|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima
15.12.2010 23:03:24   
Anoniman
I Luki se broje rebra. user posted image user posted image user posted image   A Maretu hurke. user posted image

Ja ne znam koja je koja od tvojih devojčica! Idi u temu sa slikama, imaš pitanje.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 951
15.12.2010 23:07:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

I Luki se broje rebra. user posted image user posted image user posted image   A Maretu hurke. user posted image

Ja ne znam koja je koja od tvojih devojčica! Idi u temu sa slikama, imaš pitanje.

Odgovorila sam ti, josh kad si prvi put napisala da imam pitanje user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 952
15.12.2010 23:35:36   
Dada81
Moj David na kontroli,sad u ponedeljak,sa 6 meseci i 3 dana ima 7.540,za mesec dobio samo 300 gr.nešto mi to malouser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 953
15.12.2010 23:40:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dada81

Moj David na kontroli,sad u ponedeljak,sa 6 meseci i 3 dana ima 7.540,za mesec dobio samo 300 gr.nešto mi to malouser posted image

Evo vidi shta sam napisala na prethodnoj strani

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Petra je za ceo 6-ti mesec dobila 305 grama  A Sara 630

Malopre smo se merili....Petra ima 6825, a Sara 7350...s tim da su izgubile po 150 grama od nedelje uveche...

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 954
15.12.2010 23:46:54   
Dada81
Pa,da,Smeški..Moraću mu uvoditi piletinu,vidim da ste i vi to ručkili,ali on NEĆE količinski puno da jede šta god da napravim i dam.Sad čitam ''razgovore'',da vidim kako ste vi,kako devojke

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 955
15.12.2010 23:50:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dada81

Pa,da,Smeški..Moraću mu uvoditi piletinu,vidim da ste i vi to ručkili,ali on NEĆE količinski puno da jede šta god da napravim i dam.Sad čitam ''razgovore'',da vidim kako ste vi,kako devojke

Ajmo u razgovore da ne kvarimo ovu temu....

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 956
16.12.2010 15:49:58   
minavb
Merili se danas
6 meseci i 6 dana 7215g i 68cm
Smanjio se tj ona volonterka ga prosli put nije lepo izmerila. Znaci, za 5 nedelja je dobio 440g, prosecno 12,7g dnevno sto i nije tako lose. Neka tako nastavi, ja sam zadovoljna.
Inace, dr ga pokazuje nekim doktorkama i sestrama i vice : "Vidite kakav dasa, a nece da jede, samo u snu pije mleko, zamislite to"

< Poruku je uredio minavb -- 16.12.2010 15:51:35 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 957
16.12.2010 16:12:01   
mejvis
To je dobro. Mi smo za 5 nedelja od 5. do 6. meseca dobili 450g. 8700 je imao sa 5 meseci a 9150g sa 6 meseci. A on je baš krupna beba.
Po onom grafikonu težine za dečake donja linija je na 6kg, srednja na 7,5kg a gornja na 9,2kg za punih 6 meseci. Tako da vi ste super! user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 958
16.12.2010 16:17:25   
minavb
Nismo losiuser posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 959
16.12.2010 16:31:30   
Verus
bravo mina!  vidis da dobro radis, pa koliko god da je tesko: on napreduje lepouser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 960
16.12.2010 16:37:00   
Pretty78
minavb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jel da se spremamo za pivo?

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 961
16.12.2010 17:02:42   
Anoniman
Mi se mjerili sa punih 6 mjeseci i imamo 6kg900.. meni nesto malouser posted image .. (iako od kako je se rodila, ne jede bas extra, svaki obrok je posebna prica)

(odgovor članu Pretty78)
  Direktna veza do poruke: 962
16.12.2010 17:30:41   
minavb
IZVORNA PORUKA: Pretty78

minavb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jel da se spremamo za pivo?

