Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 9:10:58
|
|
|
|
malenac76
|
majo drzim fige za visoku betu javi nam rezultate ognjenka nadam se da nece ni doci...jesu li ti jos mucnine?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 9:20:41
|
|
|
|
Ognjenka
|
Jao, juce su bile strasne, danas grickam bake rolls pa nije tako jako. I ne znam dal' je to neki simptom ali strasno sam zedna (jela ili ne jala slane stvari kao sto je bake rolls)... Ko ce docekati subotu...
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 9:41:43
|
|
|
|
Ognjenka
|
Malenac, a kako si ti? Temperatura danas?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 9:50:46
|
|
|
|
malenac76
|
ja sam danas sva neka smusena..slabo sam spavala..bole me krsta i grudi (grudi tek juce pocele da bole a obicno pocnu odmah poslije O) ..temp jos drzi mada kakva mi je noc bila mozda je poremetilo i temp jedva cekam kraj radnog vremena da kidnem na spavanje
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 9:51:00
|
|
|
|
sandrina 85
|
majo ognjenka navijam od srca da ugledate Mozete ovde da se druzite sa nama koje cekamo KLIK :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 9:52:02
|
|
|
|
sandrina 85
|
IZVORNA PORUKA: malenac76 ja sam danas sva neka smusena..slabo sam spavala..bole me krsta i grudi (grudi tek juce pocele da bole a obicno pocnu odmah poslije O) ..temp jos drzi mada kakva mi je noc bila mozda je poremetilo i temp jedva cekam kraj radnog vremena da kidnem na spavanje Malenac bas lepi simptomi
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 10:02:22
|
|
|
|
Ognjenka
|
Drzim ti palceve...naspavaj se popodne
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 10:05:06
|
|
|
|
Ognjenka
|
Hvala Sandrina, evo stizem
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 12:37:42
|
|
|
|
MajaSale
|
Pomoc! Stigli rezultati beta hcg-a i iznose 0,1 od 5,a kasni mi 7 dana... sta to znaci? Pretpostavljam da ne postoji trudnoca...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 12:48:37
|
|
|
|
Ognjenka
|
Stvarno mi je zao sto ne postoji trudnoca... Meni je jednom kasnilo tako 9 dana i isla sam kod doktorke koja mi je dala neku inekciju i onda mi je odmah krenulo. Najbolje da odes kod svog gyn. Glavu gore Majce, bice ubrzo!!!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 13:02:32
|
|
|
|
MajaSale
|
Sta da ti kazem,bas sam se ponadala ali,sta je,tu je... Jedino me tesi sto je moja kuma posle nedelju dana kasnjenja radila i test i vadila krv i sve je bilo negativno,ali kad je posle 2 nedelje kasnjenja uradila test,bio je pozitivan. Svakako cu otici kod ginekologa
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 22.3.2011 13:22:06
|
|
|
|
Ognjenka
|
Znam i ja za slucaj kao sto je tvoje kume. To bi znacilo da ti je ovulacija bila kasnije nego sto si prepostavila. Ako sad nema ti za sledeci mesec kupi trakice za ovulaciju (ima ih u svakoj apoteci) pa opet u akciju. I meri bazalnu temperaturu svako jutro, i to je nacin za imas bolji uvid u to sta se desava sa ovulacijom, a moze biti i indikator trudnoce.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.3.2011 13:05:01
|
|
|
|
1zvezdana1
|
ma neznam sta da kazem ovaj mesec sam bila na klomifemu mens mi kasni pijem utrogestan vec dva dana na papiru imam bledo rozikasti trak i bolove kao svakog momenta da bi trebala da dobijem al od mece nista juce uradila tect koji je negativan grudi me i dalje bole .ovulacija mi je bila pre oko 8 9 dana dali je to jos rano bilo za test
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.3.2011 13:41:27
|
|
|
|
Merimica
|
zvezdana, ja mislim da je rano za test, bar je tako bilo u mom slučaju
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.3.2011 13:49:53
|
|
|
|
1zvezdana1
|
a i ti g aradila pa bio negativan?ili sta kada da ga odradim ako gadura nestigne
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.3.2011 13:29:34
|
|
|
|
ana2
|
cao cure ja sam nova vec sam imala jednu trudnocu pre 4 godina imam sina ali sad zelim drugo djete pokusavamo da ga dobijemo od januara ali nismo bas i radili kako treba ovaj mesec sam dobila na 3 marta a od 10 marta imamo dvaki drugi dan i sad ocekujem da nesto bude ,iako sam imala jednu trudnocu opet se pitam koi simptomi treba da imam sad oko 20 marta sam osetila jaki bol u donjem delu stomaka tacnije leve strane ali to je to sad pocinjem da sam nervoznija i placljivija a grudi me ne bole samo me strecaju s vremena na vreme i svrbe me osecam se umorno i nocu nemogu da spavam kako treba a danju mi se spava i ceo dan mi se ide u krevet ako neko zna da mi kaze neki savet imam test sam kupila ali nisam uradila i nestrpljiva sam da ugledam crtice
