Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 26.3.2012 12:17:58
|
|
|
|
Ivence
|
Ja koristim tu originalnu pavlovicevu.. njoj odgovara, pa necu da menjam... a ojede i bubuljice joj mazem bepantenom... to joj pomaze... e a dobra je i ona sudocrem st ste dobile u porodilistu, to joj pomaze za oko vrata, tu joj se stvara od vrucine :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 26.3.2012 23:34:45
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: Ivence to joj pomaze za oko vrata, tu joj se stvara od vrucine :) preslatko
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 27.3.2012 10:54:40
|
|
|
|
Ivence
|
hehe, videces tek :)))
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 27.3.2012 16:23:40
|
|
|
|
pandina
|
Jedva cekam! Nema lepseg iscekivanja
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 27.3.2012 17:33:39
|
|
|
|
anchy83
|
Ona stara pavloviceva se sad prodaje kao krema za decu stariju od 3 godine i odrasle. Kazu zbog borne kiseline koja po novim direktivama ne ide za bebe. To je inace ista krema
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.3.2012 8:10:54
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: pandina Jedva cekam! Nema lepseg iscekivanja Joooj, videces uskoro.... jeste tesko strasno, pogotovu prva dva meseca, ali kad pocne da te gleda, pa ti se smeje... jooooj
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.3.2012 8:14:23
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: anchy83 Ona stara pavloviceva se sad prodaje kao krema za decu stariju od 3 godine i odrasle. Kazu zbog borne kiseline koja po novim direktivama ne ide za bebe. To je inace ista krema E znas sta, sve sto se za nas koristilo, i bilo dobro, sad ne valja i jako je stetno, cak toliko je stetno da ne znam kako smo svi zivi i zdravi :)) za mene su sve te nove stvari i informacije, cista glupost, kao i ono da ne das bebi vodu do sestog meseca..... a pavloviceva sam cula da je jos uvek najbolja ona sto je prave u apoteci :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.3.2012 8:32:45
|
|
|
|
maslackic
|
Ivence koje je dr tebe porodio? mene je neki mladi..a ne znam kako se zove a bas me zanima..
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.3.2012 9:44:30
|
|
|
|
pandina
|
Da nije dr Bojovic? Videla sam ga u cekaonici prosle nedelje, bas je mlad.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.3.2012 9:53:27
|
|
|
|
maslackic
|
nije on , ima mladji..sad ha se secam kroz maglu, mislim da se mozda zove Nikola...a baas je mlad, skoro na celavo osisan...
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.3.2012 10:07:09
|
|
|
|
j o e
|
zar ima neki jos mladji? jel dobar? kakvo ti je iskustvo sa porodjaja? (izvinjavam se ako si negde vec pisala... sad me strasno zanima za tog dr, ne secam se da ga je iko drugi pominjao)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.3.2012 10:56:31
|
|
|
|
maslackic
|
joj, pa ne znam ni da li mislimo na istog.. pima dva bojovica, mladji me je primio u porodiliste ali se njegova smena zavrsila i preuzeo taj mladji..meni je super bilo..zezali se dok je usivao
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.3.2012 17:24:33
|
|
|
|
Ivence
|
E mene porodio Ivan Bojovic, mlad, visok, i jakoo prijatan... i tada bese skoro celav :) Imeni pricao svasta dok me usivao, i posle bio negde, pa se vratio da se zali na neku lujku :))))
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.3.2012 17:52:53
|
|
|
|
pandina
|
Njega sam videla , bese guzva kod njega u ambulanti...
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.3.2012 21:57:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
To je dr moje drugarice, meni je previjao ranu, bas je prijatan i samo reci hvale sam cula za njega
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 9:10:46
|
|
|
|
Ivence
|
Mene je on poradjao, i usivao, i zaista sam zadovoljna... samo mi krivo sto od pocetka nisam isla kod njega, sli nema veze :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 9:23:42
|
|
|
|
maslackic
|
e on me je primio u porodiliste, tj njega sam probudila... jer sam bila prva taj dan..sestra na prijemu ga zove i kaze, dosta si spavao super lik...mene cak nisu hteli da prime jer sam bila 3 prsta otvorena ali imala bolove a on rece da me ostave...i porodih se 4 sata kasnije, da sam otisla kuci, porodila bih se uz put negde... nikad necu saznati kako se moj dr zove. kako t da na otpusnoj listi ne pise..cak i na listi koju kace na krekvet nije pisalo...
< Poruku je uredio maslackic -- 29.3.2012 9:25:17 >
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 10:14:43
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Ivence http://www.kbczvezdara.org/?cat=4 treca slika, prvi doktor, tj, jedino musko tu :)) Kad smo kod slika ...jel zna neko ko je dr na prvoj slici(visoki, celavi), drugi u gornjem redu? Mislim da me on porodio drugi put :) I mene cudi sto to ne pise na otpusnoj listi. Prvi put me porodio Bojovic. Bio Uskrs, oni svi veseli :) Ma uzivancija :))))
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 11:37:05
|
|
|
|
PoisonEve
|
IZVORNA PORUKA: maslackic joj, pa ne znam ni da li mislimo na istog.. pima dva bojovica, mladji me je primio u porodiliste ali se njegova smena zavrsila i preuzeo taj mladji..meni je super bilo..zezali se dok je usivao Ja procitala dok je usisavao Mene je primio dr. Mijatovic, mada nije me on porodio on me je samo usio sve je radila babica koja btw izgleda ko da je iskocila iz horor filma
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 11:38:57
|
|
|
|
Anoniman
|
PE da nije jedna crna, debeljuskasta ?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 11:44:28
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jeste debela ali mislim da nije crna Vise nekako satirana ili proseda, srednje dugu kosu ima. A secam se na odelenju je bila jedna groooozna sestra, mada ja koja sam inace nercik, toliko sam bila happy, da sam je opusteno iskulirala
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 12:50:41
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve IZVORNA PORUKA: maslackic joj, pa ne znam ni da li mislimo na istog.. pima dva bojovica, mladji me je primio u porodiliste ali se njegova smena zavrsila i preuzeo taj mladji..meni je super bilo..zezali se dok je usivao Ja procitala dok je usisavao Mene je primio dr. Mijatovic, mada nije me on porodio on me je samo usio sve je radila babica koja btw izgleda ko da je iskocila iz horor filma ah , ne bi me cudilo da sam to i napisala.. e ako je ta babica, debeljuskasta,proseda, sa cvikama, ona je mene poradjala...divna zena..Biljana...
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 14:32:26
|
|
|
|
anchy83
|
Ivence, ti si bas lepo prosla Ma jedva cekam, svi doktori mladi, zgodni, ljubazni (Mitrovic, Bojovis, sad i neki treci). Uzivancija!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.3.2012 16:31:04
|
|
|
|
Anhelito
|
Hahha pa vi to zbog lekara idete u Gradsku, aaaa to je u pitanju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?