Piiiivoooo
user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 963
16.12.2010 17:35:06   
Verus
Nije malo, i moja Helena je na manjoj strani.  Duga a vitka.  Banana bebauser posted image  Manekenka, sta ces!  Ne brini, dok god dobija koliko treba-a to je sada od 400-500g mesecno i 1.5 cm u proseku po mesecu...
IZVORNA PORUKA: mamy2010

Mi se mjerili sa punih 6 mjeseci i imamo 6kg900.. meni nesto malouser posted image .. (iako od kako je se rodila, ne jede bas extra, svaki obrok je posebna prica)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 964
16.12.2010 18:04:14   
Anoniman
Hvala Verus, znas kako da popravis moral user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 965
16.12.2010 18:19:00   
ana77
9 meseci
9600g
72cm

Jel to malo za duzinu? Porasla je 4cm za nesto manje od tri meseca?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 966
16.12.2010 18:55:21   
Verus
nije, u proseku posle 6og meseca ratu 1.5 cm po mesecu..neko manje neko vise...

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 967
16.12.2010 18:56:49   
Verus
user posted image  nista ne brini!  Moja Helena je ja mislim najmanje beba njenog uzrasta na forumu, pa sta?  Zdrava je da kucam u drvo, raste po svojoj krivulji (tj prati svoj grafikon rasta-ne znam jel u FR to prate tako?  Bitno je da ne pada nego da konstantno raste po mesecima)...vesela je i tako. TO je najbitnije!

IZVORNA PORUKA: mamy2010

Hvala Verus, znas kako da popravis moral user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 968
16.12.2010 22:25:58   
snješka

Luka je velik, njega ne vodim u savetovalište. user posted image Visok je oko metar a težak oko 13,5kg. user posted image I nosi cipele 25. user posted image user posted image user posted image

Luka je onda sitan. Ja ne bih po slikama rekla da je mršav puno.
A joj meni, pa Selena sad nosi 22. Biće kao Bebi Dol user posted image
Eh da, ne volim ni ja debelu djecu. Bolje i da su mršavi nego da su kao prasići.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 969
16.12.2010 22:53:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: snješka

Luka je velik, njega ne vodim u savetovalište. user posted image Visok je oko metar a težak oko 13,5kg. user posted image I nosi cipele 25. user posted image user posted image user posted image

Luka je onda sitan. Ja ne bih po slikama rekla da je mršav puno.
A joj meni, pa Selena sad nosi 22. Biće kao Bebi Dol user posted image
Eh da, ne volim ni ja debelu djecu. Bolje i da su mršavi nego da su kao prasići.

Da, Luka će biti poslednji u vrsti! user posted image

Bravo mina!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 970
17.12.2010 0:04:48   
Irena79
mi juce bili na kontroli. Teona je dobila za prvi mesec 1030g i porasla 4,5cm, a juce smo posle 5 ned od prve kontrole tezili 5350g i 60cm:) napredna beba a nije bucili:) posebno sam ponosna jer samo sisa, znaci imam mleko kao foka:)pppp da ne ureknem. za 5 ned je dobila 920g i porasla 2,5cm. sad bi trebalo u 3 mesecu da dobija sve manje i da manje raste, no videcemo....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 971
17.12.2010 10:11:27   
minavb
Sad bas nesto gledam
dob 5.08 meseci 23,9% centili tezine
dob 5.45 meseci 21,54% centili tezine
dob 6.26 meseci 18.75% centili tezine
padamo

(odgovor članu Irena79)
Direktna veza do poruke: 972
17.12.2010 10:18:40   
Anoniman
Pa svi padaju...u pochetku se najvishe dobija...kasnije sve manje i manje....ne? user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 973
17.12.2010 10:23:18   
minavb
Pa jeste, manje se napreduje ali mi padamo , nismo vise u kategoriji u kojoj smo bili.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 974
17.12.2010 10:27:46   
Anoniman
U to se nerazumem.... kakve kategorije? user posted image

IZVORNA PORUKA: minavb

Merili se danas
6 meseci i 6 dana 7215g i 68cm
Smanjio se tj ona volonterka ga prosli put nije lepo izmerila. Znaci, za 5 nedelja je dobio 440g, prosecno 12,7g dnevno sto i nije tako lose.

Mi sa 6 meseci 2 dana imamo Petra 6825 a Sara 7350 znachi tu smo negde... A eto Petra je za mesec dana dobila 305 grama... jel to znachi da i ja treba da se zabrinem? user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here