Yula
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Yula pa ce mu valjda uraditi taj PRIC test u koji se toliko uzdam i nadam. Zaboravih vam juce reci, bili na merenju i moj dasa ima 12.335gr! I 80cm visok. Za 6 dana punimo 10 meseci. Ja sam danas razmišljala... toliko pozitivno razmišljam o tom pric testu, nadam se najboljem, a kontam da ću potencijalne loše rezultate, koji se mogu desiti sa isto verovatnoćom kao i dobri, užasno loše podneti. Uopšte nisam spremna na loše rezultate. Nisam spremna na još neku novu alergiju. Informaciju da mleko nije prerastao bih mogla podneti. Informaciju da je alergija prešla sa mleka na jaje, bih mogla podneti. Ali kako ću podneti ako se alergiji na mleko dodala alergija na jaje? Ma, ne smem ni da mislim o tome. Inače, svaka čast za kilažu. Marko je sada u bolnici meren, dakle sa skoro 19 meseci, 11,9kg i 82cm. Mi sutra izbijamo dva ugradna ormana (jedini ormani koje imamo, tj sve stvari treba staviti NEGDE dok se to radi, i kada se završi, oprati ormane, i sve složiti nazad... MUKA MI JE! Vi ne možete da zamislite šta sve stane u jedan plakar! Ja uopste ne kapiram kako je meni ovaj tvoj post promakao? Umor cini cuda, a i ovaj forum me opasno zeki, cesto napisme post i jendostavno mi kaze kako mi je sesija istekla i od posta nema ni tragga ni glasa, slicno mi se cesto desava sa privatnim porukama, ispisem, iscimam se i na kraju je uopste nema ni u poslatim porukama, niti je osoba kojoj saljem dobije. Nebitno. Elem, Tash, znam da to iscekivanje stvara blagu presiju i kompletno cela ova nasa situacija je traumaticna, ali nemoj da klones duhom! Vreme radi za nas, kako budu rasli tako ce biti jaci i verujem da ce ako ne sve, ono veliku vecinu alergija prerasti. I ja sam danas bila klonula duhom, osip po licu je i dalje prisuta, cak mi se jutros ucinilo da se pojacao, posle mi delovao isto kao i prethodnih dana, mozda cak i slabiji... ujem se danas sa kevom i ona me iskritikuje sto se sekiram za svaki tackicu i opet mi kaze kako smo se i sestra i brat i ja osipali do godinu dana po licu i da ona tome jednostavno nije pridavala znacaj, kaze da se bebe osipaju i da im se cisti koza i da je sve to normalno... Ni sestra, ni brat a ni ja nismo nikada imali nikave nutritivne niti inhalatorne alergije. Mislim kao veci, kao bebe ne znam. Razmsiljala sma da izbacim sve novo sto sma uvodila od posle mlecnih proizvoda, jer ne verujem da su oni, jako dugo ih jede i do pre neki dan nije bilo nikakvih problema i sve mislim da bi od mlecnog bila stomacna reakcija kao i ranije... Probleme sa licem imamo poslednjih 10 dana, a mlecno jede preko mesec dana! Mislim da ce mi ostati dozivotna trauma od svega ovoga. Plakari. Pred kraj moje trudnoce mi smo isto izbacivali ormare i stavljali plakare. Ubila sam se od posla jer nikome nisam dozvolila da pakuje stvari, niko to naravno ne zna da uradi kao ja. Noge su mi bile kao krofne, ali sam za tri dana sve spakovala. Kad nisma pala u nesvest kada je mm pre neki dan izvadio neki ogromni zvucnik iz plakara a ono iza njega gomila budji!!! Nikada vlagu u stanu nismo imali! Kako se to napravilo pojma nemamo, bem ti plakar! A prokukala sam dok ga nismo stavili. Tezina. Sada kada vidim vase mere 11.900gr i 82cm mislim da je moj laki bucko! A zaista nije, nema ama bas ni jednu 'krofnu'. Jeste krupan. Moracu malo da mu stesem porcije. Primetila sam da je otezao kada sma mu uvela griz, valjda to goji. Mada, cenim da ce on u narednih mesec dana da prohoda pa ce brze trositi kalorije, mi ne koristimo dubak i sve sto potrosi to je na hodanje pored namestaja, igranje uz muziku ( mozes da pogledas na fb objavila sam malo pre snimak ) i puzanje. I hvala Bogu sto niko od vasih nije povredjen, ili ne daj Boze nesto gore u tom groznom pozaru. Bio me strah da nesto pitam u vezi toga, a ceo dan sam razmisljala da li ste vi i vasi ok, jer koliko kapiram, vecina vas ovde ste iz NS ili okolinih mesta.