|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vas više u krevetu (grupnjak)
19.12.2010 23:14:24   
dijana1*
Mislim da sam danas vec napisala da stvarno nemam nista protiv ako to neko zeli, ali nikada mi nije palo na pamet da uradim bilo sta slicno, niti me privlaci. Naravno svi smo razliciti. Samo me nerviraju pederi user posted image
Ne volim razmisljanja kao sto su od moje "drugarice" tipa ja mogu i smem sve a drugi ne, ja sam svetica a druge su kurvetine ..........
A za anal, nikada user posted image
Sve ima svoje mesto user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 176
19.12.2010 23:15:50   
Nensi*
Ja sam vise za opciju jedan na jedan user posted image
Ali naravno,ne osudjujem one koji to vole,svi smo mi drugaciji i volimo razlicite stvari...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 177
19.12.2010 23:30:01   
anuksunamun
zivi bili i veliki porasli,za sta god da ko odluci...sami snosimo posledice za ono sto cinimo ,pa tako i za izbor ostvarenja svoje sexualnosti..ovde bih se deklarisala kao zaostala ,citajuci temu....ali avaj...besmisao zivota tera ljude u ambis probavanja kojekakvih budalastina....u potrazi za smislom svasta nam se ispreci....kada bi vise cenili sve ono sto jeste oko nas i ,ono sto jesmo,kao i ono sto nam je dato,ne bi bilo ovakvih tema...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 178
20.12.2010 13:01:56   
snješka
Treba znati shvatiti, a ne samo kritikovati!

< Poruku je uredio snješka -- 20.12.2010 13:02:56 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 179
20.12.2010 13:02:39   
snješka
Treba znati shvatiti, a ne samo kritikovati!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Direktna veza do poruke: 180
20.12.2010 13:07:25   
Brand new mama
I nas je vise ...ponovo mi se klinac uvukao u krevetuser posted image Kad dobijemo i drugo,mislim da ce mi se muz seliti iz kreveta.
A sto se igrica tice,taj dio mi je suvise zbunjujuc...ne znam sta bih radila da se recimo mm zablentavi sa tamo nekim tipom user posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 181
20.12.2010 13:39:03   
liliana
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

zivi bili i veliki porasli,za sta god da ko odluci...sami snosimo posledice za ono sto cinimo ,pa tako i za izbor ostvarenja svoje sexualnosti..ovde bih se deklarisala kao zaostala ,citajuci temu....ali avaj...besmisao zivota tera ljude u ambis probavanja kojekakvih budalastina....u potrazi za smislom svasta nam se ispreci....kada bi vise cenili sve ono sto jeste oko nas i ,ono sto jesmo,kao i ono sto nam je dato,ne bi bilo ovakvih tema...

Kada sam na nekoj od prethodnih strana napisala da je meni to bolesno, mislila sam MENI, a nisam mislila da mi je bolesno to što neko to želi ili što je neka tamo napisala da želi da bude sa 2 super tipa, pa se našla prozvana mojim komentarom.
Neka sam ja malograđanka i zaostala, neka tako i ostane... Svaki krevet u kome su više od 2 odrasle osobe i u kome su istopolne osobe , ZA MENE nije krevet, več ........
Elem, Srpska pravoslavna Crkva ima 10 božjih zapovesti, od kojih jedna glasi: NE čini preljubu.
Takođe, Bog je stvorio muškarca i ženu, a ne 2 muškarca, ne dve žene, ne 2 muškarca i 1-nu ženu, ne 2 žene i 1-og muškarca...

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 182
20.12.2010 13:43:12   
Sanjica26 RR
user posted image user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 183
20.12.2010 13:48:49   
indy_25
Kao prvi Liliana ja nisam neka tamo ja imam svoj nick tako da si mogla slobodno da ga napises. I tebi je zasmetalo sto je Barbarica napisala da ne voli vidjeti stariju zenu sa bebom ( nemoj da pomislis da meni smeta meni je bas drago kad vidim da neko ima bebu pa taman da ima 60 g nego sam ti samo navela primjer) pa je tako i meni ovo sto si ti napisala.

Kao drugo vjerujem u Boga ali nisam bas neka vjernica da sve postujem u vjeri i to me uopste ne zanima sta je Bog stvorio a sta nije vazno je da imam dusu cistu i da ne mislim nikome zlo.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 184
20.12.2010 13:53:48   
snješka
To uopšte nije pitanje morala.
I Bog je stvorio homoseksualne životinje, a kod njih ne možemo pričati o moralu. To je bolest. Drugo je što je to postalo pomodarstvo, pa su gej i oni koji to stvarno nisu. Ali to nema veze sa cijelom pričom, samo navodim primjer za ove koje se pozivaju na Boga.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 185
20.12.2010 13:57:13   
Vučko.ba.
Bog nešto nikako ne spada u ovu temu

imamo temu "Da li verujete u Boga"

divi mene Tita mi postala sam gora od svih moderatora user posted image user posted image user posted image  samo mi još Guppy nije ključ za zaključavanje dodijelila user posted image user posted image user posted image

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 186
20.12.2010 13:58:42   
snješka
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Bog nešto nikako ne spada u ovu temu

imamo temu "Da li verujete u Boga"

divi mene Tita mi postala sam gora od svih moderatora user posted image user posted image user posted image  samo mi još Guppy nije ključ za zaključavanje dodijelila user posted image user posted image user posted image

Ama baš nikako. To i ja kažem.user posted image

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 187
20.12.2010 13:59:53   
liliana

1. Ja nemam nameru da se sa bilo  kim prepirem i raspravljam. Jednostavno, nije moj stil.

2. Jako je ružno porediti orgije, sa Kassnim materinstvom, jer su orgije stvar izbora, a nemanje potomstva nikako nije , u večini slučajeva, stvar izbora.

