Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 28.3.2012 17:04:58
|
|
|
|
smeskicTB
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Mi te sitne "osipe" od bala i bljuckanja nismo mazali, samo prođe kao što je i došlo. hvalaaaaa GG!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 13:54:22
|
|
|
|
slavica.
|
Poslala sam muza juce u Biljana i Luka apoteku,posto na sajtu pise da imaju Seba Med kozmetiku. Nemaju....rekla mu je prodavacica da je uviznik "pukao" i da se vise ni ne uvozi ta kozmetika... Dala mu je flajere za Mustelu i Alphanova bebe kozmetiku,i dala mu je testere Alphanova kozmetike... Trazila sam na netu,ne vidim komentare za tu kozmetiku,samo sam nasla cene,i vidim da je prilicno skupa ,pa sad ne znam ni da li vredi davati toliko para za nesto za sta nisam nasla nikakve utiske,ni negativne ni pozitivne...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 14:08:15
|
|
|
|
Sanchy
|
Vala Mustelu nema sanse da koristim bezobrazno su skupi.,ja sam odrasla na Becutan kozmetici koju i dan danas koristim uz sebamed a ako nema sebameda bice becutan,uvoznik pukao svasta...pa ako je pukao neka pocne neko drugi da je uvozi zar je to u ovoj drzavi ikad bio problem...c c c
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 14:56:02
|
|
|
|
slavica.
|
Evo,sad sam zvala Just Click,posto vidim da na sajtu imaju SM. Kaze nemaju ni oni...to su ostavili u nadi da ce dobiti,i do skoro su imali "u tragovima",ali sada nemaju nista posto se "nesto desilo sa uvoznikom"... I sad,da li vredi da trazim...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 15:00:29
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: ishler Pa zar nisu prestali da uvoze seba med? Sapune ne mogu naci? Ja kupila u Aksi pre 2 nedelje. A sem sapuna nalazim ostalo (Lilly i neke manje apoteke).
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 15:00:32
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja sam pre neki dan videla sebamed kolekciju u Liliju 45 blok ,nisam gledala nista konkretno ali rafovi su bili puni..a i regularno sam kupila za sebe ulje za tusiranje isto pre neki dan u apoteci u 45 bloku...a i u Aksi u Pohorskoj nisam primetila da nesto nema ...ja sam ti sad ovo napisala a nisam ni videla odakle si inace...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 16:15:01
|
|
|
|
slavica.
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: ishler Pa zar nisu prestali da uvoze seba med? Sapune ne mogu naci? Ja kupila u Aksi pre 2 nedelje. A sem sapuna nalazim ostalo (Lilly i neke manje apoteke). Evoooo upravo sam zvala Aksu,i kazu da su dobili,da dugo nisu imali,ali sad imaju Hvala ti NM,jer ja ne bih ni pitala,posto sam trazila na njihovom sajtu,i nisam nasla!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:03:23
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Guardian Da li je neka mamica mazala svoju bebu Atopik kremom? Ja jesam i mnogo nam pomaže, međutim iz Crystal Derme dobih mail da ta krema sme da se koristi od 6. meseca. ja sam je kupila pre 2-3 nedelje i mazem mu je samo na mesta gde ima ekcemcic i to samo kad pocne da se cese, pa mu ja malo duze mazem (oko minut) to mesto i on bas uziva... ne mazem ga radovno i ne celo telo, mada mislim da moze. ali, mi smo vec veliki
< Poruku je uredio madre -- 30.3.2012 22:14:23 >
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:06:57
|
|
|
|
madre
|
primetila sam da pavloviceva vise ne cuva lepo bogijevu guzu pa sam juce kupila sudokrem. znaci, ona se moze koristiti svakodnevno i mazem mu i guzu i prevoje na preponama, je l tako ili samo cmaric?
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:11:45
|
|
|
|
Sanchy
|
Atopik krem ima u sebi ureu i ja sam dobila info od dermatologaa da ni odrasli ne bi smeli dugo da je koriste...bilo je to pre godinu dve,ne mogu da se setim zasto posto ureu i inace proizvodi nasa koza a ja imam taj atopican tip koze i opet je preporuka bila krace vreme pa pauza...ne bih ja to za dete bas...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:13:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi msžemo samo čmarić, svaki dan, posle svakog pranja. I svako crvenilo ako se pojavi bilo gde na telu.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:15:59
|
|
|
|
madre
|
a cime joj mazes prevoje na preponama? ja imam naviku da to mazem, a jednostavno mozda i ne mora....
