|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novi grip AH1N1
15.11.2009 12:40:31   
Anoniman
Drži se mojaprincezo! user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 726
15.11.2009 13:53:48   
sephora
joj Mojaprincezo, baš mi je žao što te savatalo ali ima to i dobre strane sada imaš bar neki imunitet na ovo čudo...i hvala Bogu da je beba dobro-znači nije baš extra kontagiozno već se prenosi kao i obični grip...
da znaš da smo mnogo brinuli i pitali za tebe, drago nam je da si bolje i da si opet tu, ti si sada naš junak, puno pozdrava...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 727
15.11.2009 13:56:15   
mihi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mojaprincezo, čuvaj se i čuvaj bebu.

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 728
15.11.2009 14:42:17   
indy_25
cuvaj ti bebu i kad te prodje gripa jer ja poznajem jednu zenu koj aje dobila tu gripu i tek kad joj je prestala onda je tek presla na bebu ali oboje su dobro i prelezali su isto kao i sezonski grip.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 729
15.11.2009 14:53:38   
2002m
IZVORNA PORUKA: mihi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mojaprincezo, čuvaj se i čuvaj bebu.
user posted image user posted image user posted image user posted image da se sto pre oporavisuser posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 730
15.11.2009 15:04:36   
Modessty
Čuli smo se danas sa prijateljima čiji je klinac upravo preležao ovaj novi virus. Imao je veliku temperaturu - 40 stepeni. Nije  mu se spustilo na pluća jer su i roditelji i doktori brzo odreagovali i odmah je primio Tamiflu. Problem je bio da se skine temperatura. Uspeli su sa čepićima. Medjutim onda mu je temperatura bila mnogo niska, pa su ga zagrevali i davali mu supicu i čajeve. To je sve zajedno trajalo dva dana. Posle sve bilo kao i ovaj običan grip. Ostali iz porodice su svi imali običan grip, ne H1N1, sa temperaturom oko 38 stepeni.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 731
15.11.2009 15:11:05   
mihi
Modesty koliko je dete?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 732
15.11.2009 15:14:15   
Anoniman
 i sta sad covek da misli? da li da se plasi kad cuje sve to?
sa jedne strane na medijima govore jedno a sad kad vidim...ljudi preleze to i budu ok.
o boze.
sve je to neka mutljavina farmaceuta

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 733
15.11.2009 15:34:20   
oliveradj
Moja drugarica je bila jako bolesna klasican grip, kad smo se cule ona mi kaze neznam koji je. Gazda od firme u kojoj radi je imao svinjski grip bio je u bolnici, a dosta njih klasican grip. Sve je ok i radnici i gazda ona je pocela da radi prosle nedelje. Isla je cak i sestricinu da cuva malena ima 3,5 godine bas kada je gazda zapatio taj grip i kad su svi poceli da se razboljevaju njeni su svi ok. I sin od mog kolege je imao taj grip i ok je vec se izlecio on kaze nije bilo strasno user posted image .

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 734
15.11.2009 15:40:36   
Anoniman
pa to me i buni...umesto da smiruju narod vestima i kroz medije, oni dizu tenziju...
zasto? da bi uspaniceni ljudi trcali u apoteke i kupovali hiljadu cuda
- da bi se vakcinisali?
- ili im je cilj da nas naplase jer zaista ima razloga za brigu..

cini mi se da i ova prica o ah1na postaje: "svako cudo za tri dana"

mene samo plasi kad mi se rodi beba... bebe su tako male ... to mi je jedino...a mm i ja...pa prezivecemo

(odgovor članu oliveradj)
  Direktna veza do poruke: 735
15.11.2009 15:49:17   
Modessty
IZVORNA PORUKA: mihi

Modesty koliko je dete?

6 ili 7 godina

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 736
15.11.2009 15:53:30   
Modessty
IZVORNA PORUKA: OTI

pa to me i buni...umesto da smiruju narod vestima i kroz medije, oni dizu tenziju...
zasto?

Pa sve je to politika. Treba da se uzme lova a da sve izgleda "zakonito"

IZVORNA PORUKA: OTI
mene samo plasi kad mi se rodi beba... bebe su tako male ... to mi je jedino...a mm i ja...pa prezivecemo

I ja se plašim za bebu. To je jedino što me brine. Inače se sigurno ne bi nešto mnogo sekirala oko svega.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 737
15.11.2009 16:03:19   
anajid
Sto je najgore ocekuju ekskalaciju i vrhunac tog gripa u januaru i februaru.Jadne mi Modessty,bas kad mi treba da se porodimo.I ja se plasim za bebu,mi ipak imamo imunitet a sta bebe!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 738
15.11.2009 16:37:44   
Anoniman
mihi, šta smo zaključile, od koliko godina deci sme da se da Tamiflu?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 739
15.11.2009 17:12:34   
Anoniman

