|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
26.1.2012 16:52:16   
Meisje
Imam situaciju...
Uradila sam trakicu,ali prvo nisam mogla svih pet kapi da stavim posto nije htelo da ide pa sam morala malo da pricekam da bih dodala petu. Onda, obe crtice su mi svetle. U uputstvu pise da se rezultat cita tacno posle pet minuta i ne posle,evo kako izgleda posle 5min:
user posted image

A ovo je posle 7min:
user posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 851
27.1.2012 8:35:36   
malenac76
mei pa kolike ti to kapi stavljas user posted image
jel imas jos koji da i danas uradis? ako je danas svjetlija linijica onda je juce to bilo to

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 852
27.1.2012 10:26:23   
Meisje
Mislim da sam stavljala normalne kapi,videcu danas bas cu da pazim...
Tu su negde skoro iste,jedino me buni sto su obe svetle,nije kontrolna jasno jaka,nego obe iste...

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 853
27.1.2012 10:59:28   
nonni
Mei u pravu si, obe su jako svetle, ja bih za svaki slucaj muckala i danas. A i Malenac ti je dala dobar savet ako imas jos neki test uradi danas, moguce je da ovaj nije ispravan zbog kontrolne linije koja je jako slaba.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 854
27.1.2012 11:05:23   
Meisje
Hvala Noni,imam ukupno pet komada! Videcemo danas kakve ce da budu,ja sam juce muckala..

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 855
27.1.2012 12:13:01   
malenac76
najbolje je da muckate ovih dana ti je O sigurnoooo user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 856
27.1.2012 16:12:58   
Gejsha
da li su ove trakice isto što i baby time test?

Direktna veza do poruke: 857
27.1.2012 16:39:57   
Meisje
Malenac muckamo sad odmah!
Evo je danasnja,11dc,T crta je odmah sevnula,a C mi je i dalje svetla...Pocinjem da mislim da trakice nisu kako treba...
user posted image
Znaci sutra O! Samo sto danas nemam belance...

(odgovor članu Gejsha)
Direktna veza do poruke: 858
30.1.2012 21:35:12   
MakiJ
ovo je 15dc bilo ostale nisu bile vidljive
user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 859
12.2.2012 18:35:32   
caja 2
Jedno pitanje ya koliko nastupa ovulacija ako pokaze pozitivan test......i u koliko sati ga najbolje raditi sa prvom jutarnjom ili ne kaduser posted image Evo mene opet sa mojim klomifenkama opet borba sa klomifenom,folikulometrijom.idem na folikluometriju 30 01 2012 bila menstruacija,pocela piti klomifen 5 dan.....10 og dana otisla na prvu folikulometriju na desnom jajniku imam folikula al na lijevom imam vecih i vodecih 10 dc je bio taj vodeci 12mm,danas sam isla 13 dc danas je 18mm.....ima njih jos uz tih 18mm ima i manjih...al eto taj je najveci....pa idem opet u utorak bit ce onda 16 dc.......al sam od doktorice kupila LH test da napravim u ponedeljak za svaki slucaj...DAl cu pogrijesiti ako ga napravim danas a sutra je ponedeljak......

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 860
12.2.2012 18:38:47   
malenac76
caja mozes uraditi jedan danas, jedan sutra cisto poredjenja radi...LHtest se ne radi ujutro nego najbolje izmedju 13 i 16h ..ako radis vise dana najbolje je u isto vrijeme..par sati pije testa unosi manje vode u organizam..kad bude pozitivan ovulacija nastupa za 24 do 36h nakon toga ..sudeci po tvojim folikulima O ti moze biti sutra, a najvjerovatnije prekosutra

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 861
12.2.2012 18:47:46   
caja 2
Malenac hvala ti na odgovoru posto su kod nas te LH trakice problem nema ih za kupiti,danas sam narucila u zagrebu i u Austriji pa odakle prije dodje,a od doktorice sam kupila jednu trakicu i to platila 20 km user posted image user posted image pa ja se bojim ako napravim sad da cu promasiti ..ili da ipak sacekam sutra....

Direktna veza do poruke: 862
12.2.2012 18:49:48   
malenac76
caja a gdje zivis? 20KM jedna trakica!!! e svasta , to je bas previseeee

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 863
12.2.2012 19:05:21   
caja 2
Okolica Banja luke......stvarno nemam razloga lagati....ja sam 50 km od Banja luke tacnije Srbac.i to u Srbcu nema kupiti u apotekama i doktorica koja me pregleda i koja vodi moj slucaj tj folikulometriju 20 km mi je naplatila u subotu.....

Direktna veza do poruke: 864
12.2.2012 19:07:21   
malenac76
pa stvarno je bezobrazna user posted image
cuvam fige da uspiju ciljani odnosi a ako ne sljedeci ciklus dodji u BL i kupi sebi testice ako ne stignu ti naruceni ..

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 865
12.2.2012 19:12:40   
caja 2
Hocu........sad sam angazovala se da mi familija..koji zive u vecim gradovima da mi nadju te LH trakice...jer mi je ovo skupo...a jednokratana upotreba...a mjesecno mi treba najmanje 7 komada i nema sanse da to sve postigne...iznerviram se oko tih stvari i nemoze covjek normalno da zivi bez problema......user posted image

Direktna veza do poruke: 866
12.2.2012 19:14:31   
caja 2
A sad me zigaju jajnici napravila bi sad test al imam jedan i rekla m ije da sutra napravim...bojim se da ce sutra biti kasno.....

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 867
12.2.2012 19:52:20   
malenac76
ako je spermiogram iole  dobar mozete se veceras seksati pa u utorak vece ..tako ces sve pokriti i biti mirnija

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 868
12.2.2012 22:17:22   
World
caja, imas u apoteci prvi maj u BL lh testove, ja sam kupovala, mislim da je oko 20 km nekih 5 testova...
ili jos bolje, naruci preko neta, tako izadju vrlo jeftino, tipa oko pola marke po komadu...

POGLEDAJ LINK

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 869
13.2.2012 9:42:03   
caja 2
http://desmond.imageshack.us/Himg14/scaled.php?server=14&filename=testlgh.jpg&res=medium evo ovako jedino mogi postaviti test neznam drugacije nego ovako,to sad danas napravila i LH TEST mi je pokazao pozitivnoo poslije 5 minuta,obadvije linije su vidljive dobro.............

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 870
13.2.2012 9:45:19   
malenac76
jel testna iste jacine kao kontorlna..mora biti ili ista ili tamnija? ne vidim bas dobro na slici

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 871
13.2.2012 9:45:37   
caja 2
Izvinjavam se sto sam ovako preko linka postavila al neznam drugacije nikako....a ja se nadam da ce te moci vidjeti i ovako...

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 872
13.2.2012 9:48:03   
caja 2
Pa tamo gdje pise slovo C je tamnija za nijansu a tamo gdje pise T je malo slabija nego kontrolna crta......sta da radim saduser posted image user posted image sutra sam narucnea za folikulomteriju 16dc.......

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 873
13.2.2012 9:50:13   
malenac76
jeste li muckali sinoc?
pa nista ides sutra na folikulometriju ...sad ne znamo kakav ti je LH test bio juce ..ne moze se on raditi samo jedan dan ..ako je juce bio pozitivan, a meni se sve cini da jeste.. ovulacija ce biti ili danas ili sutra ..sutra ces sve znati kad odes na folikulometriju

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 874
13.2.2012 9:51:53   
malenac76
mozes li nazvati pa otici danas ?

Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here