Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 16:34:00
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: nela79 IZVORNA PORUKA: Ivence http://www.kbczvezdara.org/?cat=4 treca slika, prvi doktor, tj, jedino musko tu :)) Kad smo kod slika ...jel zna neko ko je dr na prvoj slici(visoki, celavi), drugi u gornjem redu? Mislim da me on porodio drugi put :) I mene cudi sto to ne pise na otpusnoj listi. Prvi put me porodio Bojovic. Bio Uskrs, oni svi veseli :) Ma uzivancija :)))) Mislim da je to dr Kusljevic ili tako nesto. Dok sam cekala na svoj red u ambulanti doktori su cesto prolazili i sve sam ih redom legitimisala (pregledala sve plocice)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 16:36:07
|
|
|
|
pandina
|
Ja sve vise verujem da necu traziti od mog doktora da me porodi, odnosno da dodje specijalno zbog mene ako vec ne bude tu. Shvatila sam da su svi doktori manje-vise odlicni. Pa koga mi Bog da :) Optimista sam!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 16:43:57
|
|
|
|
maslackic
|
Ima dva Bojovica:) a imas i zenske dr ove koji su super.. Obradovic, pa sa trece slike prva dr do Bojovica...pa nacelnica Aleksandra Mladenovic, eto, izbegni samo Branislavu Jankovic
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 16:48:29
|
|
|
|
marijana22
|
A kakva je dr. Milica Kostic??? (Vidim da znate ceo kolegijum)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 16:51:01
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: maslackic eto, izbegni samo Branislavu Jankovic Kuku! Koja je ta na slici ?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 17:29:36
|
|
|
|
j o e
|
ja sam bila na 4 pregleda u gradskoj do sada, kod 4 razlicita doktora, pa ajd da podelim utiske. mitrovic mi je bio mica, jako ljubazan i vedar, mislim da mi se cak nasmesio kad sam usla u ordinaciju. razmisljam da mi on vodi trudnocu. zaric i kusljevic strucni ali nisu bas nesto pricljivi, deluju pomalo strogo (nisam se usudila da ih zapitkujem nista, pricala sam samo kad me pitaju nesto ). vesna stojanovic je isto super, ne umem da je identifikujem na slici, ona je onako srednjih godina. kod nje sam bila hitno zbog nekog problema (za koji se ispostavilo da nije problem srecom) i jako mi je lepo objasnila o cemu se radi i pokazala mi na uz sve da vidim da je sve u redu. mogla je samo da mi kaze da je sve u redu i da me otkaci, ali bila je jako ljubazna i strpljiva. ivana bojovica sam vidjala na hodniku vise puta, svaki put je jurio da nesto zavrsi nekoj pacijentkinji. i on je fin i ljubazan i opusten, a deluje da se stvarno zalaze oko svojih pacijentkinja. ja idem u zvezdaru samo zbog lekara. misovic mi je najblizi i deluje stvarno svestski, ali mi zvezdara deluje daleko prijemcivije zbog ljudskog faktora.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 17:33:43
|
|
|
|
Anoniman
|
joe upravo tako, ljudski faktor, mene je primila u porodiliste Vesna Stojanovic a porodio me je Mitrovic, i sta da kazem, prezdovoljna sam :) i jos kad uopredim sa Visegradskom, wow ovo je bilo fenomenalno
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 21:41:48
|
|
|
|
Ivence
|
E ta doktorka Stojanovic je mene spasla tamo, ona videla zena da sam bleda, i trazila hitnu analizu krvi, i ispostavilo se da sam jaaako malokrvna, i dobila sam transfuziju... I dr Obradovic je super, i Mitrovic, i svi su super.. ali je meni Bojovic ekstra... ali eto, on me porodio, pa mi nekako naajjjj... ali svi su jako ljubazni, ja sam bas prijatno bila iznenadjena :))))
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 21:46:22
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: anchy83 Ivence, ti si bas lepo prosla Ma jedva cekam, svi doktori mladi, zgodni, ljubazni (Mitrovic, Bojovis, sad i neki treci). Uzivancija! Hihi, nisam ja bas lepo prosla... porodjaj mi uzas bio, uzas, ali srecom, bili dobri ljudi, pa se sve lepo zavrsilo, pa o losem i ne pricam, i ne pamtim :)))
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 21:48:38
