|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
21.3.2012 14:17:03   
NinaR
Primila sam pregnil. Videcemo.
Maslacak15 punoooo ti hvala na odgovoruuser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1401
22.3.2012 7:40:33   
redfenix
Zdravo svima!Htela sam da se konsultujem sa zenama koje imaju vise iskustva od mene sa betom,naime uradila sam 14.dan nakon inseminacije betu i rezultat je bio 12.2.Svesna sam da je rezultat mali ali se kao davljenik hvatam za slamku,ocekujemo trudnocu vec 5 god a imala sam vec dva spontana pobacaja user posted image .Inace na utrogestanu sam od prvog dana nakon inseminacije i jos uvek ga pijem,imam povremene grceve u stomaku kao pred ciklus,grudi su mi bile otecene i bolne (sada vise nisu toliko) i imam blage mucnine.Da li je moguce da bude tako mala beta 14.dan i da li uopste da se nadam necemu?user posted image

(odgovor članu NinaR)
Direktna veza do poruke: 1402
22.3.2012 9:09:41   
malenac76
draga najbolje je da je ponovis za dva dana ..cuvam fige jako jakooo

(odgovor članu redfenix)
Direktna veza do poruke: 1403
22.3.2012 11:14:22   
NinaR
redfenix- u slicnoj smo situaciji...Meni je 14 dana inseminacije beta bila 8,4. Doktor mi je rekao da to ukazuje na trudnocu ali da su vrednosti ipak male.Nastavljam sa injekcijama progesterona jos 7 dana,pa onda da ponovim betu. Inace nemam ama bas nikakve simptome.

Nadam se da je kod tebe trudnoca. Drzim ti figeuser posted image

(odgovor članu NinaR)
Direktna veza do poruke: 1404
22.3.2012 11:23:55   
redfenix
Ja nisam ni otisla kod doktorke,ne smem strah me je da mi ne kaze to je malo i prestani sa utrogestanomuser posted image sacekacu jos do ponedeljka i naravno nastaviti sa lekovima kako sam i do sad pa cu videti sta ce biti,to ce biti vec 5 dana nakon ovog testa.Jedino me zbunjuje sad da li i pored utrogestana mogu dobiti ciklus ako je propala trudnocauser posted image Drzim palceve da obe budemo ok user posted image

(odgovor članu NinaR)
Direktna veza do poruke: 1405
22.3.2012 11:25:13   
nink
Navijam za obe da je trudnoce,a mislim da jeste..Inace mucnine se ne javljaju tako rano a simptoma moze da bude a i ne mora.Ja sam imala simptome kao pred men. ,nista drugo sem sto je izostala...Srecnouser posted image user posted image

(odgovor članu NinaR)
Direktna veza do poruke: 1406
22.3.2012 11:30:51   
NinaR
nink- Hvala puno. Videcemouser posted image

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1407
22.3.2012 11:31:55   
NinaR
redfenix- Ako ne bude sad bice sledeci put. Samo ne smemo da posustajemo i gubimo nadu user posted image

(odgovor članu NinaR)
Direktna veza do poruke: 1408
25.3.2012 9:54:40   
redfenix
Evo ja da se javim opetuser posted image nisam mogla da docekam betu pa sam jutros uradila kucni test koji reaguje na vise od 25 i pokazao je user posted image ali nije bas jako obojena.Pretpostavljam da je beta poraslauser posted image sutra radim betu pa javljam rezultate

(odgovor članu NinaR)
Direktna veza do poruke: 1409
28.3.2012 11:34:31   
NinaR
Pa to je lepa vest redfenix... user posted image

(odgovor članu redfenix)
Direktna veza do poruke: 1410
28.3.2012 14:53:24   
Bo_Jana
Juče sam radila betu i na nalazu mi piše 18344,19 Mlu/ml. Zadnja meca mi je bila 05.03 koja je trajala 14 dana, posle par dana sam imala na papir braon/svetlo roze. Zbog toga otišla kod ginekologa koji mi je radio UZ, rekao je da se radi o maloj trudnoći i dao mi uput da vadim bhcg. Malo me ovo zbunjuje, pošto je velika vrednost, pa ako bi neko mogao da mi malo pojasni ovo? Po tabel bi trebalo da sam 6 sedmica trudna, predhodna meca mi je bila 08.02, što se poklapa, al me onda malo brine to što sam ipak 14 dana imala mecu. Ili je ipak moguće da je od ovog meseca a da se radi o bliznacima ;-) Inače imam opet zakazano kod ginekologa u petak, al ko će to dočekati :-)

(odgovor članu NinaR)
Direktna veza do poruke: 1411
28.3.2012 19:22:38   
Maslacak15
Bo_Jana,

