|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
22.12.2011 23:34:42   
AndrijanaTea
e pa superiska:)onda sa srecom trosite vase kupkice i kremice:)To je po mom misljenju ok redosled:)pozz

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 576
22.12.2011 23:48:55   
Mariya
Mame, da li koristite puder za vaše bebe? 

(odgovor članu AndrijanaTea)
Direktna veza do poruke: 577
22.12.2011 23:51:01   
AndrijanaTea
Ja sam mojoj koristila par puta kada primetim da joj je malo crvenija guza...i leti kada su bile velike vrucine stavljala sam joj malo ispod vratica i na pregibima... a sada vise ne koristimo ali je tu za svaki slucaj:)

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 578
24.12.2011 11:27:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivas

Ribizla i ja koristim Avene kremu za lice ali nisam videla da imaju bebecu kolekciju, gde uzimas sapun?

Uzimam ga u apoteci , jedini avene sapun je i taj verovatno sto ti koristis , ustvari on nema sapun u sebi :)
Na pakovanju pise da mogu i novorodjena deca da ga koriste , jedna drugarica cija beba se pati sa ekcemom mi ga je preporucila, ja sam pokusala i zadovoljna sam .

(odgovor članu ivas)
  Direktna veza do poruke: 579
24.12.2011 11:48:23   
ivas
Ribizla hvala! A sto se tice pudera za bebe, on se vise nigde u svetu ne preporucuje i ne koristi - osim ako je varijanta od kukuruznog skroba, takvi su neskodljivi potpuno. Sto se tice Pavloviceve, meni je ona totalno zlo!user posted image Ja se sva osujem od nje i pocrvenim pa tako necu ni probati ni u ludilu da to pridje mojoj bebi. Znam da je bukvalno svi koriste i nisam jos cula da nekome smeta ali ne smem da rizikujem kad ja tako buknem od nje. Uostalom uzasno je masna a za tim nema potrebe osim ako se koriste pamucne pelene pa da vlaga ne dopire do guze. Inace su dovoljne one bele kremice sa cinkom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 580
24.12.2011 13:07:57   
Anoniman
Ja koristim obican prasak i onaj silan za bebe, ali mi je sve iz austrije. Ne smem ni da kazem da sam pre sve stavljala na duplo ispiranje, tacnije kad sam prvi put prala, sad kad sam procitala postove provalila sam da to vise ni jednom nisam uradila user posted image Uopste se nisam setila. Patronazna kaze da beba ima super kozu i da sve super napreduje, tako da sad je kasno i da se brinem.

mm i ja smo sve to sa bebom malo opustenije shvatili. Inace koristim mustelu kupku i losion i nema greske. Kupila sam i zimsku kremu za lice, pa cu joj ponekad staviti i kad je kod kuce, mozda jednom nedeljno. Ako se pojave neke pikice ja je prebrisem sa acidi borici jer je to uglavnom od povracke i pregrejavanja na sisi pa nestane odmah. Za guzu Pavlovicevu, mada ja nemam nikakav stav prema njij. Ono sto smo dobili u paketicu, ostavicu kod babe kad ide na gostovanje.

(odgovor članu ivas)
  Direktna veza do poruke: 581
24.12.2011 13:15:54   
Vika
Nema razloga da brineš. Ako vidiš da je beba ok znači da nije osetljiva pa slobodno menjaj po svojoj želji

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 582
24.12.2011 13:16:43   
Anoniman
Ona je na mamu, alergicna samo na glad user posted image

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 583
24.12.2011 13:17:57   
Vika
E da te nisam videla pa da pomislim da si neko slonče... ovako...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 584
24.12.2011 21:57:47   
Ana RR
Jel neko koristio kozmetiku Bubchen? Kakva je?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 585
24.12.2011 22:01:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jel neko koristio kozmetiku Bubchen? Kakva je?

