|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama
4.4.2012 14:53:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Yula

IZVORNA PORUKA: Tash

Mico, rekla sam ti - nije svaka tačkica alergijskog porekla, mi smo dokaz. Ali se slažem da nema potrebe za gotovim cerealijama. 

Joj Tash, ajde jedna-dve, pa i pet, ali celo celo mu je u osipu, a ima ga i po licu. Pokusacu da slikam, mada se to ne vidi na slikama... I ovako moras lepo da zagledas, najbolje pri svetlosti se vidi.

Ja mislim da ti previše zagledaš. user posted image

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1951
4.4.2012 22:33:03   
Yula
Ma, resila sam da kuliram! Jos dan-dva necu mu davati mlecno, i ako ne bude poboljsanja sve cu da mu dajem najopustenije. E, jedino ako se stanje bas pogorsa onda cu da vidim sta cu i kako cu. Bas sam srecna sto banana prolazi lepo, a i malac je user posted image

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1952
4.4.2012 23:42:50   
Anoniman
Luka ima laringitis, čitaj ovde KLIK, a Marka je izgleda zaštitio Aerius koji pije zbog vakcine. Nadam se da je tako, i da zaista neće dobiti.

Mi sutra izbijamo ulazna vrata od stana. user posted image U principu se radujem, jer je ispod vrata baš duvalo, ali znate koji će to opet biti haos, još majstore ostavljam baki jer mi radimo, Luka ide kod svekijevaa jer je bolestan, a Marko će sa dadiljom kod moje mame.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1953
5.4.2012 0:29:35   
Anoniman
nikako da se javim!
jesam li vam pricala da cele nedelje jedva cekam petak, a onda u subotu ujutru proklinjem vikend i jedva cekam ponedeljak?

u petak je beka videla da tata jede bananu, pa je plakala, morao je ostavi i da je odnese da se igraju, ne bi li zaboravila. u subotu ujutru smo bili u setnji, videla je da ponovo da jedemo bananu i kukala. dala sam joj malo, nije joj nista bilo. od ponedeljka smo uvodili brokoli. u ponedeljak je imala par tackica..nastavila sam. juce dobila tackice ujutru i pre bilo kakvog jela. danas smo definitivno uveli brokoli! jela ga je danas dva puta u toku dana, sa pirincem. sto rece tash tackica tu, tackica tamo.. pa onda neko crvenilo, pecat kog sad vidis sad ne vidis i taaaako

ekcem na bradi se pogorsava kako balavi kao sasava ovih dana. da se razumemo, on je i bio tu, ali nije bio crven. od balavljenja je samo crven. zagledala sam je malo... cini mi se da joj je malo hrapava kozica na obrazu, mozda i tu izadje jedan mali. sinoc smo zvali dr... dogovorili smo sledeci pric pre Vaskrsa. radujem se, bar cu znati sta smem da jedem. user posted image
juce sam kukala mami da nemam pojma sta da jedem jer mi se nista ne jede vise.. i sinoc dolazi tata kod nas sa dve pune torbe. naspremala mama za 3 dana hrane.. palacinke, 4 pogace, valjuske za rucak, ja samo sos da spremim, narendala i svakovala u kese za zamrzivac tikvu za pitu...zivele mame! user posted image
inace, dr je optimistican. opet je ponovio da je ona imala samo po 1+ i da je moguce da je nesto od toga vec proslo. ma i ako nije,s ta da radim... meni je samo bitno u ovom trenutku da znam sta smemo da jedemo. spremicu poveci spisak pitanja i dok mi ne odgovori na sva necu da izadjem iz ordinacije. user posted image

tash, citam sada za markov laringitis user posted image gde bas sad da se razboli kada ste u tolikim radovima.
kako je marko? sta bi sa piletinom, jel obustavljena do daljnjeg?
videla sam stikere za zid, super suuuuuuu!! user posted image imamo i mi neke iznad kreveca, mada K ne boravi u krevecu nikada pa ih retko gleda...ala cete da uzivate kada bude gotovoooo user posted image
spremala sam veceras bakinu bundevaru za koju si psotavila recept. samo sam ja spremala sa tikvicama. stavila sam prasak za pecivo i cimet.. sutra cu je probati, jos je u rerni.

