|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novi grip AH1N1
16.12.2009 10:58:26   
mamanp
IZVORNA PORUKA: 2002m

IZVORNA PORUKA: OTI

Pa dobro je kad hoce sve to da jede i pije!
Pretpostavila sam da znas za sve to...nego rekoh da kazem ipak,,,
Ako naletis nekad na nekog pcelara koji pravi mlec, kupi!
Za inace i za sve preporuka!

Pitala sam pcelara kod kojeg kupujem med, kaze da je to jako komplikovano i da ga on ne proizvodi.Veruj mi da bi bila presrecna kada bi znala ko ga ima.Kada smo jula ove godine bili na Zlatiboru, ja sucka kupila samo jednu teglu, to smo brzo smazali.

Imam ja broj mob. jednog pcelara kod kojeg sam  pre nekih dva meseca kupovala mlec, ako ti bude trebalo reci cu ti ga.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1201
16.12.2009 11:01:43   
mamanp
I kod nas je umro covek koji se lecio od gripa...mada znajuci ovdasnje lekare dobro da nije umrlo svih deset koji su zadrzani u bolniciuser posted image user posted image

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 1202
16.12.2009 15:17:54   
Verus
Iskreno se nadam da si u pravu...
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: Verus RR

E sad, ja se pitam sta ce da "ispliva" za koju  nedelju, mesec ili godinu?  Ja bih se sada tresla da sam je primila...hvala Bogu da nisam!

Za koju nedelju, mesec - neće ništa. (Ja to iz iskustva) user posted image A za koju godinu... Javiću vam i tada: NIŠTA! user posted image

IZVORNA PORUKA: Dora

Mi nemamo tih problema nego onih gde će i starije osobe, i deca i trudnjače da prime ISTU vakcinu

Deca primaju POLA doze.

2002m user posted image za vas

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1203
16.12.2009 19:18:04   
sephora
ajoj, ja ne poznajem u svojoj okolini nikoga ko hoće da vakciniše dete a ja bih da svoju decu vakcinišem...ponavljam da je meni frka zbog klinaca jer oni su u toj grupi koja treba da se prva vakciniše i sada niko oko mene neće a ja bih htela, pa sada više nisam pametna...user posted image
da treba ja da se vakcinišem lako bih donela odluku i uzela bih vakcinu ali moji klinci su u prvoj grupi...sada razmišljam ako ih ne vakcinišem pa se posle predomislim ili se ne daj Bože posle razboleuser posted image user posted image user posted image šta da radim...nisam više pametna a tako bih ih najradije vakcinisala jer iskreno ne verujem da su vakcine opasne ali pored toliko različitih informacija...
što je najgore jedna moja dobra drugarica je medicinska sestra i ona neće da vakciniše svoju decu a jedna me druga medicinska radnica ubeđuje da smo svi mi već bili u kontaktu sa virusom, mnogi da nisu ni znali jer su imali mnogo blage i netipične simptome i "kakva vakcinacija..." a mani opet nešto govori da vakcine nisu opasne i da će mi biti mnogo lakše ako vakcinišem decu jer zima je duga i treba nastaviti život a ne biti u izolaciji i tako se lomim i lomim jer opet šta ako se ipak zajuser posted image sa vakcinom... a uskoro moram da prelomim...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1204
16.12.2009 20:55:18   
Leki 77
Ne znam da li je vec neko postavio ovaj link, mozda nekom bude zanimljiv ili od koristi...
http://svinjskigrip.in.rs/svinjski-grip-dezurni-telefoni/

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 1205
16.12.2009 21:46:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sephora

što je najgore jedna moja dobra drugarica je medicinska sestra i ona neće da vakciniše svoju decu a jedna me druga medicinska radnica ubeđuje da smo svi mi već bili u kontaktu sa virusom, mnogi da nisu ni znali jer su imali mnogo blage i netipične simptome i "kakva vakcinacija..." a mani opet nešto govori da vakcine nisu opasne i da će mi biti mnogo lakše ako vakcinišem decu jer zima je duga i treba nastaviti život a ne biti u izolaciji i tako se lomim i lomim jer opet šta ako se ipak zajuser posted image sa vakcinom... a uskoro moram da prelomim...

