jelena038
|
za mene je najvrednije u odnosu izmedju mm i mene to sto nema frku da mi kaze sve svoje fantazije, sto nemam frku da mu kazem koliko mi fali do orgazma i sto nemamo potrebu da glumimo ni svece, ni zadovoljstvo, kao mnogi ljudi oko nas. poznajem sijaset zena koje posle godina i godina braka glume orgazam, jer ih je sramota da priznaju, boje se osude, strah ih je da ce ih prozvati frigidnim i naci neku koja "bolje oseca". Naslusala sam se tih gluposti kroz zivot, mnogo i iskreno, ne cudi me sto su te zene isfrustrirane do te mere da nesigurnost u sebe i nezadovoljstvo u braku vremenom pretvaraju u paranoju, bolesnu ljubomoru i sve ostalo sto uz to ide, nego me cudi da nijedna nema m..da da prekine odnos na pola i kaze: e vidis, majmune, ovako to izgleda, kad neces da se potrudis i radi malo tudjeg zadovoljstva! ja sam od onih kojima treba malo vise do orgazma. vise trazim, ali vise i dajem. birao si skup sex, izvoli, zaradi ga. kad bi svaka zena naucila da se za svoje pravo bori - ne floskulama, inatom i jezikom, nego pamecu, iskrenim postavljanjem pitanja i pronalazenjem iskrenih odgovora i korena problema, ljubavlju i svim onim sto zivotinjski sebicno cuvaju samo za svoju decu i ni za koga vise, ovaj svet ne bi bio onakav kakav je. ponekad se stidim svog roda. iskreno. jako sam verovala u zene, a one, pokazalo se, uprkos tome sto su muskarci oberucke prihvatali sve novo, probavali i odvajali dobro od lose, cinili izbore i odlucivali o zivotu i svetu, zene su se svadjale i zavirivale jedna drugoj pod tepih i u serpu. jadno. jadno je sto to zovu tradicijom. jadno je sto niko vise ne slusa, svi samo pricaju i teraju svoje. i svadjaju se i mrze, a nemaju ama bas nista od toga. bezze. sve morate da pokvarite.