yula, kako bre nikako da lakiju prodje osip? user posted image nemoj da se bedacis molim te, mozda uopste nije od hrane! moze li da bude od neceg drugog? sta si mu mazala na to?
bas se sokirah kada sam procitala za dve banane. user posted image ja mislim da je kseniji izasao onaj osip jer joj je mozda bilo previse (pojela je 2/3 povece banane), ako je uopste od banane bilo.. danas sam joj u palentu stavila jedno parce, cisto da joj poboljsam ukus, aromu.. pocopala je sve! neverovatno kako se deci dopada banana. meni bi bas bilo zao da ne moze da je jede, to je jedino sto joj se bas dopada. krusku nekada hoce nekada nece.. a jabuku nikada. tu je na mene, ja jabuke ne volim uopste. pored mene bi mogle sve da istunu, ja se ne bih nikada setila da pojedem jabuku. sad pijem vodu od kuvanja kompota, a voce bacim.
resila sam da kseniji dajem bananu povremeno, ali ne u velikoj kolicini.

sutra sam resila da joj dam bundevu. ali samo cu joj malkice dati, kao kada sam uvodila.
mazem joj hloramfenikol na ekcem na bradi. dr kaze da se posle 3 dana vec moze zagaditi bakterijama. misli da se to i desilo jer je juce bio bas crven. zub je probio, ostar je jako, ali nikako da izraste.. jedva cekam da je vidim sa zubicima. user posted image
inace, ja sam sinoc pukla i izbrisala nalog na fb. tako da znate..

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1954
5.4.2012 0:35:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Macaki

bolje bi bilo tash da se ne slazes sa mnom. user posted image (ako si mislila na hleb)

Ne znam na šta se ovo odnosi?

hahahaha gluvi telefoni user posted image user posted image user posted image
nikako da ti odgovorim na ovo pitanje, a videla sam odavno..

ja sam razumela da si rekla: macaki, slazem se sa onim sto si napisala...
a kako mi je samo kvasac bio u glavi user posted image eto kako sam lepo razumela.

mislila sam da si mislila user posted image macaki, bila si u pravu za kvasac user posted image slazem se sa tvojim postom.
jao umrecu koliko se smejem. hahahahaha

e sad ovako...

bila sam dovoljno opsesivna da pisem firmi "vrenje" ciji kvasac kupujemo http://www.vrenje.co.rs/
zanimao me je sastav njihovog kvasca, jer ga nigde nema!
evo odgovora, obratite paznju..

Postovani,
Fabrika Vrenje se vise ne bavi proizvodnjom kvasca. Kvasac sada distribuira firma Lesaffre RS iz Beograda, koja je deo svetske kompanije Lesaffre. Kvasac koji na ambalazi ima naziv Vrenje se uvozi iz Hrvatske iz njihove fabrike. Pogledajte detaljnije ambalazu kvasca. Inace sam kvasac ne bi trebalo da sadrzi soju, mleko i jaja po prirodi proizvodnje kvasca.

S postovanjem,
Vrenje AD Beograd

ja za svaki slucaj jedem pogacu sa praskom za pecivo ili sodom bikarbonom. user posted image
jel smem to?? user posted image

< Poruku je uredio Macaki -- 5.4.2012 0:38:06 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1955
5.4.2012 9:18:11   
Anoniman
palacinke

Bez jaja, jel?

tash, citam sada za markov laringitis user posted image gde bas sad da se razboli kada ste u tolikim radovima.
kako je marko? sta bi sa piletinom, jel obustavljena do daljnjeg?

Lukin. user posted image Ma, nije to strašno sa laringitisom, on brzo prolazi, čim se uvede terapija već je mnogo bolje, a za dan-dva kao da ništa nije bilo.

