|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
30.12.2011 23:05:32   
monini
daco77 ja mislim da je to toooo!!!..samo napred..nadam se da si vredna i da ces u N.God uci user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 801
3.1.2012 11:08:31   
daca77
monini,  srce si...ali, moja T je nesto niskauser posted image

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 802
4.1.2012 1:03:58   
monini
IZVORNA PORUKA: daca77

monini,  srce si...ali, moja T je nesto niskauser posted image

pa kako sad to?! necu user posted image samo danas je niska ili?! ne gubi nadu please..drzim figeuser posted image draga daco77

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 803
4.1.2012 9:21:49   
daca77
user posted image ...danas je blago skocila...izgleda da se uplasilauser posted image

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 804
4.1.2012 11:55:41   
anirez
Meni ove trakice nikad nisu bile jasne, bunilo me sto nekad imaju dve crtice nekad jedna, a u pustvu pise da jedna crtica mora biti tamnija od drugeuser posted image
Apotekarka mi govorila da su bitne samo dvije crtice, kao da nije bitno da li je jedna tamnija ili svjetlija, bitno je da su tu, sad koliko je to tacno...user posted image

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 805
4.1.2012 12:01:04   
daca77
To cu vam ja reci sledece nedelje, vezano za crticeuser posted image

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 806
4.1.2012 12:12:31   
anirez
Dac ne sikiraj se, sve ce biti okuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 807
4.1.2012 12:34:59   
monini

user posted image ...danas je blago skocila...izgleda da se uplasilauser posted image

tooo daco77..ima nade..superiskauser posted image ja razmisljam da kupim Lh trakice, iako se mi spremamo za drugu Vto,ali nikad se nezna..cujem od vas da su malo komplikovane za ocitavanjeuser posted image sta mi je ciniti?!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 808
4.1.2012 12:37:53   
daca77
Plocice su po meni preciznije i lakse za ocitavanje, a ove tracice koje sam ja koristila i nisu nesto. Navijam da postanes user posted image i da nece biti potrebe da ides na VTO

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 809
4.1.2012 12:46:11   
Bela medvedica
Caos monini i ja sam koristila u decembru stapice za O i super su laki za ocitavanje i precizni Ovugnost stapici kod nas u NS su 283 din.Meni trakice nisu odgovarale i bile komplikovane pri ocitavanju, te mi pokazu te ne pokazu tako da sam presla na stapice jesu skupi ali....user posted image do dve crtice borba pa ni ne mislim na novce vise, sve je skupo.

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 810
4.1.2012 13:53:13   
monini
jes vala borba do dve crtice..i sve kosta, naravno!!
fala vam trudilice..i da nam se ovaj nas trud stvarno isplati jednog danauser posted image
daco,javljaj sta se desava..navijamouser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 811
4.1.2012 13:55:26   
monini

Plocice su po meni preciznije i lakse za ocitavanje, a ove tracice koje sam ja koristila i nisu nesto. Navijam da postanes user posted image i da nece biti potrebe da ides na VTO

i ja se potajno nadamuser posted image sanse su male, ali....sve je moguce....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 812
4.1.2012 16:26:49   
anirez
Ja sam isto kupovala taj ovugnost test, radi na istom principu kao i LH trakice

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 813
9.1.2012 17:07:44   
Meisje
Kupila Lh trakice "Predictor",5kom u pakovanju 10eur!!user posted image user posted image user posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 814
9.1.2012 19:44:11   
MakiJ
I moje stigle danasuser posted image
Kad treba poceti sa testiranjem user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 815
9.1.2012 19:56:13   
Bebana17
Ja koristim trakice Ovugnost (kupila sam i baby time, ali su bile falsh tj nisu pokazivale nijednu crticu-mozda je bila neka losa proizvodnja), i sa Ovugnostom sam prezadovoljna.
Ja pocem sa testiranjem kad krene plodna sluz da ide (ne ranije) jer bi ih potrosila dosta. Obicno ih potrosim 3-4 dok ne ustanovim da je doslo do porasta lh.

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 816
9.1.2012 20:01:19   
MakiJ
Meni pise da linija treba da je skroz tamna kada je O, jel tako ili

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 817
9.1.2012 20:03:59   
Alexis79
Trebalo bi da imas kao neku tabelu u kojoj ti pise kad bi trebalo poceti s'obzirom na to koliko ti traje ciklus.
Koliko se secam ako ti ciklus traje 28 dana trebalo bi poceti od 11 dc.I trebalo bi ga raditi narednih 5-7 dana

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 818
9.1.2012 20:05:01   
MakiJ
a ja dobijam na 31 ili 35, 36 dana

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 819
9.1.2012 20:11:10   
Alexis79
Ili da krenes od tamo 16-17 dc ili da malo oslusnes svoje telo pa kad krene sluz da pocnes sa trakicama.
Jesi li radila nekad folikulometriju ili  radila Uz pa da bude bas u vreme ovulacije.
Za prvi ciklus pracenja trebace ti vise trakica ,ako ne znas okvirno kad ti je ovulacija.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 820
9.1.2012 20:32:44   
MakiJ
Nisam nikada, videcu kako ce ici

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 821
9.1.2012 22:24:24   
Meisje
Da,i ja imam tabelu u odnosu na to koliko mi traje ciklus kad da krenem. Meni ciklus traje od 26 do 28 dana tako da cu uzeti ovaj najkraci i po toj tabeli treba da krenem na 10dc! Po grafu bazalne temperature meni su ovulacije od 11dc do 14dc tako da to je to!! Videcemo sta ce lh trakice da kazu!!
I meni pise da bas tamna crta znaci najplodnije dane!

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 822
9.1.2012 22:26:13   
MakiJ
Ja nemam tabelu, ovo sam dobila od LO ali otprilike znam kada bi trebalo
A u koje doba dana je najbolje uraditi?

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 823
9.1.2012 22:30:34   
Meisje
Joj ne znam,mislim da sam ovde negde procitala da ne treba da piskis jedno 3 sata...Javice se Daca ili Noni one su ih koristile dosta...a i treba iscitati ovu temu...

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 824
10.1.2012 7:29:28   
daca77
Drage, najbolje je raditi Lh test u vremenu od 12-18h, 2h pre toga ne uzimati tecnost i jedno 3-4h ne piskiti.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here