Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.3.2011 8:15:19
|
|
|
|
majkica
|
Drage moje evo i mojih simptoma: - gorusica koja se javila 7dana po ovulaciji, - negde bas kad sam trebala dobiti pojavila se jedna braon tacka na gacicama i posle toga nista, - stomak je boluckao kao da cu dobiti, -l ice mi se osulo nekim potkoznim bubuljicama, - grudi bolne(inace me nikada ne bole) To bi bilo to za sad.....
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.3.2011 9:18:37
|
|
|
|
vonavoj
|
isto majkice,samo sto ja nisam imala gorusicu,nego bol u zeludcu!! i jos uvek imam osecaj kao da cu dobiti!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.3.2011 10:09:05
|
|
|
|
sonyasha
|
E ženske, da dodam još nešto što sam zaboravila - nisam imala nikakvu želju za seksom od O nadalje, ali nikad gore ne da neću nego ne mogu, jednostavno nema pomoći, a sada (19dpo) se vraća i to je suprotna krajnost , sve mi se čini da će mm da nagrabusi
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.3.2011 10:11:11
|
|
|
|
slavica.
|
Zene moje,a sta mislite kolike su sanse da se taj bol u zeludcu javi svega 2-3 dana posle oplodjavanja? Ja sam nesto mislila da je to nemoguce,pa nisam tome pridavala puno paznje,a sad se sve nesto mislim... Jer ja sam dva tri dana posle O koju sam izracunala pocela da se mucim sa zeludcem... I to jos uvek traje,malo mi je bolje,ali nije to jos uvek to. A mi kasni.... Ako ne dobijem jos 2-3 dana,idem po testic
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.3.2011 10:12:02
|
|
|
|
slavica.
|
Sonya koliko dana posle O ti je test bio pozitivan?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.3.2011 10:16:41
|
|
|
|
sonyasha
|
Slavice, 13dpo tj. 27dc, a meni su ciklusi na 27,28 dana. Ajde Slavice, navijam da nam se priključiš u prvom tromesečju
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.3.2011 10:22:31
|
|
|
|
slavica.
|
Ja se nadam obecala sam sebi da cu biti strpljiva jos koji dan! Danas mi je 29 dc,a posle one biohemijske prosli put,a tada sam prestala da pijem i Cyclo proginovu,cini mi se da mi se ciklus ustalio na 26 dana. E sad,ja nesto mislim da smo mi smuckali dvanaestog dana ciklusa , sto znaci da je danas ako je tako negde 17. dan posle....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.3.2011 11:57:04
|
|
|
|
Ognjenka
|
Zdravo svima! Imam jedno pitanje. Postavila sam ga juce na delu foruma vezanom za folnu, pa su me uputili ovde. Posto smo dragi i ja resili da se trudimo za , pocela sam da pijem folnu (folna400) i da uzimam vitamin E (onaj sto se gricka). Poslednjih par dana mi je blago muka, prestane tek kad pojedem nesto, ali malo i to na svaka 2-3 sata. Uz to imam i blage vrtoglavice, ili slabost, nesto kad kad imas blagu upalu misica. Da li to moze biti od folne ili sam mozda ? Citam sve ove vase postove o simptomima, pa da dodam da ocekujem da NEdobijem 21. 03. Do pre nekoliko dana sam imala bolne grudi, kao PMS ali od juce je i to prestalo, samo kao da su malo osetljive. Inace nista od svih navedenih simptoma koje vi devojke pominjete, osim sekreta koji je providan, bez mirisa i ima ga onako...malo vise. Sta mislite? Jel' imao neko ovakve simptome?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.3.2011 13:08:35
|
|
|
|
sansa
|
ognjenka ja sam imala slicne simptome ..sacekaj jos koji dan pa onda radi testic ;-))) drizim fige da su
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.3.2011 13:21:45
|
|
|
|
Ognjenka
|
Hvala Sansa, na odgovoru! Bas sad sam citala o simptomima i primetila tvoje postove. Hvala na lepim zeljama, ja tebi zelim laku trudnocu i lepo i zdravo bebce!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.3.2011 9:08:46