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:21:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Nikad nisam mazala prevoje.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:30:51
|
|
|
|
madre
|
e bas si me nasmejala ovim smajlijem i postom ma, mozda sam ja jedina koja maze ne znam, jednostavno imam naviku...
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:38:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Madre, ja uvek mažem prevoje, tako da nisi jedina dok smo koristili pavlovićevu onda sam sa njom mazala, već duuugo je ne koristimo pa prevoje namažem belim vazelinom (nekad ga celog namažem sa njim) ili sebamed mlekom za telo. Za mazanje guze imam 4 varijante - sudocrem, sebamed, pantenol i jekoderm. Pantenol ili jekoderm povremeno namažem, a sudocrem ili sebamed obavezno posle kakanja.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:40:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam nikad mazala prevoje, Pavlovićevu sam bacila kad sam došla iz porodilišta i od tad koristimo samo Sudocrem. Trunčicu na vrh prsta i macnem...Već sam pisala, pakovanje od 60 g kupljeno kad se rodila će nam potrajati do prvog rođendana.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:45:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Vi'š, Madre da je smajli bio na mestu. Ja sam jedina nemajka - ne mažem prevoje, gluten nisam niš specijalno uvodila, nego opušteno dala punu činiju kaše, pre neki dan mi 3 puta tresnila glavom o parket...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:49:58
|
|
|
|
madre
|
ooo, zla zeno
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:57:38
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Vi'š, Madre da je smajli bio na mestu. Ja sam jedina nemajka - ne mažem prevoje, gluten nisam niš specijalno uvodila, nego opušteno dala punu činiju kaše, pre neki dan mi 3 puta tresnila glavom o parket... Ja se slazem da ne treba mackati decu ,jer se time zastitni sloj koze prirodni poremeti..plus ne zaboravite, da se 100% onoga sto stavimo na kozu metabolise,a svega 20 % onoga sto pojedemo!!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 22:58:18
|
|
|
|
novcic
|
ja isto mom malisanu mazem prevoje..mozda ne bi trebalo ali tako sam navikla ..mazem pavlovicevom ali mi se ona nesto ne svidja iskreno,,i guzu mu mazem pavlovicevom..mozda ne bi trebala vise, imam i seba med i sudokrem pa da li da pocnem njih da mazem na guzu?sto se tice prevoja,cesto zna da se ospe,pa mu zato to mazem..sudokrem krema je super i uvek nam pomaze
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.3.2012 23:55:06
|
|
|
|
slavica.
|
Dakle,u slucaju da se opredelim za Seba Med kozmetiku (a verovatno cu...) sta je potrebno da uzmem od nje? Citala sam neke postove unazad i sad vise ni sama ne znam I u slucaju bilo koje druge kozmetike...znaci sve ukupno od kozmetike,sta je potrebno???
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 31.3.2012 0:10:12
|
|
|
|
Sanchy
|
Sebamed sapun,kremica za bebe,sudokrem i beli vazelin....to sam ja zakljucila i tako su mi zene ovde sugerisale...ako sam nesto zaboravila,dodace.....
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 31.3.2012 0:55:46
|
|
|
|
Lilla
|
Ja sam extremna kad je u pitanju kupovina ovih zezancija za bebu, stvarno nisam normalna po tom pitanju i mislim da imam kupku, ulje i kremu od svakog moguceg proizvodjaca koji mi je pao pod ruku. Glupost je to raditi, priznajem ali eto, bolest je cudo. Ono sto nam je stvarno potrebno je ulje (za kupanje, pranje guze, mazanje), kupka, sampon i kremica za guzu a nekad i za obraze kada osjetim da koza postane malo hrapava i crvena. Sapun nikad ne koristimo.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 31.3.2012 1:04:17
|
|
|
|
Sanchy
|
Razmisljala sam ja o ulju ali sebamedovo se pravi od soje sto mi se ne dopada odmah mi u glavi bude gmo soja...pa su mi zene ovde sugerisale da ga kupam sapunom a u vodu za ispiranje sipam hladno cedjeno maslinovo ulje i to je to....takodje mazanje kremama svaki dan nije preporucljivo,sampon tek kad malo ojaca cemu za pet dlaka na glavi?i kupka uglavnom svaka u svom sastavu sadrzi sapun tako da je svejedno koristila kupku ili sapun ,jedino ulje predstavlja razliku....
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 31.3.2012 1:35:00
|
|
|
|
Lilla
|
Na stranici SebaMeda sam procitala da njihovi produkti ne sadrze sapun, tako da nije svejedno
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.