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Jeste debela ali mislim da nije crna Vise nekako satirana ili proseda, srednje dugu kosu ima. A secam se na odelenju je bila jedna groooozna sestra, mada ja koja sam inace nercik, toliko sam bila happy, da sam je opusteno iskulirala Mene poradjala glavna babica, ona je divna, ali ona je tu samo prepodne... nije bilo groznih sestara kada sam ja bila, bila jedna pedijatriska neuroticarka, ali srecom, nisam je mnogo vidjala :))
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.3.2012 9:14:07
|
|
|
|
j o e
|
IZVORNA PORUKA: Zenetina mene je primila u porodiliste Vesna Stojanovic a porodio me je Mitrovic uh kad mi meni tako zapalo... san snova :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.3.2012 9:44:04
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: pandina IZVORNA PORUKA: maslackic eto, izbegni samo Branislavu Jankovic Kuku! Koja je ta na slici ? hahah nisam je nasla na slikama..ali nosi cvike koje idu u spic...ko macece, i obicno joj je boja rama naocara istakao i carape mozda nije losa, ali meni se ne dja...kada me je primila u ambulanti jednom nije mi se svidela, radi ofrlje, samo da odradi...nije znala na uz nista da mi kaze i samo na latinskom pricala.. mislim, latinski i ja znam onoliko koliko sam na RR naucila
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.3.2012 11:01:50
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: pandina Ja sve vise verujem da necu traziti od mog doktora da me porodi, odnosno da dodje specijalno zbog mene ako vec ne bude tu. Shvatila sam da su svi doktori manje-vise odlicni. Pa koga mi Bog da :) Optimista sam!!!!!!!!! Ma nemas potrebe za tim sigurno. Moj dr je sam rekao, daj tih 40 000 ili koliko vec hiljada svom djetetu a ne meni tj . bolnici. Babice su uz tebe , samo ih slusaj i ne brigaj
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.3.2012 17:55:42
|
|
|
|
Goca0
|
da nije on,Milan Brakus,on meni vodi trudnocu i poradjace me
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.3.2012 17:57:03
|
|
|
|
Goca0
|
Maslackic ovo tebe pitam,vidim da ne znas koji te je dr.poradjao
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.3.2012 18:36:55
|
|
|
|
nela79
|
Ma ne znam ni ja Goco ko me drugi put poradjao Sta cu kad nemaju one kartice u sali za porodjaje, a meni nije palo na pamet da ih legitimisem
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.3.2012 18:44:12
|
|
|
|
PoisonEve
|
Maslackic, nema ova cvike, ali ima neke crne tacke po licu. Ma sva je...
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.3.2012 19:05:39
|
|
|
|
Anoniman
|
PE to je onda babica Violeta :)))
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 31.3.2012 11:10:07
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: j o e IZVORNA PORUKA: Zenetina mene je primila u porodiliste Vesna Stojanovic a porodio me je Mitrovic uh kad mi meni tako zapalo... san snova :) Hocu i ja, hocu i ja, hocu i ja...... Ako bude ta sto slaze carape sa cvikama
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 31.3.2012 11:11:55
|
|
|
|
pandina
|
Nela, drago mi je bas da i ti tako mislis. Ja cu najverovatnije tako i da uradim.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 1.4.2012 15:08:09
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: Goca0 da nije on,Milan Brakus,on meni vodi trudnocu i poradjace me nije ni oon...mladjii jee... Brakus mi je ekspertski uz, i rekao da cekam devojcicu...i obecao da ce doci da mi okreci sobu ako je pogresio meni se on dja...
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 1.4.2012 22:00:45
|
|
|
|
Goca0
|
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 2.4.2012 0:33:21
|
|
|
|
Doogie
|
Ko je taj misteriozni mladjani dr?
< Poruku je uredio Doogie -- 2.4.2012 0:35:56 >
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 2.4.2012 8:36:47
|
|
|
|
Anhelito
|
Kad bolje razmislim ima jos dva doktora mlada, sto dolazimo do zakljucja da nena jedan, ni dva vec TRI mlada doktora!!! Jedan me je pregledao u toku trudnoce jednom prilikom a drugi koga ovde niste navele je doktor koji me je usivao na porodjaju, ali ni jednom ne znam ime.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 2.4.2012 14:12:26
|
|
|
|
j o e
|
jesu bar dobri? realno ako su dobri ne moramo ni da znamo kako se zovu :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?