|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vas više u krevetu (grupnjak)
19.12.2010 18:25:20   
anajid
Viking user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 151
19.12.2010 18:46:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: liliana
IZVORNA PORUKA: Rada T.
Fala milom Bogu kad sam ovako jadna zaostala u modernim shvatanjima sveta i vaseljene!

I- ako je to pitanje zaostalosti, e Hvala ti , Bože , što nisam moderna!!! I što sam normalna!!!

I ja zahvaljujem Bogu na ovome!

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 152
   [Obrisana poruka]
19.12.2010 18:53:05   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 153
19.12.2010 18:59:37   
lesica
Gagi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 154
19.12.2010 19:02:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: viking RR

Anajid, sve mi se više sviđaš user posted image
Apsolutno se slažem, i meni je pun kofer malograđanki koje su ispuzale ispod nekog kamena i misle da sve o svemu znaju, prosipaju nam tu neke hrišćanske vrednosti kao da su veći vernici od patrijarha, a prve su da nekom skoče u lice, da se svađaju, etiketiraju druge i da vređaju (sve inače, vrlo hrišćanski). Bolje da pročitaju svoj sopstveni potpis pre nego što se jave da nešto kažu... Aman više, dosta siktanja! Pustite i druge da nešto kažu...

Izvinjavam se na teškim rečima, ali dosta više ispiranja mozga.

IZVORNA PORUKA: anajid

Ljudi ZASTO vam je tako tesko prihvatiti da neko ne deli VASE misljenje!Daj prestanite nazivati ljude bolesnima,licimerima i ostali imenima ako ne misle isto kao VI!user posted image user posted image user posted image

Nema ovo nikakve veze sa Bogom i verom u njega... moral je nešto što ili imaš ili nemaš... nisam nikome rekla da ćuti, nisam nikome stavila šaku preko usta!
Moj potpis je moja stvar i stoji tu sa razlogom i šta misliš da li ga više ti pročitaš u toku jednog dana ili ja?

Tebi je dosta malograđanki pa i meni je dosta šatro savremenih i modernih mama koje misle da sve ono što su njihove babe i prababe i mame radile, nevalja i da su izmislile partnerske odnose i roditeljstvo.

Ni ja ne volim sva načela i odlike Balkana ali ima nekih stvari na koje sam vrlo ponosna.

Ne želim nikome da ispiram mozak ali ako ti možeš da budeš za.... pusti mene da budem protiv.... hvala!

< Poruku je uredio Rada T. -- 19.12.2010 19:04:40 >

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 155
19.12.2010 19:03:33   
jelena038
IZVORNA PORUKA: gagi

Zene hajde vise shvatite da smo razlicitih karaktera i osobina.Ja ako sam luda i ne znam sta vise ,nikada nisam nikoga vrijedala sto nije isti kao ja.Hvala Bogu pa nismo svi isti.Ja radim oduvjek ono sto volim a da li ce neko da mi kaze da je to ludo ili bolesno to me uopste ne zanima.Samo je vazno da je meni bilo dobrouser posted image
ma iskreno, sta me briga da l ce i kad ce neko da shvati da su ljudi razliciti! po meni, to je nesto sto naucis cim shvatis da je jedan roditelj musko, a drugi zensko. ako neko pored svih, tako ociglednih razlika medju ljudima, treba obuku i predavanje o toleranciji, znas sto ces mu pomoci i ti, i bilo ko. te osobe koje svet dele na - ljude kao ja i - ljude meni strane, citav zivot ce raditi samo to - meriti sebe i druge. i kad budu umirale, i tad ce da racunaju koliko je njih umrlo, a koliko ostalo zivo. meni se od toga povraca, nemam nikakvu zelju da takve ljude menjam.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 156
19.12.2010 19:10:37   
indy_25
Meni ne smeta sto je neko protiv to je sasvim normalno najvise mi je zasmetalo sto se prokomentarisalo to kao bolest. Ipak bi trebalo malo da se biraju rijeci kad hoce nesto da se kaze pa makar i protivno bilo. Ni meni se nekad nisu svidjali stavovi  i misljenja  nekih forumasica al nijednu nisam nikad uvrijedila tako.  Ili ne prokomentarisem ili kazem svoje misljenje ali na neki normalan nacin.

Mozda sam ja previse srcano shvatila mozda nisam trebala nista ni napisati da mi smeta.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 157
19.12.2010 19:12:47   
Anoniman
Vas je problem oduvek bio sto morate da odgovorite na tudje misljenje... Ja sam citirala stvari koje smatram da su po meni ok, vi ste pricale sta vama odgovara i kraj!
Poenta price je da jednostavno ne morate da odgovorite na svaki post koji se vama ne svidja! 

