|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama
18.2.2012 22:34:02   
Anoniman
Ima još jedna stvar sa tim Markovim vratom. Danas sam mu na bodić obukla dux na cipzar, bez majce između (ovih dana je bilo zima, pa je ima 3 sloja). Bodić malko dekoltiran, faktički na vratu nije imao ništa, možda se zaista koža trela... Ili, juče još ima sva tri sloja (treći sloj je uvek na cipzar, i termo user posted image ), možda je juče već bilo pretoplo za toliko garderobe. Ali čim je otoplilo napolje, smanjili su grejanje, i za moje shvatanje je u stanu zima, ja sam bila u vunenoj rolci ceo dan (potkošulja ispod), i ruke mi ledene, sve kontam dal da nabacim i vuneni prsluk od gore.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1326
19.2.2012 0:55:17   
Yula
Joj, Tash, ja nemam blage veze sta bi to moglo biti; Jesi li mu tretirala necim to? Ne znam, veoma je nezahvalno uvoditi namirnice tri dana i onda ih staviti na stranu pa ih davati s vremena na vreme, ako dete ia neku blazu alergiju, kao sto moj Lazar ima na pirinac, i kao sto je tvoj Mare imao, koja se manifestuje tek posle nekoliko dana konzumiranja istog, onda je veoma tesko naci krivca. Mislim da cvekla nije, nekako polazim od L. ako njemu malom ne smeta, ne smeta ni Maretu. Jedino ako nije od banane ili neceg sasvim treceg. Pogotovu sto do sada nije imao tako sto na vratu.

Nego, taman da te priupitam, od kada ono cveta breza? Da li bi tada trebalo i mi da izbacimo krompir, jabuku i ostalo sto se kombinuje sa brezom? Hocete li i vi to izbaciti iz jelovnika?

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1327
19.2.2012 1:01:48   
MicinaMama
Yulo pa ti mene ne zelis u prijatelje user posted image user posted image .....U glavnom da i ja dodam,ja sam svojoj milici pocela davati cvrstu hranu oko 4 og meseca...hvala Bogu ni na sta nije bila alergicna,imala je one krastice i crvenilo po kozi.Pomislila sam da nije alergija ali u stvari bio je ekcem jer test nije pokazao alergiju.

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1328
19.2.2012 1:26:45   
Yula
Ijaoj, izvini, ja tek sada kada si mi ovde napisala, videla zahtev za prijateljstvo. Nisam ni imala pojma da to postoji user posted image Pisem ti na pp.

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 1329
19.2.2012 12:17:06   
Anoniman
Iskucala sam jutros sve i svasta, taman da objavim beba lupi rucicom po tastaturi i nestade sve...
Pisem veceras, kad ih onesvestim.
Samo da kažem da mislim da vas dve, Tash i Yula, ne koristite istu Allernovu. Mislim da je Yula negde napisala da je njena Allernova AR, to je novija varijanta sa kukuruznim skrobom kji je namenjen deci koja lako vraćaju hranu. Taj kuk.skrob zgusne tu hranu u bebinom želucu pa dete onda ne povraća. A tash koristi staru varijantu Allernove, koja ne sadrži taj skrob. Eto, misterija rešena user posted image
Tash, Yula, hvala vam od srca što ste mi prekucale sastav user posted image
A sto se tiče Maretovog osipa, da je od cibzara, ne bi se češao toliko. Verovatno je odreagovao na nešto, a na šta, to je baš teško utvrditi jer on jede svašta već. Polako, pokazaće ti se vremenom šta mu smeta.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1330
19.2.2012 13:18:46   
Anoniman
Da, moja Allernova nije gusta. AR dodatak je za decu koja bljuckaju, koliko ja znam.

Zille, ne mislim da je od cipzara, cipzar nije tamo dopirao, nisam skroz zakopčala dux, nego da je baš zbog manjka materijala pod bradom, obično majčica uđe tu. On je upao u fazu pljuvanja user posted image , ispušta pljuvačku iz usta i kada izađe dosta na usne onda kaže BZZZZZZ... user posted image Moguće i da je od toga. I skontala sam danas, za svaki moj lije suze krokodilske, i to se sve sliva pod bradu. Danas sam skupljala potoke suza pod bradom. user posted image (uzela sam mu metlu jer je njome tukao Luku) No, u svakom slučaju će vreme pokazati. To prolazi, ostale su krastice po vratu (pored tog ojeda /osipa, kako se juče češao, ali danas se ne češe pu pu pu).