Princezo! user posted image
drago mi je da si bolje i da je tvgoja beba dobro! drži se i čuvaj!user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 740
15.11.2009 20:51:41   
Dora
Ljudi, evo me u Zr. Luka mi nešto čudno počeo da kašlje, sinoć kasno se žalio da ga bole pluća. Ja sva u panici ( pre 2 god. je imao upalu pluća bez simptoma i temperature) odem u dečiju bolnicu a oni pod maskama kao da smo svi radioaktivni pošalju nas u urgentni. A, da, u Zrenjaninu ne postoji dečije dežurno odeljenje nego se ide u urgentni ako je šta hitno. Dr ga pregledao i konstatovao da mu nije ništa ali mi da uput za dečiju bolnicu. Odemo tamo a doktorica me nariba što smo došli! Ja u čudu, reko, samo da proverim da dete nema upalu pluća, ništa više. Ona ga pregleda, konstatuje da mu nije ništa i onako u panici i muci mi kaže da je bolje da ga ne vodim po lekarima bez potrebe i visoke temperature. Reko, nije valjda da imate dece sa gripom? Ona kaže- Da, jako puno, puno nam je odeljenje. U tom donose malu devojčicu i nose je na prijem... Ja se uplašila. Niko ne priča ništa, kao, u Zrenjaninu se grip još nije pojavio. A ono...
I tako mi Dr reče da to nije tako strašno, svi imaju visoku temperaturu, imaju i po koje dete sa upalom pluća ali nije teška klinička slika. Odem ti ja kući sa detetom i pomislim: šta mi je trebala ova ekskurzija. I prvi put da samotišla kod lekara a da mu nije ništa! HVALA BOGU!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 741
15.11.2009 21:12:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

Ljudi, evo me u Zr. Luka mi nešto čudno počeo da kašlje, sinoć kasno se žalio da ga bole pluća. Ja sva u panici ( pre 2 god. je imao upalu pluća bez simptoma i temperature) odem u dečiju bolnicu a oni pod maskama kao da smo svi radioaktivni pošalju nas u urgentni. A, da, u Zrenjaninu ne postoji dečije dežurno odeljenje nego se ide u urgentni ako je šta hitno. Dr ga pregledao i konstatovao da mu nije ništa ali mi da uput za dečiju bolnicu. Odemo tamo a doktorica me nariba što smo došli! Ja u čudu, reko, samo da proverim da dete nema upalu pluća, ništa više. Ona ga pregleda, konstatuje da mu nije ništa i onako u panici i muci mi kaže da je bolje da ga ne vodim po lekarima bez potrebe i visoke temperature. Reko, nije valjda da imate dece sa gripom? Ona kaže- Da, jako puno, puno nam je odeljenje. U tom donose malu devojčicu i nose je na prijem... Ja se uplašila. Niko ne priča ništa, kao, u Zrenjaninu se grip još nije pojavio. A ono...
I tako mi Dr reče da to nije tako strašno, svi imaju visoku temperaturu, imaju i po koje dete sa upalom pluća ali nije teška klinička slika. Odem ti ja kući sa detetom i pomislim: šta mi je trebala ova ekskurzija. I prvi put da samotišla kod lekara a da mu nije ništa! HVALA BOGU!!!

draga, mogu da zamislim koliko si se uplašila!nisi ti kriva, uradila si nešto sasvim normalno, pa i ja bih odvela dete da vidim šta je u pitanju....dobro je pa je ok. kako je on sada?
znači i u Zr ga ima...

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 742
15.11.2009 21:24:49   
cicko
Drzi se Princezouser posted image !!! Javi nam se cim smognes snage!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 743
15.11.2009 21:32:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

- Da, jako puno, puno nam je odeljenje. U tom donose malu devojčicu i nose je na prijem... Ja se uplašila. Niko ne priča ništa, kao, u Zrenjaninu se grip još nije pojavio. A ono...

O tome ja pričam!!!! Nije tačno da hvata samo hronične bolesnike, i nema pravila dal će neko imati težu ili lakšu klinički sliku.

Dora, drago mi je da je Luka dobro. user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 744
15.11.2009 21:36:29   
Anoniman
Tasha, jeste se vi vakcinisali?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 745
15.11.2009 21:38:51   
Anoniman
Sutra se vakcinišu moji roditelji i moji baka i deda. Ja čekam sutra ili prekosutra rezultate alergija, taman da mm još malo stane na noge, pa ćemo onda i nas troje. Moj brat čeka da prođe 4 nedelje od primanja obične sezonske vakcine, jer nije testirano na deci dal smeju u isto vreme obe vakcine (testirano je samo na starijima od 18god).

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 746
15.11.2009 21:40:33   
mihi
Dora, važno da je Luka ok, čuvaj se i tiuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 747
15.11.2009 21:41:50   
Anoniman
Ja sam skroz rastrzna, nisam ni razmisljala maltene o vakcinaciji, i danas mi je ponudjena vakcina. Sad se osecam kao u tamnom vilajetu, imam osecaj da cu se kajati sta god da uradim. A hoces vakcinisati i Luku?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 748
15.11.2009 21:45:12   
Anoniman
Hoću.

Koja vakcina ti je ponuđena?

mihi, pitala sam te negde ranije: Šta smo zaključile, od kog uzrasta sme deci da se daje Tamiflu?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 749
15.11.2009 21:47:39   
Anoniman
Pa iskreno nisam pitala detalje, uvozi je moj zet koji je iz Subotice posto ima privatnu polikliniku, i on ce vakcinisati celu siru porodicu (desetak male dece, i sve odrasle). Treba samo valjda da prelomim to u glavi, da ce sve biti ok...a nesto mi ne ideuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here