Anoniman
|
tash , nema potrebe da mi se izvinjavas! ti si najbolje mislila kada si mi ono napisala, i ja to znam da cenim. meni znaci da mogu da cujem i drugo i trece misljenje, da cujem kako jos neki lekar leci tudju decu.. mi smo prvo krenuli kod one dr, ali s' obzirom da je ona dala terapiju na koju moje dete ne samo da nije reagovalo, vec joj se stanje od toga pogorsalo, resismo da promenimo dr. i da odradimo analize koje slepci u dz nece da rade. sta da smo samo izvadili krv na kravlje mleko.. i ja to izbacila. a nastavila jedem soju, jaja, piletinu.. i da i njoj isto guram da jede? nekako sam stavrno imala osecaj da ima tu jos puno stvari. sledec, cujem se stalno sa ovom drugaricom koja nam je preporucila doktora. oni su zadovoljni, njihovo dete je sada stabilno. nadam se da ce i nase biti. nisam sigurna da li postoji jos neki alergolog pedijatar koji ima privatnu praksu ovde.. a sto se tice one dr kod koje smo krenuli, ja bih je svakako uzela da bude nas izabrani lekar. sad mi malo bzvz da odem kod nje na kontorlu i kazem nista nismo korisitli od ovoga sto ste rekli, evo papiri, vidite sta smo uradili i kako smo se lecili, ali mi bismo ipak da uzmemo vas da budete nas novi lekar.. ali svakako bih promenila nasu staru dr, od pocetka mi se ne dopada, smatram da uopste nije strucna. nahvatala nas je na brzaka da joj potpisemo da lecimo dete kod nje. a sad cini poteze ocajnika da nas zadrzi... slikala sam malocas ekcem dok je spavala, mada je sva masna od one kreme (mazem joj dok spava da deluje, da ne pojede odmah - kad smo kod toga jel jestiv taj hloramfenikol? ). doduse sada izgleda puuuuno bolje, hvala Bogu! trebalo je juce da slikam, izgledalo je uzasno. sto se hemoglobina tice, njoj je bio mislim 102 ili 103, nisam sigurna.. a kao trebalo bi od 105 pa na vise. ja sam rekla dr da je meni citavog zivota na donjoj granici, ili malo ispod nje. i meni i mami. i citav zivot pijem neko gvozdje i nista. ona kaze onda je to nasledno i to je tako, nista strasno. ali sad brinem da li joj mlekom dajem sve ono sto joj je potrebno. jer sam na dijeti, puno toga ne jedem, ni vitamine sad za svaki slucaj ne pijem (odustala sam od mamavita, smem li cedevitu bar, sta mislite?). ona ima 7 meseci i neki dan.. do sada je trebalo vec uveliko da jede, ali ona nece, stisne usta i okrece glavu. da li ima otpor jer joj stalno guramo nesto ili ima neke veze sa pojavom ekcema??? pomisljala sam da je mozda pecka, boli, smeta.. npr. nece da otvori usta uopste, ako je namazana po bradi (ekcemu) sa hranom, i tata joj kasicicom skuplja sa brade i tako daje hoce da pojede. ali da otvori usta kada joj se kasicica normalno nudi nece. zao mi je sto ne mogu da provalim kako da pocne da jede. ne bih rekla da joj se nista ne dopada, mislim da bi htela da jede, ali joj nesto smeta, pa ne moze/nece. cekam mamu da dodje i donese onu spravicu, pa da probamo! sto se uvodjenja namirnica tice, ja sam resila ovako.. da joj dajem samo 1 namirnicu po 3,4,5 dana.. npr sad krusku. pa onda sledece. i to samo ono sto je na spisku. dok joj se koza skroz ne smiri i sve prodje ni jednu novu namirnicu ne planiram da uvodim. kako je maretu ekcem, jel mu se povlaci? koju kortiko kremu vi mazete? koliko su te kreme stvarno opasne, nadam se ne previse (kao kortikosteroidi kada se piju)? ne znam koju ce nama dati. drugarica mi rece da je njima dao recept da im u apoteci naprave kremu. yula, javi se da znamo kako je malisi! p.s. mama mi nije dobro nikako, na kraju ce morati da pristane na koronarografiju, da joj to zakrecenje razbijaju. nisam ziva. samo mislim na K, da ne izgubim mleko od stresa, jer znam sebe kakva sam u ovakvim situacijama...
|