|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama...
14.9.2014 13:26:18   
milicicak
Mi jos uvek jedemo samo domace suhomesnate proizvode user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 526
14.9.2014 13:34:46   
Rosita
Hvala! Milicicak, bas ste neki user posted image . Nemam pojma, jedino ako je neki konzervans ili nesto, jeste se poklopilo dva puta, ali taj prvi put je skoro tri nedelje imao gadne stolice te mislim da nema sanse da je to u pitanju.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 527
14.9.2014 13:37:18   
milicicak
Malo smo utanjili sa domacim susenim mesom, moram i ja da krenem u potragu za tim industrijskim proizvodima user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 528
14.9.2014 13:42:13   
Rosita
Ja imam jos malo prsuta/prsute, tipa 150g i malo slanine sapunjare user posted image . Al to suvo meso on jede onako sitno sitno , ne lici na ono sto jedu u vrticu, a ja eto htedoh da ima taj list, onako lepo izrezan na masini i tako to user posted image , vise parade radi.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 529
14.9.2014 14:00:00   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: milicicak

Mi jos uvek jedemo samo domace suhomesnate proizvode user posted image

Bravo! user posted image Ja cu kupovati kao i svekar , od coveka koji susi , isecka na listice i vakumira . Ali nikako ne davati detetu celi listic , moze se ne daj Boze zadaviti , ma cak i kad si siguran da zna da jede. user posted image

Direktna veza do poruke: 530
15.9.2014 9:17:35   
Peace*
Pa ni ja ne stavljam ceo listić u usta. Kao žvaka. To recimo moj svekar ne kapira.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 531
15.9.2014 9:53:42   
Rosita
Ma naravno, to se iscepka, ali im donesu celo.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 532
15.9.2014 20:57:21   
milicicak
T se danas ukakila u gace (nije joj se desilo vec mesec dana), al nema veze, racunam zaigrala se sa drugarom.
Kad smo skinuli gacice, umalo se nisam slogirala, prolivasta, sluzava stolica sa belim krpicama... Odlepicu, stvarno ne znam na sta je imala reakciju. Nista novo nije jela... Osim ako nismo naleteli na menaz i margarin sa tragovima mleka user posted image
Uglavnom, za nju sutra nema kolaca, a bas joj se svidjaju user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 533
15.9.2014 21:26:54   
Rosita
Joj dusa mala :(. Zar je moguce od tragova krpice? Ok losa stolica, al o to :(? Da nije nesto capila ( znam da je pazis ko oci u glavi, al eto, d je pre negde trcao i naleteo na sladoled koji je dete lizalo i u sekundi olizao svoju umrljanu rukicu :/)?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 534
15.9.2014 23:34:46   
milicicak
Rosita user posted image
U kuci sigurno nista nije dohvatila, svekrva nije prijavila nikakav incident u parkicu... Ne znam stvarno sta da mislim...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 535
15.9.2014 23:40:58   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Peace*

Pa ni ja ne stavljam ceo listić u usta. Kao žvaka. To recimo moj svekar ne kapira.

E to! Zaovinoj deci deda isto daje ceo list , ko ce dokazati. Kaze : "Pusti dete"...sali se. A ona vristi haha

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 536
15.9.2014 23:42:43   
Mala Elena
Maslicak, kako sa belim krpicama user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 537
16.9.2014 8:24:41   
Peace*
Kao nesvareno mleko. Bele krpice.

Tasha

Direktna veza do poruke: 538
16.9.2014 9:14:19   
Mala Elena
Aha, ono kao kajmak sa mleka. ...mhm user posted image E je tako nesto povracala ali nikad kakila. Verovatno se ipak desilo nesto dok je bila napolju a da tvoja svekrva nije primetila...pretpostavka. Mozda nije od kolaca , da joj ne uskracujes .Vidi danas kako ce biti. ..

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 539
16.9.2014 9:47:37   
Rosita
Milicicak, ne mozes znati osim ako gospodjica nesto naknadno ne prijavi user posted image . Ajd samo da bude dobro, pa sta je bilo bilo je!

