Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:11:17
|
|
|
|
Anoniman
|
na vrhu zgrade, lift,more,plaza ( nocu)....
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 11.8.2009 16:11:56
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:13:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Zato sto sam javna licnost IZVORNA PORUKA: gagi Sto si anonimna
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:13:29
|
|
|
|
guppy RR
|
neka bude anoniman ko hoće
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:14:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Zato sto sam javna licnost IZVORNA PORUKA: gagi Sto si anonimna mislis javna -javna, ili na rr javna
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 11.8.2009 16:14:55
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:15:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma javna sam mućak, nego mi se moze
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:17:00
|
|
|
|
Rivana
|
jes da nema veze sa temom al ja sad primetila da sam dobila jos jednu zvezdicu
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:17:13
|
|
|
|
Anoniman
|
E,kad su svi anonimni,evo i ja cu biti Kasnije cu javno odgovoriti na temu
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:17:33
|
|
|
|
eugenija
|
Meni su sva mesta monotona, ali je seks zanimljiv
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:17:46
|
|
|
|
Rivana
|
Ah da zanimljivo mesto pa .....kancelarija
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:18:20
|
|
|
|
Anoniman
|
E nek je sa srecom, ljubim te tri put u obraz, pa jos koju da dobijes IZVORNA PORUKA: Rivana jes da nema veze sa temom al ja sad primetila da sam dobila jos jednu zvezdicu
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:19:10
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn E nek je sa srecom, ljubim te tri put u obraz, pa jos koju da dobijes IZVORNA PORUKA: Rivana jes da nema veze sa temom al ja sad primetila da sam dobila jos jednu zvezdicu Hvala uvek se obradujem zvezdici
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:20:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Zanimljivo mjesto...hm... Havaji E da Eu, ja zapela za Havaje, onaj tvoj je glumio u seriji "Hawaii", vidjeh mu u biografiji sad, pa mozda tebi vise pristaju Havaji nego meni.
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:20:40
|
|
|
|
barbara
|
meni je najzanimljivije,najudobnije,najkomotnije i najopustenije mesto moj krevet!
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:23:32
|
|
|
|
Shishica
|
Pa ima puno.. Napolju nekoliko puta, kod zgrada, u kolima,na kolima.. Na Peskari (nase kupaliste) nocu dok jos nije bilo sredjeno i puno ljudi..kupali se goli i tako..posle videli da preko neki kamperi bili Na jednoj zurci u tudjem kupatilu.. Na faxu (kao vojnik dezurao je sam nocu, svaku cetvrtu noc) u holu, kancelariji gde kafenisu, kancelariji gde je racunovodja ili ko vec.. I kod dekana u kancelariji, na njegovom dvosedu, stolu.. Jadan covek ni ne zna sta se desavalo u njegovim prostorijama .. Ima jos, ali ne mogu da se setim trenutno..
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:25:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa vi ste osveštali cijeli fax IZVORNA PORUKA: Shishica Pa ima puno.. Napolju nekoliko puta, kod zgrada, u kolima,na kolima.. Na Peskari (nase kupaliste) nocu dok jos nije bilo sredjeno i puno ljudi..kupali se goli i tako..posle videli da preko neki kamperi bili Na jednoj zurci u tudjem kupatilu.. Na faxu (kao vojnik dezurao je sam nocu, svaku cetvrtu noc) u holu, kancelariji gde kafenisu, kancelariji gde je racunovodja ili ko vec.. I kod dekana u kancelariji, na njegovom dvosedu, stolu.. Jadan covek ni ne zna sta se desavalo u njegovim prostorijama .. Ima jos, ali ne mogu da se setim trenutno..
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:26:59
|
|
|
|
Brand new mama
|
Na tom faksu se lako pada ??
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:35:58
|
|
|
|
Shishica
|
Pa to nocu, nikog nije bilo.. Sve onako misticno..nismo ni svetlo smeli da palimo da neko od spolja ne vidi Bilo ludo i nezaboravno.. Samo nismo u amfiteatar..to mesto smo omasili..
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:41:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Kraljica si Bez amfiteatra ne priznajem ni jedno drugo mjesto, IZVORNA PORUKA: Shishica Pa to nocu, nikog nije bilo.. Sve onako misticno..nismo ni svetlo smeli da palimo da neko od spolja ne vidi Bilo ludo i nezaboravno.. Samo nismo u amfiteatar..to mesto smo omasili..
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:42:53
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:54:10
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Pa ima puno.. Napolju nekoliko puta, kod zgrada, u kolima,na kolima.. Na Peskari (nase kupaliste) nocu dok jos nije bilo sredjeno i puno ljudi..kupali se goli i tako..posle videli da preko neki kamperi bili Na jednoj zurci u tudjem kupatilu.. Na faxu (kao vojnik dezurao je sam nocu, svaku cetvrtu noc) u holu, kancelariji gde kafenisu, kancelariji gde je racunovodja ili ko vec.. I kod dekana u kancelariji, na njegovom dvosedu, stolu.. Jadan covek ni ne zna sta se desavalo u njegovim prostorijama .. Ima jos, ali ne mogu da se setim trenutno.. Vi osvestali ceo fakultet,
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:54:55
|
|
|
|
Buba76
|
Crvenis?
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 16:56:35
|
|
|
|
marince1
|
Na moru ,na duseku,odvezli se ,alo dalje od obale... Na zurci kod druga, slobodnoj sobi
|
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: