|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
15.3.2012 14:04:30   
magnetic
Bas me zanima kakva je ta becolino kozmetika.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu ^iva^)
Direktna veza do poruke: 626
15.3.2012 14:27:32   
Sanchy
ja sam mislila ovako,na osnovu svega sto ste napisale..zza kupanje sebamed sapun,pa u vodu za ispiranje sipam malo mustelinog ulja za telo ili linola fett...onda za ojede sudokrem ,za guzu pavloviceva ali ne svaki dan,nesto sam citala da nije dobro non stop ako mu nije crvena guza,i da li da mu mackam telo sa necim tipa opet to mustelino ulje za bebe ili ne?Da nece biti mnogo mastan od ovog ulja?

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 627
15.3.2012 14:30:59   
Anoniman
Ne treba mnogo mešati, ako bebi koža na nešto odreaguje nećeš znati na šta je. ako uzimaš Sebamed uzmi sve Sebamed ako ćeš Mustelu, uzmi samo nju, ako od svakog proizvođača uzmeš po jednu stvar i dete se ospe nećeš znati šta je.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 628
15.3.2012 14:32:36   
Sanchy
znaci onda mustelin i sapun posto sebamed nema ulje za bebe?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 629
15.3.2012 14:38:12   
Anoniman
Na primer. Nisam se mnogo bavila Sebamedom, mi imamo sve Choccovo od početka i prezadovoljna sam: sapun, kupka, šampon, ulje, hidrantno mleko za telo, mleko za čišćenje kože i kremu za hladno vreme. Za guzu koristimo Sudokrem svaki dan, Pavlovićevu smo samo u porodilištu.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 630
15.3.2012 14:43:20   
Nina777
Mi koristimo Mustelinu kupku za telo i kosu (Gel for hair and body) i nismo imali nikakvih problema. Samo se time kupamo , nismo druge sapune koristili npr. za guzu, nego sve Mustelom. Kupili smo ono vece pakovanje i jos se nije istrosilo (7. meseci). Sad treba drugo pakovanej da kupim jer je kao rok 6.meseci od otvaranja, pa cu kupiti manje. Becolino smo dobili u paketu i mi se sa njim kupali, i nama je susilo kozu, nego mi bilo zao da bacim.
Mislim da su Mustela i Sebamed najbolji za bebirone

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 631
15.3.2012 14:45:27   
Nina777
A za mazanje guze definitivno Sudocrem, svako crvenilo odmah prodje cim se pojavi user posted image

(odgovor članu Nina777)
Direktna veza do poruke: 632
15.3.2012 14:56:10   
Sesilija 83
Sancy ja koristim ulje za tusiranje Mustela,i postoji a posebno i mam Mustelin sampon za kosu.
Meni je super i kazem da nam je super pomoglo jer je beba imala strasno suvo kozu i sve se perutala... a sad je super,krema im je extra takodje ..a sapun nisam uzela jer joj celo telo perem kupkom.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 633
15.3.2012 14:58:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sesilija 83

Sancy ja koristim ulje za tusiranje Mustela,i postoji a posebno i mam Mustelin sampon za kosu.
Meni je super i kazem da nam je super pomoglo jer je beba imala strasno suvo kozu i sve se perutala... a sad je super,krema im je extra takodje ..a sapun nisam uzela jer joj celo telo perem kupkom.

A guzu kad se ukaki? Meni nekako kupka deluje previše koncentrovano da je mažem direktno na kožu, a da potežem ceo arsenam za kupanje svaki put kad se ukaki i to mi je malo too much.

(odgovor članu Sesilija 83)
  Direktna veza do poruke: 634
   [Obrisana poruka]
15.3.2012 15:01:24   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 635
15.3.2012 15:03:19   
lesica
Ja guzu od starta perem samo vodom-doduse isoiram i ispiram pod mlazomuser posted image A crvenu guzu je imala samo dva puta-kada joj je prvi zub izbijao i kada su joj odjednom izbijale dvojke i trojke. To smo lecili pantenolom. Inace koristimo sebamed od kozmetike,a za guzu pavlovic,bekolino i sada alba mast za bebe.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 636
15.3.2012 15:04:45   
Sesilija 83
Isto i kad se ukaki operem je sa kupkom,lakse mi je to nego sapun,meni ali naravno svako ima svoje misljenje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 637
15.3.2012 15:24:25   
branki*
za svakodnevno mazanje tela je dobra sebamed extra soft krema.nama je jedno vreme pomagala i kod ekcema.a nije ni puno skupa.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 638
15.3.2012 21:43:30   
ishler
Nama je dermatolog rekao posto smo skloni ekcemu da se nikada kreme ne mazu na celo telo,vec na suve delove.
a pogotovo ne mazati ako dete nema problema sa kozom,narusava se prirodna ph koze.
Inace koristimo seba med sapun i kosili sampon po njegovoj preporuci,i nema ekcemauser posted image
Inace seba med kolekcija je odlicna,a mustela nam nije prijala.
Od maramica samo nivea soft.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 639
15.3.2012 21:51:19   
branki*
da bi koza mogla da dise.slicno je i nama dr rekla.mada,dok smo lezali na IMDsvako jutro posle kupanja su obavezno mazali bebe nekom kremom koju prave,slicna pavlovicevoj.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 640
15.3.2012 21:55:54   
ishler
Znam da u porodilistu ne mazu,a nekako mi je i logicno da tako neznu i osetljivu kozu ne mazem nicim.
Mislim da sto manje to bolje,nikada cak nisam stavljala omeksivac jer obozavam sam miris bebe.user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 641
15.3.2012 21:57:33   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Sanchy