Marko je dobar. Mislim... nije dobar nego je dobro. user posted image user posted image user posted image
Obustavila sam piletinu do PRIC testa. Baš sam skontala da bih mogla mirođiju, maslinovo ulje... mogla bih nešto...

spremala sam veceras bakinu bundevaru za koju si psotavila recept. samo sam ja spremala sa tikvicama. stavila sam prasak za pecivo i cimet.. sutra cu je probati, jos je u rerni.

U bakinu bundevaru ne moraš staviti prašak za pecivo, malo će biti tvrđa nego kada staviš, ali i dalje će biti lepo. Ja izbegavam prašak za pecivo, a za cimet je dr rekla NE!

inace, ja sam sinoc pukla i izbrisala nalog na fb. tako da znate..

Štoooo?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1956
5.4.2012 13:42:17   
Anoniman
naravno, palacinke bez jaja i mleka. recept iz vremena inflacije. user posted image

znam da luka ima laringitis, ne znam sta mi bi.
mirodjija user posted image bljak. mm to jede u grasku, ja nikako. \

yula me izgrdila sto sam rekla da nebih detetu davala hranu koju mi ne jedemo. ali ja stavrno jedem skoro sve. recimo od kuvanih jela ne jedem samo kelj. voce, povrce.. sve jedem. mm ne jede salate, a i voce jede slabo, samo ako ga nateram, na silu pojede. nego sam msilila da joj ne bih davala te egzoticne namirnice user posted image poput avokada, kelerabe i prokelja. hahaha user posted image

bakina bundevara nije uspela. user posted image testo mi je ispalo zivahno..

kupila sam mladi luk na pijaci, mladi kupus i cveklu. skuvala sam punu serpu (2kg) cvekle. onda sam se setila da sam mogla da dam i K da proba. sta mislite? user posted image od kada sme cvekla? jel alergena ona?
danas sam joj malecku kockicu bundeve stavila u rucak. bila je sva mokra dok je jela jer sam se zeznula pa napravila redje. kada sam je nekako celu oprala, imala je 2,3 crvena pecata na vratu koji su se povukli za 2 min. resila sam da ne pridajem znacaj. jer se stvarno razlikuju od onih svuda oko usta kada je jela pahuljice sa mlekom. i stvarno joj se jaaako osetljiva koza, bukvalno gde god je pipnem ostane neko crvenilo.

tash, izbrisala sam profil jer mi je previse vremena oduzimao. znaci, umesto da zavrsim po kucis ta imam, pa da konacno nekad ranije legnem i odmorim se, ja buljim po pola noci, pa tek onda krenem da radim.. i svake noci zaspim oko 2. ujutru sam kao zombi kada dete pocne da nas budi. necu vise tako.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1957
5.4.2012 13:59:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Macaki

bakina bundevara nije uspela. user posted image testo mi je ispalo zivahno..

srednje testo i jeste živahno. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1958
5.4.2012 17:00:36   
Anoniman
ksenija definitivno propuzala ! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1959
5.4.2012 22:49:48   
Yula
Bravo za Kseniju! Raste cura!

I Macaki, dobro je da si se javila, moram ti priznati da sam se bila malo zabrinula sto te nema.

Ja zurim, smao ukratko da vam javim nase stanje. Jutros opet za dorucak dve banane user posted image , ali vec drugi dan kako ne jedemo mlecno i ucinilo mi se da je osip danas mnogo bolje. Sada ce neko ko nije pratio temu od pocetka misliti da je to neki ne znam kakav osip, a nije, to su neke suve bezbojne tackice, kao bubuljicice sitne, po licu. Po obrazicima ih ima vrlo malo, tu i tamo,a li celo je bas osuto. Eto, i moj muz je veceras konstatovao da je bolje. E sada, dal' je uzrok tome mleko, ne znam. Ajde, pazuiracu sa jogurtom jos dva dana, da vidim hoce li se i dalje poboljsavati, pa cu opet da mu dajem jogurt, da vidim sta ce se desavati. Nije mu gruba koza lica, ali cele jeste suvkasto. pantenol nekada namazem, ali ne redovno, hocu da pustim malo kozu da se sama sa tim bori.