|
|
|
|
Merimica
|
Dobro jutro i ovde! Pošto sam ja jutros ugledala svoje želim da vam napišem moje simptome: - strašno mi se spavalo, kada dođem s posla kući, jedva izdržim da ručam i momentalno zaležem - gorušica posle svakog obroka - stalno sam žedna - imam, ove Verolinine čuvene tubakle i osetljive bradavice - s vremena na vreme me uhvati neka čudna mučnina i kad nešto pojedem prođe - na dan očekivane imala sam bolove baš kao da ću dobiti, a i dalje imam neke čudne grševe u stomaku koji me drše kratko pa popuste - o da metalni ukus u ustima. to bi za sada bilo to, sa novim simptomima blagovremeno ću vas obaveštavati
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.3.2011 9:11:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Merimica Dobro jutro i ovde! Pošto sam ja jutros ugledala svoje želim da vam napišem moje simptome: - strašno mi se spavalo, kada dođem s posla kući, jedva izdržim da ručam i momentalno zaležem - gorušica posle svakog obroka - stalno sam žedna - imam, ove Verolinine čuvene tubakle i osetljive bradavice - s vremena na vreme me uhvati neka čudna mučnina i kad nešto pojedem prođe - na dan očekivane imala sam bolove baš kao da ću dobiti, a i dalje imam neke čudne grševe u stomaku koji me drše kratko pa popuste - o da metalni ukus u ustima. to bi za sada bilo to, sa novim simptomima blagovremeno ću vas obaveštavati Montgomeri i ja smo se proslavili Nek ti je sa srecom draga
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.3.2011 9:12:46
|
|
|
|
Merimica
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: Merimica Dobro jutro i ovde! Pošto sam ja jutros ugledala svoje želim da vam napišem moje simptome: - strašno mi se spavalo, kada dođem s posla kući, jedva izdržim da ručam i momentalno zaležem - gorušica posle svakog obroka - stalno sam žedna - imam, ove Verolinine čuvene tubakle i osetljive bradavice - s vremena na vreme me uhvati neka čudna mučnina i kad nešto pojedem prođe - na dan očekivane imala sam bolove baš kao da ću dobiti, a i dalje imam neke čudne grševe u stomaku koji me drše kratko pa popuste - o da metalni ukus u ustima. to bi za sada bilo to, sa novim simptomima blagovremeno ću vas obaveštavati Montgomeri i ja smo se proslavili Nek ti je sa srecom draga je l se sećaš kada sam ja pre nekih 10 dana rekla da se to zovu bartolijevi tubakli?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.3.2011 9:19:02
|
|
|
|
sonyasha
|
Ja se sećam, mlogo sam se smejala IZVORNA PORUKA: Merimica je l se sećaš kada sam ja pre nekih 10 dana rekla da se to zovu bartolijevi tubakli?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.3.2011 9:25:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sonyasha Ja se sećam, mlogo sam se smejala IZVORNA PORUKA: Merimica je l se sećaš kada sam ja pre nekih 10 dana rekla da se to zovu bartolijevi tubakli? Secam se...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.3.2011 21:40:45
|
|
|
|
tvigy
|
ognjenka-mislim da tvoji simptomi ukazuju na !!!uradi test!zelim ti od srca da povecas brojno stanje trudnica u martu!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.3.2011 21:45:04
|
|
|
|
majared
|
Radi lakšeg snalaženja preimenovaćemo Montgomerijeve tubakle u Verolino tubakle
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.3.2011 20:34:33