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.3.2011 13:40:52
|
|
|
|
Inica
|
IZVORNA PORUKA: ana2 cao cure ja sam nova vec sam imala jednu trudnocu pre 4 godina imam sina ali sad zelim drugo djete pokusavamo da ga dobijemo od januara ali nismo bas i radili kako treba ovaj mesec sam dobila na 3 marta a od 10 marta imamo dvaki drugi dan i sad ocekujem da nesto bude ,iako sam imala jednu trudnocu opet se pitam koi simptomi treba da imam sad oko 20 marta sam osetila jaki bol u donjem delu stomaka tacnije leve strane ali to je to sad pocinjem da sam nervoznija i placljivija a grudi me ne bole samo me strecaju s vremena na vreme i svrbe me osecam se umorno i nocu nemogu da spavam kako treba a danju mi se spava i ceo dan mi se ide u krevet ako neko zna da mi kaze neki savet imam test sam kupila ali nisam uradila i nestrpljiva sam da ugledam crtice isti slucaj kao i kod mene. Imam cerkicu od skoro 4 god, od januara pokusavamo, ni ovaj mesec nista. A za simptome- i ja sam u zbunu- cak mi se cini da su mi simptomi pms-a izrazeniji od kako radimo na bebi- tj bolovi u predelu jajnika i krsta su izrazeniji. .
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.3.2011 13:53:25
|
|
|
|
ana2
|
kad si zadnji put dobila ?sta ja znam ali nadam se da tek dolaze simptomi. pa nek nam je srecno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.3.2011 14:20:54
|
|
|
|
Inica
|
Pa zadnji put pre neki dan- 20og :/ simptome koje sam imala mogli su da znace i trudnocu i dolazak M.. Tako da se Ne zamaram oko toga. Kapiram da kad zatrudnim, znacu da je to tô.. :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.3.2011 14:31:09
|
|
|
|
ana2
|
bice inica aprilu zdravlje samo ti radi i bice mora biti zelim ti puno sece u aprilu da vidis crtice a ja se nadam da cu da ih vidim uskoro ako ne cekacu aprilu i ja
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.3.2011 14:49:19
|
|
|
|
Inica
|
Takodje i tebi zelim da uskoro ugledas svoje 2 crtice. . Znam da ce biti :) samo sto smo nestrpljive. Sad nam je bolje da bezimo sa ove teme, dok stvarno ne budemo trudne.. Dobicemo opomenu :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.3.2011 16:20:39
|
|
|
|
tvigy
|
Drage moje,ja sm jutros ugledala svoje crtice-jeste da je druga bila jako bleda ali tu je! napisacu vam svoje znake: grudi-bolne,povecane i napete vec od nedelje(inace me samo malo bole sa strane kad trebam dobiti) apetit-povecan(ali i to mi je simptom pms) cesce odazenje u wc,nocu do dva,tri puta(zadnjih meseci i to mi je simptom pms) jajnici-povremena i slaba probadanja i i ziganja eto,za sad je to-to!danas mi je tek 28 dc tako da je mozda i rano za jos neke simptome. svima vam zelim- -sto pre!!!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.3.2011 18:07:15
|
|
|
|
sandrina 85
|
IZVORNA PORUKA: tvigy Drage moje,ja sm jutros ugledala svoje crtice-jeste da je druga bila jako bleda ali tu je! napisacu vam svoje znake: grudi-bolne,povecane i napete vec od nedelje(inace me samo malo bole sa strane kad trebam dobiti) apetit-povecan(ali i to mi je simptom pms) cesce odazenje u wc,nocu do dva,tri puta(zadnjih meseci i to mi je simptom pms) jajnici-povremena i slaba probadanja i i ziganja eto,za sad je to-to!danas mi je tek 28 dc tako da je mozda i rano za jos neke simptome. svima vam zelim- -sto pre!!!! Jako mi je drago... zelim ti lepu i laku trudnocu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 26.3.2011 9:12:39
|
|
|
|
tvigy
|
Evo,od jutros je poceo jos jedan simptom-mucnina....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 26.3.2011 11:12:24
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: tvigy Evo,od jutros je poceo jos jedan simptom-mucnina.... dobro dosla medju trudnice, sta drugo da ti kazem, i nadm se da mucnina nece biti jaka i da nece potrajati....
|
Anketa
Samohrana majkaPansophiaKakvo misljenje imate o statusu samohrane majke?Ponizavajuci status (
10%)
OK (
90%)
Ukupan broj glasova: 71Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!