|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje
7.3.2012 19:38:23   
andjelinat
Da, od aprila si na socijlanom.. Prvo od doktorke u domu zdravlja dobijas uput za komisiju, komisija ti odobri na mesec ili dva zavisi u kom si delu grada, sa tim popunjenim uputom od komisije ides opet kod tvoje doktorke u DZ koja ce da ti napise doznake koje posle nosis u firmu (treba da fotokopiras i taj uput od komisije i to prilozis sa doznakama) a zatim firma salje dalje u socijlano itd...

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 626
7.3.2012 19:39:16   
paulinapola
Posle mesec dana si na socijalnom koje placa 65% i grad Beograd 35%, ako si iz Beograda. Trenutno je socijalno isplatilo 65% za decembar a grad jos uvek nije. Mada nema nikakvog pravila kad su isplate, ja sam decembar socijalno dobila 1.03. a neke zene jos uvek nisu dobile, takodje grad svojih 35% za decembar jos nije isplatio user posted image .

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 627
7.3.2012 19:42:41   
nink
Hvala vam puno znaci da se pripremim da cu narednih nekoliko meseci biti bez primanjauser posted image

(odgovor članu paulinapola)
Direktna veza do poruke: 628
7.3.2012 19:47:06   
paulinapola
Nije bas tako mnogo, moji na poslu su dobili decembar 21.01. a ja 1.03. znaci mesec i po. Socijalno isplacuje iz jednog dela a ne iz dva kao firma, isto tako i grad. user posted image

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 629
7.3.2012 21:16:37   
mama kukunka
zavisi kakva ti je firma..vece firme isplacuju redovno trudnicama, a posle se refundiraju kod socijalnog..u tom slucaju ostaje da cekas sam gradskih 35%

Direktna veza do poruke: 630
7.3.2012 22:53:17   
srelence
Moram sutra zvati ovaj broj sto je ostavila mama kukunka, jer meni od grada nema uplate ni za novembar, a isplacen mi je novembar i decembar od socijalnog.

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 631
8.3.2012 10:30:56   
traveler81
Da li ima neka trudnica iz Novog Sada a da je skoro primila neki novac od grada? Ne znam za vas, ali ja nisam dobila ni dinar za novembar od onih 35% obecanih, niti mogu od njih da dobijem neku informaciju sta se desava......

(odgovor članu srelence)
Direktna veza do poruke: 632
8.3.2012 13:28:51   
paulinapola
Prosto ne mogu da verujem ali upravo mi je legla plata od socijalnog za januar 65%, a za decembar je bila 1.3. user posted image . Sad mi preostaje da cekam od grada decembar i januar user posted image

(odgovor članu traveler81)
Direktna veza do poruke: 633
8.3.2012 13:30:49   
mama kukunka
paulinapola, bas si se oparila za ovaj mesec :) user posted image user posted image
volim kad cujem lepe vesti!

Direktna veza do poruke: 634
8.3.2012 14:23:39   
andjelinat

IZVORNA PORUKA: paulinapola

Prosto ne mogu da verujem ali upravo mi je legla plata od socijalnog za januar 65%, a za decembar je bila 1.3. user posted image . Sad mi preostaje da cekam od grada decembar i januar user posted image

Joooj blago tebi.... user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 635
8.3.2012 16:42:31   
traveler81
Paulina sta si i kad si poslednji put primila od grada?

(odgovor članu andjelinat)
Direktna veza do poruke: 636
8.3.2012 21:02:21   
paulinapola
1.02. sam dobila od socijalnog i od grada istovremeno platu. Mislila sam da je neka greska jer je bilo vise novca od moje racunice pa su mi u racunovodstvu rekli da je zajedno uplaceno i socijalno i grad. Tako se desilo slucajno, to je bilo za novembar. Koleginica koja je duze na bolovanju od mene kaze da su joj uplate bile redovne sve do novembarske i to 8-9 socijalno a posle 25-26 u mesecu grad.

Direktna veza do poruke: 637
8.3.2012 23:27:15   
pescana
Sjajno! Lepo je cuti da nekome stizu uplate na vreme! user posted image

Direktna veza do poruke: 638
9.3.2012 8:24:39   
traveler81
Hvala na odgovoru user posted image Jedino nisam shvatila jesi iz Beograda ili Novog Sada user posted image

(odgovor članu pescana)
Direktna veza do poruke: 639
9.3.2012 8:51:53   
paulinapola
Iz Beograda user posted image

Direktna veza do poruke: 640
13.3.2012 11:05:01   
mama kukunka
trudnice-sto cekate decembarskih 35% od grada-ocekujte tek krajem meseca..
Javila mi se neka i rekla da su pre 2-3 dana tek stigli papiri iz RZZO i da ce uplatiti svima u isto vreme-krajem meseca..user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 641
13.3.2012 13:29:36   
New Mom

IZVORNA PORUKA: traveler81

Da li ima neka trudnica iz Novog Sada a da je skoro primila neki novac od grada? Ne znam za vas, ali ja nisam dobila ni dinar za novembar od onih 35% obecanih, niti mogu od njih da dobijem neku informaciju sta se desava......

Je l' funkcioniše do kraja ovih dodatnih 35 posto za NS? Da znam.
Od juče sam na bolovanju.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 642
13.3.2012 13:43:58   
mama kukunka
NM, ti si sad na porodiljskom, tu svakako dobijas 100% ..tih 35% se odnosi na trudnicko ( na kom verovatno nisi ni bila)

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 643
13.3.2012 14:08:29   
New Mom
Ja sam laik, ali koliko se sećam taj prvi mesec (pre porođaja) nisam dobila pun iznos (pa mi je samim tim i ostalih 11 bilo nešto manje jer se uzimao prosek), a sada kao hoću (prilike se nisu promenile, tada sam imala vezano preko 9,5 a sad preko 11,5 godina u istoj firmi).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 644
16.3.2012 12:06:00   
Mama 78
Ako sam shvatila porodiljsku platu isplacuje firma,pa je nakon toga refundira socijalno.Sto znaci za svako kasnjenje kriva je firma,jer tako?user posted image

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 645
19.3.2012 22:34:38   
jeca_81
Na resenju za porodiljsko stoji da cu primati 24.500.a knjigovodja mi kaze 18.000.Je l zna neko nesto o tome?

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 646
20.3.2012 9:49:55   
mama kukunka
neke firme cekaju socijalno da isplati, pa onda one isplacuju, nece da trose ssvoje pare..
Zvala sam juce grad,kaz da ce decembar poceti da isplacuju 27 marta!!!
A u socijalnom mi je rekla da za moju kategoriju ( preduzetnici, vlasnici) juce krecu sa isplatom...a meni jos nista nije leglouser posted image

(odgovor članu jeca_81)
Direktna veza do poruke: 647
20.3.2012 9:51:51   
jeca_81
Ja sam na bolovanju od juna prosle godine i jos nista nisam primilauser posted image

Direktna veza do poruke: 648
20.3.2012 13:01:07   
mama kukunka
user posted image user posted image user posted image
leglo porodiljsko!!!

(odgovor članu jeca_81)
Direktna veza do poruke: 649
20.3.2012 13:06:15   
meyo
ja znam da primam puni iznos plate iako kasnije refundira socijalno poslodavcu ( nakon 60 dana) oni meni isplacuju zaradu kad i ostalim zaposlenim tako da ga ne primam od socijalnog..

Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here