Yula, jeste zeznuto to sa 3 dana uvođenja pa pauza do sledećeg davanja. Pre su bile manje pauze između sledećeg davanja jer nam je faktički manjkalo namirnica, bili smo osuđeni da vrtimo isto u krug,a sada nemamo dovoljno dana u sedmici da sve provozamo, i onda se dovodem u ovakv situaciju. Ali dobro, doskočićemo već tome.

Breza cveta mart, april, maj (tako je bilo prošle godine. Možeš pratiti ovde: KLIK, ustvari, baš i ne možeš jer nema Pariz, ali pokušaj da nađeš na netu nešto slično. Prošle godine je breza uveliko prestala da cveta i u Zagrebu, i Budimpešti, čak i u Beogradu, a u NS je još posle toga dve- tri nedelje cvetala. user posted image I ja sam razmišljala dal ću tada izbacivati namirnice, i odlučila sam da pokušam da ne izbacujem. Ako budem videla da on ima neke promene, da mu smeta, izbaciću, ali preventivno neću jer onda neću znati dal mu smeta ili ne.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1331
19.2.2012 13:23:16   
Anoniman
Ovo na vratiću izgleda baš kao ojed. Uf, znam, mislite da se tešim. Možda se i tešim, ali baš sam zagledala. Ne izgleda kao ekcem. I mislim da sam ja dodatno napravila sr*nje, jer juče ujutru kada sam videla sam namazal emolijentnom kremom. Trebala sam obrisati acidi boricijem i staviti puder. Luka je kao bebac mesecima imao ojeden vrat. Užasno je bilo. I to je prolazilo na acidi borici i puder. Čak sam i Mini jednom savetovala da ne maže nego puderiše, i onda ja mentol namažem! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1332
19.2.2012 15:56:26   
Yula
Samo na brzinu, ja i jesam naglasila da je to Alernova ar, samo sto negde napisem velikim a negde malim slovima, pa ste mozda to 'ar' mislile da je slovna greska, jer ih mojim postovima, usled zurbe, ima na pretek user posted image

Tash, i L. je imao bukvalno ojeden vrat kada mu je ono buknuo ekcem. Nama pantenol pomogao, kao i redovno pranje i susenje. Mada, verujem da je vise proslo samo od sebe. Ipak si ti u toj sveri ekspert, ja samo dajem predloge user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1333
19.2.2012 21:58:05   
Anoniman
Moje dete je počelo da se ljubi! user posted image
Sve je počelo pre koji dan kad se zaleteo, ujeo me za nos i rekao cmwa. user posted image Onda je moja baka izvadila iz ormana maminu lutku iz detinjstva, plastična lutka veličine moje podlaktice, duga smeđe-crvenkasta kosa, plave oke (guste trepavice user posted image ), sa jednom extra kratkom narandžastom haljinicom, i Marko se zakačio za nju, tukao je ako neko pokuša da je uzme i vikao, onda je počeo da je grli i ljubi cele dane. user posted image A jutros, pošto nisam htela da se probudim, poljubio me je. Kao Snežana (iz 7 patuljaka) sam istog časa otvorila oči. user posted image Pokušao je isto sa tatom, ali je tata okrenuo leđa. user posted image

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1334
19.2.2012 22:04:07   
Anoniman
Pošto sam skroz off-irala, evo malo i konkretnog.
Odlučila sam da lagano ispitam dal je neka namirnica problem.
Sutra ću mu uz tikvicu, jagnjetinu i krompir ubaciti malo kelerabe. Ne očekujem promene na nju.
Za koji dan ću cveklu. Pa papriku. Pa pirinač. Pa koliko stignemo do vakcine.

Inače, počela sam s vremena na vreme Marku da perem kosu Lukinim Mustela šamponom. Napokon miriše na bebu! Ja sam sve vreme bila "očajna" što smrdi na emolijentne kreme (meni one smrde), što je mm rekao jednom "Kao neki deda, miriše na pomade"... i evo, sa skoro godinu i po, on povremeno miriše na bebu. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1335
19.2.2012 23:09:08   
Anoniman
EEEEEEEEE, nisam vam rekla. Moje dete je otkrilo da ima trepavice! Sada non stop stoji i čačka trepavice, onda kad uspe da ih uhvati, vuče ih! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1336
19.2.2012 23:58:42   
Yula
Bas je malo srce! Mnogo su zanimljivi cim predju iz one 'krive' faze i postanu svesni sveta oko sebe, a i sebe samih. Do tri meseca, smao da ga gledas dal dise, da se ne polomi i slicno, a posle, vec veliko dete. I ovaj moj je pravi mali dzambas.