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 19.12.2010 19:13:47 >

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 158
19.12.2010 19:16:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: indy_25

Meni ne smeta sto je neko protiv to je sasvim normalno najvise mi je zasmetalo sto se prokomentarisalo to kao bolest. Ipak bi trebalo malo da se biraju rijeci kad hoce nesto da se kaze pa makar i protivno bilo. Ni meni se nekad nisu svidjali stavovi  i misljenja  nekih forumasica al nijednu nisam nikad uvrijedila tako.  Ili ne prokomentarisem ili kazem svoje misljenje ali na neki normalan nacin.

Mozda sam ja previse srcano shvatila mozda nisam trebala nista ni napisati da mi smeta.

Svi smo pisali ono što smo mislili u datom momentu... ti i ja smo se danas dobro izprozivale...jbg mora tako valjda

Bar mi nije dosadno, pokrenula si mi ganglije da malo razmislim i pretamburam svoje misli... pa i ako se ne slažemo oko ovoga bar imamo razloge za to i svoja mišljenja.

Za mene je hrabrost i stati i izjaviti i stati i usprotiviti se... šta ću kad nisam od onih koje ćute.

I da... ne ličim na patrijarha i ne nosim mantiju... psujem kao kočijaš i boli me guza od analnog sexa!!! (ovo sam sad ozbiljno napisala) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 159
   [Obrisana poruka]
19.12.2010 19:18:47   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 160
19.12.2010 19:20:36   
Anoniman

I da... ne ličim na patrijarha i ne nosim mantiju... psujem kao kočijaš i boli me guza od analnog sexa!!! (ovo sam sad ozbiljno napisala)

Imas temu analni seks.Svaka tebi cas_t ali mene to u zadnje vrijeme jako boli ,tako da sam odustalauser posted image

A šta da radim kad me je tako lepo zamoliouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Rada T. -- 19.12.2010 19:22:11 >

Direktna veza do poruke: 161
   [Obrisana poruka]
19.12.2010 19:23:07   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 162
19.12.2010 19:23:27   
jelena038
IZVORNA PORUKA: indy_25

Trebala si da napises da ti smeta, jer to nije bolest. Pitanje je bilo sta mislimo o tome, imamo prava da razmisljamo o sexu i sa vanzemaljcima, ako hocemo. Masta moze svasta.

Razumem da neko o tome ima najcrnje moguce misljenje, ali sta ce onda ovde, da nama koje na tu temu imamo nesto da kazemo, drobi kako smo bolesne. E taj deo ne kontam, stvarno.

Ni ja ne idem na teme "Kupila sam" i "Kuvala sam". Na sta bi licilo da odem tamo i napisem sta zaista mislim da bih postala kada bih imala potrebu da pisem o tome sta sam kuvala i kupila?

Nisi pogresila ni u cemu. Bar si nesto napisala. Ima ljudi koji samo dodju da potpale vatru. A i, iskreno, uvek su mi sumnjivi ti sto na sav glas uvek vicu "JA? NIKAD?"

Rado, ne mislim na tebe, ti obecavas, pocela si da se preispitujes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 163
19.12.2010 19:26:08   
LillyT
Orgije, pederastija i još raznorazne stvari u sexu postoje od kada je sveta i veka, ali da ne idemo preko Grka, Rimljana, Francuza, možemo samo pogledati šta je bilo tamo sedamdesetih godina prošlog veka. Kojekave droge, orgije, ludila, sexualna sloboda... Nije to ništa moderno i trenutna izmišljotina, to su stvari koje su se dešavale i dešavaće se. Ok je ako se nekome ne sviđa, ne mora to da upražnjava, ali trojke su starije od svih nas ovde prisutnih. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 164
19.12.2010 19:34:47   
minavb
IZVORNA PORUKA: LillyT

Orgije, pederastija i još raznorazne stvari u sexu postoje od kada je sveta i veka, ali da ne idemo preko Grka, Rimljana, Francuza, možemo samo pogledati šta je bilo tamo sedamdesetih godina prošlog veka. Kojekave droge, orgije, ludila, sexualna sloboda... Nije to ništa moderno i trenutna izmišljotina, to su stvari koje su se dešavale i dešavaće se. Ok je ako se nekome ne sviđa, ne mora to da upražnjava, ali trojke su starije od svih nas ovde prisutnih. 