Kupila sljive za sutra, ali me svekrva malo pokolebala, plasi se da su te sadasnje sljive mnogo naspricane, mada, ne znam, cini mi se da pisa da su iz Juznoafricke Rep. Do sutra cu jos razmisliti. Nosim se mislju da nastavim da mu dajem jogurt i mlecno do sastanka kod alergologa i alergotesta, bas da vidim hoce li ti Eo... biti poviseni ili ne. Ako mu je alergija samo ovako sitan osipic, bez ekcem, i ostalih propratnih opasnijih stvari, mozda bih mogla nastaviti detetu da dajem s vremena na vreme sumnjivu namirnicu, sta vi mislite? Macaki, ti planiras isto????

Macaki, meni je chat na fb oduvek iskljucen, nemam ja zivce da cukam na 316 prozora, ja na fb idem samo da prekontrolisem poruke, eventualno objavim nesto ili pogledam slike od familije i prijatelja, ako je ko sta objavljivao i to je to.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1960
5.4.2012 22:54:14   
Yula
E, a o kakvim stikerima pricate? Nisam u toku... Ja sma bas veceras Lazaru lepila po sobi, kupila pre neki dan pa nikako da nadjem vremena, bas cu da slikam sutra uvece i da vam pokazem. Ja sam bila zanosila da mi bebina soba bude mlecno bela sa svetlo sivim detaljima i po negde crvenim. To je bilo prelepo u mojoj glavi i tako sam i krenual, kupili belu sobicu sa sivim jruzicima. kasnije, razmisljam, gledam slike drugih soba i kapiram koji sam sebicni krele, pa detetu je vazno da sobica bude sarena, vesela, oni uzivaju u sarenisu, bojama, slikama, a ja hocu da soba bude kao apoteka! I preresim i pocnem da saram sobu i sada je bas super! Prosto je meni lepo kada sam u njoj, a jos imamo puno da sredjujemo. Mm nikako da namesti police! A komodu cemo da postavimo kada se vratimo iz Srbije na jesen.
Ima li negde na forumu tema sa bebecim sobicama?????

Jao, odoh da operem sudove, nikako tu masinu za sudove da uzmemo user posted image

< Poruku je uredio Yula -- 5.4.2012 22:55:06 >

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1961
5.4.2012 23:15:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Yula

mozda bih mogla nastaviti detetu da dajem s vremena na vreme sumnjivu namirnicu, sta vi mislite?

Kada sam mami rekla da su mu EO skočili od piletine i da ne može da je jede, ona reče "Ma hajde molim te, 2x nedeljno može, ali ne može svaki dan". user posted image

Menjam spavaću i dečiju sobu kada završimo sa prozorima, krečenjem, pa osmišljam, i u temi Dekoracija zidova ili tako nešto postavljam slike milionitog Stickera za zid user posted image , ali danas smo se Luka i ja dogovorili da će na njegov zid ići ovako nešto:

user posted image

Da, da, baš skroz crne glave i da nemaju stopala i prste user posted image (NOT GOOD varijanta) i kontala sam zid da farbam dijagonalno u dve boje, i na toj liniji između dve boje da se glupiraju ovi likovi.

Takođe, Luka je dozvolio da na drugi zid, za Marka stavim ovako nešto:

