Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 17.1.2012 21:15:38
|
|
|
|
Gospodin covek
|
Zasto platiti nesto sto je besplatno? Ah,da, ova 'drzavna' vakcina je otrovna (iako smo je svi mi primili i ostali zivi), a ova druga je fancy i nisi kul ako je ne das svom detetu.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 17.1.2012 21:20:43
|
|
|
|
bratzz
|
Ja sam fensi mama i kupujem vakcinu jer ne zelim da bez potrebe skida temperaturu svom detetu. Ko ne zeli ne mora da kupuje Danas smo primili poslednju dozu, sledeca tek kad podje u skolu, naravno nikakve reakcije nije bilo, ni ne place puno dok je vakcinisu
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 17.1.2012 21:25:30
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: bratzz Ja sam fensi mama i kupujem vakcinu jer ne zelim da bez potrebe skida temperaturu svom detetu. Ko ne zeli ne mora da kupuje Danas smo primili poslednju dozu, sledeca tek kad podje u skolu, naravno nikakve reakcije nije bilo, ni ne place puno dok je vakcinisu Bratzz i ja sam, otišla sam i korak dalje i dala Milošu i Prevenar, Pneumo 23 i Prorix (MMR)
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 17.1.2012 21:37:19
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: mihi IZVORNA PORUKA: bratzz Ja sam fensi mama i kupujem vakcinu jer ne zelim da bez potrebe skida temperaturu svom detetu. Ko ne zeli ne mora da kupuje Danas smo primili poslednju dozu, sledeca tek kad podje u skolu, naravno nikakve reakcije nije bilo, ni ne place puno dok je vakcinisu Bratzz i ja sam, otišla sam i korak dalje i dala Milošu i Prevenar, Pneumo 23 i Prorix (MMR) Za ove vakcine nisam cula a kad je trebala da primi MMR pitala sam ima li neka druga vakcina koja je bolja ali se kupuje rekli su mi da nema, da su mi rekli da postoji opet bi kupila, meni je M zdravlje vaznije od para.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 25.1.2012 16:15:30
|
|
|
|
Malecka074
|
Mi smo primili i trecu dozu Pentaxima i hvala Bogu, nije bilo nikakve reakcije. Cak je i prilikom uboda samo malo se zaplakala. A posle se smejala. A dr kaze da je prosli put bila takva rekacija sto je verovatno L neki virusčić pokupila pa joj imunitet oslabio... A dan pre primanja te druge doze L i jeste povracala. Pa, moguce je...
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 25.1.2012 20:53:08
|
|
|
|
Tea2
|
Bebana je primila MMR 17.01.Doktorka nam je zakazala da Infarix primi 07.02.Malo sam sumnjicava,ali u trenutku kada je zakazivala nisam razmisljala. Mislite li da sme tako mali vremenski razmak izmedju ovih vakcina?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 25.1.2012 20:57:49
|
|
|
|
branki*
|
moguce da je kratak razmak,nama dr uvek gleda da prodje bar mesec dana.pitaj je.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 25.1.2012 22:23:52
|
|
|
|
Malecka074
|
Bolje ti proveri sa doktoricom.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 25.1.2012 22:41:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Bebana je primila MMR 17.01.Doktorka nam je zakazala da Infarix primi 07.02.Malo sam sumnjicava,ali u trenutku kada je zakazivala nisam razmisljala. Mislite li da sme tako mali vremenski razmak izmedju ovih vakcina? Luka je isti dan primio MMR i žuticu.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 31.1.2012 13:11:15
|
|
|
|
Blagoslovena
|
E mi idemo na vakcinu, sa nepuna 3 mjeseca...kod nas u Domu zdravlja je zabranjeno sestrama davati vakcine koje se kupuju u apoteci tj. Pentaxim...tako da ćemo primiti državne i nadati se da neće biti pretjerane reakcije....inače danas nam pedijatar kaže da košta oko 35 Eura...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.2.2012 21:23:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Da li je neko primio Pentaxim u ruku? Luka je sve 4 doze primio u guzu, Marko je prvu dozu primio u guzu, a sada najavljuju ruku.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.2.2012 21:25:53
|
|
|
|
branki*
|
