Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 9.1.2012 12:35:08
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam koristila bebi kremu koju pravi apoteka Subotica , kremastija je od pavlovicke , lepo se maze mada moje dete nije bilo osetljivo
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 9.1.2012 22:48:16
|
|
|
|
Sashica82
|
Ja za ojed (bolje reći bilo kakvu tačkicu u predelu prepona) koristim Sudocrem. Do sledećeg presvlačenja - nema ništa!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 9.1.2012 23:15:53
|
|
|
|
jance
|
ma ovo je bila naravno varijanta : ali mi smo nekada... da, ali nekada je bila jedna Pavloviceva i to je to. sada ima: Pavloderm, Pavlogal, Pavloviceva, Dr.Pavlovic Original... samo sto ja znam, zato i mislim da to jednostavno vise nije to i tacka. inace koristim neku kremu sto smo dobili od ovih iz emisije a kad se osuje onda mazem Sudocrem. evo dobila 10g u porodilistu a jos uvek imam.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 10.1.2012 0:47:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Sudocrem traje jako dugo jer se bas tanko maze. Mi smo takodje dobili tu od 10g i jos nam je u zivotu jer smo je odneli kod babe i dede pa se tamo mazemo. A mi kupili vecu, od 60g koristimo je umesto Pavloviceve, dakle posle svakog pranja i kupanja prus za druge delove kad se negde nesto pojavi i do sad smo potrosili pola. Dakle pakovanje od 60g je dovoljno za godinu dana svakopdnevne upotrebe.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.2.2012 10:10:08
|
|
|
|
Shishica
|
Vidim hvalite Sudocrem.. pa sad je do 16-tog u Liliki na snizenju.. trista i nesto je od 60.gr. Probala bi za vise stvari.. A kozmetika.. bas se razmisljam sta, a da nije specija.. Emi je koza malo suvlja i ne znam kako da resimo to. Trenutno imamo Kikovo za kupanje i grozno je i isusuje kozu jos vise. Planiram SebaMed da uzmem ponovo. A za mazanje ne znam moze li ulje bademovo?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.2.2012 10:32:52
|
|
|
|
Bebilina
|
Moja curica ni na sta nije alergicna, ali je na Sudocrem imala tako jaku reakciju da sam se ja prepala. Cela joj se namazana oblast ucrvenela kao opecena Probali smo jos jednom kad je imala vise od godine i reakcija je bila ista. Oko nas je puno koriste i ne znam nikog osim nje kome ne odgovara. Mi koristimo organsku i bio kozmetiku i za dete i za nas.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.2.2012 11:15:45
|
|
|
|
maslackic
|
kada ste pocele bebcima da mazete celo telo? i da li se to uposte radi? kozica ima suvu kozu i bas bi joj lepo legla neka lagana hidrantna krema...nogice joj se perutaju po malo... za lice koristimo Mustelu, za guzu Sudo krem...
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.2.2012 11:20:27
|
|
|
|
lajla
|
Maslacak, tako malim bebama mora malo da se peruta koza..Mi smo isprobavali sve i svasta dok na kraju nisam pronasla niveu sa pantenolom ona je nama super,nemackam ga svako vece ali svako drugo da,nekad stavim samo puder a nekada i mleko za telo(Nivea)
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.2.2012 11:57:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Shishi, Sudocrem je super stvar, mi ga koristimo svaki dan posle pranja (umesto Pavlovića i drugih maščovara kako ih ja zovem) i još nismo potrošili pakovanje od 60g koje smo kupili kad smo izašli iz porodilišta. Pri tom time mažem i svako crvenilo na koži bilo da je na licu ili telu. 60 g ti je dovoljno za godinu dana aktivne potrošnje jer se maže u jako tankom sloju i lako se razmazuje. Maslackic i Shihi, ja sam neveni od 3 nedelje starosti mazala telo Chicco hidrantnim mlekom za telo i njenoj koži prija. U početku sam mazala posle svakog kupanja a sad više ne, jer sam se istripovala da će joj se koža navići pa ću joj učiniti medveđu uslugu da posle mora da se macka češće nego što bi inače orama (ne verujem da ovo ima ikakvog naučnog osnova već su moji tripovi u glavi al ajde)
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.2.2012 13:44:13
|
|
|
|
mombg
|
Do godinu dana sebamed i johnson, a sad vec i kosili i bekolino, kako kad. Ima suvu kozu od rodjenja, pa ga posle kupanja mazem ili uljem ili mlekom za telo, a kupam ga na 5 dana, guzu zapiramo svako jutro i vece.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.2.2012 12:13:55
