|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima
17.12.2010 10:38:51   
minavb
Ne treba, uporedu njihovu porodjajnu masu sa Vanjinom i uzivaj sto su toliko napredovale i sto lepo jedu.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 976
17.12.2010 10:49:36   
Snelle
Ja mislim da sve dok deca ne mršave i ne stagniraju ne treba se brinuti!
Svako, pa i najmanje napredovanje je dobar znak.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 977
17.12.2010 11:50:42   
Podrum Š.
Juče bili u savetovalištu... Primili Pentaxim (II doza)
Rea:
I   mesec 4.100gr    54,5cm  (napredovala 1kg i 4,5cm)
II  mesec 5.000gr    58,0cm  (napredovala 900gr i 3,5cm)
III mesec 5.900gr    61,0cm  (napredovala 900gr i 3 cm)

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 978
17.12.2010 11:53:06   
Anoniman
Wow Podrum user posted image user posted image user posted image
Kako je Darko gde da te pitam user posted image

Direktna veza do poruke: 979
17.12.2010 12:41:20   
mati
6 meseci i 5 dana: 9 kg, 70cm. Veliki decko na tatu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 980
17.12.2010 17:27:01   
Podrum Š.
IZVORNA PORUKA: ribizla

Wow Podrum user posted image user posted image user posted image
Kako je Darko gde da te pitam user posted image

Joj ribizlice user posted image , nemam vremena ovuih dana za RR (i sve ostalo u životu user posted image )
Darko je ok ali neće ići u školu do kraja polugodišta... user posted image
Da, kaže dr da je Rea super devojčica user posted image  - šta reći - septembarsko dete user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 981
17.12.2010 21:08:18   
goda
Ja moje dete nisam dugo izvagala ali vagaju je moja leđa svaki dan,dobila je bar kologram od prošle kontrole.user posted image

Direktna veza do poruke: 982
18.12.2010 14:09:28   
duda82
Mi smo prvi mesec napredovali 1kg, a drugi 1,200. Jedna pedijatrica mi je rekla da mu razvucem obroke tako sto cu mu dati vodu ili caj, ali to kod nas ne pali nikako, na tri sata mora pa mora. Uz to kaze da polako izbacimo nocni podoj, ali nama sa 2.5 meseca to jos uvek ne uspeva. Da li mislite da to nocno dojenje moze doprineti da dobije prekomerno na tezini?

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 983
18.12.2010 14:11:25   
Olga75
duda , mi smo sikili nocu do samog prestanka ( 14 meseci) user posted image , izvinjavam se na ot user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu duda82)
Direktna veza do poruke: 984
18.12.2010 14:18:33   
duda82
Ma ja nemam srca da primenjujem one radikalne metode odvikavanja. A bas citajuci ove forume vidim da u proseku bebe toliko i napreduju i da to uopste nije mnogo za prve mesece.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 985
18.12.2010 15:17:23   
Podrum Š.
To je lepo napredovanje, a i muška deca više dobijaju na težini ...
Sve je to super, kad on bede hteo da  ukine nićni obrok - ukinuće.
user posted image

(odgovor članu duda82)
Direktna veza do poruke: 986
18.12.2010 15:20:45   
Anoniman
Mateja danas puni mesec dana,prosle nedelje je na kontoli imao 4,620,a iz bolnice je pusten sa 4kg.U ponedeljak idemo na kontrolu pa cemo videti koliko je za mesec nabacio.

Direktna veza do poruke: 987
18.12.2010 21:41:30   
goda
IZVORNA PORUKA: duda82

Ma ja nemam srca da primenjujem one radikalne metode odvikavanja. A bas citajuci ove forume vidim da u proseku bebe toliko i napreduju i da to uopste nije mnogo za prve mesece.

Ni ja nisam mogala a ne mogu ni sada kada se nekada probudi u pola noći jer ne pije puno vode,i to što pije to je na čašu nije na cuclu pa da joj dam u pola noći,ne pije ni čaj ni sok,ima 7 meseci ali zato se naklopa mlekca iz sike u 23h pa u 5h ujutru sve cvokti,sama je nedavno izbacila taj noćni obroka oko 3h sto je bio.
I tvojece dete tako,nema potrebe matletirati ni sebe ni dete. Ja ne volim debeljuce iako je moje dete buckasto to nje razlog da ga matletiram,trpajjući mu da pije nešto da ne bi dojila.

