|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje
20.3.2012 13:14:12   
Odri Hepbern
Ja cu od sledeceg meseca otvoriti trudnicko bolovanje. Znam da prvi mesec dobijam 65% od poslodavca, a od sledeceg od socijlnog 65% i 35% od grada. Bas me zanima koliko ce kasniti. Jos ne znam da li cu biti isplacena kada i ostali radnici ili ce poslodavac cekati da legne uplata za mene.

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 651
20.3.2012 20:58:40   
jeca_81

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

leglo porodiljsko!!!

je l svi primaju istog dana ili mogu jos da se nadam?user posted image Je l zna neko,je l se prima iznos koji stoji na resenju?

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 652
21.3.2012 0:29:48   
mama kukunka
da trebao bi iznos koji pise na resenju..
Imas na prethodnim stranama telefon socijalnog ( ako si iz bg). pa trazi referenta za opstinu na kojoj ti je firma..ova moja ( savski venac) je jako nadrndana, ali je ja davim ko zmoja zabu dok ne dobijem zeljenu informaciju

(odgovor članu jeca_81)
Direktna veza do poruke: 653
21.3.2012 9:25:09   
bokicans
Ne iznos koji piše na resenju,To nije neto ,to je bruto.

Direktna veza do poruke: 654
21.3.2012 14:14:12   
gracia
ima li kakvih novih info kad ce decembarskih 35% od grada beograda??

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 655
21.3.2012 14:25:32   
bokicans

IZVORNA PORUKA: bokicans

Ne iznos koji piše na resenju,To nije neto ,to je bruto.

Ako iz Ns
user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 656
21.3.2012 14:37:50   
jeca_81

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

da trebao bi iznos koji pise na resenju..
Imas na prethodnim stranama telefon socijalnog ( ako si iz bg). pa trazi referenta za opstinu na kojoj ti je firma..ova moja ( savski venac) je jako nadrndana, ali je ja davim ko zmoja zabu dok ne dobijem zeljenu informaciju
Hvala u svakom slucaju,iz Vrnjacke Banje sam.

Direktna veza do poruke: 657
21.3.2012 14:41:49   
jeca_81
Za svaki grad je drugacijeuser posted image Mislim da osim tog dela koji grad dotira nema razlike u odnosu na ostale gradove u Srbiji,ali ko zna,sve je moguce.Hvala u svakom slucaju

(odgovor članu jeca_81)
Direktna veza do poruke: 658
21.3.2012 15:28:20   
maslachak

IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern

Ja cu od sledeceg meseca otvoriti trudnicko bolovanje. Znam da prvi mesec dobijam 65% od poslodavca, a od sledeceg od socijlnog 65% i 35% od grada. Bas me zanima koliko ce kasniti. Jos ne znam da li cu biti isplacena kada i ostali radnici ili ce poslodavac cekati da legne uplata za mene.

poslodavac je u obavezi da ti isplati trudnicko bolovanje koje ide na teret poslodavca kad isplacuje plate zaposlenima..e,sad ne znam za tvoju firmu,ali meni je moja prvih 30 dana isplatila 100% jer je trudnicko bilo bilo u pitanju,kada je isteklo tih 30 dana meni u drzavnoj ustanovi nisu uplacivali pre refundacije socijalnog trudnicko i kasnilo je otprilike 15-20 dana 2010.godine,dakle ne 01. u mesecu nego sam dobijala izmedju 15. i 20.og..cula sam da su u 2011.godini bas kasnili sa refundacijom i drzavnim firmama..

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 659
21.3.2012 16:03:51   
mama kukunka

IZVORNA PORUKA: gracia

ima li kakvih novih info kad ce decembarskih 35% od grada beograda??

zvala sam u ponedeljak..pocece sa isplatom 27. marta
ali posto sam dobila porodiljsko user posted image ovo sam zaboravila da vam napisem user posted image

(odgovor članu gracia)
Direktna veza do poruke: 660
21.3.2012 16:11:16   
nink
Ja sam zvala ranuvodstvo moje firme i iskreno nista nisam razumela zenu,samo znam da mi je rekla da se dosta ceka,odnosno da kasne trudnicka,a inace cu biti sada odd 27 marta preko socijalnog.Radim u drzavnoj firmi..Po mojoj proceni i sta ovde citam pa ja pre jula,avgusta necu ni dobiti prvu uplatu???Uzas

Direktna veza do poruke: 661
22.3.2012 12:41:42   
gracia
MK, kako to? Poceli su da ti isplacuju porodiljsko, iako svo trudnicko jos nije isplaceno?

Direktna veza do poruke: 662
22.3.2012 13:55:41   
coka11
Da li se razlikuju obaveze poslodavca kad je u pitanju paušalac? Odnosno, htela sam da se prijavim kod posl.koji paušalno plaća porez, da bih dobijala porodiljsko, ali su mi rekli da su njegovi troškovi ostaju uvećani kada ja posle prestanem da radim. Malo sam konfuzno napisala, nadam se da se razume. Zna li neko išta o tome?