Nadam se da mi ovo niko neće uzeti za zlo, ali ja ovde nigde ne vidim reč "lekar". If you know what I mean.

(odgovor članu sephora)
  Direktna veza do poruke: 1206
16.12.2009 21:49:13   
cicko
Meni je lekar koji mi vodi trudnocu rekao da TREBA da se vakcinisem- nekako ne verujem da zeli da ubije mene i bebana.user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1207
16.12.2009 21:53:39   
bratzz
Niko iz moje porodice se nece vakcinisati a ni vecina mojih prijatelja, jer uopste nemamo poverenje posle svega sto se izdogadjalo ljudima u svetu koji su se vakcinisali.

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 1208
16.12.2009 21:58:33   
Lu
Mi smo danas imali sastanak u vrtiću,ne povodom ovog novog gripa nego smo imali "okrugli stol" o najčešćim dječjim bolestima,kako se zaštititi,kako ih prepoznati,kada ići liječniku i kada ne dovoditi dijete u vrtić.
Naravno da je spomenuta i nova gripa ali u sklopu ovoga svega,ništa posebno.
Peventiva kao i kod obične gripe,vakcinacije nema a nema ni vakcina,a i kad bi bile (možda nekad kad prođe sve ovouser posted image ) doktorica kaže da se ona ne bi vakcinisala kao ni svoje dijete koje ide u taj vrtić,ni zbog obične ni zbog nove gripe i svi se uglavnom slažemo oko toga-da je sve prenapuhano.
Kod nas vlada takva atmosfera-gripa kao gripa,više smo pričali o prehladi,običnoj gripi,glistama,vaškama.

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 1209
16.12.2009 22:00:46   
cicko
Sta se dogodilo ljudima u svetu, ne znam za to? znam samo za one sto se nisu vakcinisali...

IZVORNA PORUKA: bratzz

Niko iz moje porodice se nece vakcinisati a ni vecina mojih prijatelja, jer uopste nemamo poverenje posle svega sto se izdogadjalo ljudima u svetu koji su se vakcinisali.

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1210
16.12.2009 22:01:47   
cicko
Da nisam trudna moguce je da bih drugacije razmisljala...

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 1211
16.12.2009 22:03:35   
cicko
I ja sam zdravstveni radnik i vecina mojih kolega- mi cemo se vakcinisati.

IZVORNA PORUKA: sephora

ajoj, ja ne poznajem u svojoj okolini nikoga ko hoće da vakciniše dete a ja bih da svoju decu vakcinišem...ponavljam da je meni frka zbog klinaca jer oni su u toj grupi koja treba da se prva vakciniše i sada niko oko mene neće a ja bih htela, pa sada više nisam pametna...user posted image
da treba ja da se vakcinišem lako bih donela odluku i uzela bih vakcinu ali moji klinci su u prvoj grupi...sada razmišljam ako ih ne vakcinišem pa se posle predomislim ili se ne daj Bože posle razboleuser posted image user posted image user posted image šta da radim...nisam više pametna a tako bih ih najradije vakcinisala jer iskreno ne verujem da su vakcine opasne ali pored toliko različitih informacija...

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 1212
16.12.2009 22:06:02   
anajid
IZVORNA PORUKA: cicko

Isto mislim Cicko,da nisam trudna mozda bih i rizikovala,ali ovako strah me!Ma ko ce da mi garantuje da ce sve biti ok nakon te vakcine?Ne daj boze kakvih posledica nece niko odgovarati za to,a sta i imam od toga!

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 1213
16.12.2009 22:08:34   
bratzz

Sta se dogodilo ljudima u svetu, ne znam za to? znam samo za one sto se nisu vakcinisali...

Poslednje sto sam cula je da su se devojci koja se vakcinisala iskrivile kosti i da ne moze da hoda normalno sem kad trci i hoda u nazad. Po meni to je ozbiljno ostecenje. A najvise me je zaprepastila cinjenica da mnogo vise ljudi umire od sezonskog gripa nego od ovog novog.

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 1214
16.12.2009 22:08:43   
cicko
Draga, a ko ce da ti garantuje da ces ako dobijes grip imati blazu formu? Jedno kajanje uvek ostaje.

