|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
15.3.2012 23:26:50   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja trenutno imam te chicco maramice, ok su skroz ali ja više volim kada su suvlje pa zato uglavnom kupujem nivea soft. Inače, maramice koristim samo kad se ukaki da mu malo obrišem guzu pre pranja, kada se samo upiški brišem ga vlažnim tuferima.

tako sam i ja mislila da ih koristim a pogledacu i te nivea soft...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 651
15.3.2012 23:37:13   
pepeljuga

IZVORNA PORUKA: Tash

Nivea soft su extra. Ne mirišu, i suvlje su. I Huggies bež boje su super, ali ne nalazim ih nigde već neko vreme.

Jes da nismo u temi za vlazne maramice ali moram da comment - ja kupih dva pakovanja tih bez Huggies (valjda na te mislis) u Rodicu skoro, da imam ovako, posto za V koristimo iskljucivo Becutan i sokirala sam se kakav krs od maramica, ladno se raspadaju nekako, pocepaju se, kao da su od papira, nikad nisam imala takve maramice, mozda je neka losa serija ili sta znam, bas su cudne, eno drugo pakovanje se vucara po kuci, bacicu ga na kraju user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 652
16.3.2012 10:00:39   
Brinet
Koristim Johnson's baby ulje, kupku, losion i sapun i prezadovoljna sam. Za guzicu koristimo Bübchen kremicu. Što se maramica tiče, sa starijim sinom sam koristila Pampers maramice, sa ćerkicom koristim hipp roze maramice.... Za lice imam posebnu kremicu iz apoteke jer im je lice zimi suvo.

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 653
16.3.2012 10:13:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: Tash

Nivea soft su extra. Ne mirišu, i suvlje su. I Huggies bež boje su super, ali ne nalazim ih nigde već neko vreme.

Jes da nismo u temi za vlazne maramice ali moram da comment - ja kupih dva pakovanja tih bez Huggies (valjda na te mislis) u Rodicu skoro, da imam ovako, posto za V koristimo iskljucivo Becutan i sokirala sam se kakav krs od maramica, ladno se raspadaju nekako, pocepaju se, kao da su od papira, nikad nisam imala takve maramice, mozda je neka losa serija ili sta znam, bas su cudne, eno drugo pakovanje se vucara po kuci, bacicu ga na kraju user posted image

Bile su do nedavno i u Merkatoru, ali ih nema već duže vreme. Da cepaju se, ali ja sam razradila tehniku vađenja da se to ne dogodi jer su marku do nedavno samo one odgovarale.

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 654
19.3.2012 16:57:49   
ishler
Interesuje me da li neko koristi sudokrem umesto pavloviceve?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 655
19.3.2012 17:12:15   
branki*
sudokrem je jedna od retkih krema koju nisam probala.javice se nekouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 656
19.3.2012 17:15:30   
ishler
Pocela je beki da se crveni vulva,pa razmisljam da se nije prezasitila pavlovickom.user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 657
19.3.2012 17:19:05   
lesica
Meni je svojevremeno deciji ginekolog na IMD-u rekla da se bebama devojcicama,ukoliko nema ojeda guze, cela regija pelene a pogotovo ribica maze sa jekodermom,pavlovicevom ili pantenolom.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 658
19.3.2012 17:21:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ishler

Interesuje me da li neko koristi sudokrem umesto pavloviceve?

Ja, pavlovićevu sam izbacila iz kuće čim sam došla iz porodilišta i već 9 meseci koristim samo sudocrem.

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 659
19.3.2012 17:22:01   
ishler
Hvala lesice,mozda pantenol nije lose resenje.user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 660
19.3.2012 17:23:08   
ishler
Gae,
znaci mazes i ribicu sudokremom?
Nama do sada nije pravila nikada probleme.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 661
19.3.2012 17:28:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ishler

Gae,
znaci mazes i ribicu sudokremom?
Nama do sada nije pravila nikada probleme.user posted image

Samo ako se crveni i tad spolja. Inače je ne mažem uopšte. Sudocrem može na bilo koji deo tela ako se pojavi crvenilo. Posle svakog pranja namažem samo guzu taaaankim taaaankim slojem sudokrema, toliko tankim da će nam pakovanje od 60g koje smo kupili kad se rodila potrajati do rođendana sigurno a koristimo je posle svakog pranja i kupanja.