Kao prvo cestitamuser posted image user posted image Zelim ti bezbriznu user posted image Kao drugo sasvim sam sigurna da trudnoca datira od ciklusa 8. februara. Naime iako si ocigledno krvarila tako da si verovala da imas menstruaciju, ciklus koji je poceo 15 marta nikako ni teretski nebi mogao da proizvede ovoliki HCG do sada. Ni da su u pitanju sestorke :):) desavaju se krvarenja u ranoj trudnoci, zato ima gomila prica o tome kako su zene "imale menstruaciju" i istovremeno bile trudne. Ali i sam kazes da je krvarenje bilo atipicno. Elem jajna celija mora prvo da se proizvede i dodje do ovulacije sto je minimum 10 ak dana a cesce 12-14, zatim mora da se desi oplodnja i najranija implantacija je 7 dana posle fertilizacije. Sto znaci tek 2-og ili 3. aprila bi mogla i teoretski da detektujes hcgjavascript:void(AddText('user posted image ')) Nadam se da nisam previse komplikovano objasnila. Da li su blizanci tesko je reci na osnovu hcg a ali s obzirom da je tvoj doktor vec video trudnocu na ultrazvuku sigurna sam da bi pomenuo da je video dva gestaciona meska. Srecno!!!

(odgovor članu Bo_Jana)
Direktna veza do poruke: 1412
28.3.2012 19:24:54   
Maslacak15
I jos nesto:Nemoj da se brines mnogo zbog krvarenja. Stvarno se desava i ne mora da znaci da sa trudnocom bilo sta nije u redu niti da ce biti ikakvih komplikacijauser posted image

Direktna veza do poruke: 1413
29.3.2012 12:39:36   
Nestrpljivaa
I meni treba pomoc,moja kuma je vadila betu i nalaz joj je pokazao HCG 62,208mIU/ml ja se ne razumem u to pa mi treba pomoc.Inace rekli su joj na UZ da je trudna 11 nedelja po zadnjoj men ali ne cuju bebino srce.

Direktna veza do poruke: 1414
29.3.2012 12:51:56   
nink
Do tada bi vec trebalo srce da se cuje,,,mozda neko vise zna alu svakom slucaju zelim kumi da to bude sve okuser posted image

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 1415
29.3.2012 13:00:08   
Nestrpljivaa
pa znam ali nije mi nista jasno rekli su joj i da je imala spontani ali ona nije prokrvarila ima vec vise od nedelju dana mozda i vise a grudi joj i dalje rastu i bole je na dodir.

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1416
29.3.2012 13:03:21   
New Mom
Može da bude ovo KLIK

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 1417
29.3.2012 13:06:01   
Maslacak15
Ako je ispravna racunica da je u 11 oj nedelji onda je u pitanju verovatno pobacajuser posted image . Postoje nekad trudnoce u kojima se kasnije detektuje plod i otkucaiji srca, u zavisnosti od vise faktora ali 11 nedelja je poodmakao stadijum razvica i organogeneze. U 12 oj nedelji se vec radi fina dijagnostika merenje NT. Ako nisu do sada detektovali srcani rad, a nisu pogresili u datiranju tj stvarno je toliko dugo trudna mislim da nema nade......Zao mi jeuser posted image

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1418
29.3.2012 13:30:56   
nink
I ja mislim kao Maslacak ipak je to vec veca trudnoca mislim nisu one rane nedelje,a nekad zena ni ne mora da prokrvari ali nije mi jasno ako su joj rekli da je to spontani zasto jos ceka...

Direktna veza do poruke: 1419
29.3.2012 13:32:25   
Nestrpljivaa
Nm hvala ti puno si mi pomogla,hvala sto si tu uz nas ipak je to u pitanju.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1420
29.3.2012 13:34:21   
nink
E ako je to bas mi je zao user posted image

Direktna veza do poruke: 1421
29.3.2012 13:34:25   
Nestrpljivaa
Pa nece jos da joj rade keretazu a ona se boji da ako je spontani ne dobije sepsu sutra ide da nosi betu pa ce videti sta ce joj reci.Hvala vam u svakom slucaju.
IZVORNA PORUKA: Nestrpljivaa

Nm hvala ti puno si mi pomogla,hvala sto si tu uz nas ipak je to u pitanju.

Direktna veza do poruke: 1422
29.3.2012 19:04:37   
Bo_Jana
Maslacak... hvala ti puno
Nestrpljiva... Jako mi je žao za kumu

Direktna veza do poruke: 1423
29.3.2012 22:50:18   
JAmy
Nestrpljivaa...
Nazalost,velike su sanse ce se to zavrsiti lose.Ali...valja sacekati jos malo,tracak nade uvijek postoji,nece dobiti sepsu tako brzo,ako nije prije trudnoce imala neku jacu infekciju.Procjena starosti trudnoce po zadnjoj mens nekada i nije bas mjerodavna,pa cak ni taj nalaz Bete.Medjutim,ako se na uz vidi embrion velicine koja odgovara osmoj nedelji trudnoce i vise,a nema srcane akcije,dijagnoza je definitivna.
Podrska za kumu user posted image user posted image
Zelim joj puno srece da bude ok,i puno hrabrosti ako se suoci sa gorkim iskustvom spontanog pobacajauser posted image

"Ako odustanete od pobjede, a da nikada ranije niste pobjedjivali, ostacete ono sto ste i ranije bili- gubitnik. - Skot Pek"

Direktna veza do poruke: 1424
4.4.2012 18:12:00   
ALLEKS
Drugari, da li je obavezno da se plod vidi pocetkom pete nedelje?

(odgovor članu JAmy)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here