Nama sutra 5. dan kupuscica ( prokelja ). Vec dva dana jedemo kupovne kasice od jabuke, jbt al je to prakticno, odmah detetu dam da jeki, a ono, petljam se, kupi, peri, ljusti, kuvaj, melji, hladi, ma idi molim te. sada vidim sto zene radije kupuju nego prave kuci, ali eto... Planiram od sada i cveklu da kupujem gotovu, ima ovde da se kupi BIO vakumirana, samo cu da je posle iseckam i zamrznem.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1337
20.2.2012 8:59:30   
Anoniman
Kupovne kašice su extra zgodne, ali ću ti reći da ja nikada neću sebi oprostiti što Luku nisam hranila na način na koji sada hranim Marka, već kupovnim kašicama. 

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1338
20.2.2012 21:53:48   
Yula
Juce-prekljuce jos smo primetili daLlaki ima dve-tri crvene sitne tackice na bradi i pored ustasca, nesto kao sto je macakina bebica imala. Nisu uopste ispupcene, ni malo. U toku dana kao da su se malo izgubile, ali eto jutros opet, posle dorucka naravno koji je bila kupovana ksica od jabuke, tj.kompotic. E sad, ne znam da li sam to vec spominjala ovde, ali jednom prilikom smo videli na lakijevim ledjima jednu urtiku, da tako kazem, kao onda kada mu se pojavila na obrazu od pirinca, znaci crveni pecatic sa plikcicem unutra, kao mali ujed komarca, slikala sam bas tu na ledjima, ali se malo vidi guza, a izbrisani mi programi za sredjivanje slika, pa ne mogu da je isecem i postavim. Nevazno. Uglavnom, to na ledjima se pojavilo taj dan kada sam mu napravila ksicu od obicnih, prskanih jabuka. Posumnjala sam na njih jer nista drugo nije jeo taj dan novo. I cini mi se, dakle, da njemu smetaju te prskane stvari, ne sve, ali izgleda jabuke, a mozda mu zato i pirinac smeta, mada na onaj integralni je navise odreagovao, a on je bio BIO, jbg. Mozda ovo nije nista, lice mu je inace cisto, nezno, ne moram vise uopste pantenol da mazem. Ali, eto te tackice su bile jutros tu, sada ih nema, ali jedna se povecala. Da, jutros kada se probudio, bila je jedna ista takva veca i na vraticu. Mozda je i zato sto je jutros bljucnuo, u toku jutra mi je popio mleko, spavajuci, i nije podrignuo, pa kada ce probudio, kada je ustao, podrignuo je jako i tada je bljucnuo malo mleka, pa mozda.... A i poslendjih dana mu dajem svasta da stavlja u usta, bas sam prestala da vodim racuna, smatram da dete treba da ojaca i da se navikne na kucne bakterije i prasinu,a ne da bude kao ja, pipnem prstom lice odmah iskoci bubuljica, a sve sam to napravila od silnog ciscenja lica raznim preparatima.

Uglavnom, da ne smaram, vise samu sebe preslisavam nego sto trazim neki savet user posted image

Kako ste vi, sta ima novo narode?

Jao, da, zaboraih da pohvalim moju bebu, uspela sam bez po muke da ga vratim u njegov krevetac u njegovu divnu sobicu! Za pocetak ga malo uspavam na rukama geldajuci njegove omiljene crtace i spotove i onako tek kada svede oci spustim ga u njegov krevetic, on se malo vrti i zaspi. Proslu noc spavao kao top! Stvarno imam mnogo dobru bebu. user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1339
20.2.2012 21:57:24   
Yula
Jao, jeste Tash. Zaista je mnogo lakse kada mogu kupovne, bar eto ujutru da ne moram da jurim i kuvam iz kreveta. Jos ja nisam htela, nego me sveki odavno smara sa tim kupovnim kasicama, voli detetu samo nesto da kupuje ( dobra mi je sveki mnogo ). Ali, svaki put kada sam mu je davala mislila sam se, kako li je to sve spremano...

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1340
20.2.2012 22:00:17   
Anoniman
Ako hoćeš, ja ću ti iseći sliku, šibni mi na FB.