Zene, D danas prvi dan ostaje na rucku u vrticu. Dinstana sargarepa sa pavlakom/ nece njemu dodavati pavlaku i meso. Ajde Boze pomozi. Slabije jede ovih dana, a i sam je imao neke malo bezveze stolice pa sam ukljucila bulardi. Za sad su uvek oni dolazili mene da obaveste kako su rekli kuvaru, kako je bila servirka i pitala da li danas odvajamo za D i td. , te verujem da ce lepo payziti. Ne verujem da ce jesti, od kad rano ustaje on je koma u to vreme a i tako slabo jede, ali ajde, nadam se da ce za koji dan da skapira da se glad utoljavati mora.

Eto tako. Ljubim sve!!!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 540
16.9.2014 19:20:54   
milicicak
Rosita, kako je prosao rucak u vrticu? Videces, sve ce to biti super user posted image
Mala Elena, nadam se da ti nikad nece zatrebati, ali da znas, kod alergicne ali i sve ostale dece, cim se primeti da neka namirnica ne odgovara detetu ili izaziva reakciju (osip, otok, povracanje, proliv), ista se iskljucuje iz ishrane na neko vreme.
Da ublazim tugu zbog ukidanja kolaca kupila sam joj elvita keks sa medom i lesnikom. Uveli smo ga jos pre par nedelja al joj nisam davala od tad. Mini buba je bila odusevljena a i mami se mnogo svidja user posted image al necemo ga cesto praktikovati, presladak je user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 541
16.9.2014 21:29:36   
Rosita
Sargarepu je pljunuo, al je teta skapirala da hoce hleb pa mu je motala meso u hleb i veli da je to pojeo :). Sutra je pire krompir i panirani oslic, on ce dobiti krompir, huh, ajde probismo led :).
Ljuuubimooo

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 542
17.9.2014 9:16:52   
Peace*
user posted image

Tasha

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 543
17.9.2014 12:33:41   
Rosita
Dodjoh po njega, vele jeo je, sam je jeo pire krompir i oslic. Ja: piiiiireeeee? Na vodi, je l ? Vele ne brinite, za njega donose posebno.

E, sto se kaze Boze pomozi, i ja polako da se ispunim poverenjem da ce biti sve ok.

Peace user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 544
17.9.2014 12:41:26   
Mala Elena
Bravo za D! Milicicak , znam to, ali kad je recimo bila na mom mleku samo i kada sam joj jednom dala adaptirano tako je povratila. ..inace joj se adaptirano ne svidja , nekako smrdi na koncentrat ! user posted image
Od kako sam joj uvela nemlecnu hranu, nije joj nista zasmetalo , da kucnem u drvo !user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 545
17.9.2014 13:33:13   
milicicak
Rosita user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 546
17.9.2014 14:24:51   
Peace*
IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Bravo za D! Milicicak , znam to, ali kad je recimo bila na mom mleku samo i kada sam joj jednom dala adaptirano tako je povratila. ..inace joj se adaptirano ne svidja , nekako smrdi na koncentrat ! user posted image
Od kako sam joj uvela nemlecnu hranu, nije joj nista zasmetalo , da kucnem u drvo !user posted image

Budi oprezna onda. Ja sam poznati paranoik (čisto da naglasim user posted image ).

ad mleka su na bazi kravljeg mleka, i ako je tako povraćala kada si joj ga dala, a od tada nisi davala mlečno, budi oprezna i kreni sa baš malim količinama kad dođe vreme.

< Poruku je uredio Peace* -- 17.9.2014 14:25:21 >

Tasha

Direktna veza do poruke: 547
18.9.2014 0:02:27   
Mala Elena
Danas muz kaze da dodamo kravljeg mleka 3,2%mm u pire krompir, bice joj ukusnije...umalo me slog nije strefio!user posted image Necu da napravimo neki belaj! user posted image Znam za taj kazein i krupne proteine u kravljem mleku...ja inace pijem dosta mleka i jedem mlecne proizvode, nije imala problem.
Kada budem pocela sa mlekom, dacu joj ono zuto AD, Kravica, valjda ce joj odgovarati...ali ima vremena.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 548
18.9.2014 8:36:48   
Peace*
Mala Elena, hajde stavi Ticker.

Tasha

Direktna veza do poruke: 549
22.9.2014 20:11:31   
milicicak
Vieko namaz sa sargarepom, odlican 5, malo je ljutkast al se to lepo zamaskira kecapom i piletinom :)

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here