|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pitajmo Minu (o ishrani)
10.2.2012 14:55:36   
madre
jeco, ne planiram da sagorevam grejp, ja bih ako moze on sam od sebe nesto u meni da sagoriuser posted image
ako ne, eliminisacu gauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 376
10.2.2012 14:56:18   
Jeca*
znam, nego da vidis sta i kako...inace je super sajt user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 377
13.2.2012 16:26:59   
Lilla
Mino, pitala bih nesto ako dozvoljavas user posted image Nadjoh ovdje na forumu recept za hljeb bez brasna (jaja, sir za mazanje i prasak za pecivo). Poslije porodjaja (tokom kog sam nabacila dobrih 20 kg) sam izbacila hljeb, slatko i sokove iz svog jelovnika. Kilaza je pocela da opada, skinula sam 7 kg za 3 mjeseca (ne racunajuci kilograme koji su nestali tokom i odmah nakon samog porodjaja), pa me jako interesuje koliko cesto bih mogla da uzivam u gore navedenom receptu a da to ne uspori proces gubljenja? Hvala unaprijed user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 378
   [Obrisana poruka]
13.2.2012 16:30:28   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 379
13.2.2012 20:10:03   
Rada T.
user posted image user posted image user posted image

nemoj me zaboraviti! user posted image

Što žena može iz mesta... đavo ne može ni iz zaleta!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 380
13.2.2012 20:17:37   
minavb
Rado, ja ti poslala mailove danas, proveri jesu li ti stigli.Lila, pitaš za taj proteinski hleb ili za hleb inače? Hleb može da se jede, ne mora se potpuno izbaciti, samo se ograniči unos i biraju se posebne vrste hleba.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Rada T.)
Direktna veza do poruke: 381
13.2.2012 20:51:40   
Lilla
Hvala na odgovoru user posted image Ma mene ti je Bog kaznio tako sto ne mogu da se ogranicim kad je u pitanju nesto sto volim, a hljeb mogu i suh da jedem toliko ga hajem user posted image Ili jedem ili ne jedem, pa sam ga zato izbacila skroz. Jedem ovu svedsku sperplocu od hljeba (razani knäckebröd) uz nesto sto ne moze bez hljeba da se jede. A pitanje se odnosilo na onaj hljeb bez brasna user posted image

< Poruku je uredio Lilla -- 13.2.2012 20:52:13 >

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 382
13.2.2012 21:01:26   
Rada T.
stiglouser posted image

Što žena može iz mesta... đavo ne može ni iz zaleta!

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 383
13.2.2012 21:22:15   
minavb
IZVORNA PORUKA: Lilla

A pitanje se odnosilo na onaj hljeb bez brasna user posted image

Onaj bez brašna možeš da jedeš svaki dan, recimo za doručak, sa nemim namazima. Odlična stvar. user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 384
14.2.2012 21:17:01   
Lilla
I Jopet hvala na odgovoru user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 385
17.2.2012 18:27:52   
Capa
Pročitala sam negde da ne treba bebama davati leguminoze i meso u kombinaciji... Jel to tako treba ? Zašto?

Hteli bismo da joj uvedemo ribu, ali ne znam koju vrstu bi bilo dobro uvesti na početku.. Videla sam neku Hippovu kašicu sa lososom user posted image , a u jednoj knjizi koju imam piše da treba uvoditi belu ribu, pa sam se zbunila. I šta uopšte spada u belu ribu?

Sa čim da kombinujemo cveklu ? Mi je dajemo s mesom i pirinčem ili krompirom, ali ne znam sa čime bismo još mogli ?