Jeli kelerabu, hlebom olizali tanjir, reakcije nema. user posted image

Od kada Luku više ne kupam sa Markom u Stelatopia uljanoj kupki, Luki se skroz sredila koža. Definitivno ta kupka ne prija zdravoj koži. Eto info ako nekome bude trebala.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1341
20.2.2012 22:48:36   
Anoniman
E žene, ja samo da se pozdravim sa vama user posted image Odoh sutra u Vrnjačku Banju, na 10-ak dana. Pošto muž ne ide, teško da ću išta stići da kuckam sa mob.telefona, treba zabavljati tri dečaka čitav dan.
Osustala sam od Allernove, iz razloga što idemo na put, pami bezveze da isprobavam nešto novo dok smo tamo. Kad se vratimo onda ću je probati. Osip se smirio. Oko usta ga već treći dan mažem Elocomom, i polako se povlači. Vrat mu je miran, telo tu i tamo osuto. Tamo će ručkati samo ono što sam mu davala zadnjih par dana.
Gledam ga danas, podiže se na kolena, dopuzi do muzičke knjige i počne da je lista. Knjiga zasvira, on se raduje user posted image I onda zaključim, dete za svojih 10 meseci nije imalo ni jedan normalan obrok, a razvija se najnormalnije, ništa ne kaska za svojim vršnjacima. Znači nije hrana najbitnija u životu, najvažnija je ljubav i pažnja koju deci dajemo user posted image
Ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1342
20.2.2012 23:15:47   
Yula
user posted image user posted image user posted image user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1343
20.2.2012 23:16:48   
Yula

IZVORNA PORUKA: Tash

Ako hoćeš, ja ću ti iseći sliku, šibni mi na FB.

Jeli kelerabu, hlebom olizali tanjir, reakcije nema. user posted image

Od kada Luku više ne kupam sa Markom u Stelatopia uljanoj kupki, Luki se skroz sredila koža. Definitivno ta kupka ne prija zdravoj koži. Eto info ako nekome bude trebala.

user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1344
21.2.2012 14:40:44   
Anoniman
Zille, ne znam koliko ti je isplativo da naručuješ iz Mađarske veću količinu Allernove, šta ako mu tek ona ne bude prijala. Koliko sam shvatila ženice, pojavila se opet u Srbiji, neko mi reče da je ima u Aksi, valjda onda možeš i da je poručiš kod tebe u apoteci, jeste skuplje, ali jeftinije ti je da uzmeš jednu limenku po višoj ceni, nego 10 limenki po nižoj, ako je probe radi. Razmisli o tome.
Zille, tvoj bebac je dušica draga. user posted image Biće on dobro, samo još malo da poraste. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1345
21.2.2012 16:10:18   
Anoniman
zene user posted image

stvarno ste me odusevile! ja jedva cekam kada ce moja K da radi sve te stvari. user posted image
ona je pocela da radi nesto mogo smesno, ima nedelju dana.. dok se uspavljuje stavi ruku u svoju kosu i onda uvrce rucicom jedan pramen kose. user posted image nisam mogla da verujem, bas sam bila iznenadjena.. radi to nekada i ovako kada se mazi, a kada se uspavljuje obavezno.
danas mi mama rece da je cula da ljudi koji uvrcu tako kosu se navodno plase zivota. user posted image

yula, sto se tih tackica oko usta tice, moja K ih stalno ima. ja vise i ne opbracam paznju. jos kada pocne da gura stasta u usta i da glodje bude joj sve crveno oko usta, kao pecati.. ali to bude neposredno posle toga i povuce se brzo, tako da kontram da se verovatnon izgrebe i od vlage napravi to sebi. inace, i ona je imala malo osipa na vratu jer se malo vise znoji. kada su bili oni minusi preterivali smo sa dogrevanjem, sad ne ukljucujem uopste.
inace, ona se dosta znoji u poslednje vreme i mene to brine. user posted image razumem da je preko dana aktivnija sada i da ne treba da je previse trontam,a li ona se znoji i nocu. npr. zaspi mi u dnevnoj uvece, sinoc je imala bodic sa kratkim rukavima, zekicu puniju i vrecu. plus sam je pokrila cebencetom. kada sam je oko ponoci prenosila vidim da je sva mokra, znaci cak joj je i vreca bila mokra. morala sam sve da joj skinem, i obukla sam joj samo pamucnu pidzmicu, bez bodica ispod. spavala je sa nama, znaci njen pamucni jastuk joj je bio ispod glave, pokrivena jorganom (frotirska posteljina) i cebetom. probudila se sva znojava, a meni i mm je bilo taman, nije nam bilo vruce. jos se cele noci gura pored nas, mozda joj i od nas bude vruce. ja se samo brinem da nije nesto.. stitna zlezda? user posted image

sto se kupovnih kasica tice, mm me sinoc nagovori da otvorimo jednu, cisto da vidimo kako ce joj se dopasti. mljackala je muskantnu tikvu, dopalo joj se.. ali eto, jutros ubacim potriklu u masinu i posle kuvanja je izvadim svu flekavu. nije mi jasno sta stavljaju u te kasice.. isto mi boka rece da je 3x otkuvavala eleninu potriklu kada je umazala kasicom od sargarepe i na kraju je fleka ipak ostala.