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu gracia)
Direktna veza do poruke: 663
23.3.2012 14:30:40   
pescana
Konacno su mi uplatili trudnicko (novembar, decembar i januar)user posted image ...nadam se da cu uskoro dobiti ostatak i od grada.

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 664
23.3.2012 16:05:23   
paulinapola
Pescana, čestitam na paricama, vikend i lepo vreme iskoristi za shoping user posted image ,user posted image ,user posted image ... Ja od grada ocekujem uplate za decembar i januar, socijalno mi je uplaćeno za januar 8. marta.

(odgovor članu pescana)
Direktna veza do poruke: 665
23.3.2012 16:12:41   
srelence

IZVORNA PORUKA: pescana

Konacno su mi uplatili trudnicko (novembar, decembar i januar)user posted image ...nadam se da cu uskoro dobiti ostatak i od grada.

Bravo i meni konacno upalceno od socijalnog za novembar, decembar i januar, ali zato od grada nema jos ni uplate za novembar.

(odgovor članu pescana)
Direktna veza do poruke: 666
23.3.2012 18:54:38   
mama kukunka

IZVORNA PORUKA: gracia

MK, kako to? Poceli su da ti isplacuju porodiljsko, iako svo trudnicko jos nije isplaceno?

ostalo je jos samo 35% od grada za decembar da mi plate sto se tice trudnickog

(odgovor članu gracia)
Direktna veza do poruke: 667
24.3.2012 7:50:31   
soni
ja sam sada 6. mesec a od sledeceg mislim da cu na trudnicko...

U nNOrveskoj porodiljske traje godinu dana, s tim sto ja imam pravo samo 9 meseci a suprug 3.. I on ne moze da prebaci na mene.. Tako da posle 9 meseci kada ja pocnem da radim on po zakonu mora da uzme 3 meseca sa detetom.. Nesto novo su uveli , ali i nije tako loseuser posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 668
25.3.2012 16:01:51   
gracia
Soni, interesantno... znaci i tate moraju na porodiljsko user posted image Kod nas mogu na porodiljsko, ako mame hoce da se vrate na posao, ali od kraja 2. bebinog meseca, pa jos tih 9 meseci. Bas me je zanimalo kako su Skandinavci to resili, jer znam da su u Evropi prilicno surovi po pitanjuporodiljskog

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 669
25.3.2012 19:43:16   
pescana
Paulinapola, eto obradovah se i ja nekom shoping-u, ali pre je posluzilo za popunjavanje rupa u budzetu. Ipak svaka uplata je dobrodosla user posted image

Srelence, nadam se da cemo uskoro dobiti i od grada! Javljaj ako bude neka uplata ko tebe user posted image

(odgovor članu gracia)
Direktna veza do poruke: 670
28.3.2012 16:43:12   
srelence

IZVORNA PORUKA: pescana

Paulinapola, eto obradovah se i ja nekom shoping-u, ali pre je posluzilo za popunjavanje rupa u budzetu. Ipak svaka uplata je dobrodosla user posted image

Srelence, nadam se da cemo uskoro dobiti i od grada! Javljaj ako bude neka uplata ko tebe user posted image

Nista jos uvek od uplata grada! Svaki dan se nadam bice, nisam ih zvala, prosli put rekose krecu od 27.3. sa zaostalim uplatama, evo danas je 28.3. i nista. Mozda su i krenuli, pozvacu sutra.

(odgovor članu pescana)
Direktna veza do poruke: 671
29.3.2012 11:34:56   
milvul
Pozdrav svima! Ima li neko da zna kakva je procedura za ranije zatvarnje porodiljskog bolovanja (2-3 nedelje pre redovnog isteka porodiljskog)? Da li samo kod ginekologa uzeti doznake sa datumom kad želim da zatvorim bolovanje ili ...? Moja dr nije baš nešto potkovana tim pravnim rešenjima, pa moram da se pripremim pre odlaska kod nje. Hvala unapred!

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 672
29.3.2012 15:10:23   
pescana
Nista jos uvek od uplata grada! Svaki dan se nadam bice, nisam ih zvala, prosli put rekose krecu od 27.3. sa zaostalim uplatama, evo danas je 28.3. i nista. Mozda su i krenuli, pozvacu sutra.
[/quote]

Srelence, zvala sam ja danas, kazu da su svima uplatili. Da li znas kako uplaciju: direktno nama na racun ili firmi?

< Poruku je uredio pescana -- 29.3.2012 15:12:32 >

(odgovor članu srelence)
Direktna veza do poruke: 673
29.3.2012 16:32:23   
andjelinat
Bile su uplate samo ne znam je li bila i za januar?! A oni uplacuju na racun poslodavca pa onda poslodavac na tvoj racun, to moze da potraje ..

(odgovor članu pescana)
Direktna veza do poruke: 674
30.3.2012 12:31:13   
mama kukunka
meni leglo juce od grada za decembar!
Zavrsila sam sa njima :)

(odgovor članu andjelinat)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here