3. Pa, mislim da i mi zaostali malograđani koji ne orgijamo imamo čistu dušu i ne želimo nikome zlo.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 188
20.12.2010 14:00:45   
minavb
IZVORNA PORUKA: liliana

Elem, Srpska pravoslavna Crkva ima 10 božjih zapovesti, od kojih jedna glasi: NE čini preljubu.
Takođe, Bog je stvorio muškarca i ženu, a ne 2 muškarca, ne dve žene, ne 2 muškarca i 1-nu ženu, ne 2 žene i 1-og muškarca...

Jeste i onda Pahomije nekaznjeno pipka decake.user posted image  
Ovo je razgovor za jednu sasvim drugu temu- za tebe je neko ko voli da eksperimentise u sexu bolesatan, za mene je neko ko veruje da je bog stvorio coveka, zenu, floru i faunu...ma necu ni da kazem.
Ne bih dalje o ovome posto se tu moze polemisati i raspredati danima, i na tu temu se ljudi prosto ne razumeju

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 189
20.12.2010 14:02:13   
Jeca*

user posted image

dodeljujem ti pocasni moderatorski orden user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 190
20.12.2010 14:02:49   
indy_25
Liliana nisi me nikako shvatila nisam poredila uopste kako ti kazes orgije sa kasnim materinstvom. Nego sam poredila to sto je tebi zasmetalo necije misljenje pa kakvo takvo a i meni tvoje.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 191
20.12.2010 14:03:04   
Vučko.ba.
Halo ženetine hajmo mi u grupnjak u kokica kafe user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 192
20.12.2010 14:04:09   
Jeca*
a što se uopste uvek raspravlja?
volite, ne volite, hocete/necete, niste/jeste...ako hocete izjasnite se pa idemo dalje!

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 193
20.12.2010 14:05:27   
Vučko.ba.
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

user posted image

dodeljujem ti pocasni moderatorski orden user posted image

šo je lijep user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 194
20.12.2010 14:06:41   
snješka

a što se uopste uvek raspravlja?
volite, ne volite, hocete/necete, niste/jeste...ako hocete izjasnite se pa idemo dalje!

Ma Jeco, ja gore i napisah da treba znati shvatiti, a ne samo kritikovati. Aman ljudi, pa nismo svi isti, na šta bi to ličilo da jesmo. Moramo shvatiti da postoje razlike među ljudima i biti fleksibilniji prema istim.

< Poruku je uredio snješka -- 20.12.2010 14:07:06 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 195
20.12.2010 14:14:51   
Iwana87
izjasnjavam se ,mogla bih da zamislim jos jednu zenu u krevetu,muskarca nikako,i mm isto,nisam bisexualna ali me dva muskarca i ja podsecaju na nesto ovratno,a jos jedna zena na ispunjavanje nekih fantazija..Inace nemam takvo iskustvo sem sto sam se "poljubila"sa cimerkom iz ciste radoznalosti i ludosti.Malo previse vredjanja u ovoj temi koje uopste nije bilo potrebno.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 196
20.12.2010 14:14:54   
Jeca*
Ma meni samo nije jasno jedno. Ok, ako jeste, to ste uradili iz licnih pobuda, zelja..ko zna kojih razloga i prosto, cemu zelja da sad o tome pisete po nekom tamo forumu...ali hajde i da napisete, nego cemu zelja da sad o tome raspravljate sa nekim ko je protiv toga? Ona divna narodna kaze: koliko dupeta toliko stavova user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 197
20.12.2010 14:19:44   
liliana

Ma meni samo nije jasno jedno. Ok, ako jeste, to ste uradili iz licnih pobuda, zelja..ko zna kojih razloga i prosto, cemu zelja da sad o tome pisete po nekom tamo forumu...ali hajde i da napisete, nego cemu zelja da sad o tome raspravljate sa nekim ko je protiv toga? Ona divna narodna kaze: koliko dupeta toliko stavova user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 198
20.12.2010 14:21:33   
Jeca*
i da dodam, vi sto ste protiv, nemojte se stalno vracati u ovu temu. Napisite da ste protiv i kraj price.
meni ste, svi zajedno, ubili zelju i da se izjasnim da li sam za ili protiv, jer ste se toliko prepucavale oko toga da mi je izgubilo svaki smisao da odgovorim na temu
toliko user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 199
20.12.2010 14:54:50   
caca81
Ja iskreno da kažem da nisam nikad imala ovakvu fantaziju...ne mogu da zamislim da imam sex sa drugim muškarcem, a kamoli sa dvojicom u isto vreme i da je jedan od njih mm.user posted image
Sa druge strane ne osuđujem takve osobe, jer sam ja dosta aseksualna. Sa mm mogu da probam nešto novo, ali uglavnom volim isprobane poze.user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here