I, NARAVNO, hvala što me trpiš ovako dosadnu sa pitanjima user posted image

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 386
20.2.2012 19:53:46   
nenja22
negde si pisala recept za onaj kao hleb od belanaca, ali bez brašna...ne mogu da nađem nikako, hajd pliz, baci link ka tome, ili recept opet, ako te ne mrzi
hvala

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 387
20.2.2012 21:58:47   
minavb
Iz nekog razloga uopšte nemam opciju da okaćim link. Imaš recept u "LCHF dijeta" temi.
Leguminoze se ne jedu sa mesom već same, iz razloga što se ovakva kombinacia teško vari, dugo zadržava u crevima. Mom detetu ovakva kombinacija ne smeta, ali se opet trudim da je izbegavam. Leguminoze su bogate proteinima, pa se smatra da je sasvim dovoljno da se za obrok jedu samo one.
Po staro, riba se uvodila od navršenih 12 meseci, po novom vidim može već od 6 ali mislim da je to rano. Uvodi se prvo bela, po mogućstvu rečna, pa onda morska riba. Bela morska riba je Arbun (rumenac), bukva, gavun, gira oblica, gira oštrulja, glavoč, grb, kantar, kanjac, kirnja, kovač, konj, lastavica (kokot), listovi, lovrata (orada), lubin, modrak, murina, obliš (plat), oslić, ovčica, pagar, patarača, pauk (ranj), šarag, škarpina, zubatac, cipal, grdobina žaba.
Cvekla može da se da još i sa šargarepom, jabukom, celerom.

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 388
23.2.2012 8:55:31   
Anoniman
Da li je istina da se med ne uzima ujutru na prazan stomak jer uništava želudac? 

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 389
23.2.2012 14:06:14   
madre
ja svako jutro jedem kasicicu meda i pijem casu vode, tako sam navikla i bas mi prijauser posted image nisam cula za to!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 390
23.2.2012 17:26:43   
minavb
Ne bih rekla da med uništava želudac. Svi šećeri pojačavaju lučenje želudačne iselie, pa i med. Možda zbog toga nije baš najbolje uzimati ga na prazan želudac.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 391
23.2.2012 17:56:55   
Jole84
Mina najpre hvala na super savetima user posted image
Ja sam počela sa onom "kombinacijom namirnica" od juče i super se osećam.Lepo se najedem salate i mesa ili salate i krompira,jedino što se mučim sa večerom,nemam nekih ideja,a i uveče sam ekstremno gladna user posted image (a voće kako sam iščitala,ne bi trebalo posle 18h..)
Jel postoji neka tema u kojoj ima više ideja za ove zdrave obroke? Ja sam neke prepisala,i napunila frižider zelenišom,mm će mi pocrca od gladi user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 392
23.2.2012 19:11:56   
minavb
Možda u temi dijetalni meni nađeš inspiraciju za neke večere.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 393
24.2.2012 11:24:47   
Jole84
Hvala,ima svega koliko vidim user posted image
Imam još jedno pitanjce user posted image Pročitah negde da si rekla da ne mora hleb u potpunosti da se izbaci,već može jedno parče raženog,na primer...Da li može da mi bude doručak jedno parče raženog i pašteta od tune? Obožavam je user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 394
24.2.2012 11:35:02   
minavb
Naravno da može. Dan je najbolje zaočeti žitaricama, tj proizvodima dobijenim meljavom punog zrna. Možaš da istostiraš komadić raženog hleba, premaž tanko paštetom od tun, i uživaš. Uz to naseckaš malo paradajza i milina.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 395
24.2.2012 11:38:03   
Jole84
Jupiiiii user posted image
e pa onda sam na konju user posted image user posted image
Hvala puno na savetima,ulila si nam nadu user posted image
Ako štucaš danima,to ja govorim mm "ne može i krompir i meso,Mina rekla" user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 396
2.3.2012 22:44:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Ne bih rekla da med uništava želudac. Svi šećeri pojačavaju lučenje želudačne iselie, pa i med. Možda zbog toga nije baš najbolje uzimati ga na prazan želudac.

user posted image

Da li to znači da podstiče mršavljanje?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 397
2.3.2012 22:54:08   
minavb
Ne znaci, na zalost.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 398
3.3.2012 23:57:55   
Anoniman
user posted image U celoj priči nije ni bitno samo sam bila radoznala, ja ne jedem med. Hvala

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 399
5.3.2012 0:24:47   
madre
mina, sta mislis o low carb ishrani ili rotaciji? ja nesto ovih dana citam i zabezeknuh se koliko mesa se tamo jedeuser posted image ali sam i dalje radoznalauser posted image
molim te, pojasni mi malo i daj tvoje misljenjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here