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 662
19.3.2012 17:45:52   
lesica
Nego htedoh da vam nesto napisem pa se zablentavih. Na prvoj kontroli,dr je L gledala vaginu i primetila je da ima sinehije malih usmina,narodski da se one malo slepljuju,nam je jos tad i ona rekla da joj guzu i ribicu iskjucivo vodom peremo,i da vlazne maramice u sirokom luku izbegavamo i dala nam je uput za decijeg ginekologa na IMD. Kada smo bili tamo dr joj je onim stapicem za uzimanje brisa to razdvojila i rekla da joj svaki put kada menjamo pelenu malo rasirimo donju regiju (al sam slikovitauser posted image ) i da joj uvek namazem tj ubacim u taj pocetak ribice po malo kreme i onda utapkam. I kao sto rekoh jekoderm,pantenol ili pavlovic. I od tad do danas nikakvo crvenilo u tom delu nije bilo.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 663
19.3.2012 17:54:11   
Anoniman
Mi nismo imali crvenilo sem površinskog u vidu ojeda, prvi put kad smo uvodili čvrstu hranu, onda 2 puta kad sam eksperimentisala sa pelenama i četvrti put kad je zabalavila za olimpijsko zlato. I uvek smo sudocremom mazali to spolja, povlačilo se za dan do 3.

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 664
19.3.2012 23:00:34   
ishler
Hvala,kupujemo sutra.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 665
20.3.2012 9:33:07   
maslackic
haha, pavlovicevu su mi u porodilistu reli da joj ne mazem nikako....a cimerkid a maze...mazem sudokrem i pantenol krem..
pre neki dan u cetiri apoteke bila nestasica,i krem i masti..ima samo krem gel ali mi je apotekarka rekla da ako je za bebu nikako ne uzimam taj krem gel, da je bolje mast da uzmem ako nadjem,jer Pantenola ima trenutno samo u zalihama ne proizvodi se..

i onda sam pitala ujnu koja radi u galenici, rekla je da je u planu da se nastavi proizvodnja user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 666
21.3.2012 8:25:40   
maslackic
novi info, galenika do daljnjeg nece praviti Pantenol i ostale mazalice...

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 667
21.3.2012 8:29:39   
cockic
hvala maslackic na info ja njega koristim za lice leti onaj krem,tako da cu morati
da uzmem barem dve kremice ako mi zatreba i za klinceuser posted image

nego ne znam da li si znala da postoji i gel i da je isti kao krem moja mama
je sebi uzelauser posted image

Direktna veza do poruke: 668
21.3.2012 13:34:31   
maslackic
da, krem-gel ali su mi u apoteci rekli da ga ne koristim za bebu...nisam se raspitivala zadetalje..
ja koristim krem, a rekli su d je bolje i mast da joj mazen nego taj krem-geluser posted image mm ce danas kupiti jos par kutija, a sada vec imam dve...user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 669
21.3.2012 14:13:40   
Anhelito
Sta se to desava sa Galenikom sve najbolje kreme vise se ne proizvode. Moracu da nabavim zalihe pantenola jer ja to koristim i za sebe i mackam svuda user posted image

Inace od kozmetike trenutno korisitmo chicco ceo komplet nege i odgovara nam.

< Poruku je uredio Anhelito -- 21.3.2012 14:15:25 >

Direktna veza do poruke: 670
21.3.2012 14:21:34   
maslackic
renovira im se "masno"odeljenje user posted image valjda tamo prave sve te mazalice..ali radice ponovo ,samo ne znam kad

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 671
21.3.2012 15:21:36   
Anhelito

IZVORNA PORUKA: maslackic

renovira im se "masno"odeljenje...

hahaha user posted image ako je privremeno onda u redu user posted image

Direktna veza do poruke: 672
21.3.2012 17:26:39   
Doogie
dobila sam na poklon mustela vitamin barrier cream - to se maze kao pavlovic, na dupe prilikom menjanja pelena, trebalo bi da preventira ojed. da li je neko imao iskustva sa ovom kremom?

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 673
21.3.2012 18:46:15   
Anhelito
Moja drugarica je koristila sve od Mustele kod oba sina i prezadovoljna je tako da probaj user posted image

(odgovor članu Doogie)
Direktna veza do poruke: 674
21.3.2012 18:56:28   
bea83
Da li sudokrem sme na lice? Već je ozbiljno počelo da me nervira crvenilo i sitne bubuljičice koje samo izlaze, kao čisti se lice ali to traje već tri, četiri nedelje. Mazala sam pantenol, malo se smiri pa ponovo. Kupiću Mustelinu kremicu za lice da probam ali reko da vidim da li možda može i sudokrem pošto ga imam u kući

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...
Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here