Aman zeno, sad bas htedoh nesto slicno da napisemuser posted image

Mora li sve da preraste u raspravu? Ili ste probale ili niste, ili volite ili ne, ne vidim sta tu ima da se raspravlja.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 165
19.12.2010 19:42:42   
LillyT
Baš tako! Nije bilo ovde u pitanju nešto oko čega se svi slažemo (tipa silovanja, ubistva i sl.), nego sex!!!
Moja drugarica nikada, ali baš nikada, nije htela trojku. Nju to ne zanima, ali je zato za orgiju. Pa šta, normalna je i čitava, kao i ja. Ja bih da se sexam sa vilenjacima i vampirima (to mi je želja)

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 166
   [Obrisana poruka]
19.12.2010 19:44:58   
Brisani korisnik

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 167
19.12.2010 19:52:24   
minavb
IZVORNA PORUKA: LillyT
Ja bih da se sexam sa vilenjacima i vampirima (to mi je želja)

user posted image user posted image user posted image

Ja bih sa Penelope Kruz i Havijerom Bardemom, u isto vreme.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 168
19.12.2010 21:01:24   
Shishica
user posted image user posted image user posted image
Prvo ja nacela temu i nastade haos..
Nije mi jasno sto je napadnuta Rada, a ne liliana kad je vec neko napadnut..ili ja na primer.. posto smo mi prve rekle da je NAMA to bolesno.. ali NAMA!

To je kao kad bi ja rekla da je ono teget, a neko kaze ne nego je crno! I sad ja popizdim jer ne vidim to tako...

Definitivno smo lude do bola user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 169
19.12.2010 21:03:15   
Shishica

Ne bi ja vise a ne hvala.Drugi put kada me bude zamolio za to fino cu da ga pitam Moze ali prvo ja tebi vibrator stavim u guzu pa ces da vidis kako boli ,pa me onda upitajuser posted image

user posted image user posted image To sam i ja rekla MM user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

Direktna veza do poruke: 170
19.12.2010 21:04:39   
dijana1*
Gagi i Mina vas dve ste probale, kakvo je iskustvo? Da li vam se svidelo? Da li bi volele opet da probate? i Da li ste ikada ispricale svom suprugu iskustvo i ako jeste kako je reagovao?
Ne nudim se user posted image samo me zanima user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 171
19.12.2010 22:32:12   
minavb
IZVORNA PORUKA: dijana1

Gagi i Mina vas dve ste probale, kakvo je iskustvo? Da li vam se svidelo? Da li bi volele opet da probate? i Da li ste ikada ispricale svom suprugu iskustvo i ako jeste kako je reagovao?

Ne bih da detaljisem, ali izmedju ostalog, posebnu draz daje to sto radis upravo ono o cemu mnogi mastaju i sto vecina ne radi. Svidelo mi se ali ne bih ponovo jer mi je sada dovoljan samo mm i sve sto sa njim radim je meni savrseno. Mm zna za moja iskustva od ranije, nije preterano odusevljen ali mu  ne smeta.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 172
19.12.2010 22:51:41   
dijana1*
Mina svaka cast, ipak treba biti hrabar da se uradi tako nesto a  tek priznati user posted image user posted image user posted image
Mislim da je teze reci sta si uradio nego uraditi.
Eto sta zene rade a ja kada sam se smuvala sa mm meni "drugarica" koja je tada spavala sa dva momka rekla da sam ja kurva, a ja jadna user posted image se tada samo poljubila. A zamisli da sam uradila nesto kao ti pa mene bi ubili user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 173
19.12.2010 23:07:56   
minavb
Ne mislim da je bas tako velika stvar uraditi "to" a jos manje "priznati". Po meni je najnormalnije da svako u zivotu istrazuje svoju seksualnost na ovaj ili onaj nacin. Neko proba sex sa vise ljudi, neko sa osobom istog pola, neko anal, neko igracke i latex...sasvim normalno i uobicajeno, nema tu niceg bolesnog. Meni je npr anal nesto najodvratnije sto nekome moze pasti na pamet, ali ljude koji to vole ne smatram bolesnima.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 174
19.12.2010 23:13:48   
snješka
IZVORNA PORUKA: minavb

Ne mislim da je bas tako velika stvar uraditi "to" a jos manje "priznati". Po meni je najnormalnije da svako u zivotu istrazuje svoju seksualnost na ovaj ili onaj nacin. Neko proba sex sa vise ljudi, neko sa osobom istog pola, neko anal, neko igracke i latex...sasvim normalno i uobicajeno, nema tu niceg bolesnog. Meni je npr anal nesto najodvratnije sto nekome moze pasti na pamet, ali ljude koji to vole ne smatram bolesnima.

Smajli koji se klanja!!! user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here