(odgovor članu duda82)
Direktna veza do poruke: 988
18.12.2010 21:59:44   
duda82
Ma da...Kad sam mu dala caj umesto vode i nekako uspeo da zaspi, ponovo se probudio za dva sata i morali smo da sikimo, sto znaci,nismo bas mnogo postigli. Patronazna mi kaze kilogram mesecno je plafon u ovom periodu, kao da mu obavezno ukinem,ali vidim da mnogi ne dele to misljenje. Necu da se opterecujem vise

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 989
18.12.2010 22:04:09   
Anoniman

Necu da se opterecujem vise

user posted image

(odgovor članu duda82)
  Direktna veza do poruke: 990
18.12.2010 22:07:24   
goda
Mi smo do 5 meseci dobijali uvek preko kilogram,još je povraćala užasno mnogo i opet je dobijala toliko na kilaži i nisu mi rekli da treba da joj nedam da jede koliko hoće iako se toliko prežderavala,postane joj muka izpovarća se i opet jede jer je sve povratilauser posted image user posted image .
Sada mi je to smešno kada se setim koliko sam se samo brinula zbog tog povraćanja i ubedim sebe da je smršala a odnesem je i izvagam ona dobila 1200-1400 ja se umirim,niko sretniji od mene.user posted image

(odgovor članu duda82)
Direktna veza do poruke: 991
18.12.2010 22:14:51   
duda82
Ja sam prvi mesec brinula da li uopste imam dovoljno mleka, posto sam ocekivala da mi grudi budu za nekoliko brojeva vece user posted image ,kad on dobio celo kilce. Ja sva srecna, a ova mi rece-"Na dijetu". Ma kakvu bre dijetu, ko da muci dete tako. Meni i lepo kad se probudi da mu dam da sisa, taman ga se pozelim za tih par sati dok spava user posted image

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 992
18.12.2010 22:17:32   
prase

Mi smo prvi mesec napredovali 1kg, a drugi 1,200. Jedna pedijatrica mi je rekla da mu razvucem obroke tako sto cu mu dati vodu ili caj, ali to kod nas ne pali nikako, na tri sata mora pa mora. Uz to kaze da polako izbacimo nocni podoj, ali nama sa 2.5 meseca to jos uvek ne uspeva. Da li mislite da to nocno dojenje moze doprineti da dobije prekomerno na tezini?

Moja deca su dobijala najmanje 1200gr mesečno i to su izbacili oboje sve noćne obroke sa oko 2 meseca. Smatram da je udaranje gornje granice na napredovanje bebe u kilaži ludost! Meni su isto rekli da zavaravam sina čajem, vodom, čime god samo da mu smanjim obroke - ma nisam ni pokušavala. Imao je skoro 10kg sa 6 meseci, 12 sa 9. Sada (malo jače od 2 godine) ima oko 20kg. Ne, nije debeo, čak ni buckast - visok je preko metar i ima krupnu građu, jednostavno je takav i takav se i rodio. Tvoj sin će sam izbaciti noćne obroke kada mu  bude odgovaralo, jedan po jedan. Kakvo ukidanje, kakve trice, lepo si i sama zaključila da ne treba da se opterećuješ.

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu duda82)
Direktna veza do poruke: 993
18.12.2010 22:26:25   
duda82
Jos razmisljam,neka deca se bude po deset puta nocu, on samo jednom oko 1,2 i posle oko 5,6. Cemu dizati buku oko toga. Ako jede, ocigledno da je gladan, ne sisa valjda sto mu je dosadno user posted image

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 994
18.12.2010 23:13:01   
usamljena
Apsolutno se slazem sa Presetom! Cemu ukidati i varati? Moja user posted image jede poprilicno ali je mrsavica. Razlog? Ne staje po celi dan user posted image i tek pre par dana je izbacila to "nocno" mleko tj jutarnje oko 5. Poslusaj sebe i svoje dete, ako trazi gladno je- bar ja tako mislim

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu duda82)
Direktna veza do poruke: 995
20.12.2010 16:20:30   
Anoniman
Ovako-Mateja je rodjen sa 4,050.Prvi mesec 5,020.

(odgovor članu usamljena)
  Direktna veza do poruke: 996
20.12.2010 17:59:41   
Daca88
Rođen sa 3050 gr. 47 cm
Otpušten sa 2780 gr.
6 ned. 4600 gr. 54 cm
12 ned. 6500 gr. 59 cm
18 ned. 8250 gr. 64 cm
24 ned. 9600 gr. 67 cm

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 997
20.12.2010 21:54:46   
magnetic

IZVORNA PORUKA: magnetic

Na rodjenju 3050 gr,51 cm
Izasli iz bolnice sa 2920 gr
Sa mesec dana 4230 gr, 54 cmuser posted image
Nasa Dunja sa tacno 2 meseca:

5300 gr i 57 cm
RASTEMO,RASTEMO........

Dunjica 3 i po meseca : 6130 gr i 62 cm

4 meseca i 3 nedelje : 7 kg i 65,5

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 998
21.12.2010 12:47:11   
Anoniman
Mare sa 3,5 meseca 6700gr! user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 999
21.12.2010 13:20:44   
mejvis
IZVORNA PORUKA: Daca88

Rođen sa 3050 gr. 47 cm
Otpušten sa 2780 gr.
6 ned. 4600 gr. 54 cm
12 ned. 6500 gr. 59 cm
18 ned. 8250 gr. 64 cm
24 ned. 9600 gr. 67 cm

Wau....mašala!!!!

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here