Moja mama koristi mleko njihovo i jednom je greškom kupila šampon pa mi dala, meni to malo dismr... Al kažu da je kvalitetna.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 586
24.12.2011 22:07:07   
Ana RR
Ja nisam nikad koristila, rekla sam da mi ne treba jer Marku koristim nešto drugo ali aj da se raspitam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 587
24.12.2011 22:11:15   
Ana RR
Nisam se lepo izrazila user posted image pitali me neki rođaci da li hoću da mi donesu pa se zato raspitujem.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 588
24.12.2011 22:52:49   
eleninA
Kvalitet je slican Sebamedu, samo je meni Sebamed Ipak malo bolji...
Mi ga koristimo od pocetka (samo smo jednom svrljnuliuser posted image ), i koza nam je super..kuc..kucuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 589
24.12.2011 23:00:25   
Ana RR
I mi koristimo sebamed, do sada nismo menjali.

(odgovor članu eleninA)
Direktna veza do poruke: 590
28.12.2011 0:41:36   
Sashica82
Moram da pohvalim Meilab-ov kremu sa nevenom. Već sam pisala da njihovu kozmetiku koristi institut za neonatologiju.

Mi smo imali malo problema sa licem, crvenilo, suva koža... na zadnjem pregledu reče mi doktorka da možda ima ekcem i pitala me da li mažem i čime. Ja sam spomenula da imam ovu kremu i na njenu preporuku mažem. Evo, kao rukom odnešeno, Đole mi je kao pahuljica.

Za sve bebice i njihove mame koje imaju sličan problem - preporuka!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 591
4.1.2012 16:33:10   
razlicak
DA li neko ima ikakvo iskustvo sa Bekutan proizvodima? Pomirisala sam njihovu kremicu i jako lepo mirise-na bebe

Direktna veza do poruke: 592
4.1.2012 18:15:37   
Sashica82
Ja od Bekutan kozmetike imam kremu sa cinkom, ako nam se guza ojede. Nemamo tih problema ali sam je preventivno mazala i ne dopada mi se.

Od takve kreme očekujem da je gušća, kao kod Sudocrem-a ili Mustelina krema sa cinkom. Ova je skroz retka, a sada i primećujem da pre nego što je iscedim iz tube, izađe malo vode, odnosno neke providne tečnosti. Možda je to samo do moje kreme, ali ne dopada mi se kako to izgleda i baciću je. Doduše, kad sam je kupovala i gledala sam da prođem malo jeftinije. Ako budemo imali problem sa ojednom, kupiću nešto bolje.

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 593
9.1.2012 11:05:32   
jance
dali verujete u lekovitost Pavloviceve kreme? ja je inace nikad nisam smatrala za neki "lek" vise kao preventivu, onako ko hidratantnu kremu za lice, sprecava ali za lecenje da se koristi nesto drugo, dok su me zaova i sveki napale zasto je ne koristim, pa u njihovo vreme je bila neprikosnovena , lecila je sve od ojeda pa valjda do ne znam cega...

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 594
9.1.2012 11:10:29   
New Mom

IZVORNA PORUKA: razlicak

DA li neko ima ikakvo iskustvo sa Bekutan proizvodima? Pomirisala sam njihovu kremicu i jako lepo mirise-na bebe

Dobili smo kremu njihovu na poklon. Jako mi je masna, teško se skida i nekako mi nije legla.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 595
9.1.2012 11:10:38   
Anoniman
Ja koristim original pavlovicevu mast, i evo do sada joj se guza ni jednom nije ojela, a mackam je svaki put kada je presvlacim.user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 596
9.1.2012 11:13:42   
minavb
Vanja se ojedao i pored pavlovićeve.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 597
9.1.2012 11:14:13   
jance
ok. i ja mackam kao preventivu, vise sam mislila kad se vec ojede, dobije osip ili nesto tako slicno?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 598
9.1.2012 11:43:37   
minavb
Zavisi zašto se dete ojede. Vanja se redovno ojedao kad god jede palentu, i taj ojed je rešavao samo kansen krem i izbacivanje palente iz jelovnika. Par puta se ojeo kad mu je retka kaka, i tu pomogne mustela. 

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 599
9.1.2012 11:44:15   
Anoniman
U Pavlovićevu ne verujem ni kao preventivu a kamo li lek. Ja kao preventivu mažem Sudocrem!

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here