Yula
|
Macaki, bravo za malu Kseniju! Meni su bebe u tom uzrastu najsladje, negde od 6-7 meseca pa nadalje. Prva dva meseca su kao igracke, smao placu i toliko su nezne da me je strah da ih uzmem u ruke. Mi danas ipak krenuli sa plavim patlidzanom, pa sta nam Bog da. Lakiju je lice lepo, ali i dalje ima malo onih tackica po ramenima. Kako, zasto, pojma nemam! Ima ih vec sigurno 20 do mesec dana, a mozda i duze, samo nisam primecivala. Pauziracu neko vreme sa jabukama, pa cu ih opet uvesti, pa cuvideti ima li kakvih promena, mada, sve vise sumnjam da uopste nisu u pitanju vocke vec proklete teglice. E, ma nikada ja nisam htela taj shit da mu dajem, ali svi ih hvale, pa moja sveki kada idemo u nabavku samo prebira po tim teglicama, pa dal da mu kupimo ove, pa sto mu ne uzmes ove. Nekoliko puta j ekupovala i posle morala da vraca jer nisam htel ada mu dajem. I ajd, kao da mu dam jabuk ei kruske, citam sastav, pise cista jabuka/kruska i vitamini. Ali nije da je koincidencija, da gresim, ne, zaista sam pokusavala u par navrata i svaki put jebilo neke reakcije, obicno dosta blaze, tipa sitan crvenkasti osipic pored usta u predelu obraza i cim sam izbacila teglice od jabuka to se povuklo. A od teglice kruske, znate sta je bilo, kaNtastrofa Ma, juce smo napunili 9 meseci, jos koji mesec i punimo godinicu i verujem da ce mu i imuni sistem bolje proraditi. Ljubim vas sve! Drzite se, sve ce to proci. A posle, stizu nove bebe i sa njima neke nove avanture