ja sam mislila ovako,na osnovu svega sto ste napisale..zza kupanje sebamed sapun,pa u vodu za ispiranje sipam malo mustelinog ulja za telo ili linola fett...onda za ojede sudokrem ,za guzu pavloviceva ali ne svaki dan,nesto sam citala da nije dobro non stop ako mu nije crvena guza,i da li da mu mackam telo sa necim tipa opet to mustelino ulje za bebe ili ne?Da nece biti mnogo mastan od ovog ulja?

Sanchy, u vodu za kupanje možeš dodati malko maslinovog ulja, veruj mi da će bebi koža biti savršena. U početku ništa više i nije potrebno, možeš nasapunjati svoje ruke i samo sa tim je okupati. Nema potrebe za toliko kozmetike. Mi smo prvo koristili sebamed sapun pa posle nekog vremena prešli na kupku, ali tako što sa njom napravim penu u kadici i samo sa njom ga operem. Sad kombinujemo sebamed i chicco, povremeno ga celog namažem belim vazelinom, za guzu pantenol i jekoderm, a posle kakanja sebamed ili sudokrem.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 642
15.3.2012 22:06:20   
ishler
Zaboravih na pavlovicevu obicnu,i sa ektoinom to koristimo kada se ukaki.
I kod osipa npr od vrucine chicco puder.user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 643
15.3.2012 22:17:54   
magnetic
IZVORNA PORUKA: ishler

Nama je dermatolog rekao posto smo skloni ekcemu da se nikada kreme ne mazu na celo telo,vec na suve delove.
a pogotovo ne mazati ako dete nema problema sa kozom,narusava se prirodna ph koze.
Inace koristimo seba med sapun i kosili sampon po njegovoj preporuci,i nema ekcemauser posted image
Inace seba med kolekcija je odlicna,a mustela nam nije prijala.
Od maramica samo nivea soft.

i ja te cesto kupim iako su mi dosta suve

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 644
15.3.2012 22:36:07   
Sanchy
Hvala Ana RR,ja to malo unapred se raspitujem ali zelim da znam sta se kod vas pokazalo kao ok pa da posle samo pokupujem user posted image ..sta kazete na chiccove maramice vlazne u svetlo zelenom pakovanju pise bez alkohola,bez sapuna i bez parabena ....nemam nameru da ih stalno koristim ali u svakom slucaju moram imati neke kod sebe..

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 645
15.3.2012 22:41:17   
ishler
Nisam probala maramice,ali sa chicco kozmetikom smo krenuli,pa nam je mnogo susila kozu,pre sam za seba meduser posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 646
15.3.2012 23:14:55   
Sanchy
Pogledacu ja i njih,nego ove ne sadrze sapun koji inace utice na isusivanje koze,i ne sadrze parabene tj konzervanse pa mi se to dopalo,miris nije los,malo su suvlje ali kao sto rekoh nemam nameru da ih koristim svakodnevno...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 647
15.3.2012 23:21:14   
Ana RR
Ja trenutno imam te chicco maramice, ok su skroz ali ja više volim kada su suvlje pa zato uglavnom kupujem nivea soft. Inače, maramice koristim samo kad se ukaki da mu malo obrišem guzu pre pranja, kada se samo upiški brišem ga vlažnim tuferima.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 648
15.3.2012 23:24:09   
Anoniman
Nivea soft su extra. Ne mirišu, i suvlje su. I Huggies bež boje su super, ali ne nalazim ih nigde već neko vreme.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 649
15.3.2012 23:24:24   
maja27

IZVORNA PORUKA: magnetic

Bas me zanima kakva je ta becolino kozmetika.

Ja sam jako zadovoljna. Koristimo njihovu mast i vlazne maramice svakodnevno, Kremu sa cinkom kada se ojede. Jedino sapun je bolji chicco jer becolino mnogo isusuje kozu, a sampon koristimo sebamed. Od svakog pomalo. Ali ubedljivo najbolja krema za ekcem (koji je moja beba imala po licu) je Hipp za hladno vreme. Bukvalno su joj bubuljicice i crvenilo proslo posle jednog mazanja. I ponekad sa njom namazem i celo telo.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here