! Hoće svaki dan da mu dete bude nahranjeno, presvučeno i da ga spremno čeka u 5 sati da ga vodi kod svojih i vraća u 8 i svaki vikend da spava kood njih. Ja kažem Ne. On s se tu drao, pretio. Ja kažem ne plašim se ja tebe i tvojih pretnji (to ste me vi malo ohrabrile-hvala vam). Kaže Ako nećeš tako ja u ponedeljak idem u sud i ostaćeš bez svega i bez stvari i bez kola i bez deteta. I tražiću da mi odma napišu da svaki dan uzimam dete is vaki vikend. Ja kažem Idi. SAmo tebe čekau i sve što im kažeš odmah će da napišu čim se pojaviš. Danas otišao kod svojih nešto da radi. Poneo i peglu da mi se popravi. Kaže juče ocu dolaziće ovih dna da mu pomogne nešto što treba da se radi. Ne pominje da će da ide kod njih. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 595
24.3.2012 15:49:44   
NadaR
Prijeti u prazno pa cim malo pokazes zube ,odmah ustukne . user posted image
Izvini,ako je glupo pitanje , kakav je on bio ranije ?

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 596
24.3.2012 16:50:09   
branki*
anonimna,neka si mu pokazala zube,samo budi stalozena i pribrana,bar se trudi.i ja mislim da preti u prazno.a,to sto on hoce,nema suda koji ce mu odobriti.drzi se!

branki

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 597
24.3.2012 18:14:36   
indy_25
Bravo anonimna samo te plasi nista on tebi ne moze. Nemoj da ga se bojis.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 598
   [Obrisana poruka]
24.3.2012 18:32:19   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 599
24.3.2012 19:03:40   
minavb
Izvini, ali zasto mu dozvoljvas to? Ti si u svojoj kuci, na svome. Ako vise be zeli da zivi sa tobom, i takve scene pravi, promeni bravu kad ode kod svojih a stvari mu izbaci napolj3. Nek uzme auto, sud ce naloziti da ga vrati ili proda, ili kako to vec ide.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here