|
|
|
|
MagicSaja
|
Pavloderm, Pavlogal i Originalna Pavloviceva mast (Sto proizvodi Pavlovic) nisu odgovarale mojoj bebici. Koristila sam Bepanten. Sada koristim Pavlovicevu mast ali koju prave niske apoteke i mogu da kazem da je super. Najbolje je u tome sto je mast jeftina a dobra je, barem mojoj bebici odgovara.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.3.2012 22:32:52
|
|
|
|
Ognjena
|
Za suvu kozu i sklonu ekcemima mozete da probate i ovo: u vodu za kupanje dodate malo maslinovog ili bademovog ulja, i posle kupanja samo obrisete bebu, bez ispiranja. Ovo podrazumeva da bebu ne kupate nikakvim sapunom ili samponom, dakle bez hemije. Mi se tako kupamo vec 5 meseci, i izmedju ostalog, zahvaljujuci i tome smo se spasli od ekcema a koza mu je uvek nezna.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 11:47:56
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Mi koristimo mustelu ulje za telo i sampon za kosicu, iako je bila sva isperutana po izlasku sad je super,koristim joj i njihovu kremu za celo telo i pavlovicevu za guzu, svako vece mazemo po pola tela tj od pupka na gore-i od pupka na dole i sad je super koza nezna i nema tragova od perutanja ja sam zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 11:49:53
|
|
|
|
Sanchy
|
Da li postoji ulje za kupanje beba kao na primer sto postoji sebamed ulje za tusiranje koje ja koristim i mogu reci da mi je koza super ,sapuni i kupke samo isusuju kozu i to mi se apsolutno ne dopada..
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 11:52:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne ali ulje za telo možeš da sipaš u vodu za ispiranje i biće super.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 11:55:35
|
|
|
|
Sanchy
|
Da,to mi nije palo na pamet...dobra ideja
< Poruku je uredio Sanchy -- 15.3.2012 11:56:24 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 12:04:37
|
|
|
|
cockic
|
koristim za cicu mustela sapun i super je,kupicu i njihovu kupku sad kad bude lezala i duze brcaka u kadici ovo za ulje u vodu i time kupati bebu je super probacemo neki put
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 12:22:14
|
|
|
|
Ognjena
|
I mi smo koristili Mustelu, i to bas za kozu sklonu ekcemima, ali sam u sastavu procitala da sadrzi (ako se dobro secam) skoro 70% suncokretovog ulja pa sam shvatila da mi je onda isto, stavljala mu maslinovo ulje ili Mustelu, plus sto je najkvalitetnije nerafinisano maslinovo ulje od pola litra 3 puta jeftinije od Mustele od 200ml
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 13:39:03
|
|
|
|
branki*
|
ja za bozu koristim linola fett n,to je uljani dodatak za kupku.nakon toga koza se ne ispira.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 13:43:24
|
|
|
|
cockic
|
da li to ima u svim apotekama taj linola fett? jer samo se tako trazi u apoteci
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 13:46:59
|
|
|
|
branki*
|
dok sam ga ja nasla u boru,verovatno ima u vecini apoteka.da,tako trazis.ja sam trazila bilo koju uljanu kupku,ali kod nas imaju samo ovo.200ml oko 900din.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 13:47:50
|
|
|
|
cockic
|
e da znate da apoteke beograd prave kremu za bebe jako je prijatnog mirisa i bas sam zadovoljna za sad sa njom. cena je kao pavloviceva ima 200gr. uglavnom sam koristila pavlovic,bekolino mast,i sad ovu. a za ojede sam kupila sudokrem. mada za sina kad mu izadje jaci oblik ojeda a to se desilo 1-2 namazem flogocid. ali on je veci to ne bi nikad mazala bebi maloj bez saveta lekara.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 13:50:52
|
|
|
|
^iva^
|
a jeste li koristile penaten kreme i sampone ulje ja sam kupila njih
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 13:55:13
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: ^iva^ a jeste li koristile penaten kreme i sampone ulje ja sam kupila njih pa ne znam sta bih ti rekla,ja bih to sada uzela za stariju,za jako male bebe ne bih Ja sam i za Dunju,pa sada i za Visnju koristila sve Sebamed,a za guzu pavloviceva
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 15.3.2012 14:01:37
|
|
|
|
^iva^
|
kupila sam i pavlovicevu kosili i niveu imam nesto i bekolino kozmetike pa sta mu bude odgovaralo kod mene kao u apoteci svasta ima
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.