IZVORNA PORUKA: anajid

Isto mislim Cicko,da nisam trudna mozda bih i rizikovala,ali ovako strah me!Ma ko ce da mi garantuje da ce sve biti ok nakon te vakcine?Ne daj boze kakvih posledica nece niko odgovarati za to,a sta i imam od toga!

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1215
16.12.2009 22:11:53   
cicko
Joj, vec me boli glava od svih tih prica... mislim da cu otici sa teme, jer te krive kosti i sve ostale nebuloze koje citam na internetu su takve odvale da nemam reci. user posted image

Poslednje sto sam cula je da su se devojci koja se vakcinisala iskrivile kosti i da ne moze da hoda normalno sem kad trci i hoda u nazad. Po meni to je ozbiljno ostecenje. A najvise me je zaprepastila cinjenica da mnogo vise ljudi umire od sezonskog gripa nego od ovog novog.

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1216
16.12.2009 22:48:54   
Anoniman

Šta im se izdogađalo? Ja nisam čula da se ikome išta desilo sem one što kao hoda u nazad od kada je primila vakcinu. Veću nebulozu nisam davno čula. user posted image

(odgovor članu bratzz)
  Direktna veza do poruke: 1217
16.12.2009 22:52:50   
Dora
user posted image jeste jezivo, ali pitanje je kako su joj dali vakcinu, znam jednu devojku koja je ceo život paralizovana jer su joj dok je bila dete dali injekciju u neki nerv...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1218
16.12.2009 22:57:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Šta im se izdogađalo? Ja nisam čula da se ikome išta desilo sem one što kao hoda u nazad od kada je primila vakcinu. Veću nebulozu nisam davno čula. user posted image

draga, kako znaš da je nebuloza...? nemoj tako o nečemu ako nisi sigurna.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1219
16.12.2009 22:58:58   
Anoniman
Zato što su milioni ljudi vakcinisani a samo ona hoda u nazad!

Pročitaj šta je Dora iznad napisala. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1220
16.12.2009 23:01:31   
2002m
Drugarica moje mame, koja je lekar opste prakse....je rekla da nece da primi vakcinu, navodno ona ne sumlja u torlak ali  je ipak nece primiti.Zasto?

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 1221
16.12.2009 23:02:15   
Anoniman
Pa zašto?

(odgovor članu 2002m)
  Direktna veza do poruke: 1222
16.12.2009 23:04:50   
Dora
Nije vakcinisana sa ovom novom vakcinom nego sa jednom od onih obaveznih vakcina koja dobijaju naša deca...
Nemam ništa protiv vakcinacije, samo nemam poverenja konkretno u ovu novu vakcinu jer mije cela ta priča oko gripa i gluposti i sam uvoznik...sve mi je to jaaaaako sumnjivo. Jednostavno, nikad se ne bih vakcinisala ni protiv običnog gripa ako nisam neki hronični bolesnik.
Kosovo je Srbija-sve ostalo je Miškovićevouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1223
16.12.2009 23:06:50   
Dora
IZVORNA PORUKA: 2002m

Drugarica moje mame, koja je lekar opste prakse....je rekla da nece da primi vakcinu, navodno ona ne sumlja u torlak ali  je ipak nece primiti.Zasto?

to je obična vakcina. svako ima prava da je primi ili ne primi. Možda žena ne misli da je grip nešto tako strašno?
Moja doktorica koja mi vodi trudnoću nije za vakcinaciju u trudnoći, ali će primiti vakcinu zbog svojih pacijenata, da im ne bi prenela nešto.
Sve je to stvar izbora, niko ne mora

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1224
16.12.2009 23:07:03   
mejra81

IZVORNA PORUKA: Dora

Nije vakcinisana sa ovom novom vakcinom nego sa jednom od onih obaveznih vakcina koja dobijaju naša deca...
Nemam ništa protiv vakcinacije, samo nemam poverenja konkretno u ovu novu vakcinu jer mije cela ta priča oko gripa i gluposti i sam uvoznik...sve mi je to jaaaaako sumnjivo. Jednostavno, nikad se ne bih vakcinisala ni protiv običnog gripa ako nisam neki hronični bolesnik.
Kosovo je Srbija-sve ostalo je Miškovićevouser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here