KLIK

< Poruku je uredio Tash -- 5.4.2012 23:17:04 >

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1962
5.4.2012 23:21:58   
Anoniman
Inače, izgleda Marku nešto nije pasovalo u jelovniku juče ili danas. user posted image
Jutros se ukakio, dadilja ga je presvuka.
Kada sam došla kući, pre izlaska u dvorište, reko da ga presvučen, on se ukakio. Bez mirisa, uopšte nisam skontala.
Izašli napolje, bili dobrih 2,5 sata, i ja sam se popela sa Lukom pre, Marko je dšao sa mojom bakom, ja ga stavim na stolicu da večera i on skoči i kaže "Kaka!", otpovijen, ukakio se user posted image (inače kaki 1x dnevno), a guza crveeeena! user posted image Krenula da ga obrišem vl.maramicom, plače. Plače na vodu. user posted image Skidam ga i stavila ga na mašinu da sedne da mu skinem bodi, on se izmiče na stranu i kaže "Boli!" user posted image Onda mu nisam stavila pelenu, obukla sam mu gaće, da se luftira malo. I na kraju sam ga okupala, zalila hipermanganom, namazala Nistatinom i obukla mu Huggies pelenu. Planiram da ge presvučem za sat-dva, i tada namažem pantenol.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1963
5.4.2012 23:48:03   
Anoniman
yula, hvala sto brines za nas user posted image
jesi li sigurna da ta osipic ima veze sa hranom? mozda je zbog neceg drugog? koliko vec traje? jel mazes ti to necim? mozda nema nikakve veze sa hranom, mozda uopste nije alergija.
meni je chat na fb bio iskljucen preko godinu dana. ali svejedno mi je puno vremena oduzimao. imam puno posla po kuci, slabo imam pomoc i bas sam umorna. ne mogu da gubim vreme jos i na to.

tash, pa nije imao proliv jel? normalno je kakio? ne mora da znaci da mu jelovnik nije prijao, pa i nama se nekada desi da imamo stolicu vise puta na dan. mozda mu se guza ojela jer nije odmah presvucen! probaj sprej ivancic i sinovi ili niveinu sos kremu, nama pomaze.

moja K nije kakila vec 4,5 dana...ne znam tacno. danas je jela sljivu za dorucak, tikvice za rucak pa opet nista. ali ima gasove i to se oseca kao da jede ko zna sta! sutra joj dajem krusku pa cemo videti. stegao je pirinac, a mozda i banana.

super ce da bude sobica tash. slikaj kada bude gotovo.
yula, ja sam negde postavljala slike ksenijinih stikera, sad cu videti da nadjem...

inace, mama mi je dala na citanje knjigu - http://www.mladinska.rs/books/85-izborite_se_sa_alergijama_i_astmom__
ako procitam nesto zanimljivo, kucam vam! (ne znam kako ali nesto sam se zaglupela i vise ne umem da napravim lep link)
kupila sam i neki casopis na kiosku - http://www.lisa.rs/lisa-porodica/461/9466-Zivot-alergijama.html

< Poruku je uredio Macaki -- 5.4.2012 23:52:08 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1964
5.4.2012 23:59:11   
Anoniman
evo nasla sam http://www.ringeraja.rs/forum/m_253764/mpage_10/key_/tm.htm
sad nema vise ogradicu sa vini puom, nego neku roze sa medama. ali to nije ni vazno, ionako nam krevetac ne sluzi nizasta. user posted image
kad smo kod toga, sinoc sam se preledila ziva. zaspala ona kao, naravno u nasem krevetu.. mm i ja vecerali u kuhinji i meni se ucini da je cujem. ja krenula u sobu i zateknem je.. ustala devojka lepo, kleci a glava joj na par cm od zida. preledila sam se! onda sam skontala da uopste vise nije sigurna u nasem krevetu iako je ja cim zaspi zagradim jastucima sa svih strana.

< Poruku je uredio Macaki -- 6.4.2012 0:02:13 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1965
6.4.2012 0:13:27   
Anoniman
sve zaboravim da odgovorim mocici.
lecimo se kod dr simonovica (inace smo iz kragujevca).
sto se tice zaledjene hrane i one ven sezone.. slazem se sa tobom. ali sta bih ja onda dala detetu kome sam 3. januara krenula da uvodim cvrstu hranu? sta je to sto tada ima da se kupi, a da nije iz plastenika ili iz zamrzivaca?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1966
6.4.2012 8:55:28   
Anoniman
tash, pa nije imao proliv jel? normalno je kakio?