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: Merimica smileys/modricrtici.gif[/image] želim da vam napišem moje simptome: - strašno mi se spavalo, kada dođem s posla kući, jedva izdržim da ručam i momentalno zaležem - gorušica posle svakog obroka - stalno sam žedna - imam, ove Verolinine čuvene tubakle i oset_ljive bradavice - s vremena na vreme me uhvati neka čudna mučnina i kad nešto pojedem prođe - na dan očekivane imala sam bolove baš kao da ću dobiti, a i dalje imam neke čudne grševe u stomaku koji me drše kratko pa popuste - o da metalni ukus u ustima. Od srca cestitaaaam!!! Zelim ti laku trudnocu :) Kad citam tebe, ista sam vec nekoliko poslednjih dana, sad mi je 27 dan ciklusa i nadam se da ce ti isti simptomi donijeti i nama
< Poruku je uredio little_one -- 20.3.2011 20:35:57 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 21.3.2011 9:39:26
|
|
|
|
Ognjenka
|
Hvala Tvigi! Mislila sam da je danas dan kad treba da NEdobijem, ali sam se preracunala (28 dana u februaru me uvek zbuni) tako da je to u stvari 23.03. Inace, sad,pored svih onih simptoma imam i povisenu temperaturu. Vec skoro nedelju dana imam neki osecaj koji se moze nazvati "vruce mi je po licu". Onda se tek juce setim da izmerim temperaturu, kad ono 37.2C. I ceo dan se krece negde od 36.9 do 37.2. Jutros odmah kad sam se probudila izmerim a ono pala na 36.6C. Sad (na poslu) opet imam 37.1C. Jos nesto, i mucnine su sve gore! Inace hocemo da cekamo da u subotu 26.03. radimo test jer nam je tad dvo-godisnjica. Kako romaticno! Ako budu bice nam to najlepsi poklon! Al' ko ce docekati subotu!!!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 8:00:32
|
|
|
|
MajaSale
|
Drage moje,ja sam ovde nova Molim vas za par obajsnjenja,posto vidim da ste dosta upucene Dakle,simptomi su sledeci: -natecene grudi,ali ne bole me,mada me nikad ne bole ni u pms-u -bolovi u donjem delu stomaka -strasni bolovi u krstima,a samo da napomenem da sam sad saznala kako bole krsta,jer je ovo prvi put da me bole. -mucnine u svako doba dana i noci,ali bez povracanja. Problematika je sledeca-menstruacija mi kasni nedelju dana,a do sada nikad nije kasnila.Prvi test sam uradila pre 3 dana i bio je negativan,a jutros sam uradila drugi i pojavilo se samo pola kontrolne crte,pa sumnjam u njegovu ispravnost (baby rapid-test plocica). Mislim da je odnos pri kom sam mogla da zatrudim bio 9. marta. Pitanje je da li mislite da postoji mogucnost trudnoce i pored 2 negativna testa? Hvala unapred :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 8:08:00
|
|
|
|
Ognjenka
|
Zdravo Majo! naravno da postoji desilo se milion puta, a ako je pojavilo samo pola kontrolne crte znaci i da mozda nisi test uradila ispravno npr. stavila dovoljno tecnosti. Uradi test jos jednom, ali mislim da ti je najsigurnije da odes u bilo koju laboratoriju i uradis betu Hcg, nema sigurnijeg pokazatelja od tog.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 8:11:58
|
|
|
|
MajaSale
|
Hvala Ognjenka mi radimo na bebi od decembra i sad se prvi put desilo da ima ovoliko simptoma i da ujedno kasni menstruacija. Ici cu u laboratoriju da proverim za koji dan,posto sam malo izgubila nadu zbog ova dva testa. Najvise me nervira neizvesnost
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 8:30:03
|
|
|
|
Ognjenka
|
Znaaam, i mene, to nam valjda tako sledi... Javi sta se desava!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 9:01:32
|
|
|
|
MajaSale
|
Vazi ja od silne nervoze otisla,uradila beta hcg,u 14h su mi rezultati! A jos mi danas Mladenci,pa puna kuca,bice veselo ako test bude pozitivan i ja tebi zelim da u subotu saznas lepe vesti!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 9:05:16
|
|
|
|
Ognjenka
|
Hvala Majce, drzim i ja tebi palceve! Da ti beta bude visoooooka!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?