mi smo juce krenuli sa jabukom. danas joj je bio drugi dan. nije bas odusevljena, ove jabuke nesto nisu slatke, ali nije bitno, samo da je mi uvedemo, pa je mogu mesati sa necim.
ruckamo junetinu, nema reakcije sa sad..
posle ove jabuke planiram brokoli, palentu, sljivu i piletinu - samo ne znam kojim redosledom. ima li predloga?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1346
21.2.2012 17:38:11   
Anoniman
tash, jedno pitanje... kako tebi ovo izgleda, da nije ekcem? user posted image

pre neki dan joj se pojavilo crveno ispod oka, mada mama kaze da je trljala oko tog dana..sad je manje. namazala sam joj moje mleko i bolje je. a ovo na bradi ima vec neko vreme. ali joj je stalno vlazna brada jer balavi.. samo se brinem da nije ekcem jer ne znam kako izgleda...

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1347
21.2.2012 21:28:45   
Yula
Juhu, cure, evo i mene! Sinoc mm prosuo malo vode po tastaturi i u jendom trenutku je smao prestala da radi, malo jre radila na trenutke i bila sam zamoljena da se udaljim od kompa dok se ista ne osusi user posted image

Tash, jesi li dobila fotku na fb? Ako jesi, kada nadjes vremena iseci je, uvelicaj ona j deo gde je plikcic i objavi molim te, bas me zanima jel imao ko jos to.

Macaki, bas je super sto je super prosla junetina! Vidis da vam sve sada ide super. kako ono bi, jel uopste analiza krvi pokazala neku alergiju ili ne? Ako nije, ja bih probala uskoro jogurtic bas da vidim sta ce biti.

Mi danas nismo probali jogurtic jer nismo sinoc kupili, a jutros nisam stigla, a hocu da ga dam bas ujutru, za svaki slucaj. Jeste da cu mu namazati samo po ustima vrlo malo, ali ipak, sto je sigurno-sigurno. Nego, narode, ovde po radnjama vidjam nekek jogurtice za bebe, vocne, koji ne stoje u friziderima vec po rafovima gde i ostale kasice! Mislim, ne kapiram o cemu se tu radi?! Mozda to i nisu pravi jogurtici, nisam bas citala sta pise, ali jbg, videla sam pakovanje u prolazu i izgleda kao jogurt i to vocni! Bas cu ovih dana kada budem isla do prodavnice to da proverim. Ja sam uzela obicni jogurt, bebeci, bez ikakvih dodataka. Pise da je za bebe od 6+m.

Jao, bas imam neku tremu pred sutra, zbog jogurta. Izvestavacu o svemu.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1348
21.2.2012 21:30:51   
Yula
Mozda gresim, ali meni ovo na bradi deluje kao najobicnija iritacija. Mada, ne vidi se bas najbolje, ali...
Oko oka ne vidim ama bas nista, samo venice na kapku, ali to je sasvim normalno.
P.S. Ima preslate oke!

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1349
21.2.2012 22:38:02   
Anoniman
hvala yula user posted image
ispod oka se vidi jedna crvenkasta linija celom duzinom. e ta linija je bila bas crvena i jos deblja. danas sam joj kapnula malo mog mleka, pa se smanjila. kapnucu ponovo veceras, pa cu bas videti..
a na bradi izgleda cudno.. nepravilnog je oblika, a koza je nekako hrapava na tom mestu. bojim se da nije nesto gljivicno ako ga ima na dva mesta ili ekcem?
mutne su slike jer se ona sve vreme bacala da uhvati fotoaparat dok sam slikala..

sto se jogurta tice, ja nisam ni znala da postoji bebeci jogurt, mislim da ovde i ne psotoji. neka me neko ispravi ako gresim. ali vidim da zene daju deci obican jogurt, koji i mi pijemo. samo je bitno da je od nekog sigurnog proizvodjaca, da ne bude neka nesigurna, privatna mlekara...
drzimo vam palceve sutra da prodje sve super sa jogurticem!! user posted image

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here