Nije proliv, ali je malo ređe nego inače.
Naime, inače mogu da istresem iz pelene u WC, a sada nisam mogla.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1967
6.4.2012 11:38:44   
jance
mi danas imamo banana pokusaj No2
lice miruje, iako danas smo konacno dosli na red kod dermatologa, no vidi se da mu je lice uzasno suvo i isperutano, samo nema osipa niti crvenila nikakvog (osim onih ogrebotina sto se nocas ponovo grebao). znala sam ja da kako dodjemo na red tako ce se lice smiriti. ali to je moj dermatolog, zna da sam i ja alergicar pa cemo se valjda razumeti.
inace sam slikala lice pre davanja banane, da ne bude posle varijanta: pa tako mu je bilo i pre, sto se palis!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1968
6.4.2012 13:57:55   
Anoniman
jance, navijamo da prodje bez reakcije. user posted image javljajte se!

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 1969
6.4.2012 15:23:13   
jance
evo papali bananu u 11, u 1 sam ga stavila na spavanje, sad se nedavno probudio, dosla do njega, vidim drapa se po licu a lice crveno, sto znaci da jeste banana, videcu veceras cu to jos i sa doktorkom da proverim, ali definitivno je to to. zao mi je, volim bananu jer je jaako dobra transportna varijanta, ali ajd sada, sta je tu je, dace Bog da ostanemo samo na tome.... do sada na nista drugo nije imao takvu reakciju koliko ja znam...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1970
7.4.2012 22:25:25   
Anoniman
Probaj sledeći put (za mesec-dva) da ispečeš bananu. Možda tako neće imati reakciju.

I javi šta kaže dermatolog.

Kako sam napokon vakcinisala Marka, danas je bio prvi put na dečijem rođendanu (sem svog i Lukinog), i sav se zbunio. Prvo nije hteo da uđe u prostoriju gde su deca (muzika urla, animatorka na mikrofon, mrak, disko kugle, reflektori), a onda posle se otkravio pa je i plesao i bacao balon. Duša mamina. user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 1971
7.4.2012 22:34:34   
Anoniman
Juče mi je Marko pritrčao, zagrlio me oko noge i rekao VOJIII! A onda posle me je čvrsto zagrlio kad sam ga nosila u rukama, i rekao DRAGAA! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1972
7.4.2012 22:59:47   
Anoniman
jao srce drago user posted image

ja sam juce popodne bila jako lose, mislila sam da umirem, da je kraj. i hitna je dolazila, nista me ne pitajte. u ponedeljak idem kod svoje dr da radim analize. nadam se da cu preziveti do tada.

ksenija je dva dana preskocila veceru, ostalo sto je jela je bilo uglavnom ok. razmisljam da joj od ponedeljka uvodim dunju. zakazacu za sredu popodne sledeci pric, nadam se da ce dr moci da nas tada primi.. jedva cekam da cujem rezultate!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1973
7.4.2012 23:06:10   
Ana RR
Macaki, miss you user posted image šta ti je bilo? user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1974
8.4.2012 9:11:49   
jance

Probaj sledeći put (za mesec-dva) da ispečeš bananu. Možda tako neće imati reakciju.

I javi šta kaže dermatolog.

bila u petak uvece ko sto sam rekla, obavila nas ko na pokretnoj traci...
ali uglavnom:
pogledala je, kaze da nije alergijska reakcija nego iritcija usled grebanja suve koze (ajd pa sad ti tu budi pametan), da to jeste deciji ekcem, ali je u osnovi suva koza. dobio je 2% hydrocortisone (ako se dobro secam, uzela zaova papire da uzme dok smo mi na selu) i neku kremu na bazi lanolina za ekstremno oset_ljivu i suvu kozu francuske proizvodnje, ne smem ni da pitam koliko kosta...

probacu ponovo bananu pecenu za mesec dana kontam...

< Poruku je uredio jance -- 8.4.2012 9:12:35 >

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here