Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 2.4.2012 14:28:33
|
|
|
|
maslackic
|
Mislis dobri kao strucnjaci.. ili dobri kao frajeri
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 2.4.2012 16:43:41
|
|
|
|
Anhelito
|
Meni se kao frajeri ne svidjaju a za strucnost takodje ne mogu da sudim jer sam se svega jednom susrela sa obojicom
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 2.4.2012 17:02:54
|
|
|
|
Goca0
|
Meni dr Brakus vodi celu trudnocu i mogu slobodno da kazem da sto se tice strucnosti nemam zamerki
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 2.4.2012 20:09:24
|
|
|
|
pandina
|
Jao, opasne ste Ja se sada dvoumim da li da mi muz prisustvuje porodjaju ili ne ... Sada je potpuno besplatno. Najpre sam bila za to, ali sad razmisljam da li je to uopste pametno. Ne brinem kako ce on to podneti, nego mislim da ce mi njegovo prisustvo odvuci paznju, a trebqa da budem skoncentrisana 100% na disanje i bebu. Da li je neka od vas koristila tu mogucnost? Kakva su iskustva?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 2.4.2012 21:48:54
|
|
|
|
maslackic
|
Pandina mislim da ima tema o prisustvovanju muza porodjaju..
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 2.4.2012 23:57:42
|
|
|
|
pandina
|
U pravu si, Maslackic. Tek sam sad videla. Ima u odeljku Tatin forum.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 3.4.2012 8:50:12
|
|
|
|
j o e
|
IZVORNA PORUKA: maslackic Mislis dobri kao strucnjaci.. ili dobri kao frajeri ma kakvi su frajeri ce mi biti poslednja tema za razmisljanje na porodjaju. nego taj sto je usivao anhelito na primer, jel neki suster ili lepo radi? ne bih da mi neki mlad i neiskusan pravi goblen dole, if you know what i mean
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 3.4.2012 9:11:26
|
|
|
|
Anhelito
|
Da da znamo Mene je ovaj lepo usio pravilan ravan oziljak imam
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 3.4.2012 11:21:52
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: j o e ne bih da mi neki mlad i neiskusan pravi goblen dole, if you know what i mean
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 3.4.2012 13:16:25
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: j o e IZVORNA PORUKA: maslackic Mislis dobri kao strucnjaci.. ili dobri kao frajeri ma kakvi su frajeri ce mi biti poslednja tema za razmisljanje na porodjaju. nego taj sto je usivao anhelito na primer, jel neki suster ili lepo radi? ne bih da mi neki mlad i neiskusan pravi goblen dole, if you know what i mean hih, ovaj mladi sto je mene usivao je super..nista se ne vidi..udario sitan step
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 4.4.2012 9:57:06
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: maslackic IZVORNA PORUKA: j o e IZVORNA PORUKA: maslackic Mislis dobri kao strucnjaci.. ili dobri kao frajeri ma kakvi su frajeri ce mi biti poslednja tema za razmisljanje na porodjaju. nego taj sto je usivao anhelito na primer, jel neki suster ili lepo radi? ne bih da mi neki mlad i neiskusan pravi goblen dole, if you know what i mean hih, ovaj mladi sto je mene usivao je super..nista se ne vidi..udario sitan step Meni radili i reviziju grlica, i usivali epiziotomiju... mislim katastrofa od 45 minuta i tri anestezije, ali mi se oziljak skoro i ne vidi... Bojovic to super zakrpio... nije zurio pa da ga sklepa
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 4.4.2012 13:24:21
|
|
|
|
maslackic
|
sad sam gledala na otpusnoj listi iz gradske kada sam radila OGT test i bio je taj dr koji me je poradjao,ali na pecatu Ivan Bojovic...a njega tada nisam ni videla, sad me jos vide zanima koji je to dr... a mozda i nije dr
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 5.4.2012 10:05:05
|
|
|
|
Ivence
|
Mene je otpustio iz bolnice Dinulovic, ali na otpusnoj listi je pecat Bojovica.. tako da, sta ga znas... A kakav ti je to OGT test????
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 6.4.2012 7:44:29
|
|
|
|
Goca0
|
Jao devojke bila sam na pregledu kod dr Brakusa otvorena sam 2 prsta,grlic mi je skroz skracen,cekamo porodjaj
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 6.4.2012 9:03:34
|
|
|
|
Ivence
|
JEEEEEEJ, GOCO!!! Nista ne brini, nista to nije strasno, jes boli, ali kada dodje beba, niceg se ne secas :)))) Jooooj, dolazi jos jedan bebac Javi se cim budes mogla
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 6.4.2012 12:01:05
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Ivence Mene je otpustio iz bolnice Dinulovic, ali na otpusnoj listi je pecat Bojovica.. tako da, sta ga znas... A kakav ti je to OGT test???? Meni Dinulovic vodio obe trudnoce. Kuler je zestok, al sve sto mi je trebalo covjek je objasnio.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 6.4.2012 13:33:16
|
|
|
|
j o e
|
IZVORNA PORUKA: Ivence A kakav ti je to OGT test???? test na opterecenje glukozom. njim se utvrdjuje da li imas dijabetes.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 6.4.2012 21:55:13
|
|
|
|
Goca0
|
Javljam cim nesto bude,za sad jos nista
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 8.4.2012 14:06:31
|
|
|
|
marijana22
|
Jedno pitanjce: Da li da nosim svoj toplomer u bolnicu?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 8.4.2012 16:11:05
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: marijana22 Jedno pitanjce: Da li da nosim svoj toplomer u bolnicu? Marijana, mislim da bi ti znacilo da poneses. Ja cu sigurno poneti. Idem na vezbe u Gradskoj i babica preporucuje da ponesemo svoj. Imaju oni toplomere ali ne mnogo, pa da ne bismo dosli u situaciju da nas deset koristi isti.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 8.4.2012 18:24:57
|
|
|
|
marijana22
|
Fala
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 8.4.2012 19:16:29
|
|
|
|
Anhelito
|
IZVORNA PORUKA: marijana22 Jedno pitanjce: Da li da nosim svoj toplomer u bolnicu? Kao sto kaze pandina, obavezno ponesi svoj toplomer. Meni je gadno bilo kada udje sestra i da jedan toplomer da svi izmenimo. Mada, posto znaju da to smeta onda sestra samo udje u sobu i pita jel'''' imamo svoje toplomere
< Poruku je uredio Anhelito -- 8.4.2012 19:30:18 >
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 8.4.2012 19:47:08
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: pandina IZVORNA PORUKA: marijana22 Jedno pitanjce: Da li da nosim svoj toplomer u bolnicu? Marijana, mislim da bi ti znacilo da poneses. Ja cu sigurno poneti. Idem na vezbe u Gradskoj i babica preporucuje da ponesemo svoj. Imaju oni toplomere ali ne mnogo, pa da ne bismo dosli u situaciju da nas deset koristi isti. Jeste mnogo bolje da ponesete toplomer, nemaju one kada da ciste njihove... ja nosila
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 8.4.2012 19:48:08
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: Goca0 Javljam cim nesto bude,za sad jos nista Bice, bice kada ti je termin? Nemas tiker, pa ne vidim
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 9.4.2012 8:02:46
|
|
|
|
Goca0
|
Pa po menstruacij 29.04.ali mi kaze dr.da nema sanse da docekam termin,sad videcemo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?