boza je sve 3 doze pentaxima primio u ruku.nisam ni znala da se daje i u guzu.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.2.2012 21:45:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Tash, Marko je sve u ruku primio. Negde daju u butinu, a nisam čula da daju u guzu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.2.2012 21:46:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo sve tri primili u nogice...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.2.2012 21:50:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Super, očigledno se Pentaxim daje gde se stigne. Dobro im u čelo nisu boli! Da, Luka je baš u guzu primio, a i Marko prvu dozu isto.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.2.2012 23:23:58
|
|
|
|
Druid
|
Caos! Mi smo do sada primili dve doze Pentaxima i nama su oba puta dali u guzu
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.2.2012 14:11:08
|
|
|
|
mamamikka
|
moj david primao infranrix i ni jednom nikakve reakcije nije bilo, čak ni plakanja. Uopšte. Stariji sin, Aleksa, samo jednom plakao i to kad je bila nova sestrica u dz. Temperature nikad.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.2.2012 15:56:14
|
|
|
|
Leki 77
|
Zašto izaberete Infanrix a ne Pentaxim? U smislu, da li je dr preporuči? Mislim da je nije bilo kada sam ja starijem sinu davala Pentaksim (kod nas), pa nisam ni imala dilemu, a vidim da su sada svi pedijatri zatrpani Glaxo Smith flajerima?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.2.2012 16:00:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Zar razlika nije samo u proizvođaču? Mi smo kupovali pentaxim jer su nam tako rekli u dz a i više sam slušala o njemu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.2.2012 16:03:00
|
|
|
|
vonavoj
|
mi smo juce primili infanrix,jer nemamo parica za pentaxim,dr nam je rekla da sami odlucimo! boli nas rucica,i juce je kukala,nije je pomerala,danas je vec bolje,ali kada se dodirne place ...temperaturu sinoc nije imala,nadam se da ce tako i proci! stavljamo obloge,jer je mesto gde je dobila crveno
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.2.2012 16:10:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj mi smo juce primili infanrix,jer nemamo parica za pentaxim,dr nam je rekla da sami odlucimo! boli nas rucica,i juce je kukala,nije je pomerala,danas je vec bolje,ali kada se dodirne place ...temperaturu sinoc nije imala,nadam se da ce tako i proci! stavljamo obloge,jer je mesto gde je dobila crveno Zar vi niste primili državnu? Nama je privatni pedijatar preporučila Pentaxim jer je sa njim imala više iskustva. Inače sestrini klinvi su primili Infanrix i kod obojice je prošlo super.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.2.2012 16:29:28
|
|
|
|
vonavoj
|
da,da..drzavnu! lujka,kao da sam je ja dobila! vidis da ne znam ni kako se koja zove! samo sam izletela iz dispanzera!
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.2.2012 16:54:19
|
|
|
|
Leki 77
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Zar razlika nije samo u proizvođaču? Da, Pentaxim je Sanofi Aventis, a Infanrix je GSK. Ali rekoh da nema neke cake-tipa ne sadrže onaj satanizovani Al ili se oni tek sada probijaju na naše tržište pa su zato toliko "bučni". Svi već znate moju paranoju oko vakcina, ja bih se svakako pre odlučila za Sanofi Aventis. GlaxoSmithKline su mi nekako (u mojoj "glavici") povezani sa aferama, što NARAVNO ništa ne znači, nego više naglas razmišljam. A vidim da moju drugaricu forsira pedijatar da da Infanrix pa se zato i pitam.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 14.2.2012 11:40:32
|
|
|
|
noxx
|
Na koliko se prima pentaxim vakcina? Prvi put su nam zakazali posle 40 dana, drugi posle 30
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 14.2.2012 12:07:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: noxx Na koliko se prima pentaxim vakcina? Prvi put su nam zakazali posle 40 dana, drugi posle 30 Nama rekoše da mora da prođe minimum 6 nedelja. Može malo više al ne sme manje...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?